fredag den 23. marts 2012

Surrealistisk fodboldkamp

SurREAListisk fodboldkamp

REAL Madrid ligger lunt i (op)svinget til at hjemføre det spanske masterskab, men de snuble i Valencia mod VillaREAL. Det skal dog nok gå alligevel, men de skal helst ikke have flere kampe kl. 22.00 på udebane. Selv om de godgørende planeter Venus og Jupiter begge står i 7. hus (udeholdet) den 21. marts 2102 kl. 22.00 (kampstart), så står Venus svagt, selv om den er i eget tegn, og Venus hersker over 7. hus. Jupiter er med i en aftagende stortrigon, men står eller i spænding til MC. Jupiter overvurderer ofte, og da Ronaldo scorede til 0-1 har de troet, at de bare kunne køre sejren hjem. Jupiter kan ofte overvurdere egne evner. Hersker over AC er Pluto, som også er med i stortrigonen og ellers står godt til AC. Det giver samlet set en lige kamp, hvad det også blev (1-1), men Real Madrid burde have vundet som det tophold, de er.

Det mest markante tidstum i kampen, er når MC og IC udløser Mars/Neptun-oppositionen: det sker i tidsrummet 23.15-23.45. Kl. 23.15-23.20 står IC lige på Neptun, og her scorer madrilenerne kl. 23.18 til 0-1. Astrologisk set er det her, ”startskuddet” til den surrealistiske kamp fyres af. Hjemmeholdet scorer kl.23.39 med MC på Mars, og 2-3 minutter senere udvises først Ramos og derefter Özil, begge Real Madrid, Efterfølgende får de også træneren udvist lige i den periode, hvor MC står lige på Mars (temperament).

Det bliver mere og mere fantastisk at følge kampene astrologisk, det giver perspektiver for fremtiden. Håber snart at få tid til at være på forkant og lægge forhåndsvurderinger af kampene ind, men på grund af tidnød bliver det nok kun til landskampene, som stiller ekstra krav i astrologien, da vi ikke har deciderede ude- og hjemmehold. Alle hold undtagen værtslandene spiller på udebane, så dan vil det altid være i turneringer. Vi må se, hvad der sker.