mandag den 8. oktober 2012


UGEHOROSKOP uge 41 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Lav en lille status over de planer og projekter du har. Er der drømme og ideer, du ikke har fået ført ud i livet, så få tænkt over det. Lader du det ligge, vil du få en følelse af frustration og af, at spilde tiden. Tænk fremad og tag et skridt i den retning, du gerne vil.
PS: Du vil elske at lære noget nyt.
TYR
En særlig god uge venter forude, hvor du får rig mulighed for at være social. At være sammen med andre mennesker giver dig overskud og får dig i godt humør. Du bør selv tage initiativ og være aktiv på alle fronter, for tingene vil dermed lykkes for dig.   
PS: Du har selv ansvaret.
TVILLING
Det bliver ikke meget bedre end dette. Selvom ikke alt går som du ønsker, vil du have en underliggende følelse af optimisme og overskud. Flyd med strømmen og den gode stemning, der vil dukke spændende nyd muligheder op, som du ikke har kontrol over.
PS: Fokuser også på familien.
KREBS
Da du har øjne for de mindre problemer, kan de komme til at blive blæst noget ud af proportioner. Træd et skridt tilbage, så du kan se det hele lidt udefra. Der vil være ting, du ikke helt er så glad for, men du behøver ikke gøre noget, det vil løse sig senere.
PS: Boligplaner er gunstige.
LØVE
Er der noget, du ønsker dig, vil du have svært ved ikke at bruge penge på det, men du kan også gennemskue en god handel. Du vil føle dig virkelig godt tilpas sammen med andre mennesker. Find på noget sjovt og slå dig lidt løs i gode venners selskab.
PS: Du er god til at kommunikere.
JOMFRU
Du skal ikke forvente, at selvom du er hjælpsom og betænksom, at andre gengælder dette. Det er dig, der kommer til at yde mest i sociale sammenhænge. Da du er god til at tale med dem, du omgiver dig med, kan du få dine ideer og planer igennem.
PS: Er du der, hvor du ønsker at være?
VÆGT
Heldet er med dig, og du vil opleve, at du ikke behøver at arbejde så hård for at få resultater. Du har et stort overskud, hvilket gør, at andre nyder at være i selskab med dig. Læg ikke låg på dig selv, men kom ud med alle dine ressourcer og vær den, du er.
PS: Bevar overblikket.
SKORPION
Lader du dig lede af din intuition, vil du opleve, at ikke meget vil gå galt. Du er god til at træffe beslutninger så udskyd ikke, men få handlet nu. Du er den fødte leder, og andre vil bakke op om dine ideer. Du er god til at inspirere og til at mægle i eventuelle stridigheder.
PS: Lød dine opgaver med omhu.
SKYTTE
Du arbejder bedst, når du er sammen med andre. Derfor vil du have held med møder og alle former for teamwork. Du holder fast på dine meninger, og man ved, hvor man har dig. Du kan arbejde hård og længe, men du skal også huske at passe på dig selv.  
PS: Du kan være slem til at afbryde andre.
STENBUK
Du kan om nogen tage store skridt imod at fremme dine mål og din karriere. Hvor du før kan have følt dig begrænset, vil du nu opleve, at tingene ser meget lettere og lysere ud. De ting du er begyndt på, vil enten briste eller bære, men du skal ikke vente på, at noget sker, vær aktiv!
PS: Udnyt de chancer du får.
I
VANDBÆRER
Der komme nye og spændende muligheder din vej. Du går ind i en god periode, men tingene kommer ikke helt af sig selv, du må også arbejde for dem og tage ansvar. En lille status vil være godt, så du kan lukke nogle gamle projekter og komme videre.
PS: Du kan, hvad du vil.
FISK
Er der noget, der nager dig, så se at få det ud af verden. Ugen er godt til at få ryddet op, så der er plads til nye projekter og tanker. Du kan glemme din partner lidt, fordi der er så travlt omkring dig, men I kan faktisk få nogle virkelig dejlige stunder sammen.
PS: Slå dig lidt løs.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar