torsdag den 1. marts 2012

Vi tabte

Danmark tabte venskabskamp i fodbold – på skuddagen…

Danmark tabte med 0-2 i Parken mod Rusland den 29.2. kl. 20.00. jeg så ikke kampen, men kan efterfølgende læse, at det ikke var en god kamp, specielt ikke af hjemmeholdet.

Astrologisk set var det en ret lige kamp, som ville blive vundet af det bedst sammenspillede hold her uden for sæson. Både AC-hersker og DC-hersker står skidt i horoskopet, og når gæsterne så kom så hurtigt foran, var udfaldet næsten givet. De har også et særdeles sammenspillet hold, der består af spillere fra to klubber i den russiske liga: 7 spillere fra Zenit Sankt Petersborg og 4 fra CSKA Moskva – alle klassespillere. Vi gjorde dog en figur, der alligevel lover rimeligt for fremtiden. Den seneste kamp var i oktober, og kampen her var derfor første kamp i længere tid, og så var vi var plaget af skader på centrale poster: Agger og Boilesen.

Jeg lurer på den teori, at hvor AC er hjemmeHOLDET, så er IC HjemmeBANEN, hvor hjemmeholder har inviteret gæster på besøg. Når Pluto som her står næsten lige på IC ved kampstart, så kan det let gå galt, hvad det også gjorde, da gæsterne tog sig den frihed at score et hurtigt mål for at være i kontrol resten af kampen. Dette kombineret med, at overraskelsesplaneten Uranus stod lige på DC (gæsterne), så ser det ikke godt ud – selv om Uranus er i spænding.

Ved begge første mål er der som vanligt aspekter til hovedakserne. Kl. 20.04 stå MC i sekstil til udlandsplaneten Jupiter, og gæsterne scorer. Kl.20.45 kom det andet mål, og det lukker kampen: AC er i spænding til Pluto, blot for at nævne de vigtigste aspekter.

Men da det kun var en venskabskamp, skal vi passe på ikke at overfortolke den, hverken faktuelt eller astrologisk set.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar