torsdag den 19. marts 2015

Solformørkelsen - håber på respons fra læserne

Født på en formørkelse – se lidt astrologi på DR TV i morgen 8.00-12.00

Der er en god portion mennesker, der er født under en sol- eller en måneformørkelse, og de efterlyses hermed. Især dem, der er født under en total solformørkelse er spændende, også selv om fødsel ikke er sket et af de steder, hvor formørkelsen er total.

Formørkelser kan du finde på Planetariets hjemmeside, www.tycho.dk  - og er du født på en af disse datoer og kende dit fødselstidspunkt, hører jeg meget gerne fra dig på astrologi@astrologihuset.dk
Den 20. marts 2015 er der total solformørkelse, som kan ses på Færøerne og på Svalbard. Føder du et barn i dag, hører jeg også gerne fra sig. Også hvis du har specielle oplevelser. Har du gennemført noget vigtigt den 20. marts - og hvordan gik det?

Det vil være godt at få mere statistisk materiale frem om mennesker, der er født under en formørkelse. Det ville give større sikkerhed, hvad angår tolkningen af, hvordan formørkelser virker. En ting er, at man kan mærker større sensitivitet under formørkelser. Noget andet er, hvordan det indvirker specifikt på den enkelte.  

Jeg har googlet på nettet og fundet en berømt person, som er født på en måneformørkelse, nemlig Gloria Vanderbilt, som er født den 20. februar 1924 kl. 9.55 i New York. Hun blev i 1930´erne kendt som den ”stakkels lille rige pige”. Hun havde arvet mange penge, da faderen døde. Arv er 8. hus, og her står Mars og Jupiter i konjunktion i spænding til Uranus. Begge planeter i konjunktionen står harmonisk til Neptun (eventyr), og så kan man blive meget rig, men har på grund af spændingerne ikke så stor chance for at blive lykkelig. De to pengeplanere, Venus og Pluto, står i næsten eksakt spænding til hinanden, så det er ikke pengene, der kunne gøre hende lykkelig, snarere tværtimod.  Finder du eksempler på nettet, skriv gerne på astrologi@astrologihuset.dk

Dem 11. august 1999 kl. 13.10 havde vi stor sammenkomst i AstrologiHuset med spisning og det hele. Og så så vi eller solformørkelse i et teleskop, der var indkøbt til lejligheden. Der var heldigvis solskin den formiddag, kun lidt overskyet på formørkelsestidspunktet. Ale børn der er født de første par uger i august 1999 har mange spændinger i deres horoskoper, men de når deres højdepunkt den 11. august. Når disse børn bliver 7 år, vil Saturn være involveret i de mange spændinger, og det kan give vanskeligheder ved skolestart. Dette sker ske igen i 14-15 års alderen, hvor kriseplaneten Saturn har løbet en halv runde og udløser spændingerne igen.

Der var også solformørkelser den 7. marts 1970 kl. 18.44 og den 29. maj 1919 kl. 14.14. Bare for at nævne et par enkelte.


PS. Jeg sidder i morgen på DR TV fra kl. 8.00-12.00 og kommenterer formørkelsen astrologisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar