mandag den 7. oktober 2013


Ding a DONG – nu sker der noget

DONG har været igennem en hård tid med fyring af Eldrup og hans håndgangne mænd – de dyre drenge. Nu skal DONG privatiseres og sikkert også børsnoteres. Går processen godt, høster investorerne fortjenesten, går det skidt, må skatteyderne i Danmark punge ud for en af landets vigtigste virksomheder. En investor er amerikanske Goldman Sachs, som har fået en god fortjeneste stillet i udsigt for sin ulejlighed med at investere.

Årsagen til salget er omgærdet med nogen mystik, for hvorfor overhovedet sælge virksomheden. Iveren efter at slippe af med virksomheden kan næsten kun tilskrives politikernes manglende tillid til, at Finansministeriet er i stand til at løfte det store ledelsesansvar i den efter danske forhold meget store virksomhed, som ejes af Finansministeriet.

Men der ligger ret sikkert også det i det, at regeringen vil føre blå politik i vidt omfang. Så det er Blå Bjarne, der har været i sving her. Men ved at kaste gode penge efter en amerikansk investeringsbank, har han forregnet sig. De vil have penge, og helst meget hurtigt.

Hvad horoskopet angår ses fejldispositioner tydeligt. Nu er DONG ganske vist færdig med sin Pluto-spænding. Men til gengæld er Neptun (olie, manipulation) i spænding til både Saturn (skæbne) og Månen (folket, følelser). Og så skal Uranus og Pluto lige udløse spændingen mellem Merkur og Uranus i stiftelseshoroskopet. Det tyder på, at noget er gået alt for stærkt i denne proces, og at skatteyderne står forrest til at punge ud for hastværket. Aspektet er udløst hen over de næste to år, som bliver både brydsomme og slidsomme for DONG.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar