søndag den 22. marts 2015

Uge 13 astrologisk set

Uge 13 astrologisk set

Indhold:

Information og tilbud
Nyt fra antikvariatet – billige, efterspurgte bøger
HOROSKOPET forsinket pga. formørkelse…
DR TV sendte fra solformørkelsen med astrologisk indslag, se YouTube
Konservative kvaler
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Nyt fra antikvariatet om astrologi - topkvalitet
Først skal nævnes to meget efterspurgte astrologibøger:
Transitter af Betty Lundsted til 180 kr.
Astrologisk leksikon af Thomas Beck 220 kr.

Andre bøger:
Lykkelig nu af Caroline Fleming 99,00 kr.
Det evige liv af Deepak Chopra 120 kr.
I Ching af Brian B. Walker 50 kr.
Politikens bog om healing 120 kr.
Orientalsk massage og manuel akupunktur af Serizawa 90 kr.
Shiatsu af Namikoshi 80 kr.
Dine helbredende hænder – polaritetsbehandling 90 kr.

Reserver bøgerne på astrologi@astrologihuset.dk og meddel, om de skal sendes eller afhentes. Forsendelse koster 40 kr.).  

HOROSKOPET forsinket – alt faldt formørket sammen i sidste uge

Vi kom meget bagud i sidste uge på grund af dødsfald i forbindelse med redaktionen. Derfor får I først HOROSKOPET i næste uge i PAPIRUDGAVEN. E-magasinet vil være klar til udsendelse onsdag. Yderligere er der den virkning, at det er ret meget stof i ugebrevet ift. normalen.

DR TV sendte fra solformørkelsen med astrologisk indslag, se YouTube
Det var en blandet fornøjelse at være med iblandt den hardcore videnskabelige verden, og måske var det også første gang, en astrolog har optrådt i Planetariet. Jeg troede ikke, det ville ske, og hvis det ikke var DR, der stod for arrangementet, ville det heller ikke være blevet til noget. Videnskabsverdenen udgør en helt anden og for os uvant energi, som man tydeligt kan mærke - måske især, når man selv er midt i den mest turbulente og stressede periode, en bladudgiver kan komme i, færdiggørelsen af et nummer af bladet.
Det kom der en lidt ”formørket” indsats ud af, og det skal naturligvis ikke gentage sig. Det hører med til historien, at der var børn til foredrag i den ene halvdel af ”manegen”, og vi såkaldte eksperter havde venteplads lige ved siden af. Utroligt at studieværterne kunne holde hovedet koldt, selv om de var nogle få meter længere væk, men de er jo topprofessionelle. Der blev dog tysset på børnene et par gange, men det hjalp kun kort. Og så var der alt for varmt i lokalet for en Fisk…det BØR være koldt at være rødspætte, i hvert fald, hvis universet vil have, at vi skal blive ved med at finde os i at være rødspætter! Nå, vi fik da kæmpet og svømmet os igennem de næsten 5 timer, men forholdene kan ikke undgås at påvirke indsatsen. Det er noget helt andet med et fast studie. NU skal der laves blad til den store guldmedalje. Glæd dig til et virkelig godt nummer.
PS. Som ny abonnent på Astrologimagasinet HOROSKOPET får man hele tre gratis horoskoper til en værdi af ca. 500 kr.! Da det kun koster 260 kr. at abonnere, er det en rigtig god handel. Og horoskoperne kan bruges som gaver til andre.

Ugen, der kommer

Der er ikke noget decideret astrologisk tema i denne uge. Kun en fin stortrigon omkring midnat natten til næste uge mellem søndag og mandag – og den varer kun ganske få timer på hver side af midnat, når de fleste sover. Den vil dog kunne mærkes det meste af aftenen.

MANDAG
Det bliver en noget flyvsk formiddag, som midt på dagen afløses af Månens harmoni med Pluto, som kan medføre følelsesmæssige konfrontationer med én selv eller andre. Dog mest på den gode, udrensende måde. Man får sagt det, der skal siges, og får det ud af verden gennem en dyb snak. Hele eftermiddagen står kommunikationsplaneten Merkur godt til Månen, så følelserne er på rette plads og lette at sætte ord på. Det er en sanselig dag, så giv dig selv og familien noget kvalitetskræs med Månen gennem Tyrens tegn.

TIRSDAG
Venus står godt til Neptun i disse dage, og den er helt eksakt i dag. Nogle kan være eventyrligt heldige i pengesager, og kærlighed, fantasi og drømme står meget flot. Kl. 14.22 går Månen ind i Tvillingerne og giver os et par livlige dage med masser af snak og gang i den. Om aftenen står Månen godt til Solen, og det giver følelsesmæssig balance, hvad der også kan være nødvendigt, når Månen samtidig er i spænding til Saturn, som giver et stort behov for at være stille og indadvendt. Kort sagt: at passe sig selv, så nogle vil køre mest på det harmoniske og nogle på det uharmoniske – alt efter, hvad de to aspekter rammer hos den enkelte.

ONSDAG
Eftermiddag og aften er meget harmoniske med fest, skæg og ballade kombineret med stor opfindsomhed. Der skal dog også være plads til alvor og de mere almindelige ting i dagligdagen. Solen er i dag i eksakt harmoni med Saturn, og det gør onsdag til ugens bedste dag.

TORSDAG
Også en fin dag, hvor der er meget energi om eftermiddagen. Om aftenen falder der en fin ro over tingene, da Månen går ind i Krebsen og sætter fokus på følelser, nærhed og familieliv.

FREDAG
Dagen starter lidt uroligt, men det bliver der rådet bod på senere, hvor Månen først på eftermiddagen står godt til Neptun og byder på eventyr og drømme – og om aftenen flot til Venus, der gør denne aften til en af ugens hyggeligste. Husk kærligheden.

LØRDAG
I dag er Venus eksakt i spænding til Uranus, og det giver uro i kærlighedslivet, og hvad økonomi angår. Pas på ikke at bruge for mange penge. Det vil du sikkert fortryde, hvis det sker.

SØNDAG
Husk at stille sommertiden, hvis du ikke har gjort det. Kl 7.48 går Månen ind i Løven og giver et par dage med store og generøse armbevægelser. Ellers en stille søndag, som kan nydes i fulde drag.

De konservative kvaler
Det Konservative Folkeparti er stiftet den 18. december 1915. Tidspunktet og stedet er ukendt, men tiden kunne godt være lidt før kl. 16.00, så Uranus og Pluto er på færde i denne tid. Der er stadig meget uro i partiet efter formandsskiftet, og meningsmålingerne er mildt sagt ikke venligt stemte. Partiet har en underlig evne til at tiltrække dårlig omtale, og det skyldes ikke mindst de mange magtkampe, der har præget partiet i lange perioder, og som ikke er helt elimineret nu. 
Magtkampe er Pluto, og den står i så fald meget tæt på AC i spænding til både Solen og Merkur, så det er helt efter den astrologiske kogebog. Ikke mindst i øjeblikket, hvor Uranus og Pluto angriber Venus (værdier) og Saturn (stabilitet, ansvar, krise). Det vil sige, at vi skal et godt stykke ind i 2016, før stridsøkserne har en mulighed for at kunne lægges væk. Og hvad angår valget, når de ikke at få vendt skuden. De må derfor nøjes med et resultat nede i nærheden af spærregrænsen. Men de skal nok bevare pladsen på tinge, selv om det bliver lidt med hiv og sving. De må lave en ny profil, så de kan få sig et nyt horoskop.

UGEHOROSKOP uge 13 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du får mange sjove oplevelser.
TYR
PS: Der er ikke muligt at have kontrol over alt.
TVILLING
PS: Du vil nyde at være lidt impulsiv.
KREBS
PS: Lad ikke andre bestemme over dig.
LØVE
PS: Du kan få god inspiration fra dem omkring dig.
JOMFRU
PS: Ikke alle fortæller sandheden.
VÆGT
PS: Forkæl dig selv lidt.
SKORPION
PS: Kulturelle oplevelser inspirerer dig også.
SKYTTE
PS: Stop op og se, hvor langt du er kommet.
STENBUK
PS: Du nyder at være sammen med børn.
I
VANDBÆRER
PS: Sæt dig nogle delmål.
FISK
PS: Dine ideer er både gode og holdbare.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar