onsdag den 25. marts 2015

Igen mystik ved et flystyrt

Igen en skummel affære ved flyulykke

Et fly (Airbus A320) med 148 om bord fra det tyske luftfartsselskab German Wings (grundlagt den 27. oktober 2002) lettede i dag kl. 8.55 fra Barcelona mod Düsseldorf er i dag styrtet ned i Sydfrankrig ca. kl. 10.48.
Flyet lettede fra Barcelona kl. 8.55 og kl. 10.37 blev der sendt et nødopkald fra flyet, og forbindelsen til flyet blev umiddelbart derefter afbrudt.


Der er noget meget skummelt over hele det her. A la MH 370.
De har voldsomt travlt med at sige, at der ingen overlevne er og det ikke er terror. 
Allerede længe inden de havde fundet vraget og inden de nogensinde har set et lig. 
Lufthansa (flyselskabet) siger:
- Vi ved endnu ikke, hvad der er sket med fly 4U 9525. Jeg sender min dybeste sympati til familierne og venner til vores passagerer og personale på 4U 9525. Hvis vores frygt bekræftes, er dette en sort dag for Lufthansa. Vi håber at finde overlevende.
Frankrigs præsident siger:
Den franske præsident Francois Hollande meddeler, at ingen personer overlevede flystyrtet. Ifølge The Telegraph var der både tyske, spanske og tyrkiske passagerer ombord på flyet. 
De tyske sikkerhedsmyndigheder afviser, at terror ligger bag ulykken, skriver det tyske nyhedsbureau dpa.

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-03-24-live-avis-mindst-en-belgier-var-om-bord-paa-flyet

Horoskoperne siger:
Afgangshoroskopet har hele 4 planeter i 12. hus. Herunder horoskopherskeren. MC er i en svag spænding til Mars i 12. hus. Der er 3 planeter i Fiskene, når Chiron medregnes. Chiron står sammen med Merkur, og disse to planeter får en svag konjunktion med mystikplaneten Neptun, som igen er i spænding til skæbneplaneten Saturn. Herskeren over 12. hus står i 12. hus sammen med herskeren over MC. Horoskopet er lige så mystisk som den tragiske ulykke på grund af den stærke indflydelse fra Fiskene, 12. hus og Neptun.
Med herskeren over 3. hus, Månen, i 1. hus kan det se ud, som om den menneskelige faktor – eller naturen - er indblandet i tragedien. Men det er underligt, at Månen ikke modtager spændinger, så det kan være en kombination af noget menneskeligt og noget teknisk.
Da nødopkaldet blev foretaget, står de 3 Fiske-planeter i 10. hus, hvilket igen tyder på en menneskelig faktor - måske en undladelsessynd. AC skifter tegn fra Tvilling til Krebs, lige da nødopkaldet finder sted. MC skifter på samme tidspunkt fra Vandbærer til Fisk. Normalt ville man sige, at stoffer eller alkohol ville være indblandet, men det kan også bare være sløseri og mangelfuld flyvning. En mulig forklaring er terrorister på stoffer, eller under indflydelse af religiøs fanatisme.
Kommunikationsplaneten Merkur er en af tre planeter i Fiskes tegn, og det giver en mangelfuld eller forvirret kommunikation.
Saturn (kulde) er i spænding til Neptun (vand), så isdannelse er og en mulighed, men jeg tror det ikke her. En sidste mulighed er et trykfald i kabinen, altså noget ”atmosfærisk”, som på en måde også falder ind under naturen.
Terror er en mulig årsag, og jeg opstillede et horoskop på dette spørgsmål. Men AC stod i den sidste grad af tyren, og ved tegnskift kan spørgsmål ikke altid besvares ifølge reglerne for tydning af øjeblikshoroskoper. Der er dog en indikator på terror. MC er nemlig i spænding til Mars i 12.hus, så her kommer mystikken igen ind i billedet.
Jeg vil prøve at se på det hele igen. Nu er HOROSKOPET sendt i trykken, og det lettede på trykket her i huset - arbejdspresset, forstås. Det har været den sværeste bladproduktion nogensinde - i mere end to årtier, og mange vil først modtage bladet efter påske.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar