mandag den 2. marts 2015

Uge 10 astrologisk set - revideret udgave


UGEHOROSKOP uge 10 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dkVÆDDER

Der sker virkelig meget for dig på det personlige plan, det kan næsten være svært for dig at følge med. Forandringer sker mere i dig end omkring dig, og du vil være i stand til at ændre på den måde, du gør tingene på. Du kan blive mere effektiv, slå dig lidt mere løs og knytte nye bånd.

PS: Du udfordres, men mulighederne er uanede.
TYR

Du har en virkelig god intuition, og følger du denne, vil du være på rette ved. Du har samtidig nogle virkelig gode ideer, og dem kan du komme langt med, hvis du sørger for at planlægge godt. Du skaber dine egne muligheder. Det er vigtigt, at du fokuserer på at skabe et godt samarbejde.

PS: Læg ikke bånd på dig selv.
TVILLING

Ike alt bliver helt, som du har planlagt. Der er overraskelser i vente, men ikke nødvendigvis af den dårlige slags. Det vil især vise sig, når du samarbejde med andre, eller i det hele taget er sammen med andre mennesker. En god og åben dialog vil være vejen frem.

PS: Du får travlt, men du vil nyde det.
KREBS

Det sker en masse ændringer på jobbet, og tingene falder måske ikke helt ud, som du gerne vil. Der er dog ingen tvivl om, at det i længden vil være til din fordel. Alt foregår i et højt tempo, men prøv alligevel at tage det lidt med ro, får så når du længere end, hvis du stresser.

PS: Sæt fokus på familien.
LØVE

Du har brug for, at der sker noget nyt og anderledes. Det giver dig nemlig ny energi, så du er i stand til at tage fat på de daglige gøremål. Når det er muligt, så kom også lidt væk hjemmefra. Du kan føle dig for træt til at gøre noget, men du bliver mere træt af at være passiv.

PS: Du bør forkæle dig selv lidt.
JOMFRU

Der er spændende mulighed for dig, der er single. Hvis du ønsker et forhold, så bed dine venner om at introducerer dig for venner og kollegaer. Er du i et parforhold, så find tid til hinanden, I taler godt sammen. Du er i stand til at foretage praktiske ændringer i din bolig.

PS: Tag et kig på din økonomi.
VÆGT

Det kan føles som om, at andre har en masse ressourcer, som du ikke har. Hvis du har brug for det, så ræk hånden ud, og bed om hjælp, den vil med gælde blive givet. Du er selv god til at hjælpe, når du kan. Du kan forfalde til at dagdrømme i det daglige, men det giver nye ideer.

PS: Fokuser og prioriter dine opgaver.
SKORPION

Det bliver en travl uge, hvor du har nok at gøre i det daglige, både på jobbet og hjemme. Du nyder dog det høje tempo, så det passer dig glimrende, at der sker noget omkring dig. Du vil nyde at kaste dig ud i sjove projekter sammen med din familie, du er godt til at ”finde på”.

PS: Du skaber en dejlig stemning omkring dig.
SKYTTE

Tingene lykkes let for dig, og du er mere heldig end ellers. Derfor kan du også kaste dig ud i nogle spændende projekter og få succes med dem. Du er samtidig meget kreativ og har nogle spændende ideer, så hold dig ikke tilbage. Planlægger du godt, vil du nå en masse.

PS: Pas lidt på pengene.
STENBUK

Du nyder at være sammen med gode venner og familien. Der bliver mulighed for mange spændende og sjove stunder. Det kniber til gengæld lidt på jobbet, hvor du kommer til at sætte nogle grænser for ikke at blive udnyttet eller rendt over ende af dem, du arbejder sammen med.

PS: Du bliver irritabel, hvis du føler andre spilder din tid.
VANDBÆRER

En livlig og travl uge venter, og du vil nærmest konstant vil være på farten. Du nyder det dog, for tingene lykkes for dig uden den helt store arbejdsindsats. Du er god til alt, hvad der har med kommunikation at gøre, men husk alligevel at tjekke efter for småfejl og mangler i det du laver.

PS: Det er dig selv, der skal sætte dagsordenen.
FISK

Det er nu, hvor du vil se udbyttet af din tidligere indsats. Har du arbejdet hård, kommer resultaterne let til dig. Udnyt de muligheder, der kommer til dig, men sørg også for at få afsluttet de projekter du allerede har i gang. Træf hurtige beslutninger og tag et par chancer.

PS: Lad dig ikke styre af andre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar