tirsdag den 9. oktober 2012


Borgmesteren i Vallensbæk og Armstrong fra Texas

Borgmester Henrik Rasmussen er født samme dag som Lance Armstrong: Den 18. september 1971, dog i hver sin ende af verden: Glostrup og Texas. Men det betyder intet for en så virkningsfuld planet som Neptun. Den har de begge i de seneste par år haft besøg af, og har de stadig i lidt tid endnu. Det er planeten for både doping og skjulte forhold. Den står i spænding til begges Jupiter/Neptun-konjunktion. Senere tager en Saturn og derefter en planer mere, Merkur. Det er derfor noget af en lavine, der er sat i gang for begge de to herrer, og det er noget, de vil kunne mærke i flere år frem, ca. 5 af slagsen, afhængig af, vor Månen står, den er nemlig også med i konspirationen.

Armstrong har været gennem seriøse dopinganklager og er blevet frataget flere sejre i Touren, og han har opgivet at anke, hvad der også er meget klogt. Henrik Rasmussen anklages af sin kommunaldirektør for nepotisme, at forsøger at få en daginstitution placeret på en ulovlig grund, favorisere visse lokale håndværkere med forbindelse til kommunetoppen og at forsøge at få kommunen til at betale for et maleri, som konen havde lavet. Hertil kommer ulovlige afskedigelser, skatteyderbetalte privatture.

Borgmester er som Armstrong målrettet og effektiv i det daglige, men det nytter ikke meget, når man har besøg af Neptun, der forsøger at mildne energierne og gøre dem blødere, ikke det modsatte. Borgmesteren har altså modarbejdet en planet, og det slipper man næsten aldrig godt fra. Og han kan lige så godt skrive sig Neptun bag ørerne, for den virker som sagt i flere år endnu. Der vil blive holdt godt øje med ham fra solsystemets yderste afkroge. Neptun bliver ved, til man makker ret. Hvor er det godt, vi har alle de planeter, som vi blot skal lære at samarbejde med.  Og dette samarbejde er af en væsentlig anden karakter end samarbejdet på rådhuset – og noget vigtigere. Dog er det væsentligt at øve sig i det små, så bliver man bedre til det store samarbejde med universets energier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar