mandag den 9. marts 2015

Landsholdet i konflikt, hvad sker der?


Vi forsøger at grave en spadestik dybere i den for dansk fodbold så ulykkelige konflikt. Vi har funder fødselsdata – dog uden tidspunkter - på de to kombattanter, så må vi se, hvem der får sat det afgørende slag ind, og hvem der må tage til takke med en kæberasler, måske kombineret med en mavepuster.
Bretton-Meyer er født den 24. december 1965 oh har stort set ingen aspekter i denne tid. Der er dog en aftagende progressiv Sol, der spænder Neptun op, så der er ikke meget at stå imod med, hvad han dog som Stenbuk vil gøre alligevel. Men står jo, hvor man nu engang står, ik?

Han står over for Tvillingen Mads Øland, formand for Spillerforeningen, som vil køre mange argumenter i stilling, sikkert opsamlet i 2013-14, hvor han havde nogle hele fantastiske aspekter. 

Nogle af dem er der stadig i år, men lige præcis i midten af marts 2015 – og det kan mærkes lidt tidligere, så det er i realiteten i begyndelsen af i år – går Uranus i gang med at lave spændinger, og det går aldrig stille af. Uranus efterfølges af Pluto, der også vil deltage i løjerne, så han står på noget af en uriaspost, som det bliver svært at komme væk fra uden at give sig. Men Uranus vil lave om på tingene, så han vil kæmpe med næb og kløer for sine spillere.   Men som tidligere skrevet i forbindelse med de to organisationers horoskoper, må begge parter give sig, og det kommer de også til, måske allerede i denne her uge, hvor der i begyndelsen af ugen er rimelige aspekter, i det mindste for en opblødning af konflikten. Men marts ER en drilsk måned, og det er den første del af april definitivt også.

Derfor er det en svær situation, som i værste fald kan trække ud til næste måned, men der skal jo spilles landskampe i foråret, så jeg vil tro, at der skabet et fundament for en løsning i indeværende uge, som kan føre til en løsning. Men da der ER mange spændinger, så er det spørgsmål, om det er den rigtige løsning på længere sigt. Så der er bestemt grøde i dansk fodbold, og man kan roligt, at kampen ikke alene er fløjtet i gang, men nu har nået en timeout, hvor de rette kugler kan støbes, så de endelig (kugle)stød kan sættes ind. Afgørelsens time er kommet. Sidste halvleg er så den endelige, medmindre der skal spilles omkamp.


Men konklusionen er, at Bretton-Meyers manglende aspekter og Ølands spændinger gør, at de må mødes på midten og lave et fornuftigt kompromis, selv om det bestemt ikke bliver let. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar