søndag den 28. oktober 2012


Humor

Denne gang er der ekstra megen humor med.

 

Et bedre link til radio 24/7

I sidste uge kunne flere ikke bruge linket, så jeg sender et nyt link til udsendelsen Sandsynlighedsbureauet på Radio 24/7, hvor en astrolog, en clairvoyant, en fremtidsforsker og en statistiker skulle forsøge at komme med forudsigelser om konkrete begivenheder, såsom valget i USA.

Her er linket: http://astrologihuset.dk/ - klik på det øverste banner.

 

Ugen, der kommer

Der er især et stærkt tema i denne uge, nemlig spændingen mellem Venus (kærlighed, værdier), Pluto (transformation, turbulens) og Uranus (oprør, frihed, nye impulser). Spændingen er især eksakt sidst på ugen. Først på ugen er Merkur i spænding til Neptun, og så skal man undgå at lade sig snøre af både andre og én selv. Man kan i den grad komme til at fejlbedømme en situation, så man skal mærke godt efter og tænke sig om mere end en gang i denne uge, før man skrider til vigtige handlinger eller køb. Trafikken kan være udfordrende, især i ugens begyndelse. Solen står fint til Pluto og harmoniserer det hele noget. Man har viljen til at gøre noget ved tingene.

Mandag formiddag går Merkur ind i Skytten, og så begynder spændingen til Neptun for alvor, så pas på illusioner og (selv)bedrag som beskrevet ovenfor. Hukommelsen kan også let svigte, så det er bedst at udskyde vigtige beslutninger eller implementeringer, hvis det er muligt. Er det ikke muligt, så tag forbehold i eventuelle aftaler eller kontrakter. Der spørges i øst og svares i vest – eller omvendt. Men fin dag til kunst- og naturoplevelser samt meditation og til at være alene, i det mindste noget af tiden. Kør forsigtigt. Månen er i spænding til både Saturn og Solen, så vi har fuldmåne i dag ved 20-tiden.

Tirsdag har de samme tendenser som mandag, men i dag har Månen ingen spændinger, så dagen er noget mindre uharmonisk end mandag, især hvad angår følelserne. Heldigvis står Solen rigtig flot til Pluto og virker gunstigt på viljen og dybderne samt det psykologiske område. Alligevel en rimelig god dag.

Onsdag er den gal igen, nu er Månen i spænding til både Merkur og Neptun sidst på dagen og om aftenen. Der er hele to såkaldte T-kvadrater i dag, så vi har ugens mest uharmoniske dag og aften – især aften. Man bør stort set ikke gøre andet end det, der SKAL gøres og undgå at gå ind i ørkesløse diskussioner. Hukommelsen og klarheden kan helt mangle, så tillad dig at løbe lidt rundt om dig selv sidst på dagen og om aftenen, hvor mange også er totalt udkørte.

Torsdag står Månen eksemplarisk og vejer noget op på de tunge Venus-aspekter, se indledningen. Omkring midnat står Månen på Jupiter, og det kan gøre det svært at komme i seng, da der er så meget, der lige skal laves eller snakkes om, og det går humoristisk for sig, selv om temperamenterne godt kan komme i kog. Tidligt på dagen står Månen godt til Uranus og Venus og giver nydelse og behov for overraskelser, og det bliver opfyldt på en god måde.

Fredag er Månen i spænding til Mars, og så skal der knokles og diskuteres til den store guldmedalje, men husk at holden en pause i aktiviteterne indimellem.

Lørdag er Venus i eksakt spænding til Uranus og Pluto, så hold tungen lige i munden og gå kun ind i diskussioner, hvis det er nødvendigt, og hvis der er god tid til at komme godt rundt i emnerne på en dyb måde. Det er ikke en dag til smalltalk, så enten går man helt ind i emnet, eller også holder man sin mund. Ellers kan kærligheden blive sat på en prøve. Invester ikke i større ting i denne weekend. Månen er også i spænding, så der kan virkelig gå kage i tingene, især hvis man vil slippe let om ved det med halve løsninger. Tryghed og sikkerhed er en by i Øvre Volta – langt ude i ørkenen. Især om aftenen og om natten, hvor man ikke bør foretage sig noget farligt eller usikkert. Især ikke, hvis dagens spændinger rammer ind i ens eget horoskop. Giv slip og tag det, som det kommer.

Søndag står Månen fantastisk, så nu kan man slappe af igen og nyde dagen i fulde drag.

 

 

Ugehumor

Annette Vilhelmsen udtaler

-          Vi er tre forskellige partier, hvor det ene parti er noget mere forskelligt end de to andre. Det mest forskellige par er nok os…

 

Obama og Trump – mere sjov

Donald Trump var den, der såede tvivl om ægtheden af Obamas fødselsattest. Nu hævder Politiken, at Trump har krævet en kopi af Obamas tandkort mod en donation af 20 millioner dollars til valgkampen. Obama har afvist byttehandlen og i stedet tilbudt at fremvise sit svømmediplom mod, at Trump begynder at gå med afrohår.

 

Et rigtigt godt råd til Obama

Jeg vil her tillade mig at foreslå Obama mit gamle råd, som virkelig vil sætte tingene i perspektiv i den nuværende situation:

Kære Obama, tilbyd Trump, at hvis han vil holde op med at udbrede falske rygter om dig, så vil du til gengæld love at lade være med at fortælle sandheden om HAM.

 

Mere sjov

Filmatiseringer af bøger er meget almindelige, men det lykkes kun i et fåtal af tilfælde at få filmen til at sidde ”lige i skabet”. Dog er James Bond en undtagelse, da den nye film ifølge flere anmeldere er den bedste Bond-film nogensinde. Og det skulle ifølge sædvanligvis pålidelig underrettet kilde ikke være efterretningstjenesten, den er anmeldt til…

Nu til en ny kobling på området. Det er almindeligt kendt, at strudse næsten er altædende. I Afrika skete det forleden det forunderlige, at en struds fandt både en film og en bog over samme film, som var efterladt af turister på savannen. Strudsen begyndte straks at gnave sig igennem bogen, og ned kom den. Så gik den løs på filmen, der var noget mere genstridig, men den kom også ned. Et tv-hold fra DR var på pletten og var ikke sene til at interviewe strudsen:

-          Hvad synes De om filmen, kære Struds?

-          Jeg synes nu, at bogen var bedre!

 

Ligestillingsnævnet

Eller skulle man ikke rettere kalde det for Liggestillingsnævnet nu, hvor det har behandlet en meget vigtig sag om en swingerklub, der diskriminerer mandlige medlemmer og opkræver højere priser af dem end af kvinderne. Sagt på en anden måde er der forskel på MEDlemmer og UDENlemmer. Gad vidst, om dette og er tilfældet i de såkaldte swingerstater i USA…

 

Oh Galakse

Politiken har bragt en hel side om selvhjælpsbøger om ”det gode liv”, som er blevet en god forretning og faktisk har reddet Forlaget Borgen fra intetheden. Bogmarkedet er i krise, men ikke bøgerne om det gode liv. Politiken skriver:

”Fra at være et esoterisk og mærkværdigt område er det blevet accepteret af en større del af befolkningen…” – sagt af direktør Niels Borgen. Er det en fejl at bruge ordet esoterisk – eller skulle der have stået eksotisk?

-           

Dagens sjove - Patte latte

 

Så har man hørt det med. En cafe i København serverer nu kaffe med modermælk! En donor giver sin sunde modermælk til cafeen, som tilbyder det til kunderne. Jeg vil foreslå, at det nye produkt skal døbes ”Patte Latte”.

 

Agent 007 og PET

To nuller foran et tal betyder i James Bonds univers, at man har ”license to kill”. Og det er lige, hvad den aktuelle diskussion om PET handler om. Anklagerne mod PET hober sig op i sagen om Morten Storm. Især den alvorlige anklage om at Storm og PET samarbejdede med CIA om drabsforsøget på al-Qaeda-lederen al-Awlaki i Yemen. Hvis dette viser sig at være korrekt, har PET så overhovedet lov til at lege 00-PET?

 

Eksperter er uenige om PET´s beføjelser. Professor Eva Smith mener, at der skal være et organ, der kigger dem over skuldrene, politikerne må som minimum forholde sig til, om PET må medvirke til drab. Men det ser ud til, at de stikker hovedet i busken, undtagen DF, der går ind for tilladelse til drab i visse situationer.

I Norge har man et organ, der kan undersøge efterretningstjenesten, og det bør man have i et demokratisk samfund. Jeg vil tro, at det kommer i løbet af de næste ti år - inden Pluto forlader Stenbukkens tegn helt i 2023. Der skal være et organ, der træder til, hvis PET tager sagerne i egen hånd, som noget kan tyde på her.

 

Ghettoer af alle arter

På en måde var det opløftende at læse forsideklummen i dagens udgave af Politiken. Det var lige præcis, hvad Tænketanken Mikro har skrevet i flere omgange. På den anden side viser det den slagside i befolkningen, der også er et udtryk for forskellen mellem rig og fattig. En forskel, der konstant øges, også i indeværende kriseperiode.

Indtil nu har der været størst fokus på bunden, hvor arbejdere og indvandrere typisk har klumpet sig sammen. Men det er alle befolkningsgrupper, der har en tendens til ghettodannelse, dog er det mest udtalt i top og bund. I hvert fald ifølge Arbejderbevægelsens Erhvervsråds nyeste rapport.

Arbejderkvartererne har vi længe vidst hvor er, og sådan set også eliteghettoerne, som dog ikke overraskende findes i det nordlige Sjælland – begyndende i det nordlige København. Nu findes det sort på hvidt, hvor udbredte eliteghettoerne er.

I 1985 var der kun seks byområder, hvor overklassen udgjorde mindst 40% af indbyggerne. I dag er der hele 26 eliteghettoer i Danmark. Og i de enkelte ghettoer er elitens andel vokset markant siden 1985. Der forlyder dog intet om, hvor mange wannabies, der har sneget sig med ind af ghettoportene til det forjættede land. Landet, der flyder af mælk og money. I den same periode er eliten kun vokset fra 7 til 10% af befolkningen.

Sammenklumpning som fænomen er særdeles forståelig og er derfor nok endnu mere udbredt end hidtil antaget. Selv om vi som danskere bryster os af vores jævne sociale indstilling, så klumper vi os alligevel sammen. Ikke alene inden for landets grænser, men også udenfor. Her behøver vi blot at tænke på Costa del Sol i Spanien og Solvang i Californien og lignende steder i det nordlige USA. Der er gode forklaringer på, at netop disse steder er blevet valgt, nemlig de klimatiske forhold. Men når det er sagt, så har vi behov for at være sammen med ligesindede og ligestillede. Dette fremmer dog ikke andet end egne behov, og det er bekymrende, for så sker der ikke nogen stimulans mellem grupper, hvor de ressourcestærke stimulerer de ressourcesvage. Og omvendt bliver de stærke på en måde socialt blinde med manglende forståelse for lavere samfundsgrupper – engang et særligt dansk kendetegn og årsagen til, at vi havde et sammenhængende samfund. Målt med langt de fleste andre lande har vi stadig dette, men det er stærkt presset i vor tid.

Nu er det markedskræfterne, der dominerer over hele linjen med alle dens bobler og kriser, og politikerne er seriøst berøringsangste, som vi skrev om i sidste uge. Det er umuligt at trænge igennem til dem. Majoriteten ønsker at beholde hovedparten af boligmarkedet på private hænder, og her har vi hele miseren. Den erfaring har vi kunnet drage, især af den seneste krise, der virkelig har sat forholdene i relief. Samfundet burde eje de basale ting, der  er årsagen til samfundsskabte værdier. Og er dette ikke en mulighed, kunne man starte med at beskatte disse værdier, som burde tilhøre alle, og ikke kun en meget lille del af befolkningen. På den måde kan skatten falde på arbejde. Jeg vil vurdere, at en sådan skatteomlægning, hvor alle afdrag samtidig blev nedtrappet med nogle få procenter årligt og efterhånden kommer til at ligge på et nul, kan få trækprocenten ned på omkring 25. Dette vil øge incitamentet til at arbejde ekstra. Og der er meget arbejde som stadig ikke bliver udført på grund af besparelser mv. Ikke mindst omsorgsarbejde. Læs Tænketankens forslag til ændring af bolig- og skattepolitikken på AstrologiHusets blog.

 

Jimmy Savile – det pædofile monster

Han er en megaskandale i England, hvor de mange historier om det store omfang af hans pædofile adfærd ruller sig op dag for dag. Foreløbig har ca. 300 ofre meldt sig, og Savile truer fra sin grav med at kaste smuds på både BBC, flere hospitaler, politiet og hjembyen Scarborough, som eller indtil for nylig anså ham for at være Gud selv. Nu er hans gravsten blevet knust og vejskilt og mindeplakater med hans navn nedtaget. Politiet mener, at vi end ikke har set toppen af isbjerget, idet mange ikke har modet til at stå frem.

Savile er Skorpion, født den 31. oktober 1926 i Leeds, tid ukendt. Afsløringer har næsten altid med Pluto eller Neptun at gøre, og muligvis står Pluto i spænding til hans AC. Men Neptun er i spænding til hans fødsels-Merkur, og det er faktisk nok til at ”udløse” den nuværende bølge af afsløringer. Skæbneplaneten Saturn står på kærlighedsplaneten Venus i Skorpionen og kommer snart henover Solen og i spænding til Mars, så bølger vil rulle nogle måneder endnu.

Horoskoper virker også efter døden, og hans eftermæle ligger totalt i ruiner. Og at har var en lidenskabelig herre af den usædvanlige art står højt og larmende i horoskopet.

 

Omfattende arkivtyverier – også i USA

Pluto og Saturn er altid inde i billedet, ofte sammen med Merkur, når det gælder historien om et lands arkiver. Vi har ofte skrevet om både Danmarks og USA´s nuværende Pluto-spændinger. I USA er arkiver også blevet systematisk bestjålet gennem længere tid. Tv-programmet ”60 minutes” har afsløret tyverierne, hvor bl.a. Brødrene Wrights originaltegning og patent på den første flyvemaskine mangler. Også bombekortet, der blev brugt i forbindelse med atombombesprængninger over Hiroshima og Nagasaki er borte.

Det ville løse problemet at kopiere det hele og lægge det på nettet, evt. suppleret af en kopi af originalerne til det hele. Så ville tyverier dels lettere blive opdaget, og dels ville tyveriet af en kopi ikke være så fatalt. Og forskere skulle naturligvis stadig kunne få lov til at se originalerne i videnskabelig sammenhæng. Så ville man i det mindste vide, hvem der har været i kontakt med dokumenterne, og en opklaring ville være væsentlig lettere. Helt ærligt behøver vi ikke som befolkning at have adgang til alle mulige originaler. Især ikke, når der er så stor risiko for bortkomst.

Kina og Pluto

Vi har skrevet mange indlæg om Kinas nuværende Pluto-spænding til Solen, som alle forløb, der er startet den 1. oktober har i denne tid. I næste måned skifter landet hele topledelsen ud, og det vil vise sig at skabe større udfordringer end som så.

Og så er omfanget af korruption (også Pluto) ved at blive afsløret som særdeles omfangsrigt. Toppolitikere har skaffet sig selv og familien enorme rigdomme på den konto. Der er tale om penge, som styres udenom det officielle system.

 

Grænsehandelen i balance

Lige nu er den tyske grænsehandel i pressens søgelys igen på grund af de store summer, der på den måde sendes ud af landet. Der er bare det ved det hele, at man næsten systematisk skriver om den handel, hvor danskere køber i udlandet. Hvis man medregner den modsatrettede trafik er der pludselig overskud i regnskabet! Det vil hovedsageligt sige nordmænds og ikke mindst svenskernes indkøb i Danmark.

Dette faktum hjælper ganske vist ikke de sønderjyske butikker, men det er meget svært at lave om på det, når der er stor trafik MOD Danmark, blot andre steder i landet.

Når man korrigerer for forskelle i afgifternes størrelse i hhv. Danmark og Tyskland er der stadig en stor prisforskel på dagligvarerne, og det skyldes ikke mindst manglende konkurrence i Danmark. En anden faktor, der aldrig nævnes, er det store tyske befolkningsgrundlag, hvor man kan masseproducere varerne til en billigere pris.

Netflix i Danmark på flotte aspekter

Natten til den 15. oktober, formentlig kl. 0.00 midnat kom Netflix til landet, og også til Sverige. Nu kan alle se ubegrænset film og serier på computeren. Og tidspunktet kunne ikke være mere velvalgt. Man skulle næsten tro, at der har været en astrolog inde over, men det er sikkert ikke tilfældet, blot en heldig og dygtig hånd. Uranus (IT) står lige på MC i trigon til både AC og Mars! Derudover er der et hav af gunstige aspekter, så det vil helt sikkert blive en stor succes.

 

Skatteministeriet overdraget til Holger K

Den 16. oktober kl. 13.30 begyndte overdragelsen af ministeriet og er formentlig sluttet ca. en halv time senere. Naturligvis er Pluto (skat) i fokus i 1. hus. Og der er mange harmoniske aspekter, så selv om skat ikke er Holgers område, vil han klare det ”efter omstændighederne godt”. Kl. 11.00 blev begge de nye ministre præsenteret for dronningen, og kl. 11.16 for offentligheden.

 

Erhvervsministeriet overdraget kl. 14.30

Annette Vilhelmsen fik overdraget sit Erhvervsministerium kl. 14.30, også på fine aspekter. Dog står AC meget tæt på Pluto og i spænding til Uranus, så der skal nok komme noget bøvl i hendes ministertid. Måske går SF ud af regeringen på et tidspunkt.

 

Malala forsøgt dræbt i Pakistan

Pigeforkæmperen Malala er nu overflyttet til et hospital i Birmingham i England, så hun kan få den optimale behandling oven på Talibans drabsforsøg mod hende tidligere på måneden. Hun er født den 12. juli 1997 i Mingora i Swatdalen. Progressive Mars står i eksakt spænding både til hendes Sol og Saturn (skæbne). Hvad angår transitter er Pluto og Uranus på vej til at spænde hendes Mars op. Mars har med vold(somhed) at gøre.

 

UGEHOROSKOP uge 44 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

 

VÆDDER
Alt hvad der er nyt og spændende, som du kan lære noget af, vil tiltrække din opmærksomhed. Du får samtidig energi ved at være sammen med andre mennesker. Da det bliver en hektisk uge, er det vigtigt, at du også tager dig tid til at lade op ind i mellem.
PS: Tvivl ikke på dine egne evner.
TYR
Overraskelser kan forekomme i form af personer fra din fortid, der dukker op igen. Det bliver ikke noget dårligt gensyn. Der er fokus på dit parforhold, hvor det gælder, at jo større indsats du gør, jo mere får du selv igen. Sammen med din partner kan i med succes lægge nye planer.   
PS: Har du taget fejl, så indrøm det.
TVILLING
Du får ikke meget tid for dig selv, da du det meste af tiden vil være omgivet af andre mennesker. Du får talt en del og møder også nye mennesker, hvilket du vil nyde. Du er god til at motivere andre, og til at sætte dem i gang, samtidig med at du ser muligheder og ikke begrænsninger.
PS: Til tider kan du fortælle andre for meget.
KREBS
Ugen vil nærmest flyve af sted, hvilket skyldes, at du har masser at lave. Heldigvis har du masser af energi, så det bliver ikke noget problem at følge med. Du taler godt med dine kollegaer, og er i det hele taget god til at arbejde sammen med andre.
PS: Du kan godt selv.
LØVE
Det er ikke helt let for dig, at finde en balance imellem job og privatliv. Familien kræver dit fokus, samtidig med, at du har dine tanker på nye projekter, du ønsker at søsætte på jobbet. Du kan blive pålagt mere ansvar, som du ikke er sikker på, du har lyst til at påtage dig.  
PS: Du kan ikke altid bevare kontrollen.
JOMFRU
Fornyet fokus kommer på din økonomiske situation, og det vil blive til det bedre, hvis du ikke kaster dig ud i impulsive aftaler eller beslutninger. Du er ikke så udadvendt som ellers, og vil hellere nyde nogle hyggelige stunder hjemme med familie eller få venner.
PS: Få dine prioriteter fastlagt.
VÆGT
Du har brug for frihed til at gøre, hvad du har lyst til og behov for – selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. Tal med din partner, så denne forstår, at det er sådan, du har det lige nu. Din partner kan være stresset, så det er dig, der må vise overskud og hjælpe med overblikket.
PS: Det er godt at tale om tingene.
SKORPION
Du vil være mere tænksom end ellers, hvilket kan få andre til at føle, du trækker dig tilbage frem for at være deltagende. Det betyder ikke, at du er ligeglad. Du må fortælle, at du har brug for noget tid til dine egne ting, og derfor ikke lige kan stå til rådighed. 
PS: Det skal føles rigtigt, før du kaster dig ud i noget.
SKYTTE
En hektisk aktivitet præger ugen, og du kommer til at jonglere med mange bolde på en gang. Heldigvis kan du stole på dit gode overblik, og du har masser af ressourcer til at løse de udfordringer, der dukker op. Du må forberede dig på, at ikke alle vil forstå dig. 
PS: Få fulgt tingene til dørs.
STENBUK
Mulighederne er mange, og egentlig gælder det ”blot” om, at du tager et stort skridt imod det, du gerne vil opnå. Det kan især gælde på jobbet, hvor du kan se frem til pludselige muligheder, der kan betyde meget for dig. Du kan også lave lidt om i din bolig, hvis du ønsker det.
PS: Du står fast på dine meninger.
I
VANDBÆRER
Arbejder du sammen med andre, vil du faktisk nå meget længere, end hvis du selv prøver at presse noget igennem. Du bør være meget seriøs på jobbet, men når du har fri, vil du så have brug for, at slå dig lidt løs og for at slappe af og bare nyde at være sammen med andre.
PS: Du kan bruge for mange penge.
FISK
Du vil opleve, at selvom det blive en hektisk uge, vil tingene gå lettere end ellers, sådan som du gerne vil have dem til. Du er grundig og hurtig, med det du laver, så du når langt uden at lave fejl. Uenighed omkring økonomi kan blive et problem for dig og din partner, så få talt sammen.
PS: Du er god til at tale med andre.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar