søndag den 29. marts 2015

Uge 14 astrologisk setINDHOLD:
Information og tilbud fra antikvariatet
Husets åbningstider i påsken
HOROSKOPET forsinket efter forhekset produktion
Ugen, det kommer
Hvorfor arbejde med katastrofehoroskoper?
Hvad nu, hvis…
Kamikazepiloten Lubitz – en herostratisk berømmelse
Breaking interview – HPV-vaccinens forbandelser
Guld fundet i Danmark
Humor

Information og tilbud

Tilbud fra antikvariatet:
Campion: Book of World Horoscopes 180 kr.
Jane Ridder-Patrick: A handbook of Medical Astrology 140 kr.
Houlberg: Simpel korrektion 50 kr.
Bernstein: Cabalah Primer 99 kr.
Zeeberg: Tycho Brahes Urania Titani 150 kr. (ubrugt ekspl.)

Åbningstider i påsken
Astrologihuset har ”åbent” hele påsken 10.00-15.00, forstået sådan, at hvis du ringer eller sender en mail om, at du kommer, så er vi her og åbner gerne for dig. Både boghandel og antikvariat er åbent på den måde. Telefonsvareren på 36450545 ser vi også på mail og ringer hurtigt tilbage.
 Abonnenter på HOROSKOPET, som er forsinket fra trykkeren, er også velkommen til at hente et nummer her, vi får det tirsdag eller onsdag, så det lige præcis ikke kan nå ud inden påske, bortset fra de adresser, vi selv leverer til med bud.
Vi beklager dybt, læs mere om dette under ”HOROSKOPET forsinket”.HOROSKOPET forsinket – men køb e-magasinet nu i Astroshoppen!
Astrologimagasinet HOROSKOPET nr. 2/2015 er udkommet og ligger på www.astroshop.dk – men desværre er papirudgaven forsinket og kommer først i løbet af næste uge med posten. Man kan dog komme forbi AstrologiHuset og hente et eksemplar, hvis man ønsker bladet før påske. Vi er her hele påsken, bare send en mail eller indtal en besked på 36450545, hvor vi hele tiden følger med via mail og ringer hurtigt tilbage. Så får du to numre, men det tilbyder vi meget gerne.

Bladet ankommer hertil onsdag - måske tirsdag, hvis vi er heldige. Det kan dog købes som e-magasin på shoppen for 49 kr.  Papirudgaven er ude dagen efter påske. Vi sender hurtigst muligt til alle abonnenter, når trykkeren leverer bladet.

Tilblivelsen af dette nummer har været den mest besværlige og langstrakte, vi har været ude for i de 23 år, bladet har været på gaden. Det har nærmest været forhekset, og det skal vi have evalueret hurtigst muligt for at undgå gentagelser. Men solformørkelsen bærer nok også en del af skylden.  

Vi røg på grund af forsinkelsen ydermere ind i trykkeriets ”påskepukkel”. Dette skyldtes ikke mindst turbulens pga. to dødsfald med forbindelse til redaktionen. Vi håber dog, at bladet bliver postet tirsdag, så det har en mulighed for at nå frem inden påske. Nogle vil sikkert først modtage bladet påskelørdag eller dagen efter påske.

Det ER mere besværligt og meget dyrere med papirudgaven, og så er der endda risiko for forsinkelse, hvad der ikke i samme grad er tilfældet med e-magasinet, som har været klart siden onsdag og derfor blev udsendt samme dag. Det er også billigere med abonnement på e-magasinet, og det kan bestilles her:
PS! Ved bestilling af e-magasinet inden 1. april får du som ny abonnent hele tre gratis horoskoper til en værdi af ca. 500 kr. – mod normalt kun ét gratis horoskop for e-magasinet. Da abonnementet kun koster 199 kr. årligt, tjener man reelt penge ved at abonnere i stedet for at købe enkeltnumre.

PPS: Her kan du se smagsprøven på og indholdsfortegnelsen til det nyeste nummer: http://astrologihuset.dk/horoskop/2015/215/2-2015_pr-nr.pdf


Ugen, der kommer
Der er ingen af de store temaer i denne uge, men det trækker op til ét, nemlig konjunktionen mellem Solen, Merkur og Uranus, som alle vil være i konjunktion og i spænding til Pluto i dagene omkring søndag og mandag i den kommende weekend. Så skal der nok blive gang i transformation, oprydning, oprør, frihed, dybe samtaler, konfrontationer. Det er heldigt, at det er hjemrejse fra ferien, og ikke udrejse, der sker der – men kør alligevel forsigtigt. Havde det været udrejse, var rejsen/ferien jo begyndt der og kunne have skabt flere problemer. Nu er det hjemrejsen, så kan det være, man kan nøjes med at ærgre sig lidt over det dårlige vejr, der har været i påsken.

Torsdag er der to planeter, der skifter tegn, og det er ret sjældent, at dette sker på samme dag. Faktisk er der 3, hvis man tæller Månen med. Læs under tirsdag.

I denne uge er det især dem, der har planeter stående i Stenbukken, Vædderen, Krebsen og Vægten – det vil sige dem, der er født den første uge i disse måneder, eller har planeter stående i dette område, som har det på den turbulente måde. Og uroen er tiltagende gennem ugen og kulminerer i weekenden.

MANDAG
Om formiddagen ser det godt og spændende ud. Månen går hen over Jupiter og laver mere humør og sjov i gaden, end man normalt er vant til en mandag formiddag. I hvert fald ser langt de fleste lyst på tingene, måske fordi de har påbegyndt påskeferien – måske med en rejse. Venus står harmonisk (eksakt) til Pluto i dag, så vil man investere, er det nu, det skal være, men tag nu alligevel ikke alt for mange chancer. Om eftermiddagen kan man bruge lidt for mange penge på kvalitet eller nydelse, dog ikke noget katastrofalt, men pas alligevel lidt på, selv om du samtidig er meget opfindsom. Så skal det nok gå.

TIRSDAG    
I dag går Merkur ind i Vædderens tegn og gør kommunikation og formidling mere aktiv og direkte. Man siger tingene, som de er, og som man ser dem, råt for usødet. Beslutninger tages meget hurtigt, men man fører dem måske ikke så hurtigt ud i livet, for der er det specielle, at energiplaneten Mars går ind i Tyren, og det giver mere velovervejede og forsigtige handlinger, som man tænker over i længere tid og planlægger udførelsen grundigt, inden man går i gang. Der er altså tale om to modsatrettede energier, dog er livsområderne forskellige.

Månen går ind i Jomfruen kl. 20.12., og dette gør også mange mere forsigtige og giver sans for detaljerne og nuancerne. Så det er i sandhed en blandet dag, men ikke på den dårlige måde. Om aftenen står Månen godt til Mars, som giver åbne og direkte følelser, der udtrykkes klart og utvetydigt.

ONSDAG
Det bliver hårdt og sejt at komme i gang med dagen og at komme ud af fjerene. Månen starter tidligt på dagen med at være i spænding til Saturn, og det holder sig til lidt op ad formiddagen. Aspektet afløses af en ny spænding, nemlig Månen til Neptun, og så skal man være forsigtig og ikke hoppe på andre luner – ikke være naiv, hvad man ellers let kan på et sådant aspekt. Ikke en god dag at starte nye projekter på.

TORSDAG
Her har vi ugens mest harmoniske dag generelt set. Midt på dagen står Månen fantastisk til harmoni- og hyggeplaneten Venus. Så er der hele to eksakte aspekter mellem planeter. Den saglige Merkur står flot til fornuftsplaneten Saturn; så tager man sig den tid, der er nødvendig, vil man kunne nå langt – et fornuftigt resultat, som er holdbart over tid. Solen står godt til Jupiter, så juraen holder også, og succesen er hjemme til glæde for alle parter. Skal man fejre noget, er dette en god dag at gøre det på.

FREDAG
De fine takter fra i går fortsætter. Månen går ind i Vægten kl. 9.07 og borger for harmonien og det sociale. Også en god dag til at fejre og feste, omend på det mere rolige plan, idet Månen står flot til Saturn. Man skal dog lige huske, at Pluto og Uranus nu er i gang med at spænde Solen op, godt og grundigt endda. Det vil sige, at der er turbulens på vej i weekenden. Det kan give konfrontationer med én selv eller andre.

LØRDAG
Om formiddagen står Månen flot til Jupiter, så humøret er godt og fanen holdes højt. Men om eftermiddagen og om aftenen udløser Månen spændingen mellem Solen, Uranus og Pluto, og det kan give meget stor turbulens, så hold lav profil og hav en ydmyg tilgang til tingene, ellers kan det gå helt galt med mange aggressioner til følge.
Fuldmånen er eksakt kl. 14.06, så det er et meget svingende døgn – fra den ene yderlighed til den anden.

SØNDAG
I dag er Solen og Pluto i eksakt spænding til hinanden, og så er energierne lidt som i går, selv om Månen er ude af sagaen. Kl. 21.04 går Månen ind i Skorpionen og giver os et par dage med dybde og intensitet.
Læs mere om dette til slut i indledningen af dette indslag.


Hvorfor arbejde med katastrofehoroskoper? UDVIDET VERSION

Nogle gange er jeg blevet spurgt, hvorfor, jeg arbejder med fx katastrofehoroskoper og ulykkeshoroskoper – og det er af præcis sammen grund, som jeg arbejder med det stik modsatte: horoskoper for gevinster, investeringer, barnefødsler og giftermål, for at nævne nogle enkelte. Nogle af disse områder er ganske veldefinerede astrologisk set, mens andre er ret så uudforskede. Dels er det spændende forskning at være med i et sådant forsøg, for det ER et forsøg, som jeg også har skrevet flere gange, ikke mindst i forbindelse med fodboldforsøget, hvor jeg er kommet et skridt videre i forhold til at forudsige resultaterne af sportskampe – mest fodbold.

Ulykkeshoroskoper
Tilbage til katastrofe- og ulykkeshoroskoperne, som er langt de væsentligste, da det handler om menneskeliv. Det har længe været en arbejdshypotese blandt astrologer, at det ikke er nok at bruge bussers, skibes og togs afgangstidspunkter, men at en rejse begynder, når man låser sig ude af sit hjem eller det sted, man opholder sig før turen til lufthavn eller (bus)station. Dette har jeg ikke nået at se på i det aktuelle tilfælde, og det udgør også noget af en udfordring, idet de mange passagerer befinder sig mange forskellige steder, før de skal til lufthavnen. De fleste passagerer vil sandsynligvis skulle starte inde i Barcelona by, derfor tager jeg dette udgangspunkt. Her er de perioder, der er særligt risikable astrologisk set. Det er kl. 4.55-5.05, 5.45-5.55 og 7.15-7.25 - for nu at tage dem, der ligger inden for det interval, som er det sandsynlige pga. af afstanden til lufthavnen. Her kunne man med fordel efterlyse rejsende, der har kendskab til de aktuelle afrejsetidspunkter fra fx et hotel. Her er det blot ret uoverkommeligt for en astrolog i Danmark at få kontaktet hoteller m.v. Men efterlysningen er hermed bragt videre.

Hvad angår flyets afgangstids lufthavn (kl. 10.01 den 24.3.15) er der det uheldige, som tidligere skrevet, at flyet afgik på et tidspunkt, hvor AC ikke var helt færdig med at danne en spænding til Neptun, og dermed involveres også Neptuns spænding til Saturn. Saturn hersker over 8. hus, som står i Stenbukkens tegn. Og så står Neptun i en svag konjunktion med Merkur, som derfor også bliver involveret. Merkur er trafikkens og kommunikationens planet, og man kan roligt sige, at det er uheldigt, når det netop handler om fly og kommunikation - men i øvrigt passer det lige præcis på hændelsesforløbet her. Så kan man bagefter diskutere årsagerne til ulykken, men at det er risikabelt astrologisk set, er der ikke nogen tvivl om. 

Der er dog heldigvis den meget heldige faktor i sagen, at flysikkerheden er enorm høj og bliver hele tiden forbedret. Det forhindrer i sig selv rigtig mange ulykker, så det store spørgsmål er, hvorfor det lige skulle gå ud over dette fly. Her skal vi - ud over afrejsetiderne - normalt også have kaptajnernes og piloternes horoskoper involveret. Det er derfor et kæmpearbejde at fuldbyrde det astrologiske arbejde i alle detaljer, og det sker måske aldrig, men det skal ikke afholde mig fra at forsøge.

De formodninger, der er kommet frem om, at der må være tale om selvmord i forbindelsen med massemordene, er ganske sandsynlige astrologisk set. Vi har nævnt, at der er tale om et typisk dødshoroskop, og et sådan kan sagtens indebære et selvmord. Det er Pluto, der også er inde i billedet, og det kan tyde på psykiske problemer.

I øvrigt har vi tidligere skrevet, at årsagen sandsynligvis kunne være naturen og/eller noget med vand eller stimulanser. Måske har kaptajnen måttet træde af på naturens vegne, og andenpiloten har enten været påvirket af et stof eller haft psykiske problemer.  Eller måske endda begge dele.

Det er nu kommet frem, at piloten Lubitz var bange for at miste sit arbejde i Lufthansa på grund af synsforstyrrelser, og måske også på grund af de psykiske problemer. Derfor holdt han alt skjult og har åbenbart planlagt den herostratiske aktion. Han har astrologisk set ville have kontrol med tingene pga. de to særdeles stærke konjunktioner i sit horoskop. Han var på vej imod et kontroltab, og så var tiden inde til den frygtelige handling, som skulle gøre ham kendt over hele kloden. Også det med synet er astrologisk set meget sandsynligt, både i det personlige horoskop og i afgangshoroskopet. Det er Merkur, det handler om, og den er med i den ene af konjunktionerne i det personlige horoskop, og står endda i spænding til MC (job, ambitioner). I afgangshoroskopet står Merkur i Fiskene sammen med Neptun og Chiron, og AC er på vej ind i en spænding til konjunktionen mellem Merkur og Chiron i Fiskenes tegn. Det er altså rigtig mange indikatorer på sygdom og synsforstyrrelser. Men det behøver Lubitz ikke længere at tænke på nu….han beholdt sin kontrol til det sidste og har dermed været medvirkende til, at der nu kommer mere kontrol af flysikkerheden – og på den måde har der kommet en flig af lidt fornuft 
ud af hans handling. Men det er desværre også det eneste.

Hvad nu, hvis
Flyet blev forsinket en time på grund af problemer med næsehjulet. En forsinkelse kan nogle gange netop - astrologisk set - forhindre en katastrofe. Ikke alene, fordi flyet i den mellemliggende tid repareres, men også fordi der så opstår andre kombinationer i horoskopet. Fx ville en yderligere forsinkelse have været godt for MH 370 fra Malaysia, der stadig er forsvundet fra Jordens overflade, og hvor vi tidligere har skrevet om den sandsynlige forklaring på hvorfor. Og i det aktuelle tilfælde her ville en yderligere forsinkelse have medført, at Ascendanten ville være gået fri af de nævnte spændinger. Aktuelt ville ca. en halv time have gjort underværker i forhold til afgangshoroskopet. Så ville timingen i flyvning være blevet anderledes. Så havde kaptajnen måske skullet forlade cockpittet på et tidligere tidspunkt af flyvningen, måske for at træde af på naturens vegne, og det kunne have givet et andet forløb, som MÅSKE kunne have forhindret katastrofen. Det kan man naturligvis aldrig vide med sikkerhed, men astrologien arbejder også for at optimere sikkerheden, som ikke kun handler om teknik, men også om at optimere sikkerheden yderligere gennem kontakt og samarbejde med de universelle kræfter. Jeg er overbevist om, at man på den måde bedre kan forhindre katastrofer. Med tiden kan man måske få afkodet årsagerne til, at fx ulykker – eller mirakler – sker.

Selv kunne jeg aldrig finde på ikke at fremsige en bøn, før jeg tager ud på en rejse. På den måde sætter man sig selv i forbindelse med universets kræfter, og det er en optimering, der vil noget. Der kan naturligvis aldrig gives nogen garanti, og vi skal alle dø af et eller andet, men forhåbentlig så sent som muligt.

Det ville være optimalt, hvis alle passagerer og flybesætning bad en fælles bøn i flyet, inden flyet begyndte at taxie ud til start. Og forinden kunne man passende tage en psykologsnak med piloterne for at teste, om de er friske.

Tak, fordi De lyttede – og læste!

Del 2: Kamikazepiloten Lubitz
Andreas styrede med sig selv i front i alt 149 andre mennesker lige lukt ind i den sikre og totale destruktion den 24. marts kl. 10. 30.55. Han blev født den 18. december 1987 i Montabaur i det vestlige Tyskland.

Er der noget i hans horoskop, der tyder på angst, fanatisme og selvdestruktivitet? Alle tre karakteristika havde Lubitz ifølge pressen. Alle tre er de typiske kendetegn for en Skorpion. Det første tegn, jeg tænkte på, da jeg så et billede af ham, var, at han var vandtegn som sol- eller Ascendanttegn. AC skal altså enten stå i Skorpionen, eller den skal være aspekteret af Skorpionens planet, Pluto.

Det kan se ud, som om en fødselstid i intervallet 9.25-9.40 kunne være plausibelt. Så vil både MC, Månen, Mars og Pluto være i konjunktion i Skorpionen, og de vil alle være i konjunktion med MC. AC vil være i Stenbukken i aspekt til Pluto. Der vil være hele 5 planeter i 12. hus (skjulte sygdomme): Neptun (som hører hjemme i 12. hus), Uranus (nervesystemet), Solen (ham selv), Saturn (skæbne) og Merkur (kommunikation). De 4 af disse planeter står i tæt konjunktion og præger ham vildt meget. De er alle i harmoni med Jupiter, og her er det farlige i et ellers ret harmonisk horoskop: Han kan normalt lykkes med sine ting, og endda holde en psykisk lidelse hemmeligt (også 12. hus). Men nu passerede transit Pluto AC, det begyndte for et par år siden, og så er det virkelig svært, men ikke umuligt for et menneske med et sådant horoskop, at holde det lige så tilpas hemmeligt, at det ikke opdages i tide.

Man må altså konkludere, at han er ”lykkedes” med meget i sit liv, herunder det at blive pilot, som var hans store drøm, og som kunne lykkes på grund af den MEGET stærke konjunktion i 12. hus i harmoni med Jupiter i 3. hus (rejser, uddannelse, indlæring, kommunikation).

Men her kommer det karmiske aspekt ind i billedet. De 4 planeter er alle i spænding til den karmiske måneknudeakse. Hans lidelse i dette liv skyldes helt klart noget, der stammer fra tidligere inkarnationer. Her skal jeg ikke dømme, om han har været japansk kamikazepilot eller en gemen forbryder – eller været en egotripper, som har gjort andre mennesker fortræd, måske for egen vindings skyld. Men egoet har afgjort været inde i billedet, når han kan foretage sig noget så frygteligt som at tage 149 mennesker med i døden, ”blot” for selv at dø. Men hans horoskop tyder på, at han ville gøre det ultimative. Måske har han fået et kick af at styre så mange i døden. Det er ikke til at komme med en helt nøjagtig beskrivelse, derfor nævner jeg kun eksempler på, hvad der KUNNE være sket.

I øvrigt er det klart, at sygdom kunne være inde i billedet ifølge katastrofehoroskopet fra den 24. marts, der var præget af Fiskenes tegn og Neptun (sygdom, hospitaler). Han havde mareridt over det at styrte ned med sit fly, og det må man sige, at han fik effektivt konfronteret. Mareridt, fobier og angst skyldes ubevidste erindringer om tidligere inkarnationer, og det kan behandles kognitivt – helst ikke med medicin, som det MÅSKE er sket i Lubitz´ tilfælde. Det ville være helt efter horoskopet, hvis det var sådan.

Men i dette tilfælde blev handlingen altså ført ud i virkeligheden i stedet for at blive behandlet på den rigtige måde, ser det ud til. Kognitiv terapi går ud på, at hvis man fx er bange for at sejle under en bro, fordi den vil styrte sammen, lige præcis når man sejler ind under den, så kan terapeuten tage én med ud at sejle under en bro, så man kan opleve, at den ikke styrtede sammen som forventet. Denne terapiform foregår dog mest gennem guidede øvelser eller samtaleterapi. DET skulle Lubitz have været igennem hos en terapeut, der var den rigtige for ham, så var denne store katastrofe måske aldrig indtruffet.

Der er ingen tvivl om, at luftfartselskaberne nu vil holde et mere vågent øje med psykiske problemer, som sikkert er mere omfattende, end man har været klar over. Tilsætter man så den hjælp, der ligger i at undgå de mest risikable afgangshoroskoper, så vil meget være nået. Her vil man dog støde ind i en væsentlig problematik, at luftrummet – lige som jordkloden – er ”overbefolket”. Der er kun begrænset plads til fly - og mennesker.

Nu bliver der plads til både et andet fly i luftrummet – og dermed passagerer samme sted. Men det er bestemt ikke den måde, det burde være sket på. Selvdestruktiviteten gik på tragisk vis hen og blev kollektiv for 149 sagesløse mennesker på Germanwings Flight 9525.  

PS: Det er lige kommet frem på nettet www.bt.dk – at han slog op med kæresten dagen inden katastrofen, og han havde på et tidspunkt sagt til hende, at ”en dag vil alle kende mit navn og huske det”. Skilsmisse og opbrud har også med Pluto at gøre, og det første, der slog mig, da jeg så billedet af Lubitz, var, at der kunne være tale om en herostratisk berømmelse – det at foretage sig handlinger, som gør én berømt på en tragisk baggrund. Og at han 14 dage før katastrofen havde modtaget en lægeerklæring, som politiet fandt iturevet under ransagningen af hans lejlighed. Det passer perfekt med Pluto hen over AC.

Breaking - HPV Vaccine
Vaccination er et af de hotte debatemner i øjeblikket, og vi vil gerne blande os, da Astrologimagasinet HOROSKOPET nu også er blevet et sundhedsmagasin med fokus på astrologi og sundhed. Men da det seneste nummer er i trykken nu og på vej ud – håber det kan være fremme inden påske, men der er ikke garanti - nåede vi ikke at få noget med om vaccination. Men her på bloggen kan vi være helt aktuelle, så værsgo:

Interview med Christian Andersen v/ Karl Aage Jensen:

KA: Hvor mange unge kvinder har du i behandling?
CA: Jeg er oppe på over 250 unge kvinder, som har fået følgesygdomme af HPV-vaccinen. De har alle mulige diffuse og underlige symptomer, som er kommet efter, at de er blevet vaccineret. Der er ingen umiddelbar forklaring på, hvordan de er opstået, andet end at det kun kan skyldes vaccinen, da de blev syge umiddelbart efter vaccinationen. De er alle blevet syge, ikke af et almindeligt virus, men en reel sygdom, som kun opstår ved, at noget bliver sprøjtet ind i kroppen, som fx vaccine eller piller. Ellers kan man ikke bare lige pludselig blive syg på den måde. Sådan er kroppen ikke indrettet. Kroppen kan sagtens fx have nedsat immunsystem, men det er ikke ensbetydende med, at man pludselig får uforklarlige symptomer.

KA: Hvad kan de gøre ved det?
CA: De skal passe på sig selv og tænke sig godt om, men problemet ligger i, at man har opbygget en stor industri omkring vaccinationer, og dermed bruger man en form for trussel, såsom: ”Tør du tage ansvaret for at gøre det der?” Men der er jo ikke andre, der tør at tage ansvaret for, at en eller anden læge sprøjter noget ind i kroppen på én. Derfor er det éns eget ansvar, hvad der bliver sprøjtet ind i din krop. Man kan ikke klandre lægerne for det, de gør, for det får de jo bare besked på, at sådan er det, og vi skal jo prøve at holde sundheden oppe. Læger prøver at kigge på, hvordan det kan være, at unge mennesker begynder at blive syge. Hvordan kan det være, at toptunede, friske unge piger pludselig falder besvimede om. Så må man da sætte spørgsmålstegn og spørge, hvad der sker, og hvad vi har gjort, og hvad årsagen er. Det er helt klart kroppen, der fortæller, at der er et eller andet helt galt. Der er noget i kroppen, som arbejder forkert. Vi ved jo, at alle former for indsprøjtninger i kroppen, alle former for medicin har bivirkninger. Man ved bare ikke altid, hvilke bivirkninger, der er tale om.

KA: Hvor mange af de 250 piger er så alvorligt syge, at de ikke kan arbejde?
CA: Christian Andersen svarer, at af dem, han har fat i, er der kun nogle enkelte tilbage, som er SÅ dårlige. En af disse har fået en diskusprolaps i kæberne. Musklerne har trukket sig sammen i den side, hun er vaccineret i, og væskerne er blevet tykkere. Det er som om, at væskerne suser forkert rundt i kroppen på hende. Heldigvis fandt vi et homøopatisk middel, hvor vi fik løsnet op i hendes væsker, så de blev mere tyndtflydende, og det tog også spændingen i hovedet. Men det er jo individuelt, for der er jo ikke to af dem, som har helt de samme symptomer. Det er forståeligt, at lægerne er helt rundt på gulvet. De siger, at det ikke kan være vaccinationen, der er årsagen, da der er tale om så diffuse symptomer. Men man bliver altså nødt til at tænke sig om, for der er jo en årsag til det.

KA: Hvor mange har du haft, som var meget påvirket af det?
CA: Alle dem, jeg har registeret, har været ramt, og de har haft op til 80 % fravær fra deres skole og kronisk hovedpine, lammelser, følelsesmæssige forstyrrelser, smerter, udslæt og uren hud.

KA: Hvor mange er blevet helbredt?
CA: Ikke nogen, men nogle har fået det væsentlig bedre. De er dog blevet hyperallergiske. Mange af de ting, de kunne tåle før, kan de ikke tåle mere. En pige spiste lidt oksekød i en burger, og hun kunne ikke gå i fire dage. Hun faldt besvimet ned ad en trappe, og symptomerne var meget diffuse.

KA: Bliver det anderledes nu, hvor Statens Serum Institut og lægerne har mistet monopolet på vaccination? 
CA: Det kan man virkelig frygte. Når der kommer penge i det hos private, så styrer pengene det hele, og dermed kommer grådigheden. Man kan aldrig være sikker på, hvad grådigheden vil indebære. 

Guld fundet i Danmark
Den 22. marts kl. 21.52 kunne man læse på nettet, at der var blevet fundet guld i Danmark for første gang. Ganske vist kun ganske list, og så i en grusgrav ved Bedsted Lø i Sønderjylland. Ejeren af grusgraven havde kendt til dette faktum i nogen tid, men det er første gang, offentligheden hører om det. Det skete på et tidspunkt, hvor DC stod en konjunktionen mellem Månen og Venus, men vigtigere er det, at Solen (guld) stod i næsten eksakt harmoni med Saturn (jord).

Dagens humor
Det er kommet frem, at der mildest har været tale om ujævne domme i de mange hash-sager, der faldt i sidste uge.
-         DET må da føre til en hashtedebat i Folketinget!

UGEHOROSKOP uge 14 - 2015 af astrolog Lykke Larsen,
læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk

VÆDDER Du er inde i en rivende udvikling, og du tænker hurtigt, men lad ikke dine tanker styre dig i stedet for omvendt. Tempoet stiger, hvilket også til dels skyldes dig selv. Du nyder nemlig, når der sker noget. Der kan komme udfordringer på jobbet, men kun, hvis du ikke tager kontrol.
PS: Du kan til tider føle dig lidt alene.

TYR Du får mange gode ideer, og du vil hele tiden være optaget af, hvad du kan gøre næstefter. Det er nu, du skal lægge nye, ambitiøse planer. Følger du din intuition, så er der nærmest ingen grænser for din succes. Det er vigtigt, at du kommunikerer klart og forståeligt.
PS: At være sammen med familien gør dig glad.

TVILLING Det er ikke den store energi, du har lige nu. Men selv om du hurtigere bliver træt, vil du alligevel få det vigtigste fra hånden. Du nyder en god diskussion, og at samarbejde med andre, det inspirerer dig og giver dig gode ideer til senere. Du er meget udadvendt og social.
PS: Bed andre om hjælp.

KREBS Spændende muligheder venter på jobbet, og du kan også få et helt nyt jobtilbud, hvis du er interesseret – evt. med en bedre løn. I det hele taget er det en god uge, når det kommer til penge og økonomi. Du kan foretage nogle gode handler, da du let og hurtigt finder de mest attraktive tilbud.
PS: Tag dig tid til at læse en god bog.

LØVE Du har fart på og alt, hvad der er nyt og spændende vil fange din interesse. Det er dog en god ide, hvis du sætter tempoet bare lidt ned, da du ellers kan begå fejl. Arranger gerne en udflugt eller gå til et foredrag, du har brug for ny inspiration og afveksling.
PS: Gør gerne status, er du på rette vej?

JOMFRU Jo mere fleksibel du kan være, jo bedre bliver ugen. Din partner har mange ideer, men det vil ikke være dem alle, du er lige glad for. Du bør dog lytte og strække dig langt, det bliver nemlig godt. Når du føler, at det kniber med humøret, så hjælper det at komme lidt ud i naturen.
PS: Du har mange ressourcer, du kan trække på.

VÆGT
Både på arbejdet og blandt venner vil du opleve, at der bliver ændret på aftaler og lavet om på ting. Det vil stresse dig, men det er vigtigt, at du træder et skridt tilbage og holder hovedet koldt, så du kan bevare overblikket. Nye muligheder åbner sig for dig, og det bliver faktisk sjovt.
PS: Lad dig ikke påvirke for meget af andre.

SKORPION Du kan virkelig tage store skridt i den retning, du ønsker. Fokuser derfor på arbejde og de mål, du har lagt dig, så du udnytter de gode muligheder. Du er god til at se, hvilken vej der er mest optimal at gå for at opnå de bedste resultater. Der bliver ikke så meget tid til familie og venner.
PS: Det er vigtigt med et godt overblik.

SKYTTE Tingene glider let for dig, og du er inden i en god uge, hvor du vi være mere succesfuld end ellers. Læg ikke bånd på dig selv, men tag gerne en chance eller to. Hold dog lidt igen med at begynde på nye projekter, til du har skaffet dig et godt overblik. Du kommer længere med god planlægning.
PS: Tag en pause indimellem.

STENBUK Du har brug for noget tid alene, hvor du har tid til at tænke over dine næste planer og tiltag. Du har også brug for at slappe af, og bare nyde dine dage. Du er særlig kreativ og kan med held bruge tid på at forskønne din bolig en smule. Du nyder også at være sammen med familien.
PS: Der er dejlig fokus på parforhold.

VANDBÆRER Du er meget udadvendt, og du holder af, når der sker noget omkring dig. Det kan dog næsten blive for meget, så du vil virkelig nyde at slappe af hjemme. Da du holder af orden og trives bedst, når det ikke roder, bør du involvere familien, og få ryddet godt op.
PS: Påtag dig ikke for mange nye opgaver.

FISK Jo længere hen på ugen du kommer, jo lettere glider tingene for dig. Du kan dog stadig støde på nogle udfordringer, især når du prøver at stå op for eller hjælpe andre. Du skal derfor holde dig fra at kæmpe andres kampe for dem. Du har brug for frihed.
PS: En god ven kan være en stor hjælp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar