torsdag den 22. marts 2012

Hvem vinder X Factor?

Vinderen af X Factor

Vi har nu modtaget fødselsdatoer på de tre finalister i X Factor, men vi mangler fødselstidspunkterne, så det bliver en alt-andet-lige konklusion, men selv sådanne holder ofte stik. Jeg allierede mig dog med clairvoyant Christian Sejr, som ikke er afhængig af fødselstider.

Ida er forhåndsfavoritten. I marts 2012 har hun to meget flotte Pluto-aspekter til Jupiter og Saturn. Den er ganske vist i spænding til Mars, som godt kan volde problemer. Men hun får en af de to første pladser. Faren ligger i at hun er udtømt for inspiration og kører lidt i samme rille, hvad der ikke fremmer placeringen. Så selv om hun er forhåndsfavorit, bliver det alligevel nok til en andenplads. Jupiter står også flot til både Saturn og sig selv. Ida er født den 28.8.94.

Sveinur er født den 24.5.80 og burde være god for mindst en andenplads. Men Neptun er i spænding til både Solen og Jupiter. Han har ganske vist et flot Uranus-aspekt til Solen, men Neptuns spændinger vejer normalt tungt. Han må sikkert nøjes med en tredjeplads.

Line er født den 1. november 1996 og har Uranus- og Neptun-spændinger i øjeblikket på dagen. Til gengæld står Pluto helt eksemplarisk, så hun kan godt overraske. Når man er så ung kan det være en fordel at være undertippet. Det kan gøre, at hun giver den hele armen og går hen og vinder ganske overraskende. Hvad hun ikke ville have gjort, hvis hun var blevet udråbt som favorit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar