søndag den 27. oktober 2013


Kommentarer 44

 

Indhold

Nyoptryk og nyudgivelser – astrologibøger

Engle, dufte, buddhaer og syngeskåle

Ugen, der kommer 44

Ugens syner af Kirsten Brun

Grønland

Færøerne

Ugens Pluto-afsløringer

Seneste Løkke-humor

Ugehoroskoper for alle tegn

 

Nyoptryk og nyudgivelser

Det er ikke ofte, der udkommer nye bøger om astrologi på dansk, ej heller nye oplag af bøger. Begge dele er sket med udgivelsen af Claus Houlbergs to bøger: Horoskopets 12 tegn og Horoskopets aspekter. Astrologisk Museum udgav for kort tid siden en historisk bog om arvelighed i horoskopet, Paul Choisnard: Arvelighed i nyt astrologisk lys.

Vita Storborg har også barslet med en ny bog om karmisk astrologi: Karma og karma-astrologi. Det hele kan købes i http://astroshop.dk – Srorborgs bog  lægges dog først på i løbet af mandagen. Man kan også overføre til regnr. 3679, konto 1057 8590. Pris 198 kr. plus evt. porto 35 kr.

 

Engle, Buddhaer, dufte og syngeskåle

Vi har fået disse ting hjem og kan tilbyde dem til vore kunder som oplagte gaveideer. Husk, at abonnenter på HOROSKOPET får 20 % rabat.

 

Ugen, der kommer 44

Så kommer ugen med den meget specielle solformørkelse den 3. november, som dog kun er partiel (delvis) set fra vore breddegrader. Man skal til Etiopien for at se en fuld formørkelse, se også indslaget fra i søndags, hvor der står meget om, hvad der kan ske i dagene omkring den 3. november, hvor der er et særdeles specielt horoskop, som kan få indflydelse på verdensøkonomien i tiden omkring formørkelsen og et års tid frem.

Merkur er stadig retrograd i denne uge, så hvis man skal lave vigtige aftaler eller gennemførelse af beslutninger, skal man huske at tjekke tingene godt igennem og læse det der står med småt.

Ellers er det en uge med mange harmoniske aspekter, og det hjælper på virkningen af formørkelsen og den baglænsgående Merkur (kontakter, kommunikation, aftaler, trafik).

 

MANDAG

Først på eftermiddagen – og det vil reelt sige, at virkningerne er der i de fleste af dagtimerne – står Månen i harmoni med Venus. Det giver hygge kvalitet og behag samt mulighed for gode køb og investeringer – der dog som sagt skal tjekkes før. Men gør man det, er det muligt at sidde i held. Mellem kl. 11.15 og 11.45 er der især tale om gode energier for mange. Det gælder også lige omkring kl. 12.45-13.00, hvor aspektet er eksakt.

 

TIRSDAG

Kl. 4.45 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med behov for perfektisme. Ca. kl. 16.00 står Månen godt til Solen, og det giver harmoni og helhed samt gode energier i det hele taget, ikke mindst følelsesmæssigt. Det samme gælder Månens fine aspekt om aftenen til Pluto, der giver dybde og intensitet. Dette glatter lidt ud på, at Månen udløser den hårde spænding mellem Mars og Neptun, som er en sejtrækker denne dag og aften. Den virker stort set hele døgnet, så man skal passe på, hvem man agerer med, og hvad man siger ja til. Nogle kan blive snydt.

Merkur står på Saturn, så med forsigtighed, tålmodighed og ansvarlighed skal det nok gå.

 

ONSDAG

Tidligt om morgenen står Månen flot til Merkur og styrker kommunikation, aftaler og trafik. Aspektet holder sig det meste af formiddagen. Samtidig står Månen godt til Saturn, og så har man en god stabilitet. I aftentimerne står Månen godt til Jupiter, og så kan jubelen bryde løs. Hold en lille fest med fejring af et eller andet. For eksempel, at i morgen bliver lige så god som i dag. Det kan der måske være lidt behov for.

 

TORSDAG

I dag er Månen i spænding til Venus, og så skal man passe lidt på økonomien og værdierne i det hele taget, specielt om morgenen og frem til midt på dagen. Ellers ser det rimeligt godt ud. Specielt på grund af din fejring af i går. Se under onsdag.

Månen går ind i Vægten kl. 13.22 og giver et par dage med behov for harmoni og balance, men i morgen ser det ikke helt sådan ud, medmindre man gør sig god umage.

 

FREDAG

I dag er Uranus i eksakt spænding til Pluto – en af hele 7 gange i perioden fra 2011 til 2016. Læs under sidste søndag, hvor den er tolket. I dag sker der ydermere det, at Månen er i spænding til begge de to planeter, så her er et forvarsel for formørkelsen på søndag (læs også indledningen). Det er noget af en brydningsdag, hvor man skal være forsigtig og opmærksom på værdierne og følelserne, der let kan komme i kog, specielt omkring kl. 12.30, hvor Ascendanten går ind og blander sig i spændingen.

Der er heldigvis hele tre gunstige planetaspekter til at spænde energierne af. Solen står godt til Pluto og giver en stærk vilje og dybe følelser. Den går hen over Merkur og styrker kommunikationen. Og Merkur står godt til Mars, og så er det muligt at skære igennem det følelsesmæssige kaos, der kan herske på denne dag.

 

LØRDAG

Månen går ind i Skorpionen kl. 18.35 og giver et behov for dybde og privatliv. Men omkring kl. 14.00 står Månen ganske forrygende til Venus og styrker økonomi og kærlighed – og værdierne i det hele taget. Alt i alt en fin dag, der lægger godt op til morgendagens skarpe energier.

 

SØNDAG

Det er en meget speciel formørkelse, der forekommer på himlen i dag kl. 13.52, hvor konjunktionen mellem Solen og Månen er eksakt. Det er altså ikke selve formørkelsen, der astronomisk set er eksakt eller total, men det astrologiske aspekt, som definerer formørkelsen. Der er, ud over Solen, Månen og den nordlige Måneknude, også tale om den retrograde Merkur, der befinder sig i Skorpionen (intensitet, vilje, atomkraft).

Alle står de i konjunktion med hinanden, men godt aspekteret til Pluto (atomkraft) og Mars (styrke). Kl. 13.52 dansk tid står MC dog i spænding til Mars, så man bør ikke foretage risikable handlinger her – og heller ikke i de første dage i november generelt. Heller ikke større økonomiske investeringer, som på sigt kan vise sig at være meget risikobetonede. Men de harmoniske aspekter kan være en redning. Man skal bare være ekstra meget opmærksom og forsigtig med alt, man foretager sig – og især på steder som Fukushima-kraftværket i Japan. Der er også et par værker i Rusland, der sikkert ikke ser for godt ud. Og så er der spredningen af atomvåben, man skal være ekstra opmærksom på her.

Ud over dette er der verdensøkonomien, hvor dagene i begyndelsen af november kan forårsage store ændringer – eller lægge fundamentet til samme.

Læs evt. tidligere indslag på bloggen om de økonomiske forhold i det næste år, hvor der kommer flere eksakte spændinger mellem Uranus og Pluto. Når de to er i spænding – og det er de frem til 2015/16 – så udløser det altid økonomiske udfordringer. Der er hele 7 eksakte spændinger mellem de to planeter i perioden 2011-15. Det er det maksimale antal, der astronomisk set kan forekomme overhovedet mellem 2 planeter i et enkelt aspektforløb. Det normale antal er 3.

Lad os se, om denne massive planetindflydelse ikke også får konsekvenser i USA – og dermed på det meste af verden.

Se også under 1.11. Her er en af de eksakte spændinger mellem Uranus og Pluto eksakt pog har derfor har særlig stor indflydelse på hele perioden omkring i dag den 3. november.

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er præget af stor harmoni på det nære plan. Sidste ugers noget ubeslutsomme energi er dog ikke helt ovre. Derfor er det ikke ugen for de store beslutninger, heller ikke på verdensplan. En del udsagn vil være ufuldstændige og efterlade et vist tomrum eller mangle afslutning. Så det er ikke en uge, hvor man skal tage de store beslutninger eller indgå de store aftaler. Hvis det bliver nødvendigt at indgå aftaler, så læs det hele godt igennem gerne flere gange, så der ikke opstår forviklinger.

Ellers er der harmoni på rigtig mange områder. Det er en uge, hvor det at være i centrum og føle sig godt tilpas vil være en mulighed for mange. Her kan man tænke på det glædesfyldte og det gode i ens liv. Det handler at føle sig i centrum af sit eget liv. At havde det godt med den, man er. At se ens fortid i et nyt lys. At få harmoni i den man er. At høre efter de små tilkendegivelser. At føle ro og harmoni, både med en selv og med ens omgivelser. At se med nye øjne på dem, man elsker og holder af. At det er i det små, at der oftest gives udtryk for omsorg og kærlighed. Se på det nære og oplev harmonien.

På verdens plan forsætter afsløringernes tid. Der ville komme mange flere af disse afsløringer a la Lars Løkke Rasmussen og Angela Merkel. Der ryddes op, og der går lang tid, inden vi får hoved og hale på alt det, der sker - og er sket.

Der er fokus på at rydde op. Dog ser det ud til, at der sker ændringer sidst på ugen i forhold til økonomien. Den tendens til at rydde op og se det hele fra nye vinkler sætter for alvor ind på det økonomiske område sidst i denne uge.

Men alt i alt en uge, hvor der kommer en større harmoni i ens eget indre, og en uge hvor verden rydder op.

Ugens motto kunne lyde: Ryd op i dig selv, og lad de andre om at slås.   

 

 

Den grønlandske uran

Den 24. oktober kl. 10.00 i Nuuk påbegyndtes behandlingen af lovforslaget om forbud mod uranbrydning i Grønland. Hvis nogen har tidspunktet for afstemningsresultatet, hører jeg gerne om det og skriver noget. Det er et spændende horoskop under alle omstændigheder. Der er mange harmonier den dag, men også nogle stærke spændinger. Herunder til Pluto (atomkraft) samt URAN-us.

Månen er i tiltagende spænding til Pluto og Uranus, så det sidste ord er ikke sagt i den sag, der vil trække konflikter til Danmark og sikkert også andre lande.

 

Den færøsk-islandsk-europæiske makrelkrig

En ny nordisk krig er i gang, og både EU, Island og Norge er indblandet. Skærer man ind til (fiske)benet handler striden om, at Færøerne og Island har hævet deres kvoter på makrel i modstrid med aftalerne. Færingerne er dog villige til at sænke kvoten mod at få en fast aftale. Der skal forhandles i London senere på tre møder, hvor en aftale skal landes efter flere års død”vande” i sagen, hvor Færøerne har skrottet alle tidligere forslag, så det er noget af en omgang, man skal i gang med senere på året. Danmark er som medlem af EU forpligtet til at gå med EU på trods af Rigsfællesskabet.

Færøerne blev delvis løsrevet fra Danmark den 23. marts 1948, men der kom et rigsfællesskab ud af det. Jeg har forsøgt mig med et tidspunkt for lovens vedtagelse kl. 10.13, der passer meget fint til den nuværende situation, hvor færøske fiskere af EU er blevet forbudt at fiske inden for EU, herunder i Danmark, og det truer det nævnte rigsfællesskab, da det er de færøske fiskeres livsgrundlag, der er i spil. Jeg skal have gravet et nøjagtigt tidspunkt frem, men går indtil videre ud fra kl. 10.13 i København. Så står Pluto på Descendanten i denne tid, og det går ud over relationerne. Hvis det var en persons horoskop, ville en skilsmisse ikke være utænkelig, men relationen ville under alle omstændigheder knage slemt i fugerne. Men der findes en løsning til sidst, så Rigsfællesskabet holder. Konflikten baner sandsynligvis vejen for helt nye aftaler på fiskeriområdet. Clairvoyant Kirsten Brun siger, at det vil lande på en stigning i makrelkvoten på lige omkring 12%.

Færøernes horoskop har spændinger fra både Uranus (opstand, frihed), Neptun (vand, opløsning)og Pluto (transformation, adskillelse), så det er virkelig afgørende tider for det lille land mod nord. Der skal kæmpes, og det ser jeg på senere.

 

Ugens Plutoafsløringer

Jeg forsøger at holde øje med alle de afsløringer, som astrologisk set kan tilskrives planeten Pluto, der står for storfinans og andres penge, herunder skat. Løkkes storforbrug af andres skattekroner hører også ind under Pluto, men den er beskrevet tidligere.

I dag kan man læse i pressen, at det er langt lettere at anbringe penge i skattely, end man hidtil har troet. Faktisk er det slet ikke nogen udfordring overhovedet – kun moralsk, og det betyder jo ikke noget for dem med skattely-ster.  Så nu har vi set indledningen til, at man tager denne Pluto-sag op og får sat bedre skik på skattesnyderiet.

Professor Bent Jensen appellerede sagen om beskyldningen mod journalist Jørgen Dragsdahl om at være øst-agent under den kolde krig til Landsretten, og den 25. oktober vandt han den sag, som Byretten havde frikendt Dragsdahl i. Vi kan nu vente, at den bliver forsøgt appelleret til Højesteret

VI så også den hemmelige aflytning af Angela Merkels mobiltelefon. Obama nægter, men den er helt sikkert god nok, når Uranus bl.a. er i spænding til Pluto. Så kan nogle finde på at udspionere sine venner, men det vil Pluto også gå i gang med at sætte en stopper for. I første omgang skal det bare begrænses, for det er en svær opgave, når det er så udbredt, som tilfældet er – så sker det i hvert fald ikke på én gang. USA selv er meget afslappede omkring det, men det ER også svært at stoppe et system, der er så Plutonisk.

Det vil komme frem, at der sker aflytning i alle lande, inklusiv Danmark. Måske er det lidt svært at aflytte Nordkorea, men det sker sikkert også i det omfang, der er behov for det. Og vi er alle i samme båd, for hvis der er behov for at aflytte menigmand, så sker dette også. Og når det sker mellem venner, så er der tale om en form for utroskab – og tillidsbrud er altid den rene gift i et forhold. Det skal også siges, at der i stor stil aflyttes MOD USA. Ikke mindst af Israel, så her har vi endnu et eksempel på aflytning af venner.

Så selv om Thorning indtil videre tror på, hvad Obama fortæller hende, så er hun også udsat for utroskab – i det mindste på nationens vegne.

Så Pluto er virkelig i gang med aflytnings-afsløringerne, som vi tidligere forudså og skrev om ville ske, mens Pluto er i Stenbukkens tegn, og det er den frem til 2024. Så det er tid til at få ryddet op i noget, der burde være ryddet op i forlængst.  Nu må man i stedet finde sig i nærmest at blive tvunget til det.

 

Neptun kan også være med

I morgen mandag begynder en fashionabel retssag mod otte af Rupert Murdochs medarbejdere, herunder chefredaktør Rebekha Brooks. Her er et eksempel på, at også pressen aflytter, i hvert fald i England. Det bliver virkelig spændende at følge den enormt omfangsrige sag. Brooks er født den 27. maj 1968. Der er Neptun (hemmeligheder og deres afsløring), der er mest inde i billedet. Den begyndte i 2009 at gå i spænding til hendes T-kvadrat mellem Jupiter, Neptun og Venus. Det varede frem til 2012, og her i 2013 begynder Neptun at spænde hendes Sol op i lighed med alle, der er født den 27. maj, uanset årstal og fødeby. Og måske hører Månen med i billedet også. Neptun er som Pluto noget af en udfordring at have i spænding i et horoskop. Han man ikke rent mel i posen, kan afsløringerne komme væltende. Og Brooks har altså hele 5 spændinger fra Neptun at bakse med i perioden 2009-15.

Der er dog et ophold i aspektbygen lige nu - hvor aspekterne ikke er eksakte og derfor ikke lige så stærke - og frem til efteråret. Måske kan dette bringe hende held, så hun undgår fængselsstraf. Men det er unægtelig mere alvorligt, moralsk set, end Edward Snowdens whistleblowing. Murdoch-koncernen har aflyttet privatpersoner, kongelige og journalister. Det var en journalist, Tom Bradby, der opdagede det, og der har helt sikkert være tale om telefonhacking. Bradby havde lavet en telefonisk aftale om et interview med prins William. Tid og sted kunne man læse kort efter – og FØR interviewet - i The Sun, som Brooks var redaktør for. Så hun sidder med det overordnede ansvar. Spørgsmålet er bl.a., hvad hun har vidst om sagen, og hvad hun evt. har givet ordre til.

Mere om dette, når retssagen er overstået.  

 

Seneste Løkke-humor

Løkke kunne lige så godt have kaldt sine luksusrejser for en fodfejl. Den slags er der jo god plads til, når han går i så store – og dyre – sko til 2.000 kr. Men det ”går” jo slet ikke. Især ikke, når man lever på en stor fod – levefod. Stor levefod KRÆVER jo bare store sko.

Løkke mener nok, at det er beklageligt sådan at sætte ham til at undskylde…

 

UGEHOROSKOP uge 44 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Det er ikke altid helt let at tale med andre. Du er meget hurtig, og derfor kan du blive misforstået. Når det er sagt, så kan du se frem til en god uge, hvor tingene lykkes for dig i det daglige både på jobbet og i det daglige generelt. Der er positivt fokus på dit parforhold, og I hygger jer sammen.
PS: Det skal være sjovt.
TYR
Du kan med held pleje dit netværk. Du vil herigennem møde nogle nye, spændende mennesker. Du er selv spændende at være sammen med, da du har interessante synspunkter, og du nyder en god meningsudveksling. Der er kærlighed i luften, lige meget om du er single eller du har en partner.
PS: Slå dig løs.
TVILLING
En meget social uge venter forude, hvor du vil nyde at være sammen med andre mennesker. Du kan få meget ud af lidt, og derfor vil andre blive imponeret, hvis du invitere dem hjem. Du er god til at se abstrakt på tingene, og det kan du bruge til at nå dine mål.
PS: Du bør pleje kærligheden.
 
KREBS
Det bliver ikke meget bedre. Du har en masse energi til at søge ud og få tingene til at ske. Det, du oplever, vil inspirere dig, og du kan finde på nye områder, der interesserer dig. På hjemmefronten er det vigtigt, at du tydeliggør dine holdninger. Det forhindrer misforståelser.
PS: Du har en god og positiv indstilling.
LØVE
Du vil ikke føle dig så social og udadvendt som ellers. Derfor hygger du dig også bedst derhjemme. Du vil have fokus på din bolig, og du kan med stor succes involvere familie eller venner i nogle projekter her. Der skal ikke så meget til for at skabe særdeles gode resultater.
PS: Begynd på noget nyt.
JOMFRU
Ryd op i eventuelle misforståelser, der er opstået imellem dig og nogle af mennesker, du omgiver dig med. Få samtidig afsluttet så meget som muligt, så der er plads og tid til nye projekter. Hvis du ikke ellers er så god til at dyrke motion, så er det en gunstig tid at starte på det.                                                                                                                                                
PS: Det går stærkt fremad.
VÆGT
At finde en god balance mellem arbejde og hjemmeliv er vigtigt lige nu. Du har sikkert store planer, men for at du kan føre den ud i livet er det vigtigt, at du har dit bagland i orden. Du har behov fir at være sammen med andre mennesker i grupper, men du bør være lidt selektiv.
PS: Forandring skal der til.
SKORPION
Det, du sår nu, vil du være i stand til at høste senere. Det kan føles en anelse op ad bakke - hårdt arbejde, og ikke så meget gevinst, men det bliver hurtigt bedre. Du skal ikke lave om på dig selv for at være sammen med andre. Du kommer længst og har det bedst, når du er tro mod dig selv.
PS: Du er inde i en god periode.
SKYTTE
Du er god til at hjælpe andre, og det giver dig en stor tilfredsstillelse. Du kan godt bruge noget af din tid på dette, så længe du også husker dig selv og dine nærmeste. Det kan være svært for dig at sætte grænser. Der er positiv fokus på økonomi og penge. 
PS: Der er kærlighed i luften.
STENBUK
Alle former for samarbejde giver dig energi. Du har lettere ved at sætte dig mål og tage fat, når I er flere om samme mål. Du nyder også at være sammen med gode venner, og så betyder det mindre, hvad I laver sammen. Du er god til at planlægge.
PS: Drøm store drømme og gør noget ved dem!
I
VANDBÆRER
Du har virkelig mange muligheder for at få, hvad du mest ønsker dig. Der er mange retninger, du kan gå, og den ene er mere spændende end den anden. Det værste, du kan gøre, er ikke at gøre noget. Vær aktiv, så får du tingene til at ske. Din partner er en god hjælp.
PS: Tænk over, hvad du ønsker dig.
FISK
Der skal ske noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Det kan være nye projekter eller at komme lidt væk fra de vante omgivelser. Du befinder dig godt blandt andre mennesker, og du er meget udadvendt. Da du er god til at arrangere, så tag endelig fat.
PS: Du vil nyde at lære noget nyt.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar