mandag den 29. oktober 2012


OPDATERING
Sandy – største orkan nogensinde

Orkanen Sandy rammer området omkring New York sent i aften, astrologisk set er tiden omkring kl. 23.00 LOKAL TID væsentligt, idet AC står i spænding til fuldmånen, og Neptun står på 8. husspids i spænding til stormplaneten Merkur i det overdrivende Skyttetegn. Frem til kl. 01.00 er der fare på færde og det samme gælder resten af natten og ud på den tidlige morgen, hvor AC rammer spændingen til Pluto. Mellem 11.00 og 11.30 tirsdag udløser AC den meget størke spænding mellem Venus, Uranus og Pluto, så det er her, orkanen kan gå i land. Der er virkelig fare på færde, også i USA´s horoskop. Jeg er i gang med at finde horoskoper for byen NY, og så vender jeg tilbage. Ifølge astrolog Holger Stavnsbjerg er der to virkningsfulde horoskoper på NY.

Marc Penfield: Horoscopes of the Western Hemisphere: 16/5 1626 kl 8:56 (korrigeret AC 25 Krebs). Da indianerne solgte Manhattan til hollænderne for 16 gylden og en flaske sprut. Pluto og Uranus er i spænding til IC/MC i disse år. Da man opstillede Frihedsgudinden i New Yorks havn 1886 eller deromkring var Uranus i konjunktion med IC, og da byen gik fallit i 1976 var Pluto på IC.

Det andet er 1. januar 1898 kl. 00:00 hvor man lagde New York (Manhattan) Bronx, Brooklyn, Queens og Staten Island sammen i et samlet New York.  Pluto kommer over Solen og IC i 2013-15 i dette horoskop.

Det er hårde aspekter og viser, at både NY og USA kan være på vej ind i en endnu større krise end den nuværende. Orkanen kan være symbolet på, at USA ændres til noget helt andet, end vi hidtil har kendt – en transformation.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar