mandag den 7. oktober 2013


FCK igen
Vi skrev i sommer, at FCK skulle sætte halvdelen af holdet af, hvis det står til astrologien. Nu er der jo lidt hårdt at gå til værks, så mindre kan i virkeligheden gøre det, selv om det aldrig er godt, når så mange spillere har spændinger, inklusiv træneren.
Faktisk er det kun Nicolai Jørgensen, der kan være med, hvad angår harmoniske horoskoper, og så Amankwaa, men ham sætter de ikke på. Og han ER også ung, kun 19 år, men han burde have chancen ret snart. Delaney har ”kun” Saturn-spændinger, mens de andre har en eller flere af de tre yderste planeter inde i billedet. Det gør ham til en af de bedste, men han ligger under for, at kollektivet ikke fungere optimalt. Der må kæmpes om hvert point nu, det er ikke som før i tiden, hvor holder alene på grund af overlegendehed skrabede en del points hjem bare på den konto.
Også Wiland har en del spændinger, og har også været igennem en skadespause, og hans afløser Kim Christensen er også på det spændingshold, der må ændres snarest til et afspændingshold. Men det er lettere sagt end gjort. FCK skal dog nok få medalje i foråret, men der skal kæmpes til sidste bloddråbe.
Bolanos er lige sat fra den faste bestilling, og han er en af dem, der har spændinger: Uranus og Pluto til Jupiter. Det er dig ikke den allerværste, så han skal nok kæmpe sig ind på holdet igen, men når så mange har spændinger, lider hele holdet. Santin burde have været solgt, og det var lige ved og næsten, at han røg til Cypern, men det blev forpurret i sidste øjeblik.
Det mest spændende er, at den tidligere træner ingen spændinger havde, men til gengæld heller ingen harmonier – og det er i realiteten lige efter den astrologiske kogebog, for så er der stilstand. Han vandt næsten ingen kampe med holdet og blev til slut fyret. Det samme gælder Lars Jacobsen, der er næsten uden aspekter, og så kan man glimre ved sit fravær.
Vi skrev i sommer, at en af de mest belastede astrologisk set er Pierre Bengtsson, og at han burde sælges. Han har heller ikke levet op til vanlig standard, og det bliver svært for ham i fremtiden, idet der især fra marts 14 er (endnu flere) spændinger mellem hans planeter. Jeg vil anbefale, at han sælges. 
Men hvad med Solbakken? Vi skrev tidligere, at han har en del spændinger, især fra foråret, hvor Neptun tager hans Sol, så han skal udskifte flere og gøre bedre indkøb, end det har været tilfældet til nu. Adi skal dog nok komme efter det, men det er værre med de andre indkøb.
Snart vil jeg komme med en samlet oversigt over holdene ud fra trænernes horoskoper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar