søndag den 15. marts 2015

Uge 12 astrologisk set

Uge 12 astrologisk set

Indhold:
Information – et kort ugebrev
Ugen, der kommer
Hospitalsmordene
Harrison Ford i helikopterulykke
Med Pluto på oprydningsarbejde
Pluto – snart en planet igen
Lidt humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Information
Det er kun en kort udgave af ugebrevet denne gang, da færdiggørelsen af næste nummer af HOROSKOPET er på sit højeste.  Bladet bliver forsinket denne gang på grund af det i sidste uge nævnte dødsfald med forbindelse til redaktionen. Vi forsøger at begrænse forsinkelsen mest muligt.

Ugen, der kommer
Den altoverskyggende astrologiske (og astronomiske) begivenhed i denne uge er solformørkelsen den 20. marts. Nymånen er eksakt kl. 10.36, og alle håber på solskinsvejr, så den partielle formørkelse kan opleves fra Jorden. Se tydningen under den 20. marts.  To dage tidligere står Merkur eksakt på Neptun, og de danner begge en svag spænding til Saturn. Det handler om at sætte grænser og lave så klare aftale, som det nu er muligt. Helt nemt er det ikke med sådanne aspekter, man skal passe på illusioner og selvbedrag. Læs eventuelle aftaler igennem to gange, før du skriver under. Aspektet er aktivt 2-3 dage før og efter det eksakte aspekt.

MANDAG
Det er dagen, hvor tingene går langsomt, selv om det hjælper lidt, som dagen skrider frem. Det træge aspekt er Merkur i spænding til Saturn i Skytten. Mange er utålmodige, men det hjælper ikke, man må skynde sig langsomt, og grundighed vil svare sig. Autoriteter vil stikke en kæp i hjulet, hvis der opstår en mulighed. Kl. 11.14 går Månen ind i Vandbæreren og giver i et par dage behov for frihed og originalitet. Om aftenen står Månen godt til Saturn, og det giver stabilitet og ansvarlighed – en rolig aften venter.

TIRSDAG
Uranus er nu igen i eksakt spænding til Pluto, så nu lakker det langvarige aspekt mod enden og giver lidt mere stabile tilstande kollektivt set. Økonomien vil også blive mere stabil og give mere vækst. Dette underbygges af, at Venus går ind i sit eget tegn, Tyren. Dagen starter lidt flyvsk med Månens spænding til Jupiter, og så går det slag i slag resten af dagen, dog med harmoniske aspekter fra Månen. Først til Uranus, der ønsker frihed, og om aftenen til Mars, der giver energi. Alt i alt en rimelig harmonisk dag, selv om der er ved at komme endnu mere gang i Merkur/Neptun-konjunktionen, læs under onsdag.

ONSDAG
Så er Merkur/Neptun-konjunktionen eksakt, og mange vil gerne på eventyr. Det er ikke en dag, hvor de fleste er realistiske eller fornuftige, det er mere en lidt surrealistisk dag, hvor Månen kl. 11.58 går ind i Fiskenes tegn og tilfører endnu mere drømmeri. I løber af dagen kommer der mere jordforbindelse ind. Om eftermiddagen står Månen godt til nydelsesplanetren Venus og om aftenen er der måske endda lidt for meget jordforbindelse på grund af Månens spænding til Saturn. Det kan godt blive en lang aften, så mange vil have mest ud af at gå tidligt i seng efter evt. at have fået lavet et par lavpraktiske ting derhjemme.

TORSDAG
En stille dag aspektmæssig lige midt i det hele. Midt på dagen står Månen i harmoni med Pluto, som giver en stærk vilje og passion, men det er eneste eksakte aspekt i dag, før det går løs med formørkelsen i morgen.

FREDAG – det astrologiske nytår!
Så oprandt dagen for solformørkelsen, som dog ikke er total, men kun partiel. Men det bliver alligevel til noget, når ca. 80 % af solskiven dækkes af Månen. Derfor bliver der brug for formørkelsesbrillerne, hvis der ikke bliver overskyet. Nymånen er eksakt i Fiskenes tegn, men både Solen og Månen er på vej ind i Vædderen. Månen kl. 11.28 og Solen kl. 23.45. det er en opbrudsdag af de store. Om aftenen står Månen dog fint til Saturn og giver stabilitet og ansvarlighed. Tænk godt over, hvad du sætter gang i i dag, det er kun de vigtigste og de nødvendigste ting, der skal sættes i gang, så vent, hvis du kan.

LØRDAG
En meget blandet dag, som starter forrygende og humørfyldt med Månens harmoni med Jupiter. Men midt på dagen starter løjerne, som kan give turbulens. Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto, og det kan sætte gang i dybe, måske fortrængte følelser, så man bør være forsigtig med, hvad man siger og gør.

SØNDAG
Så oprandt ugens rolige dag! Kl. 11.40 går Månen ind i hyggetegnet Tyren. Og om aftenen står Månen på Venus og giver endnu mere hygge og kvalitetsoplevelser. Her er Merkurs harmoni med Pluto eksakt, og det indbyder til dybe samtaler. Så dagen er perfekt til både det dybe og det mere overfladiske smalltalk på hyggeplanet.  

Hospitalsmordene
En 29 årig kvindelig sygeplejerske er i Østre Landsret (bag dobbeltlukkede døre) blevet sigtet for manddrab på 3 patienter (2 mænd og 1 kvinde) og forsøg på manddrab på en anden kvindelig patient med en ukendt væske indsprøjtet intravenøst på Nykøbing Falster Hospital den 28. februar - 1. marts 2015.
Aflivningstidspunkterne/ perioden var, mens hun havde weekendvagt den 28. februar kl. 19.00 til søndag den 1. marts kl. 07.00. Vi ved endnu ikke, om kvinden er skyldig, men der er gang i spændingerne, må man sige. Og de 3 patienter ER i hvert fald døde med et ukendt stof i blodet, uanset hvem der har bibragt dem det.   
Vagten er både påbegyndt og afsluttet på hårde spændinger, og det kan være skæbnesvangert. Månen er i spænding til både Uranus og Pluto, da den påbegyndes, og AC er i spænding til Saturn, som igen spænder både Solen og Saturn op.  Så både skæbne-, sygdoms-, hospitalsplaneren er hårdt spændt for. Det samme gælder i afslutningshoroskoper: kvindeplaneten, dødsplaneten samt planeten for pludselige indskydelser.
Det er igen et eksempel på, at hvis der er stærke spændinger i både et begyndelses- og et afslutningshoroskop, så kan det være hård kost. Men heldigvis behøver det ikke at være SÅ hårdt, som tilfældet er her, hver gang.

Harrison Ford
Ford er født den 13. juli 1942 kl. 11.41 i Chicago, og i begyndelsen af marts i år styrtede han ned med sin helikopter, som han selv fløj. Han kunne heldigvis nøjes med nogle få dage på hospitalet, men han skal nok generelt lære, at man skal passe bedre på end man plejer, når Neptun er i spænding til Saturn, som dog er det eneste vigtige spændingsaspekt transitmæssigt. Neptun hersker over hans 6. hus (det fysiske helbred), og det er et sådant aspekt, at man virkelig kan mærke, at man bliver ældre. Ellers har han også meget flotte aspekter, og de har nok reddet ham, fx progressive Jupiter på Solen samt Mars til Uranus og Pluto.

Med Pluto på oprydningsarbejde
Pluto er en såkaldt kollektiv planet, som har stor indflydelse på samfundet som helhed. Den skaber turbulens, transformation og oprydning omkring sig. Plutos vandring ser også ud til at have massiv indflydelse på modens skiften. Pluto står for kontraster, og den almindeligste kontrast er Sort/hvid. Når Pluto er aktiveret, skabes kontraster, ikke alene farve- og modemæssigt, men også i det hele taget. Enten sørger Pluto for, at tingene blokeres eller fortrænges, eller også det stik modsatte, hvor alt skal frem og hver en sten vendes. Den står for ”enten-eller” og ikke på nogen måde ”både-og”. I hvert fald ikke i længden. Det sidste eksempel på Plutos oprydningsarbejde er, at der er kommet et regelsæt i en presset modebranche. Reglerne kommer de supertynde, nærmest anorektiske modelpiger, til gode. I sidste måned bragte det danske modetidsskrift Covere et billede af en supertynd pige, og det gav genlyd i hele presselandskabet. Det har nu resulteret i det nævnte regelsæt. Det bliver spændende at se, om det får en betydning, men det burde ikke kunne undgås. Dog måske ikke lige så meget, som der lægges op til. Så må Pluto på overarbejde og sørge for, at det sker. Pluto helmer ikke, før arbejdet er gjort helt færdigt. Tunge aktører i modebranchen er imidlertid kommet på banen, og det ser ud, som om det får en effekt. De skyldige er fotografer, moderedaktører, designere og stylister, og alle skal nu til at lægge sig i selen for at få ryddet op i de brådne kar – et rigtigt Plutoarbejde. Og et sådant udføres med både nidkærhed og konsekvens.

Pluto – snart en planet igen
Der skulle altså et pres til udefra for at få vanetænkningen i modebranchen til at skifte. Astrologisk set ville man kalde det for et pres ”langt ude fra” – nemlig helt ude fra Pluto, som ligger i en af de alleryderste baner omkring Solen. Dette til trods har den en enorm indflydelse på både kollektive forhold og enkeltpersoner. Det var vi skrevet meget om i de seneste år. Pluto står også for atomare kræfter, og her findes en forklaring på Plutos virkning på trods af afstanden fra Solen samt den meget beskedne størrelse, planeten har. I atomvidenskaben er det et faktum, at jo flere gange, man kan spalte et atom, jo stærkere kræfter frigøres der- ganske så paradoksalt som Plutos indvirkning i et horoskop. Og så har vi endda ikke nævnt det faktum, at Pluto i øjeblikket end ikke har planetstatus, det har astronomerne sørget for. Den er nu kun en dværgplanet. Men ligesom som en dværgkanin stadig er en kanin, så er en dværgplanet også stadig en planet. En status, som den naturligvis bør have igen på et tidspunkt, og det vil den få. Astronomerne vil efterhånden nå til den erkendelse, at det ikke er størrelsen, det kommer an på…ganske som os mennesker størrelse i forhold til universets ”uendeligheder”.

Dagens humor – grønlandsk mode
Udviklingens gang  i moden – fra afklædt anorektiker til påklædt anoraktiker

UGEHOROSKOP uge 12 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Din intuition er virkelig god, brug den! 
TYR
PS: Vær social og udadvendt.
TVILLING
PS: Planlæg din sommerferie, hvis den ikke er på plads.
KREBS
PS: Du nyder at bruge tid med gode venner.
LØVE
PS: Du holder af at være sammen med andre.
JOMFRU
PS: Der skal ske noget, så du ikke keder dig.
VÆGT
PS: Læg mærke til de uventede.
SKORPION
PS: Du kan, hvad du vil.
SKYTTE
PS: Arranger et middagsselskab.
STENBUK
PS: Bed andre om hjælp.
I
VANDBÆRER
PS: Tænk dig om, før du siger ja til noget.
FISK
PS: Du har brug for en pause eller to i det daglige.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar