lørdag den 31. marts 2012

Surrealistisk fodbold

  
Igen en surrealistisk fodboldkamp
Igen et overraskende og nærmest surrealistisk resultat, nemlig 4-4 mellem topholdet i Bundesligaen, Dortmund, og så Stuttgart med danske William Kvist på holdet. Hjemmeholdet var klart favorit på grund af hjemmebane, bedre placering, bedre indbyrdes statistik og bedre aktuel form. Stuttgart hænger på med en plads lige under kvalifikationsholdene til euroturneringerne, men de svinger en del i deres præstationer.

Man astrologisk set er hjemme- og topholdet presset af en Saturn i 1. hus (hjemmeholdet). Uanset hvor godt den er placeret, ligger der en udfordring i den placering. Her er den dog i spænding til MC, men står godt til Neptun, der ofte kan levere en fantastisk kamp med spænding og drømmemål. Men hvis et hjemmehold skal sejre i den situation, kræver der en totalt disciplineret indsat i samtlige 90 minutter og næsten altid et bedre udgangspunkt som det, Dortmund havde den 30. marts 2012 kl. 20.30, hvor kampen begyndte i Dortmund. Alt lå til en hjemmesejr som udgangspunkt, dog ikke astrologisk.

Saturn overskygger alt, selv når AC-hersker står flot som Venus i dette tilfælde med AC i Vægten. Og DC-hersker Mars er retrograd og i opposition til Neptun. Saturn er virkelig effektiv astrologisk set, men ikke i virkelighed for hjemmeholdet, der – uanset at de scorer fire mål og var favoritter – alligevel måtte tage til takke med et uafgjort resultat. Dog fik udeholdets Mars en trigon til Pluto, men den er aftagende på grund af Mars´ retrograde bevægelse. Så konklusionen i dette tilfælde er, at når Saturn står i første hus skal hjemmeholde betale en pris, og det er ofte sejren, man må vinke farvel til.
Alle mål blev igen scoret på aspekter fra hovedakserne, og de fleste i den periode, hvor der var aspekter fra begge hovedakser.
---

31. marts kl. 17.00 i Horsens
Her skal Horsens møde AaB på hjemmebane og er klare favoritter. Både den aktuelle form, hjemmebanen og den aktuelle placering står Horsens bedst i. Og faktisk bliver der her hele to teorier, det bliver interessant at se resultatet af. AC-hersker i 7. hus er normalt rigtig godt for et hjemmehold, men som vi har set tidligere, så er Merkur retrograd og står i Fiskene, og DET er ikke godt. Men så har vi måske redningen i Månens placering i trigon til Merkur ved kampstart, og DEN bliver spændende at se i funktion. Udeholdet (DC) står i Fiskene, hvor Neptun hersker. Den er både i spænding til MC og den retrograde Mars, så det kan på forhånd blive er noget rodet affære, hvor kun en hurtig scoring kan redde seværdigheden. Det ligner en lige kamp, hvor hjemmebanefordelen nok kan give Horsens en etmåls sejr. Det mest afgørende eller spændende/seværdige tidsrum er kl. 18.05-18.22. Her aspekter begge hovedakser den retrograde Merkur, så her skal hjemmeholdet faktisk passe på ikke at smide sejren væk. Håber I læser det, I brave Horsens-folk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar