søndag den 7. oktober 2012

Kommentarer 41


Information

Tilbud

Ugen, der kommer

Nyt parti igen

Hvad med SF?

Vækstblindhed og det materielle mætningspunkt – rapport fra Tænketanken Mikro – tænketanken for vision og helhed

Ugens morsomheder med bl.a. Søvndal-English

 

Information

Ugehoroskoperne er desværre forsinkede og lægges direkte på bloggen mandag formiddag.

 

Tilbud

En af de mest sjældne antikvariske astrologibøger overhovedet har vi fået fat i i et enkelt eksemplar: Vivian Robson: Fiksstjernerne. Pris 300 kr. Mail og reserver den først – det er først til mølle princippet, der gælder.

Paul Mahler Dams selvbiografi med cd koster normalt 375 kr. Vi har tre eksemplarer til 200 kr. stk. (nye eksemplarer). Titel: Min sjæls rejse.

 

Ugen, der kommer

Nu begynder den senere tids mange spændinger virkelig at aftage. Der er naturligt et par enkelte dage, der stadig er spændingsfyldte, men generelt står ugen særdeles flot med masser af fine muligheder, især i ugens sidste halvdel, dog undtagen søndag.

Venus og Mars begynder at afspænde hvert sit T-kvadrat, og det vil virkelig kunne mærkes, især fra onsdag.

Man skal dog altid huske, at selv de ”dårlige” dage har deres mission. Der er altid ting, man kan gøre på alle slags dage. Det er blot forskellige ting på de harmoniske contra de uharmoniske dage.

 

Mandag er spændingen mellem Mars og Neptun eksakt, så mange vil være ret uoplagte fra morgenstunden – en del også resten af dagen. Der vil sikkert være en del sygemeldinger på landets arbejdspladser. Man skal også være opmærksom på, at nogle farer med en halv vind og måske direkte lyver eller fortier sandheden.

Tirsdag er der lidt af det samme, og dagen kan være præget af tilbagegang eller fastlåsthed. Dog giver Månens fine aspekt til Mars lidt vind i sejlene.

Onsdag begynder det hele at løsne op, og der kommer mere stabilitet ind i det hele. Armbevægelserne kan være store. 

Torsdagen fortsætter nogenlunde lige sådan, men om aftenen vil det dog ikke føles sådan. Her kan der være tale om følelsesmæssig forvirring eller uafklarethed. Måske grundet at ville for meget eller at tænke FOR stort, da Månen er i Løvens tegn med de store armbevægelser. Stort og fint skal det være. Generelt er horoskopet dog fint, så det mindre heldige vil have svært ved at dominere.

Fredag står Månen særdeles smukt sammen med Venus og giver ugens bedste dag, MEGET flot på næsten alle fronter.

Lørdag: De fine takter fortsætter, dog i lidt mindre grad, men stadig meget fint.

Søndag har vi ugens dårligste dag, især midt på dagen. Man skal passe på, hvis man skal opstarte større projekter, men det ER jo heldigvis søndag, og det vil være godt at få talt nogle problemer igennem og tilbringe noget af tiden alene.

 

Nyt parti – igen

Den tidligere kristendemokrat Per Ørum Jørgensen har stiftet et nyt parti: Demokraterne. Stiftelsen skete en af de første dage i oktober og har derfor et par væsentlige spændinger. Men hvordan ser Ørums eget horoskop ud? Han er født den 9. december 1970 i Durup i Salling, tid ukendt. Pluto står på hans Merkur, som står meget flot i Stenbukken harmonisk til både Venus og Månen. Han siger derfor normalt ikke mere, end han kan stå inde for, selv om han er Skytte. Og han taler til mange mennesker i det jyske, ingen tvivl om det. Men han når sandsynligvis ikke at få partiet ind på Christiansborg, selv om det astrologisk set ikke helt kan udelukkes. Han har i hvert fald timet stiftelsen flot ifølge eget horoskop. Men der er så meget trængsel på midten i dansk politik, at han sikkert kun får jyske proteststemmer mod københavneriet. Men dem er der også en del af. Hans progressive Sol står flot til Pluto (masserne), men Saturn står på Mars lige nu og virker som en bremseklods lige fra det tidspunkt, partiet stiftes. Konklusionen er, at han ikke når langt med projektet, selv om det er helhjertet.

Det eneste parti der mangler i det politiske spektrum, er et par, der er baseret på åndelighed og bløde værdier. Det vil få mange stemmer, men åndelige mennesker er ikke meget for at bevæge sig rundt i den politiske jungle. Vi har set det med Visionspartiet, som stadig ikke har fået sig samlet sammen til at få fat i det nødvendige antal underskrifter for at kunne stille op til folketingsvalget. Men vi mangler i den grad spiritualitet i politik. Så foreløbig må vi nøjes med det spirituøse, og her kan det oplyses, at Ørum Jørgensen tidligere har fået en dom for spirituskørsel...det hjælper altid LIDT på det!

 

Hvad med SF?

Nu er vi tæt på en afgørelse om, hvam der skal være formand for SF. Her er der kommet alvorlig tvivl efter, at Annette Vilhelmsen kom til med sit kandidatur. Hun er Skorpion med et fint horoskop, der matcher Astrid Krags – endda overmatcher Krags en smule. Vilhelmsen har i målingerne ligget til at vinde, og gør det sikkert også, men ikke med så stor en margin, som målingerne hidtil har vist. Alligevel bliver det spændende at se, hvordan Krags forsikring om en toppost til Vilhelmsen – hvis Krag vinder - vil influere på afstemningen på lørdag.

 

 

 

Vækstblindhed og det materielle mætningspunkt

Man kan være blind på øjnene, og man kan være fartblind, hvis man har kørt et vist antal kilometer på motorvejen og på et tidspunkt skal ned i fart. Så opdager man, at man har vænnet sig til høj fart, og at man lige skal indstille sig på lavere fart, måske endda slæbegear.

Vi har længe ganske bevidstløst kørt derudad i topgear uden at ænse konsekvenserne, eksempelvis de miljømæssige. Miljøet og naturen er vores fundamentale ressource, og den bekæmper vi, selv om den er kilden til velfærd. Ikke underligt, at mange oplever det som en temmelig forkvaklet tankegang, der påvirker sundt tænkende mennesker negativt! Vi har fået naturen til rådighed af meget velmenende kræfter, men vi behandler den generelt ganske respektløst, og nu ser vi konsekvenserne. Vi sjofler kilden til vores egen lykke og velfærd, men alting tyder på, at vi nu har nået det materielle mætningspunkt.

Det er den situation, de vestlige lande befinder sig i nu, og vi må erkende, at vi er blevet vækstblinde. Væksten er blevet til en vane og dermed et krav til regeringerne om at kickstarte økonomien, så vi kommer ud af krisen. Heldigvis er der dog behjertede borgere, der kan se, at det kun er en kortsigtet løsning, som er blevet mere reglen end undtagelsen. Disse borgere har fanget signalet om at dæmpe væksten og indset, at væksten, som vi har kendt den indtil nu, sandsynligvis aldrig vender tilbage i samme form. Og godt det samme, for overforbrug er i den grad et overgreb mod naturen, og dermed mod hele jordkloden. Der bliver lovgivet mod overgreb på mennesker, men ikke mod overgreb på grundlaget for alt liv, nemlig jordkloden, som er et levende væsen. Derfor bør det hurtigst muligt helt forbydes at fælde mere regnskov og pumpe mere olie op af undergrunden, bare for at tage et par eksempler. Så går det ganske vist ud over både indtjeningen i erhvervslivet og antallet af arbejdspladser, men det vil være en nødvendig investering i overgangsperioden til et bæredygtigt samfund. Fuld bæredygtighed er en illusion i første omgang på grund af overbefolkningen, men vi må lave en plan for de næste mange år, som Mikro har offentliggjort på AstrologiHusets blog. Her går vi i rette med de kortsigtede strategier som 2020-planen og introducerer en 2100-plan. Læs evt. denne.

Regering og erhvervsliv mener, at befolkningens økonomiske tilbageholdenhed skyldes usikkerhed, som vil forsvinde, når der kommer gang i hjulene igen. Det er hård kost at høre på, for selv om det skulle lykkes at ”redde” væksten én gang mere, så vil det være halsløs gerning og blot medføre en endnu større nedtur senere. Lederne håber, at opsvinget er lige om hjørnet, og det har de håbet længe, mens de har siddet med hænderne i skødet. Imens holdes der flotte taler, som vil munde ud i intethedens univers.  I mellemtiden vokser overbefolkningen, hvad der vil øge arbejdsløsheden og øge presset på fødevarer og grundvand, bare for at nævne et par eksempler. Billedet med mastodontskibet Titanic fra sidste nummer af HOROSKOPET holder fint her. Musikken spiller, og folk opfører sig, som om intet var hændt, og man aftaler på vej i redningsbådene at ses efter ankomsten til New York. Katastrofeblindhed og vækstblindhed går hånd i hånd i vor tid.

Kære regering, tag så den krise og udvis ægte, visionært lederskab: Tænk mere langsigtet og gå efter de bløde værdier i stedet for at have fuld fokus på den materielle verden. Dette ville være til gavn for alle, ikke mindst de kommende generationer, som i fremtiden måde bøde for vores svigagtige og udnyttende adfærd overfor Moder Jord.  Vi vil komme til at se en ny slags forbrugere, som er langt mere bevidste og vil ende med at gå imod overforbrug af enhver art. Og de vil ikke stemme på noget eksisterende parti. Heller ikke dem længst til venstre, som nægter at se de større sammenhænge, f.eks. hvad angår arbejdsløshed, som ikke kan bekæmpes uden at standse befolkningstilvæksten. For fremtiden vil stemmer skulle hentes der, hvor der findes respekt for mennesket og naturen på en langt mere dybtgående måde, end nogen forestiller sig i dag.

Der må tænkes visionært og langsigtet for at redde os ud af suppedasen. Man bør begynde at sammentænke de mange udfordringer og finde ud af, hvordan man løser de aktuelle problemer helhedsbetonet gennem en substantiel dialog, og ikke den overfladiske, afventende holdning, som vi har set hidtil. Det er her, Tænketanken Mikros ideer kommer ind i billedet med en omlægning af bolig- og skattepolitikken. Der må også ændres på uddannelsespolitikken, hvor der er set helt bort fra åndelighed og den indre verden i det hele taget. I regeringens forslag til en ny uddannelsesreform finder man gode takter, som dog er ganske utilstrækkelig i udviklingen mod at skabe hele mennesker. Det er igen den venstre hjernehalvdel, der tilgodeses, f.eks. skal børn nu have matematik fra første klasse. Ikke at der i sig selv er noget galt i dette, men hvis man ikke tilgodeser åndeligheden og finder balancen mellem de to hjernehalvdele, vil utilstrækkeligheden hurtigt vise sig som værende en i bedste fald halv løsning – igen. 

Også virksomhederne forhaler denne indlysende og nødvendige udvikling. De beder blot til, at der ikke må gøres noget der svækker konkurrenceevnen. Her har vi problemstillingen i en nøddeskal, for ”markedet” er den virkelige magthaver i dag. Alt afhænger af markedsmekanismerne, og det er noget af det, der vil blive sat en stopper for i løbet af den periode Pluto gennemløber Stenbukkens tegn. Nu er det ikke længere Business as usual, men Business as unusual. Der skal ultimativ innovation på bordet snarest. Se bare, hvordan det gik i det gamle Sovjetunionen, da DE fik besøg af oprydderplaneten.

Det er ret tankevækkende, at ingen eksperter eller politikere forudså krisen, men at de hele tiden håber, den forsvinder af sig selv. Det kan man da kalde mangel på visioner.

Velstanden er nu på vej ud og vil blive erstattet af velFÆRD. Det er kun et spørgsmål om tid. Hele fundamentet for denne udvikling sker, mens Pluto gennemløber Stenbukkens tegn 2008-23. Nu vil vi se velfærd, og ikke velstand. Velstand kommer udefra og velfærd indefra. Det er naturligvis det, der skal til, og det er ved at gå op for flere og flere mennesker, gud ske lov for det.

Men regeringerne opfatter ikke velfærd som noget, der kommer indefra. De har kollektivt vedtaget, at det kommer udefra, og dermed basta – ligesom stemmerne ved valget, som de jo har stor respekt for – og lever af. Dette er ved at ændre sig, og det vil politikerne komme til at sande. Jordklodevæsenet er begyndt at protestere, så politikerne og deres fæller er oppe mod kræfter, de hverken kender eller accepterer, selv om det hagler ned over os alle med signaler om det modsatte med kriser på flere fronter. De må til at lytte efter stemmer indefra i stedet for udefra. Eksempelvis er miljøkatastrofer delvist menneskeskabte – uanset, hvad mange politikere måtte mene. De vil have vækst, vækst og atter vækst og beder os ganske visionsløst om at lade kreditkortene gløde og løse krisen gennem forbrug. De vil dermed løse krisen med den gamle medicin og fortsætte det køb-og-smid-væksamfund, som vi har kendt det gennem årtier, og som kun gavner velSTANDEN.

Verden er ved at stå af ræset for at opnå mere enkelhed og dermed overskuelighed. Alt sammen som astrologerne forudsagde det for længe siden, da Pluto var på vej ind i Stenbukkens tegn. Kun tåber frygter ikke Pluto, som dog i virkeligheden er vores tjener og ven. Men når vi modarbejder os selv og naturen, forsøger den at retlede os. Det er naturligvis kræfter inde i os selv, der gør det, men de kan aflæses gennem Pluto, der kun vil det ægte og ærlige. Og den kræver kun, at vi samarbejder med den ved at give slip på tvangstanken om at ville have det, som vi altid har haft det. Gør vi det, fører det til virkelig lykke og ikke til kunstig lykke som den, man opnår gennem materiel velstand.

Vil du med på den ultimative rejse til velFÆRD, så stig på Plutos vogn, som kører i det tempo, der er i pagt med naturens lovmæssigheder.

Få nyhederne, før de sker! Velkommen til et nyt, glohedt nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET, som ikke alene forsøger at beskrive verdenssituationen, men også forsøger at komme med konstruktive løsninger på klodens udfordringer.

 

Dear Hilly

This just to say, that you are unforgettable – wish I could say the opposite about myself. I hope that people soon will forget many things about my work and my English sproke. But of course I hope I am unforgettable for you and your man – Hills Billy from me. Hope he is having it good with his sampling of freemarks.

Now to the case. I have said up as foreman for my party, so now I have to find on another kind of party in the future, and I promise to invite you to the first of them home in Sønder Fjert.

My backland has been punking me to Hell. The same with my own party, the government and all the danish folk. Now I have said up, and soon I will stop, also as outrichminister, I think. I cannot fordrake them all, and now I go from foreman to backman. Now I can be travelled (have travlt) with many other things: Our band The Villy HillBillies, our troup the Sleependales – and my freemarks. When we are not sampled, Hilly, Billy & Villy, I will owe (øve) me alone here in my land, so I can be ready to our next meeting and forestilling in San Francisco (SF). I am really seeing forward to you have gone off as minister, then we really can uptrade together. We cannot ungo (undgå) success, because we all are so famous in the foreway. Maybe it can be nutwendy (nødvendigt) for me to move to America – over the dam, as we say in Denmark, where I live, if you have forgot it. I am really seeing forward to your besoke here.

But good I have you, Hilly, I love you to the end of the world, which unfortunately is very soon, as I read in an astrological magazine. Then I hope I can love you also on the other side of the end, and the same from you to me. Else I have no backtanks (bagtanker) with it. You know, when I have no tanks, it is impossible to have backtanks.

PS! I have totally forgotten to tell you, that we two have great success in Denmark, in the astrological magazine HOROSKOPET, which means The Horrorscope in English. Some years ago I gave the redactor love to publish my horrorscope in his magazine. He is very good to English, and now he loves to write about us two and my English outtale. Isn’t it daily, Hilly? It is a very beautiful magazine, some say the most beautiful in the whole world. I certainly hope it also is the best, but I don’t know. But now I can say – and this is the most important – that I am uptrading in world´s most beautiful magazine together with the most beautiful woman in the whole world. It´s hearly, I tell you, my own Miss Universe!

Hope we soon can beat us together and build our private Tea Party Movement!

 

Love, Villy - Hills Billy

 

Den sjove

Hr. redaktør, nu har du flere gange skrevet, at SF går ud af regeringen, og Villy Søvndal (VS) går af som udenrigsminister. Tror du virkelig selv på det.

Ja, nu er han da foreløbig gået af som formand, så hvorfor ikke? SF´s horoskop er som skrevet ikke noget regeringshoroskop, men et oppositionshoroskop eller udenfor-regeringshoroskop i det mindste. Og så kan man sige, at nu kommer betegnelsen UDenrigsminister virkelig til at få sin rette betydning. Det begynder med UD, og måske skal dette ministerium helt nedlægges, da det er ved helt at miste sin betydning! På tysk ville det hedde Das Herausministerium!

Jeg vil sige det på en anden måde: jeg kan sige på sekundet, hvor længe SF bliver i regeringen. Det gør de nemlig lige præcis, til de ikke gør det længere – og det er maksimalt frem til næste valg.

 

Højt på en gren

 

Højt på en gren en Krag´ sad

Så kom en hæslig jæger hen

Hun skød den stakkels Krag´ ned (alle argumenterne)

Nu er den stakkels Krag´ (stækket og svækket)

-         Nu betyder SF ” Svækket Folkeparti”

Nu vil Astrid Krag måske snart få tid til at skrive sin selvbiografi - hvis ellers folk kan læse hendes Krag´tæer. 

 

Supermarkeder som medicinmænd

Nu skal de sælge medicin, og de siger de har stor erfaring med det allerede. Det er på en måde også helt korrekt, og forskellen er, at nu kan kunderne købe medicin uden at skulle tage en hel kotelet med i købet. Dette forhold gør, at de kan sælge medicinen billigere.

Dagens tilbud. Køb 10 glas magnyler og få 10 glas gratis oveni!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar