søndag den 25. marts 2012

Fodbold og håndbold - skidt for hjemmehold i marts

Fodbold: AaB-SønderjyskE

Den 24.marts 2012 kl. 17.00 tørnede to jyske klubber sammen på Ålborg Stadion. Vi har tidligere skrevet om, at marts måned ikke var god for hjemmehold i lørdagskampe kl. 17.00. Jeg tror det bedste resultat er uafgjort mellem AGF og FCN i åbningskampen for forårssæsonen. I lørdag gik det ud over OB og i går var der favoritterne fra AaB, der må en tur i ”græsset”. Der er den fælles ting i disse horoskoper, at AC altid falder i Jomfruen, hvor Merkur hersker. Det er normalt rigtig godt for hjemmeholdet at ”belejre” udeholdets hus (7. hus). Men ikke når Merkur er retrograd, uaspekteret og står i Fiskenes tegn! I næste uge er den lige ved at gå direkte igen, men ikke helt. Så uanset hvem der spille lørdagskamp i næste uge, står hjemmeholdet med klare udfordringer. Det vil gælde over kl. 17-lørdagskampe i hele Nordeuropa. Ja, faktisk alle kampstarter i tidsrummet fra 16.30-17.30.

Når udeholdet så har Neptun stående fint, og også den gamle hersker Jupiter – især. Så er sagen klar: Det skal være et hjemmehold, er der betydeligt bedre rangeret – det er, hvad der skal til for at få gevinst i en sådan periode, også på næste lørdag.

Og månen – ja, de faldt, hvor de skulle igen. Første scoring kl. 17.33 med AC i trigon til Venus. Næste mål var kl. 18.30 med DC på Sol/Uranus-konjunktionen – og næste igen er DC kl. 18.36 i helt eksakt konjunktion med konjunktionen. MC er samtidig i kvadrat til samme, så det er en meget begivenhedsrig periode. Der blev da også scoret to hurtige mål. Først udlignede hjemmeholdet, dernæst scorede udeholdet sejrsmålet. Meget forudsigeligt, når det er DC (udeholdet), der udløser det hele. Og når udeholdet er favoritter astrologisk set.

I øvrigt: Se bare hvordan det gik kvindelandsholdet i håndbold i går, hvor Kroatien-kampen begyndte kl. 18.00 i Jylland. Nu gjorde det ikke sagen bedre, at jeg ikke havde overskud til at bede jer via bloggen at sende lys til holdet – og i øvrigt selv af samme årsag blundede under hele kampen. Her stod Merkur også lige på DC ved kampstart. Og man skulle tro, at det gik ud over udeholdet, men overraskende nok virker det modsat, hvad angår sportskampe. Hvis man kan få AC-hersker over i modstanderes hus, så virker det i 75% tilfælde som en belejring af ”fjenden”. Men altså ikke, når Merkur står som den gør i denne tid.

Månen var også i eksakt spænding til Saturn, og det kan lægge en dæmper på mangt og meget. Og så er det jo lige trænerens horoskop. Han har både Saturn i spænding til Venus og Jupiter – og Pluto til både Merkur og Saturn – og om et par år til Mars. Det er begyndelsen til enden for den ellers så solide træner.   
Ingen kommentarer:

Send en kommentar