søndag den 1. marts 2015

Fodboldkonflikten

DBU og spillerforeningen
Spillerforeningen er stiftet den 19. maj 1977 i København. Solen er uaspekteret, derfor er det ikke den mest slagkraftige forening, man kan forestille sig. At den er noget oprørsk ses af Uranus´ spændinger til Merkur og Saturn. Sidstnævnte planet bevirker, at man giver lang snor. I det aktuelle tilfælde med konflikten med DBU, har de helt sikkert også været tålmodige, men nok er nok, og nu kører konflikten for fuld udblæsning, og det er usikkert, om Danmark kan stille et landshold i foråret overhovedet. Men der SKAL naturligvis findes en løsning, og det vil også ske her. Men har DBU eller Spillerforeningen det bedste udgangspunkt astrologisk set?
Foreningen har Mars og Pluto i spænding til Mars/Venus-konjunktionen. I Vædderen. Det gode for foreningen er, at den nævnte konjunktion får flere markante harmoniske aspekter til Månen (folket) Jupiter (jura) og Neptun (flow). Transit Neptun er ved at begynde på en spænding til Jupiter. Derfor må de give sig lidt i et kommende forlig. Og DBU må stramme op på de hastigt voksende administrationsudgifter, som bevirker, at det går ud over spillerlønningerne.

DBU

Organisationen er stiftet den 18. maj 1889 med hele 4 planeter i formidlingstegnet Tvillingerne. I 2012 gik transit Neptun i spænding til sig selv. Derefter til Mars og Pluto, så konflikten er astrologisk set begyndt at eskalere for 2-3 år siden I begyndelsen af april har transit Saturn passeret spændingen til Pluto, og spændingen fra Neptun til Mars er netop afsluttet, så jeg vil sige, at det ligger til et forlig der indgås senest om en måneds tid, og hvor begge parter må give sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar