fredag den 27. marts 2015

Interview med naturlæge om vaccination

Breaking - HPV Vaccine

Vaccination er et af de hotte debatemner i øjeblikket, og vi vil gerne blande os, da Astrologimagasinet HOROSKOPET nu også er blevet et sundhedsmagasin med fokus på astrologi og sundhed. Men da det seneste nummer er i trykken nu og på vej ud – håber det kan være fremme inden påske, men der er ikke garanti - nåede vi ikke at få noget med om vaccination. Men her på bloggen kan vi være helt aktuelle, så værsågod. Her er et interview med Christian Andersen, som har specialiseret sig i behandling af bivirkningerne ved HPV-vaccinationer:

Interview med Christian Andersen af Karl Aage Jensen.

KA: Hvor mange piger har du i behandling?
CA: Jeg er oppe på over 250 unge piger, som har fået følgesygdomme af HPV vaccinen. De har alle mulige diffuse og underlige symptomer, som er kommet efter, at de er blevet vaccineret. Der er ingen umiddelbar forklaring på, hvordan de er opstået, andet end at det kun kan skyldes vaccinen, da de blev syge umiddelbart efter vaccinationen. De er alle blevet syge, ikke af et almindeligt virus, men en reel sygdom, som kun opstår ved, at noget bliver sprøjtet ind i kroppen, som f.eks. vaccinens bivirkninger eller piller. Ellers kan man ikke bare lige pludselig blive syg på den måde. Sådan er kroppen ikke indrettet. Kroppen kan sagtens fx have nedsat immunsystem, men det er ikke ensbetydende med, at man pludselig får forklarlige symptomer.
KA: Hvad kan de gøre ved det?
CA: De skal passe på sig selv og tænke sig godt om, men problemet ligger i, at man har opbygget en stor industri omkring vaccinationer, og dermed bruger man en form for trussel, såsom: ”Tør du tage ansvaret for at gøre det der?” Men der er jo ikke andre, der tør at tage ansvaret for, at en eller anden læge sprøjter noget ind i kroppen på én. Derfor er det éns eget ansvar, hvad der bliver sprøjtet ind i din krop. Man kan ikke klandre lægerne for det, de gør, for det får de jo bare besked på, at sådan er det, og vi skal jo prøve at holde sundheden oppe. Læger prøver at kigge på, hvordan det kan være, at unge mennesker begynder at blive syge. Hvordan kan det være, at toptunede, friske unge piger pludselig falder besvimede om. Så må man da sætte spørgsmålstegn og spørge, hvad der sker, og hvad vi har gjort, og hvad årsagen er. Det er helt klart kroppen, der fortæller, at der er et eller andet helt galt. Der er noget i kroppen, som arbejder forkert. Vi ved jo, at alle former for indsprøjtninger i kroppen, alle former for medicin har bivirkninger. Man ved bare ikke altid, hvilke bivirkninger, der er tale om.
KA: Hvor mange af de 250 piger er så alvorligt syge, at de ikke kan arbejde?
CA: Christian Andersen svarer, at af dem, han har fat i, er der kun nogle enkelte tilbage, som er SÅ dårlige. En af disse har fået en diskusprolaps i kæberne. Musklerne har trukket sig sammen i den side, hun er vaccineret i, og væskerne er blevet tykkere. Det er som om, at væskerne suser forkert rundt i kroppen på hende. Heldigvis fandt vi et homøopatisk middel, hvor vi fik løsnet op i hendes væsker, så de blev mere tyndtflydende, og det tog også spændingen i hovedet. Men det er jo individuelt, for der er jo ikke to af dem, som har helt de samme symptomer. Det er forståeligt, at lægerne er helt rundt på gulvet. De siger, at det ikke kan være vaccinationen, der er årsagen, da der er tale så diffuse symptomer. Men man bliver altså nødt til at tænke sig om, for der er jo en årsag til det.
KA: Hvor mange har du haft, som var meget påvirket af det?
CA: Alle dem, jeg har registeret, har været ramt, og de har haft op til 80% fravær fra deres skole og kronisk hovedpine, lammelser, følelsesmæssige forstyrrelser, smerter, udslæt og uren hud.
KA: Hvor mange er blevet helbredt?
CA: Ikke nogen, men nogle har fået det væsentlig bedre. De er dog blevet hyperallergiske. Mange af de ting, de kunne tåle før, kan de ikke tåle mere. En pige spiste lidt oksekød i en burger, og hun kunne ikke gå i fire dage. Hun faldt besvimet ned af en trappe, og symptomerne var meget diffuse.
KA: Bliver det anderledes nu, hvor Statens Serum Institut og lægerne har mistet monopolet på vaccination? CA: Det kan man virkelig frygte. Når der kommer penge i det hos private, så styrer pengene det hele, og dermed kommer grådigheden. Man kan aldrig være sikker på, hvad grådigheden vil indebære.                                                 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar