søndag den 20. oktober 2013


Kommentarer 43

 

INDHOLD

 

Information og tilbud

Antikvariatet

Købeartikler

Årets cd fra Fønix

HPV-vaccinen

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen, der kommer 43

Formørkelse den 3. november!

Tragik og komik – hvad nu, store Du? Om USA´s fremtid

Løkkes vigtige dag

Komik om Helle og Løkke

Jann Sjursen 50

Ugehoroskoper for alle tegn

 

Information og tilbud – NYHED!

Vi har den glædelige nyhed, at Claus Houlbergs bog om horoskopets aspekter nu er kommet på gaden. Den kan købes på http://astroshop.dk/

Pris 225 kr.

 

Antikvariatet

Der kommer et stigende antal bøger ind til antikvariatet, så det er svært at informere om alle ”nye” bøger.

 

Købeartikler af Karl Aage Jensen

Et antal artikler sælges kun på shoppen for 10 kr. pr. stk. Der er lige udkommet en mere om kunstighedens tidsalder. Denne gang om børn som mangelvare, fordi der fødes så få, at det går ud over den økonomiske vækst. Den lægges på senest mandag. Se http://astroshop.dk/artikel.html

Her kan du også se de andre artikler, der kan downloades for 10 kr. stk.

 

Årets cd fra Fønix til foræringspris

Fønix Musik udgiver nu igen Årets cd til 59 kr.

 

HPV-vaccinen

For ca. 3 uger siden udsendte jeg et indslag om indsamling af astrologiske data på piger, som er blevet HPV-vaccineret. Så ville jeg se på materialet og derved måske kunne hjælpe dem, der endnu ikke er blevet vaccineret med den HPV, som nu viser sig at skabe ikke så rare bivirkninger hos mange vaccinerede. Det er imidlertid kun ganske få henvendelser, jeg har modtaget. Derfor er dette forsøg afblæst. 

 

Ugens syner af Kirsten Brun

Ugen er fyldt med modsætninger, hvor ikke alt dog er negativt. Men det er en uge, hvor der ikke findes ret mange entydige svar på udfordringerne. ”Både-og” vil præge ugen, hvor det kan gå fra kaos til harmoni på få minutter - fra forståelse og enighed til total forvirring. Det er en modsætningsfyldt uge. 

Det bedste, man kan gøre, er at følge sin intuition og lade situationerne vise vejen i stedet for kontrol. Lev i nuet, for det er alligevel ikke fornuften, der kommer til at råde. Det betyder også, at alle de beregninger, der fylder verden og medierne, ikke vil give meget mening i den store sammenhæng. Så det er ikke en uge, hvor man skal investere og ordne den finansielle del af ens liv. Vær forsigtig og brug intuitionen.

Der kommer altså ikke megen afklaring på noget. Der stilles mange spørgsmål, men der gives ikke mange svar – i hvert fald ikke nogle, der kan bruges. Verden vil jo have logik, og ikke intuition, så derfor bliver det ikke nemt at finde på løsninger eller svar. Dog kommer der ikke store konflikter ud af det. Svarene står bare hen i det uvisse og afventer yderligere udvikling, før sagerne kan afklares. 

Så følg dit hjerte, så bliver det en god uge. Slip kontrollen og giv plads til at lade verden flyde. Flyd med. God flydelyst - kb 

 

 

 

Ugen, der kommer 43

Der er ikke mange eksakte aspekter i denne uge, hvor Mars-oppositionen til Neptun stadig virker lidt, selv om aspektet ikke længere er eksakt. Men kan derfor ikke regne med, at tingene er, som de ser ud til at være. Dog kommer Solen ind i et harmonisk aspekt til Neptun, og det hjælper godt på det. Så jo længere, vi når hen i ugen, jo mere klarhed kommer der for dagen. Ikke mindst på grund af Merkurs harmoni med Jupiter. Så der er også glade budskaber i vente. Her skal det med, at Merkur begynder at gå baglæns mandag, og så kan der komme knas i kommunikationen og trafikken.

 

MANDAG

Kl. 12.28 står Merkur stationær og begynder at gå baglæns (retrograd). Så kan der komme udfordringer i kommunikation og formidling. Så vær opmærksom på at få tingene sagt så tydeligt som muligt. Start kun nye, større projekter op, hvis alt er undersøgt grundigt.

Kl. 18.14 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage, hvor snakken går livligt, men hvor det ikke altid er lige let at forstå, hvad der bliver sagt.

 

TIRSDAG

Først på eftermiddagen står Månen godt til Uranus, og det er godt for nytænkning og opfindsomhed. Mange vil opleve gode overraskelser på det følelsesmæssige, hjemlige plan.

 

ONSDAG

Kl. 8.10 går Solen ind i Skorpionen, og det giver en måned med dybde og intensitet. Der er også muligheder for at begynde på en frisk gennem transformation og nye beslutninger. Det viljebetonede har gode kår.

 

TORSDAG

Kl. 5.36 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed og omsorg – og at være sammen med familien. Men det er en ganske speciel dag, hvor Månen danner en drageformation sammen med Mars, Solen og Neptun. Det er derfor suverænt ugens bedste dag, specielt i dagtimerne, da aspektet starter tidligt om morgenen og slutter med det eksakte aspekt mellem Månen og Mars omkring kl. 16.00. Man da der er mange planeter involveret, holder virkningen mindst til først på aftenen. Det er vandtegnene, der er involveret, så dagen er perfekt til omsorg, nærhed og hjemlig hygge. Kunst og naturen har også gode kår, så tag ud og oplev naturen, eller få en kunstnerisk oplevelse.

 

FREDAG

Her har vi ugens næstbedste dag. Månen står harmonisk til Saturn først på dagen, og det giver stabilitet , ansvarlighed og disciplin. Sidst på eftermiddagen står den flot til Merkur, og det forbedrer kommunikationen og forståelsen. Sidst på aftenen står Månen på Jupiter, og det kan give en festlig og fornøjelig afslutning på dagen med glæden som følgesvend.

 

LØRDAG

Kl. 18.12 går Månen ind i Løven, og så kommer et par dage med behov for format, storsind og store armbevægelser. Ikke noget med at hænge sig i detaljer. Mange vil have lyst til at være i fokus.

I nat kl. 2.00 slutter sommertiden og urene skal stilles tilbage.

 

SØNDAG

Så er sommertiden slut, og det med lidt blandede følelser. Månen står midt på dagen i harmoni med Uranus, det det øger behovet for frihed og originalitet, og det er godt for nytænkning og fremsyn. Men først på aftenen går den i spænding til Saturn, og det giver træt- og træghed, så gå tidligt i seng i dag, så kan kroppen også bedre regenerere oven på det tilbagevendende chok med, at vi skal stille på klokken. Det giver krop og psyke stress, og det burde naturligvis afskaffes hurtigst muligt sammen med alt andet, der ikke er ægte og naturligt.  

 

Solformørkelse den 3. november

Det er en meget speciel formørkelse, der forekommer på himlen den 3. november kl. 13.52, hvor konjunktionen mellem Solen og Månen er eksakt. Det er altså ikke selve formørkelsen, der astronomisk set er eksakt eller total, men det astrologiske aspekt. Der er ud over Solen, Månen og den nordlige Måneknude også tale om den retrograde Merkur, der befinder sig i Skorpionen (intensitet, vilje, atomkraft).

Alle står de i konjunktion med hinanden, men godt aspekteret til Pluto (atomkraft) og Mars (styrke). Kl. 13.52 dansk tid står MC dog i spænding til Mars, så man bør ikke foretage risikable handlinger her – og heller ikke i de første dage i november generelt. Heller ikke større økonomiske investeringer, som på sigt kan vise sig at være meget risikobetonede. Men de harmoniske aspekter kan være en redning. Man skal bare være ekstra meget opmærksom og forsigtig med alt, man foretager sig – og især på steder som Fukushima-kræftværket i Japan. Der er også et par værker i Rusland, der sikkert ikke ser for godt ud. Og så er der spredningen af atomvåben, man skal være ekstra opmærksom på her.

Ud over dette er der verdensøkonomien, hvor dagene i begyndelsen af november kan forårsage store ændringer – eller lægge fundamentet til samme.

Læs det tidligere indslag på bloggen om de økonomiske forhold i det næste år, hvor der kommer flere eksakte spændinger mellem Uranus og Pluto. Når de to er i spænding – og det er de frem til 2015/16 – så udløser det altid økonomiske udfordringer. Der er hele 7 eksakte spændinger mellem de to planeter i perioden 2011-15. Det er det maksimale antal, der astronomisk set kan forekomme overhovedet mellem to planeter. Det normale antal er 3.

Lad os se, om denne massive planetindflydelse ikke også får konsekvenser i USA – og dermed på det meste af verden.

Jeg glemte at skrive, at en af de eksakte spændinger mellem Uranus og Pluto falder den 1. november og derfor har særlig stor indflydelse på hele perioden omkring den 3. november.

 

 

Tragik og komik - hvad nu, store du?

USA har verdens største økonomi, men i øjeblikket spiller de hasard med dollaren som verdensvalutaen, og det sætter skræk i livet på mange lande.

Uenigheden mellem regeringen og Kongressen udstiller problematikkerne i Guds eget land. Kongressen består af to dele, nemlig Senatet med demokratisk flertal, og Repræsentanternes hus med republikansk flertal. De får sandsynligvis klaret problemet med gældsloftet i første omgang, men det udsætter blot problemerne til senere. Som vi tidligere har skrevet vil det næste års tid blive afgørende for verdens økonomi, som er afhængig af den amerikanske økonomi. Ligesom i en boksekamp er der 12 omgange, og det er kun den første omgang, der bliver reddet, og måske den næste.  Hele tiden lurer knockouten. Den kan sagtens komme allerede i 3. omgang, medmindre man tager tyren ved hornene og laver om på systemet. De to partier står så stejlt over for hinanden, at kun en knockout-løsning synes mulig. Kampen mellem blokkene vil fortsætte til næste valg, og så kan det være for sent. I mellemtiden har Pluto været nødt til at skride ind, uden at der af den grund vil være tale om matchfixing. Den planet ønsker de varige, ægte løsninger, og det er ikke, hvad et unaturligt, superkapitalistisk system indeholder. Derfor har dette system sin tid, og tiden er ved at rinde ud. Det, vi ser, er en dødskamp, hvor begge kombattanters liv er på spil, da det er det samme system, de repræsenterer. Men den, der lever livet farligst, er den part, der repræsenterer det system, der øver mest vold mod naturen, og som derfor kæmper for individuelle rettigheder på naturens bekostning. Det er klart som dagens lys, at sådanne holdninger er på vej ud for at blive erstattet af nye, der tager hensyn til helheder og naturen, som vi selv er en del af. Det er derfor grådighed, uansvarlighed og uvidenhed af værste skuffe, når man forsøger at tilsidesætte naturens lovmæssigheder, som allerede nu har lidt så stor skade, at det bliver svært at rette skaderne op. Læs den sidste del af dette indslag om unaturlighed.

Interessant nok fik to amerikanere Nobelprisen i økonomi i USA's økonomiske skæbneuge, og deres lands økonomi kan være brudt sammen, inden de får prisen overrakt – eller i det mindste inden for det næste års tid. Pluto kører gennem Stenbukken og vil vide at gøre op med gamle faste strukturer. Og er der nogen, man kan give den betegnelse, er det den amerikanske økonomi. Og det bliver republikanerne, der kommer til at sluge de største kameler - især Tea Party-folkene, som er de mest ekstreme. Men flertallet besinder sig altså i første omgang, hvad der dog er en stakket frist for en økonomi, der helt og aldeles er ude af trit med de vigtigste af alle love, nemlig naturens love. Er der ikke overensstemmelse her, vil kriser og bobler blive ved med at opstå. Dette kræver ikke nogen nobelpristager for at forstå, da økonomien på ganske unaturlig vis præger USA i unaturligt høj grad. Derfor er landet én stor boble – og med Pluto i spænding i landets horoskop, så er processen godt i gang, og der sker noget afgørende inden udgangen af 2014. Vi er på vej mod The Big Bubble.

Verden står over for at miste tilliden til amerikansk økonomi – en tillid, som i nogen tid har været ganske irrationel - ja, faktisk i årtier, for enhver kan sige sig selv, at en så løbsk, markedsorienteret økonomi naturligvis har talte dage, når den forvaltes aldeles respektløst og med glubsk grådighed. Amerikansk politik og økonomi går nye tider i møde. Det går ikke længere med det republikanske, destruktive stivsind, der er ganske naturstridigt. Hvis de – og det er især Tea Party-folkene - kan slippe af med Obama, er de ligeglade med, om landet går konkurs med alt, hvad deraf følger. Går man konkurs, vil gælden skulle eftergives, i hvert fald delvis, og så bliver det enten euroen eller den kinesiske yen, der bliver førende, sandsynligvis vil der blive satset på euroen, men den har et rigtig skidt horoskop i disse tider - så meget er i spil nu verden over. Læs artiklen fra tidligere om en ny verdensorden.  USA kan så starte på en frisk, men mange lande vil blive trukket med i faldet, herunder Mellemøsten med deres olieindustri. Republikanerne kan derved slå mange fluer med ét smæk. Den vigtigste flue er Obama, som Republikanerne hader, så det brager. Dog har mange republikanere efterhånden indset, at der ikke bliver rykket et komma i Obamas sundhedsreform. Alligevel bliver Tea Party folkene ved, som om intet var hændt. De har stor støtte i lokalbefolkninger og store dele af landet.

Republikanerne vil komme efter Obama, men Pluto vil sikkert komme efter Republikanerne. Der er ingen tvivl om, hvem der vinder.

Republikanernes horoskop – opløsning i vente

Det Republikanske parti er stiftet den 6. juli 1854 i Jackson, Michigan, sandsynligvis kl. 12.00. Jeg har set på dette horoskop, og der er store forandringer på vej, ligesom ved alle andre forløb, der er begyndt den 6. juli, uanset årstal. Pluto er ved at tænke på at spænde Solen op, og det går aldrig stille af. Hvis det var en virksomhed, der var tale om, ville der være overhængende risiko for en konkurs – eller i det mindste en stor omlægning eller en fusion. Partiet, som vi kender det i dag, er altså på vej mod opløsning inden for de næste to år, så det er ret sikkert, at de må skyde en hvid pind efter næste præsidentvalg og i stedet benytte lejligheden til at lancere et helt nyt image. Som vi skrev i artiklen om den nye verdensorden, er der meget store forandringer på vej i det næste årti, og grundlaget lægges i tiden frem til 2015/16, hvor Pluto står i spænding til Uranus. En sådan kombination giver altid økonomiske problemer i større skala.

John Boehner er formand for Repræsentanternes Hus og er født den 17. november 1949 i Reading, Ohio. At han er konservativ i sine holdninger er ikke underligt, da han har Merkur i konjunktion med Solen i Skorpionen, der begge er i spænding til Pluto i Løven (begge faste tegn). I denne tid angribes hans Venus (værdier) af både Pluto og Uranus, og så er der gang i den. Han tvinges til at se tingene på en anden måde – eller GØRE tingene på en anden måde end vanligt. Foreløbig er han gået på kompromis med sig selv og demokraterne og har stemt for en midlertidig løsning i sagen om gældsloftet. Men det sidste ord er ikke sagt i den sag.

 

Unaturlighed på vej ud

Den nuværende udvikling er som sagt på afgørende punkter i strid med naturens lovmæssigheder. Det betyder ikke, at der ikke er noget at gøre, tværtimod. Vi må handle, og helst hurtigt. Det kan nås endnu, hvis man stopper overgrebet på jordklodevæsenet, som bliver nødt til at foretage en modreaktion. Det er i øvrigt det, der sker i øjeblikket med klimaforandringerne og naturkatastroferne. Læg mærke til, hvem der er de ivrigste forkæmpere for at holde fast i det nuværende system, og som i øvrigt ikke er specielt bekymrede over klimaforandringerne. Republikanere og deres håndgangne folk henviser massivt til, at sådanne har vi set før i klodens historie – og så behøver vi ikke at være særligt bekymrede over dette. Imens stiger vandstanden og naturens kræfter rumsterer mere og mere. Et symptom på ubalancen i det nuværende system er lidelserne på arbejdspladserne, hvor arbejdsmiljøet tilsidesættes i langt højere grad, end man har været bevidst om, især på det psykiske område (Pluto). Det vil også blive afdækket. Allerede nu ligger det som en bombe under systemet. Psykiske arbejdsskader er ved at blive erkendt som værende en folkesygdom. Arbejdsgiverne mener ofte, at det er en moderne form for pjæk, når skaderne anmeldes i stigende omfang. Man ønsker ikke, at anmeldelserne skal sendes videre i systemet. Men det bliver de heldigvis alligevel, selv om skaderne så også rammer de arbejdspladser, som skal behandle skadesagerne! Arbejdsskadestyrelsen er et af de steder, der er ramt, og det gælder flere offentlige arbejdspladser. Dels bliver der flere af sagerne, så man bliver nødt til at løbe stærkere, fordi politikerne ikke sørger for den nødvendige bemanding samt et godt arbejdsmiljø, dels er sagerne så grumme, at de efter min mening skaber dårlige vibrationer i sig selv. Men i virkeligheden er det selve systemet, det er galt med. Flere alternative behandlere, jeg har talt med, kan mærke en stigning i henvendelserne om psykiske arbejdsskader. Det vil ende der, hvor psykiske arbejdsskader vil få samme stats som de fysiske. Alt i alt vil det i den store skala medføre, at flere og flere vil stemme på de partier, der har den mest langsigtede miljøpolitik, både på det lille og det store plan. Det er ikke så svært at forudsige, for Pluto vil i samarbejde med de andre planeter sørge for den rigtige/naturlige udgang på problemerne. Og det KAN jo ikke være rigtigt, at så mange skal lide på jobbet, som tilfældet er. Og det er ikke mindst ansatte i det offentlige, der lider på grund af rationaliseringer og andre besparelser – vel at mærke besparelser, som er nødvendige og i virkeligheden et skridt på vejen mod et bedre arbejdsmiljø. Det vil sige en generel afstresning på hele arbejdsmarkedet. Dette vil ske, når der kommer et kollektivt krav om at stoppe jagten på materiel vækst, hvilket er den egentlige årsag til hele miseren – når man ser bort fra de karmiske årsager.

Når det går op for folk, at lykken ikke ligger i det materielle, så laver de en turnaround i deres liv, og det varer ikke længe, før der vil ske en markant udvikling på dette område. Når man spørger det enkelte menneske, ved stort set alle godt dette, men føler, at de bliver trukket efter et kollektivt mastodont-lokomotiv, som er nærmest ustoppeligt. Når først, men er oppe i tempo, er det meget svært at komme ned igen i et tempo, som er rigtigt og naturligt for den menneskelige organisme, som altid vil reagere negativt på unaturlige påvirkninger som en konstant stor arbejdsindsats, dårlig ernæring samt mangel på basale behov som frisk luft og naturoplevelser, som giver energi og fylder os op med positiv energi.

Det er et kolossalt problem i mange brancher, og det afdækkes i det næste årti, hvor Pluto kører gennem Stenbukken, som står for gamle, faste strukturer – som nu er ved at gå i opløsning. Det handler naturligvis om den del af arbejdspladserne, som er ude af trit med naturens lovmæssigheder, men det handler til gengæld også om langt de fleste arbejdspladser. Vi er alle i en eller anden udstrækning under indflydelse af de store tendenser i systemet. Vi ser lige nu, hvordan rengøringsbranchen udnytter udenlandske kvinder til lav løn. I restaurationsbranchen arbejder en del unge for ned til 40 kr. i timen under hårde arbejdsbetingelser. I hjemmene udnyttes au pair piger til meget lav løn og meget lange arbejdstider, og man kunne blive ved. Selv landmænd er stressede på økonomifronten og må bruge pesticider og kunstgødning for at fremme vækstmulighederne for deres afgrøder, som derfor også bliver kunstige og dermed indeholder usunde stoffer, som sendes videre til forbrugerne. Derfor er det nødvendigt for systemet at sætte grænseværdier for pesticidrester og andre uhyrligheder, som slet ikke er nødvendige for et samfund i balance. Derfor kan vi på tv opleve personer, som ser de nuværende grænseværdier som værende helt i sin orden. De tænker ikke på kommende generationer og det faktum, at selv små koncentrationer ophober sig gennem tiden og  kan true fremtidens beboere på den blå planet.

Men stol trygt på, at det er balance, vi er på vej imod. Der er dog en del store, selvforskyldte bump på den vej, fordi vi har øvet vold mod naturen i et langt større omfang, end vi har været bevidste om – og heller ikke har villet være bevidste om i tilstrækkelig grad. Men det bliver vi nu, og Pluto er vores hjælper – vores oprydder. Dog skal vi selv tage ansvaret og udføre arbejdet. Det har en planet milliarder af kilometer borte ret svært ved. Men den vil vide at påvirke os til at gøre den nødvendige indsats. Det er vigtigt at samarbejde med Pluto – transformationens planet. Vi bliver alligevel nødt til det, og så kan vi lige så godt gå i gang med det samme. Pluto vil os det godt, som alle andre planeter – og hele universet – vil det. Vi har blot været en selvdestruktiv periode igennem, som vil vare en stund endnu. Men vi er på vej i det rigtige spor, selv om det ikke altid ser sådan ud. God arbejdslyst.

PS. Læs evt. nogle af de mange tidligere indslag om dette emne fra Tænketanken Mikro.

 

Løkkes kampdag – vil det løkkes?

Ud fra de givne omstændigheder er det ikke den allerværste dag, Løkke kunne vælge til pressemødet om den sag, der har redet ham som en mare gennem et par uger. Men helt god er den bestemt ikke.

Løkkes politiske dømmekraft har været sat ud af spillet igen, selv om han burde have lært af historien - både som amtsborgmester og som minister. Hans moral er heller ikke den bedste, man kan tænke sig. Nu skal han i dag kl. 13.00 redegøre for det hele på et pressemøde. Det sker på dagen, hvor spændingen mellem Mars og Neptun er helt eksakt. Han er derfor nødt til at lægge sig fladt ned og sige undskyld. Det er hans eneste redning nu, hvor han har sendt løjtnanter i byen som fortrop og forsvar. Man kan roligt sige, at de ikke gjorde det godt. Og det er naturligvis, fordi det ER svært at forsvare en anløben moral.

Månen (folket) er i spænding til både Merkur (kommunikation) og Saturn (skæbne), så kommer der ikke en uforbeholden undskyldning, vil han blive straffet yderligere i meningsmålingerne. Det er hans politiske liv, der er i spil her, så han vil forsøge at forsvare sig og dække en del af sagen ind under korruptionen i GGGI – Global Greed Growth Institute, hvor Venstre-folkene siger, at han har gjort en stor indsats for at få styr på de vildtvoksende forhold. Christian Friis Bach er enig og har også rost Løkke, men det er sikkert for at dække over, at han selv har ladet stå til og ikke gjort noget på trods af, at han har været klar over forholdene. Hans redning ligger i at Solen står lige på Målsætningsaksen, og står fantastisk. Så en redningskrans ER til stede, hvis han rækker ud efter den. Men der er ikke plads til fejltrin.

Man kan roligt kalde det en skæbnedag for Løkke, men hvis han siger undskyld, er noget reddet, selv om ikke alt bliver glemt. Han må rette sig helt ind, selv om det strider mod hans natur. Og nu må han nøjes med at bande og svovle derhjemme. Hvis han udviser for meget temperament offentligt i de næste par år, vil han tabe yderligere terræn. Det betyder ikke automatisk, at han så taber det næste valg, men der er overhængende fare for det. Hvis han bliver som formand og leder af oppositionen, vil skrammerne fra tidligere sager hænge ved ham. Og hvis han vælger at gå af, bliver det svært at finde en afløser, der er helt klar til posten. Lund Poulsen har sit at kæmpe med, så det går slet ikke. Kristian Jensen er den oplagte som afløser, men han mangler karisma. Peter Christensen mangler meget. Ellen Trane Nørby er også topkandidat, men hun mangler også noget. Alligevel er det nok hende, der er det bedste bud, når det kommer til stykket. Jeg ser på dette på et senere tidspunkt. Løkke har kort sagt bragt sig selv i en situation, hvor han kun kan vælge mellem pest og kolera.

Vi glæder os til kl. 13.00. Jeg håber bare SÅ meget, at Løkke vil indlede med at forklare, om det er hans holdning eller hans standpunkt, han vil lægge frem på mødet.

Jeg lægger en kommentar med MIT standpunkt direkte på bloggen efter pressemødet.

 

 

Helle og Løkke - humorafdelingen

Løkke besidder noget af den samme glubske grådighed, som vi kender mange andre steder fra, fx USA. For et par uger siden kom det frem, at han har rejst for meget store summer, der er betalt af GGGI – Global Greed Growth Institute! Efter at have rejst og brugt for over en million kroner, hvoraf de 700.000 kr. er gået til rejser på luksusklasse, skal han nu stå skoleret og forklare det hele. Det ville han have kunnet undgå ved blot bat bede en sekretær ombooke billetterne. Men det skete ikke, og det er blevet straffet i meningsmålingerne. At han har været en god leder hos GGGI, bakker S og R op om, men det rører ikke ved, at han har brugt de mange penge på personlig luksus.

Neptun er på vej hen over hans Saturn, og det svækker dømmekraften. Det er ekstra alvorligt, når den var svækket i forvejen af den tidligere bilagssag.  Nu har han lige haft en fed periode (han tog 10 kg på…), og den brugte han i hængekøjen. Nu viser realiteterne sig, og det kan true hans ellers så sikre valgsejr i 2015. Hvis Helle vælger at afholde valget i februar-maj 2015, optimerer hun sine muligheder. Skal dog lige have set på hendes horoskop også, men Løkkes ser ikke så godt ud på det tidspunkt – han vil være i defensiven i den periode, og det er ikke så heldigt, hvis det modsatte kræves, og det gør det jo i en valgkamp. Er han ikke bevidst om dette og begynder at spille med musklerne, så vil det med en til vished grænsende sandsynlighed gå galt. Venter hun til efteråret 2015, så øger hun Løkkes vindermuligheder.

Måske vil de to slå sig sammen. Og det kan de måske også lige så godt, for Løkkes nye, blå sko til 2.000 kr. skulle matche Helles røde Gucci taske perfekt, for slet ikke at tale om stiletterne, der desværre har den ulempe, at de bliver et umage par, der giver mindelser om Fyrtårnet og Bivognen – Fy og Bi. Løkkes nye yndlingssang er ”Blue sweet shoes”. Helles yndlinge er ”Pas på min knaldrøde Gucci task” med ”Red hot Gucci Peppers”. Når hun swinger sin taske, er hun helt fremme i forklædet og kan være direkte farlig - og så må Løkke frem i skoene, hvis han skal holde trit med hende. Så må han nok ofre et par sko til adskillige tusinde kroner, men det kan han nok også klare, ellers må han nøjes med at købe en Venstre sko. Deres fælles valgslogan bliver: ”Dyre sko og tasker til alle”. Det vil blive et visionært par af dimensioner. Helle og løkke med fusionen, hal-al Helle og hel-lal Lars. Han kan nu blive Helles Angel, og med sine gyldne sko på kan han virkelig gå til Helle (engelsk: go to Helle). Foreløbig går det ad Hellevede til med meningsmålingerne.

Løkke har sendt et brev ud internt i Venstre med undskyldninger til både højre og venstre. Her slår han fast, at han aldrig kunne finde på at købe et par sko til 2.000 kr. – især ikke, hvis han selv skal betale. I samme brev skriver han, at hvad skattesagen angår, har han afgivet sin bortforklaring, og så er den fisk vist friseret. I øvrigt kan Fisk aldrig blive helt gællefri. Med undtagelse af skatteål, naturligvis.

Desuden har flere flyselskaber - efter Løkkes ændring af sine rejsevaner - nedjusteret deres forventninger til deres årsregnskaber. Især de selskaber, der har en væsentlig del af deres indtjening fra 1. klasses passagerer.

Nå, men nu kommer der altså på et tidspunkt nogle flere eksperter med en rapport, hvor der igen ikke er taget hånd om de reelle problemer. Og så er vi lige vidt – igen.

 

 

Jann Sjursen bliver 50

Han er en mand, jeg altid har beundret. Ganske vist helt på tværs af politiske og religiøse skel. Men det er ganske ligegyldigt med en mand af Sjursens format. Han er den stille slider, der altid er på den lille mands side. Hjemløse, misbrugere, prostituerede, sindslidende m.v. Sådan var det, da han var lærer i folkeskolen, og sådan var det i hans tid i Folketinget, hvor han blev minister, da han var 30 år. Sådan er det især nu, hvor han slår sine folder som leder af ”Rådet for socialt udsatte”. Han er også generalsekretær i Caritas Danmark, den katolske kirkes bistandsorganisation. 

Jann Sjursen er født den 20. oktober 1963 på Frederiksberg, tid ukendt. Men ser vi på hans horoskop, er hovedtendensen klar. Det sociale engagement og det religiøse er symboliseret af planeten Neptun. Den står i konjunktion med Venus (værdier), og begge planeter står i harmoni med Uranus/Pluto-konjunktionen i det service- og detaljeorienterede Jomfruens tegn. Venus og Neptun står i Skorpionen sammen med Mars og Månen, så han vil gå gennem ild og vand for de svage. Det er ikke overraskende, at han har så mange planeter i Vægten (andre mennesker, relationer) og især i Skorpionen (vilje, intensitet, andres værdier). Det giver tilsammen et vindende, sympatisk, men stille mennesker, der knokler for det, der er hans varemærke – de glemte og de klemte.

Nu får han snart besøg af både Uranus og Pluto, og så kommer der et par år med forandringer på enten det private eller det professionelle område – eller begge dele. Vi har jo ikke fødselstiden, og så er det ikke til at afgøre. Men de to planeter udløser hans opposition mellem Merkur og Jupiter. Det er ikke sikkert, at det bliver det store drama, i hvert fald ikke udadtil, for det ligger ikke til Jann. Men det bliver alligevel noget, der kan mærkes. Det kunne for eksempel være et jobskifte, hvor han skifter et af sine jobs, måske begge, ud med noget nyt. Hvem ved, måske kan han finde på at gå ind i politik igen? Han har aspekterne til det, men det er naturligvis ligegyldigt, hvis han én gang for alle har besluttet at stoppe med det politiske liv. Det bliver spændende at se. Jeg ønsker tillykke til Jan og rigtig god vind fremover.

 

UGEHOROSKOP uge 43 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der er positivt fokus på parforhold og kærlighed, og det gælder, hvad enten du er i et forhold, eller du er single. Tiltrækningen mellem jer er stor, og I nyder hinandens selskab. Du er i stand til at føre dine kreative idéer ud i livet, så det bliver i det hele taget en rigtig dejlig uge.
PS: Vær udadvendt og åben.
TYR
Det er ikke den letteste uge, der venter. Når det kommer til samarbejde og kommunikation, kan der meget let opstå misforståelser. Hvis du skal være i stand til at komme videre med din planer, så kræver det samtidig, at du tager et skridt tilbage og ser det hele lidt fra oven.
PS: Pas på med, hvad du fortæller til kollegaer.
TVILLING
Tingene tager længere tid i det daglige, end de plejer. Derfor er det en god ide, hvis du ikke fylder din kalender for meget op. Du kommer også til at revurdere nogle af dine nye projekter, som du ellers har været meget glad for. Har du brug for råd, så gå til en ældre kollega.
PS: Du bliver let irriteret.
 
KREBS
Du er ikke bange for at tage fat i de udfordringer, der dukker op i denne uge. Det gør, at du rimelig hurtigt kan få tingene løst. Det drejer sig især om hjemmefronten, din bolig og familien. På jobbet sker tingene meget hurtigt, det kan blive svært for dig at følge med.
PS: Tålmodighed er en dyd.
LØVE
Du har brug for at trække dig tilbage til din base, familien og dit hjem. Du har et stærkt fundament, og det betyder meget for dig. Derfor er du også både nærværende og interesseret i, at harmonien er til stede. Hvis du tænker over forandringer i din bolig, er tiden god til planlægning.
PS: Få ryddet op og ryddet ud.
JOMFRU
Det bedste er faktisk at holde ferie i denne uge. Du kommer ikke langt med dine projekter, næsten lige meget, hvor hårdt du arbejder, eller hvor meget du prøver. Da tingene er lidt på hold, så flyt i stedet fokus over på noget andet. Hyg dig med din partner og familien, find på noget sjovt.                                                                                                                                                
PS: Det varer ikke ved...
VÆGT
Du kan blive tvunget til at sætte tempoet lidt ned, da andre ikke kan følge med. Det er dog ikke kun dårligt, da du herved undgår at lave fejl, og får mulighed for at være ekstra grundig. Grundlæggende er du optimistisk, og gode ting sker for og omkring dig.
PS: Tag et kig på dine værdier.
SKORPION
Find noget tid for dig selv, så du får mulighed for at gøre en lille status. Er du, hvor du gerne vil være, ellers er det muligt for dig at foretage personlige forandringer. Der er mulighed for stor personlig udvikling - valget og mulighederne er dine. Du har mange gode ressourcer.
PS: Du skal ikke være så selvkritisk.
SKYTTE
De mere alternative og store spørgsmål i livet vil optage dig, og du vil sikkert finde, at du er meget nysgerrig. Læs en bog om de emner, der interesserer dig eller se en film. Du har brug for at se sammenhænge. Kom gerne lidt væk fra dine vante omgivelser, så du får nye input. 
PS: Du kan godt lægge store planer.
STENBUK
Ikke alle dine mål og drømme bliver til virkelighed, men du vil opleve, at der åbnes en dør, når der er en anden, der lukkes. Selvom du ikke synes, at tingene helt arter sig, som du gerne vil, vil du være i stand til at se en mening med det senere. Andre mennesker kan være meget følsomme.
PS: Pas på med, hvad du siger.
I
VANDBÆRER
Det er ikke den bedste uge/periode arbejdsmæssigt. Derfor bør du lægge dine ambitioner lidt til side, hvis det er muligt, og koncentrere dig om andre ting. Det kan være at lære noget nyt og at møde nye venner. Familien vil også være glad for lidt ekstra opmærksomhed.
PS: Hvad vil du fremadrettet, gør status.
FISK
Når du lægger planer så sørg for, at der er noget elastik, for der kan meget let opstå forsinkelser. Tingene går ikke helt så hurtigt, som du gerne vil have dem til. Når det er sagt, så kan du bruge din gode intuition, den vil hjælpe dig. Få misforståelser ud af verden med det samme.
PS: Vær lidt romantisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar