søndag den 14. oktober 2012


Kommentarer 42

Sjældent tilbud

Astrologisk Antikvariat kan tilbyde de første 19 årgange indbundet af Månedsbladet Stjernerne helt tilbage fra det første nummer i 1956 til og med 1975. Prisen er 750 kr. inklusiv forsendelse.

Antikvariatet nu opbygget

Antikvariatet er helt opbygget nu som et hjørne af mit kontor, så der er kun åbent, når jeg ikke sidder i møde. Ring derfor for at få oplyst åbningstid den dag, du påregner at komme på besøg.

Der er mange danske og engelske og enkelte tyske titler inden for astrologi. De fleste titler fås ikke mere i handelen, og der er ca. 200 titler i alt i det righoldige udvalg. Desuden er der er del bøger om alternative emner.

 

Information

Flere spurgte i sidste uge, hvor ugehoroskoperne blev af. Når de er forsinket fra Lykke, når jeg ikke at få dem sendt med ud sammen med alt det andet, men så lægges de direkte på bloggen mandag morgen.


PS. Du får 3 gratis horoskoper, hvis du tegner et abonnement på Astrologimagasinet HOROSKOPET.

 

Ugen, der kommer

Flere af de gode takter fra sidste uge fortsætter, og mandag kl. ca. 15.00 er der nymåne og tid for at tage store beslutninger. I ugens begyndelse er Mars i gunstigt aspekt til Uranus og styrker opfindsomhed og nytænkning. Og Mars er ved at gøre spændingen til illusionernes planet Neptun færdig. Venus står gunstigt til Merkur og styrker kommunikationen, mens den er i spænding til Jupiter, så man skal passe på ikke at lave alt for store armbevægelser på det økonomiske og kærlighedsmæssige område. Saturn står meget flot til Neptun, og det giver en uge, hvor fantasierne kan blive virkeliggjorte. 

Mandag har vi nymåne midt på eftermiddagen, så store aftaler og beslutninger kan træffes. Dagen kan blive epokegørende eller direkte revolutionerende. Opfindsomhed og nytænkning hører til dagens orden. Der er lagt op til lidt af hvert, herunder også fest, selv om det er mandag. Man skal ikke være bange for at eksperimentere og gå nye veje, så hold en spontan mandagsfest, hvor man fejrer, at nu begynder et lyt liv. Man begynder på en frisk og kan måske gøre det på en lidt fræk eller skæv måde. Man kan slippe godt fra lidt af hvert her.

Tirsdag står Månen flot til Pluto og tilbyder passion og dybde. En flot dag, hvor det eneste, man skal tage sig i agt for, er overdrivelse på det værdimæssige område. Kontakter kan skabes på en harmoni mellem Merkur og Venus. Skarpe synspunkter blødes op og bøjes mod hinanden på diplomatisk vis. Der skabes forståelse og sympati på trods af forskelligheder.

Onsdag slægter tirsdagen meget på. En god dag for dybe samtaler og store beslutninger. Diplomati og forståelse præger dagen. En dag, hvor man bare flyder med på glædelig vis. Vær dog ikke letsindig på økonomifronten.

Torsdag står Månen på Mars og udløser det flotte aspekt til opfindsomhedens planet Uranus. En dag med stor energi, åbenhed og impulsivitet. Bare giv den hele armen, og lidt til. Der er optimisme til stede og dagen ligner de foregående og danner rammen om en flot og spændende uge. Fik du ikke lavet fest i mandag, så gør det på denne overraskelsernes og anderledes dag.

Fredag er Månen i spænding til både Jupiter og Venus, så her skal man passe på ikke at være flyvsk og overdrivende. Slå ikke større brød op, end du kan bage. Eller som humoristerne ville sige det: Slå ikke en større bager ned, end du kan bolle.

Lørdag begynder Solen at nærme sig harmonien til fantasiplaneten Neptun. Månen står i Stenbukken i spænding til både Pluto og Uranus, og det kan give en noget urolig dag, hvor det vil være klogt at tage den så meget med ro som muligt, så det er godt, det er weekend. Husk at afsætte tid til ro og indadvendthed på denne følsomme dag, hvor noget af tiden med stor fordel kan tilbringes alene. Der kan skabes dybe forbindelser til én selv eller andre.

Søndag står Månen ganske og aldeles forrygende til både Merkur og Venus. Der er dømt hygge i rigelige mængder, men der er også plads og overskud til aktiviteter. En rigtig god og harmonisk dag med givende kontakter og samtaler.

 

Den hellige Moder Jord – konferencen om biodiversitet i Indien

En af de ting, erhvervslivet og magthaverne overser konsekvent, er helheder og dermed også hellighed. Begreber, der også er næsten ukendte i uddannelsessystemet, sundhedssystemet mv. Begreberne er religiøst betonede, og under dække deraf kan begreberne bekvemt parkeres dybt i p-kælderen som noget, der udelukkende hører privatlivet til. Dermed bliver det ikke en del af de såkaldt væsentlige elementer i nutiden: Væksten og den materielle ”udvikling”, som er det afgørende omdrejningspunkt i vor tid. Da begreberne helhedsmæssigt set hører til i den mindre væsentlige ende af skalaen, så går vi galt i byen. Nu er det ved at gå så galt, at det måske bliver svært at rette skuden op igen. Hvilket er klart som dagens lys: Det vil ende i en blindgyde i bedste fald. Netop på grund af den uvidende og bevidstløse holdning, der ligger bag.

Hellighed er forbundet med helhed og er religiøst i den forstand, at det kommer af noget, der er større end os selv - noget, man glemmer i den bevidstløse vækststrategi, der alle vegne hyldes som vor tids guddommelighed.

Man kan konkludere, at verden gambler med naturen, som vi voldfører og udnytter i en grad, så det nu er farligt for os selv. Men selv sådanne alvorlige forhold får ikke majoriteten af marskandisere til at stoppe op og tænke. Der skal lig på bordet, og det er ikke engang sikkert, at det rækker på grådighedens alter.

Et af de gudgivne principper er mangfoldigheden på jorden. Dels af mennesker, men også dyr i alle afskygninger. Der er endda masser af arter, vi ikke engang har opdaget endnu. Mange af disse arter uddør på grund af mennesket, før de nogensinde når at blive opdaget. Hvad er det, vi er i gang med? Ja, entreprenørerne ved det ikke engang, så for en sikkerheds skyld, så bliver de ved med den overgribende adfærd.

Mylderet af liv kaldes også biodiversitet, og det har sin store funktion i lighed med alt det skabte. Økosystemer er opbygget gennem millioner af år, og nu knuser vi det hele, for der skal jo være plads til flere mennesker på Jorden, så der kan sikres flere forbrugere, og vi kan få væksten på ”rette” kurs – det er beskæmmende at være vidne til.

Hvis det så ”bare” var en overspringshandling, ville det være lidt lettere at acceptere. Men der er tale om bevidst grådighed, og den er svær at stoppe. Det har medført en biologisk krise, der uundgåeligt vil ende med en katastrofe af umådeligt omfang. Intet skaberværk vil i længden acceptere en sådan totalt respektløs adfærd. Vi ser konsekvenserne nu, hvor klimaet går amok og flere og flere arter uddør. Alt sammen faktorer, der er med til at opretholde det skabte - og det bryder vi ned! Naturen tilbyder os et væld af mekanismer, der automatisk opretholder økobalancen, eksempelvis vandrensning. Men vi forurener i en grad, at vi må opfinde vore egne utilstrækkelige metoder til at rense vander med. Metoder, som ikke når de naturlige til sokkeholderne. EU mister årligt - iflg. beregninger fra FN´s miljøprogram Unep - ca. 50 milliarder Euro ved, at arealer anvendes på andre måder end de naturlige/oprindelige. Selv sådanne beløbsstørrelser er ikke tilstrækkeligt til at få os til at stoppe. Men penge ER det, der gør mest indtryk, ikke den tabte natur. Vi er på vej mod den helt store nedtur på grund af vores egen uvidenhed og grådighed.

Vi er nu endt i en blindgyde, hvor intet land har overblik over, hvor mange ressourcer der skal til for at standse tabet af biologisk mangfoldighed – alligevel fortsætter vi - for når man ikke er helt sikker, så skal man da ikke standse vigtig udvikling! Her til lands er der stadig ingen plan, selv om en sådan var en del af regeringsgrundlaget fra 2011.

At redde biodiversiteten bør ikke anses som en udgift, men som en nødvendig investering, der skal sikre fremtidig velfærd. Lige nu er 193 lande samlet i Indien. Alle har de forpligtet sig til at indregne værdierne af biodiversitet og økosystemtjenester i deres nationale budgetter.

Vi vil se på horoskopet for dette stormøde. Det blev skudt i gang den 8. oktober 2012 kl. 10.00 i Hyderabad, og resultatet ser vi den 19. oktober. Der er mange harmonier i horoskopet, som dog lider af nogle væsentlige spændinger. Månen står i 8. hus i spænding til Solen og har også en mindre spænding til kvadratet mellem Uranus og Pluto. Den værste er dog Mars i 12. hus i spænding til Neptun i 3. hus. Det vil medføre, at der næsten kun kommer kønne ord og fine formuleringer ud af mødet. Eventuelle beslutninger vil generelt ikke blive efterlevet i praksis. Det er der ikke råd til, vil mange sikkert fremføre. Pluto står jo på 2. husspids.

Men det vil komme til at svide til os selv i sidste ende. Vi kan lige så godt indse først som sidst, at alting hænger sammen, og at vores undladelsessynder vil blive straffet og ramme os selv, og det var jo ikke meningen. Og når det først sker, er det ved at være for sent. Vi SKULLE jo lige se, om den ikke gik én gang til. Tja…vi lærer åbenbart intet af erfaringen. Læs herunder om bankerne, der fortsætter som om intet var hændt efter 2008.

 

Borgmesteren i Vallensbæk og Armstrong fra Texas

Borgmester Henrik Rasmussen er født samme dag som Lance Armstrong: Den 18. september 1971, dog i hver sin ende af verden: Glostrup og Texas. Men det betyder intet for en så virkningsfuld planet som Neptun. Den har de begge i de seneste par år haft besøg af, og har de stadig i lidt tid endnu. Det er planeten for både doping og skjulte forhold. Den står i spænding til begges Jupiter/Neptun-konjunktion. Senere tager den Saturn og derefter en planet mere, Merkur. Det er derfor noget af en lavine, der er sat i gang for begge de to herrer, og det er noget, de vil kunne mærke i flere år frem, ca. 5 af slagsen, afhængig af, vor Månen står, den er nemlig også med i konspirationen.

Armstrong har været gennem seriøse dopinganklager og er blevet frataget flere sejre i Touren, og han har opgivet at anke, hvad der også er meget klogt. Henrik Rasmussen anklages af sin kommunaldirektør for nepotisme, at forsøge at få en daginstitution placeret på en ulovlig grund, favorisere visse lokale håndværkere med forbindelse til kommunetoppen samt at forsøge at få kommunen til at betale for et maleri, som konen havde lavet. Hertil kommer ulovlige afskedigelser og skatteyderbetalte privatture.

Borgmesteren er som Armstrong målrettet og effektiv i det daglige, men det nytter ikke meget, når man har besøg af Neptun, der forsøger at mildne energierne og gøre dem blødere, ikke det modsatte. Borgmesteren har altså modarbejdet en planet, og det slipper man næsten aldrig godt fra. Og han kan lige så godt skrive sig Neptun bag øret, for den virker som sagt i flere år endnu. Der vil blive holdt godt øje med ham fra solsystemets yderste afkroge. Neptun bliver ved, til man makker ret. Hvor er det godt, vi har alle de planeter, som vi blot skal lære at samarbejde med. Og dette samarbejde er af en væsentlig anden karakter end samarbejdet på rådhuset – og noget vigtigere. Dog er det væsentligt at øve sig i det små, så bliver man bedre til det store samarbejde med universets energier.

Henrik Rasmussen blev ifølge vores udsendte medarbejder Mikael Mårtensson valgt som borgmester den 7. april 2010 kl. 17.36 i Vallensbæk Strand. AC står i Jomfruen, hvor Merkur hersker. Denne er med i en stærk spænding fra 8. hus, så man kunne allerede fra starten forudse, at der ville være udfordringer med en hvilken som helst borgmester, der ville blive valgt på et sådant tidspunkt. Kriseplaneten Saturn (retrograd) står i 1. hus i 0 grader 00 i Vægten, og den er i spænding til både Uranus og Pluto. Der er dermed lagt op til flere kriser i løbet af hans borgmesterperiode, og det kan forventes, at han på et tidspunkt må gå af før tid på grund af kontroversielt borgmesterskab. Uranus står tæt på DC, så han kører jobbet på sin helt egen facon. MC rammer næsten midtpunktet mellem Jupiter og Uranus i Fiskene, og dette bærer yderligere ved til det konstant brændende bål.

Oh, den dansken sprog er en svær én

Død kvinde ville vaske tøj

Sådan stod der i en overskrift på nettet om en kvinde, der den 30. september blev fundet død på stranden ved Hanstholm, selv om det unægteligt er svært at vaske tøj efter døden. Netop den dag var også meget belastet af spændinger mellem Månen, Uranus og Pluto, heraf to vandplaneter. Det kan altså være farligt med selv de mest dagligdags foreteelser, når dødsplaneten og vandtegnene er indblandet. 

 

Annette Vilhelmsen vandt

Så er det afgjort. Annette Vilhelmsen er den nye formand i SF. Ikke så underligt, da hun har et fint horoskop i denne tid. Hun skal nu sørge for at få SF væk fra, at initialerne betyder Slattent Folkeparti.

Der blev vendt op og ned på realiteterne, da Vilhelmsen meldte sit kandidatur, og det var godt, det skete. Nu er der en reel mulighed for at få partiet på fode igen, selv om det astrologisk set først vil ske endeligt, når partiet kommer ud af regeringen.

Ligesom med Søvndal kan man sige, at det er ”fra den ene nordpol til den anden”. Han gik af, og alle regnede med Krag, men nu sidder ”Vilhelm”, som vi har døbt hende, på kragens gren og håber ikke, at der kommer en hæslig jæger forbi foreløbig. Det gik altså lige fra Villy til Vilhelm.

Hun blev ifølge Mikael Mårtensson valgt den 13. oktober kl. 13.22 i Den Sorte Diamant, og det skete på temmelig pæne aspekter. Derfor er det den rigtige, der nu sidder i formandsstolen. Det betyder ikke, at så er alt fryd og gammel i SF – Skrantende Folkeparti.

Dog er den feminine planeten Månen ikke helt venligt stemt, og det giver også lidt skærmydsler hen ad vejen. Men alt i alt et fint horoskop, hvor AC står flot til Solen og giver gennemslagskraft.

 

UGEHOROSKOP uge 42 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Ikke alle mennesker vil være lige imødekommende i denne uge, og det er svært for dig at gennemskue helt, hvad der sker. Det er derfor en god ide, at du holder dine kort lidt tættere på kroppen. Du vil virkelig nyde at lære nye og spændende ting, så kast dig endelig ud i det.
PS: Ryd op omkring dig.
TYR
Er dit tempo for højt, og har du for mange bolde i luften på en gang, så kan du let komme til at begå fejl, som du ellers ikke ville. Det gælder især på jobbet. Du kan være mere heldig end ellers, når det kommer til penge og økonomi, og det bør du bestemt udnytte.  
PS: Du bliver inspireret af andre mennesker.
TVILLING
Sæt fokus på dit parforhold, for i denne uger er der er dejlig intim spænding imellem jer. Det skyldes først og fremmest, at I fungerer godt sammen i det daglige. Ikke alle dine nye projekter vil være lige succesfulde, så tænk dig grundigt om, inden du kaster dig ud i noget.
PS: Et godt grin kommer du langt med.
KREBS
Det bliver ikke let for dig at følge med i det høje tempo, der er lagt op til i ugen, der kommer. Ændringer sker omkring dig, og det kan midlertidigt bringe dig ud af balance. Hvis du lader dig rive med, vil du faktisk nyde, at der sker en masse spændende ting.
PS: Alt arter sig til det bedste.
LØVE
Det med kommunikation bliver ikke helt let for dig. Hvis du ikke passer meget på, kommer du let til at blive misforstået, eller du får sagt noget, du ikke skulle. Tag en status over din økonomi, og undlad at bruge penge når du kan. Det er en dårlig ide, at lægge ud for andre.
PS: Føler du dig stresset, vil motion hjælpe.
JOMFRU
Du går uden tvivl ind i en meget social uge, hvilket passer dig virkelig godt. Du holder af at møde nye mennesker og af at udveksle ideer og synspunkter. Du er dog mest til at dette skal ske under afslappende rammer, så undlad de helt store forberedelser.
PS: Prioriter dig selv og dine egne behov højt.
VÆGT
Det kan knibe lidt med selvtilliden, og begår du fejl, vil du virkelig være hård ved dig selv. Træffer du beslutninger, som ikke er rigtige for dig så bliv ikke frustreret, du får mulighed for at rette op på dem. Uforudsete udgifter kan dukke op, så du bør spare frem for at spendere.
PS: Romantik skal der til i hverdagen.
SKORPION
Der er ingen tvivl om, at du har meget, du gerne vil fortælle andre, og du er meget entusiastisk omkring de ting, du foretager dig. Lytter du til andres feedback, vil du se, at du virkelig kan bruge denne til at komme videre. Du får travlt, så tag dig en pause, når du kan.
PS: Gode venner er guld værd.
SKYTTE
Det er nærmest uundgåeligt, at der ikke opstår et par udfordringer i denne uge. I stedet for at angribe dem med det samme, så afvent lidt, de vil nemlig løse sig af sig selv. Du er god til at sætte nye ting i gang, men du skal begrænse dig, ellers får du ikke noget afsluttet.
PS: Samarbejde kan være vanskeligt.
STENBUK
Diplomati og fleksibilitet er nøgleordene for dig i den kommende uge. Det kan til tider være svært at manøvrere rundt blandt andre, men du kan, hvad du vil. Giver du en hjælpende hånd, når og hvor det behøves, vil du få en masse goodwill til senere.
PS: Tag hensyn til andres behov.
I
VANDBÆRER
Der er ikke meget, der kan slå dig ud af kurs. Du er virkelig god til at samarbejde med andre, hvilket til dels skyldes, at du er virkelig god til at kommunikere i denne tid. Du trænger til, at der sker noget, og alle former for udadvendte aktiviteter vil interesserer dig.
PS: Du kan lære noget nyt.
FISK
En følelse af usikkerhed og af at stå på gyngende grund vil til tider præge ugen. Derfor vil du også være meget let påvirkelig. Du går til andre for at få råd, men det vil faktisk kun forvirre dig endnu mere. Tænk dig om, og træd et skridt tilbage, så genvinder du overblikket.
PS: Pas på pengene.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar