mandag den 7. oktober 2013


Justering af slutstilling i Superligaen

Der er nu gået en rum tid siden vi sidst kom med et bud på slutstillingen, og jeg vil nu komme med et bud bare ud fra trænernes horoskoper. Det har vist sig at føre alt for vidt at analysere samtlige spilleres og klubbernes horoskoper. Og en meget væsentlig erfaring er, at det ikke er godt at mangle aspekter i et horoskop for en træner, som Ariel Jacobs fra FCK gjorde det, og endte med fyring. Peter Sørensen fra AGF har noget af det samme, så de to klubber skal i hvert fald justeres.

 

Troels Beck, OB – nr. 6

Bechs Mars/Venus-konjunktion angribes af både Uranus og Pluto, og det giver en svingende sæson, som gør, at han ikke får medaljer med sit hold, men nok ligger til en plads som nr. 4 eller 5. Det, der trækker opad, er, at Flemming Poulsen er assistenttræner, for han et flot horoskop i denne tid. Og så går det ikke at ligge i nærheden af spærregrænsen, som de har været nede at snuse lidt til. De kommer opad nu, og især når den skadede Khadrii kommer på højkant igen.

Kent Nielsen, AaB, nr. 1

Nielsen står meget flot nu, hvor han er færdig med sin Pluto-spænding. Men fra foråret tager Uranus og Pluto fat i hans Merkur, og det svækker dømmekraften. Så en optur i indeværende sæson, men jo længere, han når ind i forårssæsonen, jo mere tough bliver det. Ender som nr. 4 eller 5. Det KAN dog tænkes at blive lidt bedre end det, hvis hans spændinger først begynder at virke efter sommerferien, den mulighed foreligger. Det kan være hjælpetræner Kuhns RIGTIG mange spændinger, der går sin virkning på Nielsen. Måske får Kuhn et andet job.

 

Glen Riddersholm, FCM, nr. 5

Faktisk har Riddersholm så mange spændinger, at han ikke kan undgå at få en nedtur, hvor holdet vil svinge meget i præstationerne. Men det, der er hans held, er at han har fået en umanerlig dygtig fysisk træner, som også har et flot horoskop i denne tid, og så skal det nok gå alligevel. Jeg tor dig kun på en bronzemedalje til FCM.

 

Colin Todd, Randers, nr. 7

Han har en hel del spændinger, der gør, at Randers vil ende på en 7.-plads, medmindre de skifter træner. Uranus og Pluto torpederer hans Mars, og i november står Saturn på hans Pluto, og det kan betyde fyring efter denne sæson.

 

Niels Frederiksen, Esbjerg, nr. 2

Frederiksen har som Colin Todd Uranus og Pluto i spænding til Mars, så hans hold vil blive mere svingende i dette efterår, måske på grund af EL-deltagelsen. De skal passe på skadede eller overanstrengte spillere, og det vil være nødvendigt med forstærkninger til januar. Gør de dette, kan de måske få sølv.

 

Ove Pedersen, FCV, nr. 11

Horoskopet ser fint ud i år, men til næste år viser realiteterne sig, og der kommer en nedtur, især fra marts, hvor Neptun gør sig gældende ved at passere hans Sol i en spænding, ,og så bliver han nok ofret senest i sommerpausen.

 

Ove Christensen, Viborg, nr. 9

Han står flot i efteråret frem til midten af november, hvor hans stjerne begynder at dale. Dog ikke så voldsomt, at han ikke redder skærene. Ender over midten.

 

Lars Søndergaard, SønderjyskE, nr. 12

Han har spændinger til Saturn hele efteråret, og her er han og holdet presset. Der er sikkert en fremgang i marts-april, men det er sikkert ikke nok til at imødegå den spænding, han får til sin Sol fra maj måned, hvor Uranus og Pluto tager fat i den. Måske kan han dog redde sig fri af nedrykning i foråret, men så går den heller ikke længere. Jeg tror dog på en 11. plads.

 

Thomas Frank, Brøndby, nr. 4

Han er i efteråret presset af Saturn, men redder sig godt igennem alligevel efter en langsom start, som Saturn næsten altid giver. Det er straks værre fra foråret, hvor Uranus og Pluto rotter sig sammen om hans Sol. Han redder sig dog nok lige igennem på en god måde, men fra efteråret 2014 begynder en meget hård tid for ham, og måske bliver han fyret af på et tidspunkt i 2014.

 

Kasper Hjulmand, FCN, nr. 10

Vi har flere gange skrevet om ham og hans store spændinger, der gør, at han ikke kan blive mester igen med sin klub, og han sider på et yderligt mandat som træner. Ender i midten af tabellen.

 

Ståle Solbakken, FCK nr. 3

Se det andet indslag fra i dag, tror på bronze til FCK. Men Ståle får nogle hårde år og kan ikke komme op på tidligere tiders meriter.

 

Peter Sørensen, AGF, nr. 8

Han har hverken spændinger eller harmonier, ligesom Jacobs fra FCK, og så udebliver resultaterne og man ende som en blød mellemvare i bedste fald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar