fredag den 26. oktober 2012

De rigtig sjove

Obama og Trump – mere sjov

Donald Trump var den, der såede tvivl om ægtheden af Obamas fødselsattest. Nu hævder Politiken, at Trump har krævet en kopi af Obamas tandkort mod en donation af 20 millioner dollars til valgkampen. Obama har afvist byttehandlen og i stedet tilbudt at fremvise sit svømmediplom mod, at Trump begynder at gå med afrohår.

Et rigtigt godt råd til Obama

Jeg vil her tillade mig at foreslå Obama mit gamle råd, som virkelig vil sætte tingene i perspektiv i den nuværende situation:

Kære Obama, tilbyd Trump, at hvis han vil holde op med at udbrede falske rygter om dig, så lov Trump, at du til gengæld lover at lade være med at fortælle sandheden om HAM.

Mere sjov

Filmatiseringer af bøger er meget almindelige, men det lykkes kun i et fåtal af tilfælde at få filmen til at sidde ”lige i skabet”. Dog er James Bond en undtagelse, da den nye film ifølge flere anmeldere er den bedste Bond-film nogensinde. Og det skulle ifølge sædvanligvis pålidelig underrettet kilde ikke være efterretningstjenesten, den er anmeldt til…

Nu til en ny kobling på området. Det er almindeligt kendt, at strudse næsten er altædende. I Afrika skete det forleden det forunderlige, at en struds fandt både en film og en bog over samme film, som var efterladt af turister på savannen. Strudsen begyndte straks at gnave sig igennem bogen, og ned kom den. Så gik den løs på filmen, der var noget mere genstridig, men den kom også ned. Et tv-hold fra DR var på pletten og var ikke sene til at interviewe strudsen:

-          Hvad synes De om filmen, kære Struds?

-          Jeg synes nu, at bogen var bedre!

A propos

- My name is Babe - Bond Babe...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar