søndag den 18. marts 2012

Kommentarer 12

Nu er næste blad snart sendt i trykken, så letter arbejdspresset her. I kan glæde Jer til meget spændende artikler om bl.a. hestehviskeren Anette Røpke, Hvidstengruppens og filmens horoskop, Struensees horoskop og meget, meget mere.

Husk, at du som ny abonnent får hele 3 horoskoper dig selv eller venner/familie til en værdi af 600 kr., hvis du køber et abonnement til 260 kr. Se www.astroshop.dkUgen, der kommer

Et par væsentlige aspekter fra sidste uge er stadig aktive: konjunktionen mellem Merkur og Uranus kan give spændinger i kommunikationen, da Merkur er retrograd, så man skal stadig vare sig for hvad man siger, især i ugens allerførste dage. De to planeter får følgeskab af Solen, især midt på ugen, og det medfører hektisk aktivitet. Så er der stortrigonen med hele fire planeter involveret, og den kan stadig kaste glans over tingene, selv om den er i aftagende.Mandag er en harmonisk, men lidt hektisk dag, hvor man skal passe på, hvad man siger og agte sig i trafikken.

Tirsdag er noget af det samme, men pas på dine handlinger, da Mars er li gal i knolden på grund af en spænding fra Månen, så både følelser og temperament kan komme i kog.

Onsdag fortsætter tingene, men nu står Månen virkelig godt til Venus, og det virker udglattende og harmonisøgende. Så uanset hvad man får sagt eller gjort, er det relativt let at få tilgivelse.

Torsdag er der hele fire planeter i konjunktion: Solen, Månen, Merkur og Uranus, og det giver højspænding. Men også megen opfindsomhed og impulsivitet. Da det sker i Vædderen kan temperamenterne meget let syde og boble. Men en meget usædvanlig og spændende dag.

Fredag er lidt af det samme, men nu er Månen væk og Merkur er på vej baglæns ind i Fiskene, og så skal man tale klart og ikke tågesnakke, som Fiskene ellers står for.

Lørdag står Månen i spænding til Saturn, især sidst på eftermiddagen og om aftenen. Det medfører inerti, hvor tingene går langsomt. Så det er tålmodighedskrævende. En dag med modsat rettede energier, for der er også meget impulsivitet, da Solen og Uranus nu er i meget tæt kontakt.

Søndag går Månen med i stortrigonen, som stadig er aktiv og nu får en kickstart. Nu begynder Solen sit kvadrat til Pluto, så der kan komme tømmermænd og konfrontationer på denne højhellige søndag, men den er først eksakt på fredag.Ny, spændende jordskælvsteori

Der kommer muligvis et nyt kæmpejordskælv den 22. marts, da der ved de seneste fem store skælv har været præcis 188 dages intervaller. Se her:

27. Feb. 2010 8.8 Chile (flyttede jordens akse)

  3. Sep. 2010 7.1 New Zealand

11. Mar. 2011 9.0 Japan (flyttede jordens akse)

15. Sep. 7,3 Fiji

22. Mar. 2012?

Disse skælv er ydermere faldet på konjunktioner og oppositioner. Den 22. marts 2012 er der en eksakt nymåne i Vædderen kl. 15.37 Dansk tid. Bemærk, at nymånen falder 2.22 Vædderen).  Samtidig er både Merkur og Uranus med i konjunktionen, så vi har 4 planeter stående på forårspunktet!

Hvis det udløser et stort jordskælv, er det et stærkt bevis på, at et stort himmellegemere kan være på vej i en bane tæt på Jorden.


Earthquake Warning For March 22, 2012 @ 4:58:34 UTC: http://www.youtube.com/watch?v=JJiLKUoPdaA&feature=relatedLæg også mærke til dette Venus-link:

Referer til NASA’s link om den aktuelle Venus-transit i 2012: http://eclipse.gsfc.nasa.gov/OH/transit12.html
Anders Eldrup og DONG

Anders Eldrup er født den 30.10.1948 på Djursland og Fritz Schur den 27.11. 1951 i Vejle. Tidspunkterne er    ukendte, men der er ikke større spændinger planeterne imellem, men vi kan ikke garantere for akserne. Dog er planeterne så tilpas vigtige, at vi vover en astrologisk fremstilling af sagen. Det ser grangiveligt ud, som om begge har handlet ud fra rigtige, ærlige og ægte motiver ud fra den givne situation. Dog har Schur lige den Uranus-spænding, der gør ham lidt for hurtig på aftrækkeren, men han VAR jo nødt til at gøre noget.

Det er uden tvivl ganske korrekt, når Eldrup hævder at have vurderet, at det ikke krævede en bestyrelsesgodkendelse at forgylde inderkredsen. Han har set det som en fordel for DONG, og han har heller ikke gjort det for egen vinding. At han så måske har troet, at han kunne gå på vandet eller svæve over gasserne, og at det hele kørte som smurt i olie på grund af de fine aspekter, det er absolut en mulighed. Og Schur var nødt til at handle som han gjorde i situationen. Men han vil vinde på det, fordi han har udvist rettidig omhu og handlekraft – om end med en noget usikker fremlægning for pressen. Så mon ikke det er en af de sager, der ender i varmluftsafdelingen, men som fik kedelige konsekvenser for den ene part. Konsekvenser, der dog på sigt vil vise sig ikke at være så negative endda. Mange opgaver vil vente på Eldrup med det flotte horoskop. Han er måske nok gået over stregen, men fremtiden vil stort set retfærdiggøre ham. Foreløbig har hans fine horoskop indbragt ham 17 millioner. Dertil kommer, at han ret let kan få ét eller flere nye job.

Det skulle være et faktum, at Eldrup og Schur har det med hinanden som hund og kat – Fritz the cat? I bund og grund handler konflikten om dårlig kemi mellem de to, hvilket også fremgår soleklart, når man sammenstiller deres horoskoper. Eldrups Merkur står lige på Schurs Venus/Neptun-konjunktion og i kvadrat til Uranus. Ikke godt for kommunikation og forståelse. Venus er i spænding til Merkur, som understøtter dette. Krigsplaneten Mars står på Solen og skæbne- og karmaplaneten er spændt op til Solen, Uranus til Mars og Pluto til Månen. Det er hård kost og nærmest dømt til at gå galt på et tidspunkt. Det går ikke at sætte folk sammen med sådanne spændinger, medmindre det er i et terapirum.

Ser man derimod på DONG´s horoskop, stiller situationen sig ganske anderledes. De må krybe til korset og få styr på tingene. De står som statslige rollemodeller i dansk erhvervsliv. Regler og kodeks skal derfor tilpasses, og ledelsen skal sørge for, at situationen ikke gentager sig. Tiden er ved at rinde ud med de store gyldne håndtryk, som truer troværdighed og respekt i befolkningen. Det er i virkeligheden systemet, der er ved at spille fallit. Etikken kom helt ud af proportioner, da Pluto gik gennem Skytten 1995-2008, og den pris og praksis skal ændres med Pluto gennem nøjsomheds– og rimelighedstegnet Stenbukken.  Jeg satte mig for at finde DONGs stiftelsesdato, for Pluto MÅ være inde i billedet her, evt. som spænding til Solen – og det var den.

DONG er nemlig stiftet den 27. marts 1972 som Dansk Naturgas og har derfor haft Pluto i spænding til Solen i de seneste to år – i øvrigt på linjer med alle forløb, der er begyndt den 27. marts, uanset årstal. Og så udløste den også lige et kvadrat til Jupiter.

For DONG er aspektet først helt færdigt i slutningen af 2012, så nu er det virkelig tid for selvransagelse. Noget, der også må ind i billedet ved valget af Eldrups efterfølger. For det er ikke nok med Pluto-aspekterne, der er også andre meget stærke sager i DONGs horoskop. Olieplaneten Neptun, som i øvrigt står umådelig centralt i starthoroskopet, er inde i en spænding til både Mars og Saturn, så Finansministeren må ind i billedet og omorganisere DONG, hvis ikke de selv gør det. Dette vil være i egen interesse på sigt – en kæmpe oprydning. Alt andet vil være halsløs gerning. For ude i horisonten lurer endnu et mærkbart Pluto-aspekt, nemlig udløsningen af oppositionen mellem Merkur og Uranus om et par år, så nu er skruetvingen virkelig sat på plads – parat til omdrejning, hvis man ikke makker ret. Også nytænkningens planet, Uranus, er kørt i stilling. Den udløser i det næste år Sol/Pluto-oppositionen og derefter tager den fat på Merkur/Uranus-oppositionen. Så der er virkelig gang i spændingerne, især oppositionerne. Så måske skulle finansministeren alliere sig med – ja, oppositionen og kræve en kraftig opstramning af den store, statslige organisation – og ikke kun i frynseafdelingen. Man skal have fat i den grundlæggende struktur. Jeg ser sagen som en universel prøveballon, der er sendt til ”jords” (den kommer måske ”oppefra”) for at signalere universets krav om, at der skal ske store ting på vores planet i den nærmeste fremtid.

Der må nu gydes olie på vandene. Og så ikke mere fremtidssnak, men vi skal jo leve op til tænketankens motto: Få nyhederne, før de sker.Manu Sareen

Sareen er født den 16. maj 1967 i Punjab i Indien.

Vi skrev allerede ved regeringsdannelsen sidste år, at Manu Sareen var en af de ministre, der ville komme mest i vælten astrologisk set. Indtil nu har han klaret det fint, men flere spændinger tager nu alvorligt fat i den sympatiske minister. Han bliver forhåbentlig ved med at være sympatisk, men det vil snart komme til at kræve en del mere af ham at være det. En overgang kan han måske nok blive ved med at SE UD, som om han er sympatisk, men smilet kan godt komme til at stivne nogle gange i resten af dette år. Interessant nok er det seksualitetens planet, Pluto, der er en af bødlerne, idet den står i spænding til kriseplaneten Saturn og i manges øjne får det Sareen selv til at virke som en bøddel over for de præster, der ikke vil vie homoseksuelle. Men det har han fikst fritaget dem for. Det friholder ham bare ikke for at få en slags fatwa imod sig fra modstandernes side. I hvert fald får han ”kærligheden at føle”, idet Pluto også er i spænding til Venus, og så er det jo nærmere mangel på kærlighed, der er inde i billedet.

Uranus udløser resten af året det samme aspekt som Pluto, og ydermere er Neptun i spænding til Merkur. Unægteligt noget af en omgang, som kan vise sig at udmunde i, at Sareen sidder på et yderligt mandat og i bedste fald kan regne med en anden ministerpost ved regeringsrokaden senere på året.

UGEHOROSKOP uge 12 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dkVÆDDER
Du kan til tider virke noget provokerende på andre mennesker, hvilket skyldes, at du ikke lader dig sætte i bås, eller pakker noget ind. Spørgsmålet er faktisk bare, om du egentlig ikke har det meget godt med at chokerer lidt… Føler du dig fastlåst og bundet af stramme bånd, så bryd ud og gør dig fri. Hvem siger, at det hele skal være så kedeligt normalt.
Ugens råd: Du er en pioner kære Vædder!
TYR
En overraskende uge, hvor tingene bestemt ikke går som du forventer. Det bedste du kan gøre er at være fleksibel og ikke tage tingene for personligt, mange gange har det faktisk ikke noget med dig at gøre, det som andre mennesker gør og siger. Du behøver dog ikke være offer for omstændighederne, tag initiativ og gør noget ved det, du ikke kan leve med.
Ugens råd: Se på de mange muligheder du har.
TVILLING
Grundig forberedelse er nøglen til succes. Lad dine ideer modnes på det indre plan, inden du går ud og sætter dem i værk. Det er faktisk bedre, ikke at tale med andre om dine fremtidige projekter, før du er helt klar. Du vil virkelig nyde at være aktiv hjemme i din bolig. Der må gerne ske lidt nyt, og der er ingen tvivl om, at du lige ved, hvad der skal til.
Ugens råd: Tag dig tid til at slappe lidt af.
KREBS
Problemer og diskussioner lurer lige under overfladen, især gamle uenigheder vil atter vise sig. Tag fat og få dem ud af verden, så de ikke længere forfølger dig. Det er på tide at sige stop og lægge det bag dig. Du vil opleve, at du får en dejlig følelse af frihed, hvis du slipper gamle mønstre og problemer, du længe har båret rundt på. Du kan blive fri!
Ugens råd: Tænk over, om tingene sker af en grund.
LØVE
Lukrative og spændende muligheder vil vise sig på jobbet. Det gælder bare om, at du er åben overfor nye ideer samt aktiv og udadvendt. Du vil få meget ud af at lave en lille status, hvor du tænker over dine fremtidige planer og mål. Du er meget optimistisk, men du kan altid skalere lidt ned senere. Undgå at bruge alt for mange penge, du bør spare.
Ugens råd: Fokuser på muligheder og det positive.
JOMFRU
Hvis du kan tilgive dig selv for din lejelighedsvise dovenskab, så vil du faktisk nyde de stunder, hvor du sidder og slapper af. Det vil samtidig også give dig nye ideer, da du får tid til at tænke dig om. Der er stor fokus på kærlighed og romantik, og det gælder, hvad enten du er i et forhold nu, eller du er single. Hold øjnene åbne og udnyt de spændende muligheder.
Ugens råd: Slæk lidt på dine krav til dig selv.
VÆGT
Du går ind i en uge, hvor du virkelig får brug for alle dine diplomatiske evner. De mennesker du omgiver dig med, samt din partner, vil bestemt ikke hele tiden opfører sig helt forudsigeligt – tværtimod. Du må rede tingene ud, når de går i hårknude og det skaber stress. Du skal passe lidt på dig selv, for du påvirkes nemlig let af andre og deres problemer.
Ugens råd: Det hjælper dig, hvis du sætter grænser.
SKORPION
Hvis du først beslutter dig for noget, så er der stort set intet og ingen, der kan stoppe dig. Ikke fordi du er stædig eller viljefast, men fordi du ganske enkelt har medvind. De menne-sker, der er i din nærhed, vil også helt af sig selv give en hjælpende hånd, når det behøves. Du vil sikkert blive positivt overrasket. Vær heller ikke sen til selv at bede om hjælp.
Ugens råd: Kast dig ud i nye projekter.
SKYTTE
Det skal være sjovt, og der skal ske noget nyt og spændende, meget gerne noget der samtidig er kreativt og udfordrende. Du er god til at gøre kedelige rutineopgaver til hyggelige stunder eller endda et spændende festfyrværkeri. Familien sætter virkelig pris på din opfindsomhed og din evne til at få andre til at føle sig godt tilpas – du er et dejligt friskt pust!
Ugens råd: Find legebarnet frem i dig selv.
STENBUK
Du er ikke til at rykke, hvis du først har sat dig noget for. Få har en så stærk vilje som dig. Tingene lykkes derfor for dig, og kritik fra andre tager du med oprejst pande. Hvis der er noget, der motiverer dig er det faktisk andres tvivl... Det vil dog ikke føles som en tung udfordring, men snarere som en leg, hvor du bare for alt i verden er opsat på at vinde.
Ugens råd: Der er ingen grund til tvivl!
VANDBÆRER
Er det muligt, så planlæg en spændende udflugt eller to… Det vil give dig gode nye input at komme lidt væk. Du har tendens til at holde dig hjemme, og gemme dig lidt væk, men det er langt fra, hvad der virker bedst i denne tid. Kom i stedet ud og oplev noget, så du bliver lidt udfordret og kommer til at møde andre mennesker med spændende meninger.
Ugens råd: Afsæt også tid til din partner.
FISK
Du vil nyde at bruge penge på impulsive, men spændende ideer. Det er dog ikke så god en ide. Du bør tænke over, hvor meget du har råd til at spenderer på sjov, inden du begynder, for du er meget impulsiv i denne tid. Der venter nogle gode oplevelser sammen med andre mennesker, især din partner, så sørg for, at der sker noget ud over det sædvanlige.
Ugens råd: Slå dig bare lidt løs.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar