søndag den 20. oktober 2013


GGGI´s horoskop

GGGI er stiftet den 16. juni 2010, formentlig i Seoul. I denne tid har man Neptun i spænding til Mars, og så skal man passe på med korruption – og opløsning. Organisationen er stiftet på et særdeles uheldigt tidspunkt, hvor der var et storkvadrat på himlen – den stærkeste spænding, der findes.

Solen (kreativitet) er i spænding til både Saturn (skæbne), Jupiter (vækst!!!), Uranus (nytænkning). Og da Pluto (andres penge) er i spænding til de tre nævnte planeter, kan man godt tage den med i storkvadratet. Det ligner ganske bestemt en ommer, som vil blive ved med at skabe problemer for både sig selv om andre. Der bør begyndes på en frisk, helt forfra.

Venus (penge) står til gengæld helt fantastisk, både når de skal skaffes og bruges, men det giver en farlig cocktail, når det er skatteyderpenge, der bl.a. bruges på luksus, og sikkert også uhensigtsmæssigt i det hele taget. Man bør ikke støtte noget sådant, hvor man er generøs på andres vegne. Mars står også rimeligt godt i Jomfruen harmonisk til Pluto, så der er stor aktivitet med at skaffe penge, de ruller bare ind, hurra. I hvert fald ind til nu, hvor Pluto i Stenbukken sørger for, at sandheden kommer frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar