søndag den 8. marts 2015

Uge 11 astrologisk set

Uge 11 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud
Nyt fra AstrologiHusets Boghandel
Ugen, der kommer
Løkke går af efter valget
Malaysia Airways MH 370 – et år siden, men nu sker der snart noget
Fuldmånen og Jesus
Humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Nyt fra AstrologiHusets Boghandel
Det vrimler med gode bogudgivelser i den tid, og vi har naturligvis alle titlerne i boghandelen. De kan alle købes på www.astroshop.dk – husk at abonnenter på HOROSKOPET får 10% rabat ved brug af rabatkode: Vi kan nævne følgende:
Rikke Goerlich: Kend din urt (indb.)
Louise L. Hay: Alt er godt
Charlotte Rørth: Jeg mødte Jesus
Elaine N. Aron: Særligt sensitive og kærligheden
Michelle Kristensen: Mission Sund, 12 uger, 12 nye vaner
Signe Lykke: Mad for alle blodtyper
Lene Stæhr og Alec Due: Katolske mirakler (fantastisk smuk med mange illustrationer)
Gina Asbjerg: Gaven i maven
Shefali Tsabari: Forældre i nuet med forord af Eckhart Tolle
Tosha Silver: Helt åben
Claus Houlberg: Astrologisk filosofi
Peter Matthiessen: Sneleoparden
Hans Lyngsgaard: Marias lære (genoptryk af længe savnet bog)
Per J. Andersson: Fra New Delhi til Borås (en bog om, hvad de indiske palmebladsbiblioteker kan have på samvittigheden her en kærlighedens cykeltur fra Indien til Sverige)

Ugen, der kommer
Den samme spænding, som var her i sidste uge, er der igen i denne uge. Nu er det blot Mars´ tur til at stå eksakt på Uranus, hvilket sker onsdag, men den virker i realiteten hele ugen. Derfor kan du med fordel læse under sidste uge også. Der er mest astrologisk turbulens midt på ugen. Ud over Mars/Uranus-konjunktionen er Månen om torsdagen i konflikt med Saturn og Neptun. Søndag er også turbulent, herom senere.

MANDAG
Ugens rolige dag. Det eneste, der sker, er, at Månen kl. 14.10 går ind i Skorpionen og giver os et par dage med behov for dybde, intensitet og passion.

TIRSDAG
I Dag er de eksakte aspekter i flertal. Dagen starten med, at Månen står flot til drømmenes og intuitionens planet, Neptun, så mange vil sikkert gerne sove lidt længere end normalt. Men det er også i dag, at Mars står i harmoni med Jupiter, og så skal der ske noget. Derfor vil befolkningen være delt. Nogle vil nemlig flyve ud af fjerene hurtigst muligt på grund af den energifyldte kombination, hvor der skal ske noget, helst meget hurtigt. Humor og glæde er inde i billedet og sørger for, at det kan blive nær ved og næsten, at noget går galt. Spændingerne bliver smukt afspændt. Måske undtagen sidst på eftermiddagen, hvor Månen spænder Jupiter op med utålmodighed og uro til følge. Om aftenen står Månen flot til Pluto og giver følelseslivet en dybere og mere passioneret dimension.

ONSDAG
Så er freden forbi med hele tre spændinger. Dagen begynder med, at Månen står flot til Solen og giver helhed og harmoni. Men så er det også sagt. Mars står eksakt på Uranus og kæmper hårdt for friheden. Mars er også i eksakt spænding til Pluto, så det er en dag, hvor nogle vil føre krig eller på anden vis opføre sig aggressivt. Man bør tage sig i agt for, hvad man siger og gør, det kan få store konsekvenser. Intet er ligegyldigt på en sådan dag, og tingene kan meget hurtigt eksplodere. Pas på i kærlighed og økonomi. Aftenen er ikke god til at lave aftaler eller kontrakter. Mange vil misforstå hinanden, nogle gange måske endda med vilje!

TORSDAG
Kl.00.30 går Månen ind i Skytten, og det giver i sig selv et par dage med behov for glæde og optimisme. Men der er ikke meget, der tyder på en større udbredelse af disse kvaliteter. Dels er aspekterne fra i går der stadig, og dels står Månen kl. 9.48 eksakt i spænding til Saturn, og kl. 15.12 også til Neptun. Det vil give mange en dag, hvor tålmodigheden sættes på en hård prøve. Man kan blive narret på grund af godtroenhed. Så er du i tvivl om noget, så lad hellere være, fremfor at gøre i nælderne – eller måske endda i bukserne! Tag dig i agt for, hvad du siger og gør i dag, eller i realiteten i hele ugen.

FREDAG
Nu falder der lidt mere ro over tingene. Merkur går ind i det fredelige tegn, Fiskene, og øger drømmene, fantasien og intuitionen. Månen står godt til Mars i den årle morgenstund, så mange vil have god energi lige fra dagens begyndelse. Sidst på eftermiddagen og tidligt på aftenen er Månen i spænding til Solen, og det kan få gang i nogle mere negative følelser – eller de kan være meget svingende og dermed ustabile.

LØRDAG
En rolig dag, hvor Månen kl. 7.40 går ind i det stabile Stenbukkens tegn. Kl. 11.00 står den flot til Merkur og befordrer samtaler og kommunikation i det hele taget. Saturn står i dag helt stille – eksakt kl. 16.03 – og begynder at tænke på at gå baglæns. Det vil sige, at der kommer nogle måneder, som stiller krav til tålmodighed, udholdenhed, stabilitet, ansvar og pligter. Om aftenen står Månen flot til drømmenes og fantasiens planet, Neptun. Det vil være godt at se en god film eller anden kunstnerisk aktivitet.

SØNDAG
Så har vi igen en hård dag. Om formiddagen står Månen i spænding til Uranus og Pluto, og så skal der ryddes op og måske konfronteres. Man vil have sin frihed, og ret til at opføre sig lige så tosset man vil, især hvis spændinger rammer ind i ens eget horoskop. Om eftermiddagen står Månen i spænding til den aggressive Mars, så det er en noget krigerisk dag, så det er godt, den falder på en søndag, som generelt er en rolig dag.

Løkke går af efter valget
Vi nærmer os nu hastigt et valg, som vi har spået til at blive udskrevet og/eller afholdt i maj måned, selv om Løkke på en måde ville stå sig langt bedre, hvis vi når august og september. Her har han ingen spændinger af større betydning, hvad planeterne angår. Og faktisk pænt stor harmoni i modsætning til marts og april, hvor Saturn driller. Ekstra Bladet har da også været fremme med nye ting, der tyder på Løkkes glæde ved de våde varer, som vi tidligere har skrevet kunne komme frem i dette forår. Det bliver dog nok ikke til så meget alligevel, men han har også rigeligt med ridser i lakken.
Hvis Thorning astrologisk set ville gøre det lidt sværere for Løkke, ville hun udskrive valg i marts, men her er der lige det ved det, at hendes egne planeter heller ikke er for gode, så det vil ikke rykke ved den kendsgerning, at Venstre vil få statsministerposten – men bare ikke nødvendigvis med Løkke i spidsen for regeringen. Selv om han står fint i efteråret, kan dette også betyde, at han helt går ud af politik, uanset om han vinder eller taber valget. Han laver med andre ord nok en ”Krag” og giver roret videre til Kristian Jensen, som nok ikke vil kunne vinde valget over Thorning. De to kan sagtens have indgået en studehandel – og Løkke er jo Tyr - om denne fremgangsmåde, ud fra den vurdering, at Løkke vil have størst mulighed for at hive valgsejren hjem. Så er den ged barberet, og arbejdsroen er sikret op til valgt, men derefter skal der nok blive rav i den.
Der er med andre ord stor mulighed for, at både Thorning og Løkke forlader dansk politik på valgnatten eller kort derefter. Thorning står fint astrologisk til efteråret, men det kan sagtens være, at hun har det fint nok med at gå af, ligesom det vil være en lettelse for Løkke at komme ind i det private erhvervsliv, hvor han bedre kan slå sine (presse)folder i sit nye tøj…om så Thorning kommer til at slå SINE folder i England – ja, det vil være meget sandsynligt.

MH 370 forsvandt for 1 år siden - løses mysteriet?
Det er nok flyhistoriens mest mystiske sag, måske efter at flere fly for efterhånden mange år siden forsvandt sporløst i Bermudatrekanten.
Flyet afgik den 8. marts 2014 kl. 00.41 fra Kuala Lumpur til Beijing, da det forsvandt sporløst. Vi skrev fra starten, at det var det menneskelige element, der var afgørende, og det kan sagtens være, at den nyeste teori holder vand. Nemlig, at flyet ER drejet af fra den tilsigtede kurs og er fløjet mod Sydpolen – og måske ligger på havets bund ud for det sydlige Australien. Det vil sige, at man hovedsagelig har prioriteret forkert i eftersøgningen. Der er ret sikkert et besætningsmedlem, som har vidst, hvordan man skulle slå noget teknik fra for at kunne foretage en sådan manøvre. Han har enten haft så store personlige problemer, at han har ønsket at begå selvmord, og her er det kaptajnen, der er mest i fokus astrologisk set. Hersker over MC er Merkur, og den er i spænding til Saturn i 12. hus i Skorpionen. Altså kaptajnens selvmordsaktion. Det kan absolut ikke udelukkes, at der har været terror indblandet. Måske er der en sammenblanding af disse to forhold.
Den mest surrealistiske forklaring – og en sådan er ikke umuligt med et så vildt horoskop – er en konspirationsteori om, at der har været tale om en aktion, som handlede om en sammenhæng med de revolutionerende batterier, som skulle have været med om bord sammen med konstruktørerne af batteriet – og en prototype af samme.
Det kan tænkes, at nogle på jorden med forbindelse til piloten har vidst, hvor nedstyrtningen skulle finde sted, og derfor har haft god tid til at fjerne vragdele fra flyet.
Det er naturligvis en vidtløftig teori, som måske er tankespind. Men med det vilde horoskop for flyafgangen kan man tænke sig nærmest alt – og dette er også sket, kan man roligt sige. Neptun står i spænding til Månen, hvor Månen står eksakt på DC og Neptun eksakt på IC. Det vil sige, at begge hovedakser er spændt maksimalt op af vandtegnsplaneter. Den tredje vandplanet, Pluto, er med i et T-kvadrat – en meget stærk spænding – til Jupiter (rejser) og Uranus (originalitet, nytænkning, opfindelser). Desuden står skæbneplaneten i 12. hus (vandtegnshus) i Skorpionen (vandtegn) i spænding til Merkur i 3. hus (rejser). Det vil ydermere sige, at alle herskere over de 4 hovedakser er alvorligt spændt op. Sikke et vandfokus - jeg har kort og godt aldrig set et horoskop som dette!
Men kan der være en opklaring på vej? Jeg vil i hvert fald mene, at man får lokaliseret nedstyrtningsstedet, og det kan ske, når Pluto står i eksakt harmoni med Solen i Fiskene, samtidig med, at Neptun kommer i eksakt harmoni med Jupiter, og Uranus står eksakt i harmoni med Merkur. Dette sker i perioden fra marts til juni, og derefter står Saturn godt til Uranus. Så mange eksakte harmonier samtidig vil i det mindste give nye oplysninger i sagen, som kan føre til en opklaring. Og jeg vil tro, at der sker noget i den forbindelse allerede inden udgangen af maj måned – senest juni.
Men det centrale i denne sag er flyets kaptajn, som var født den 31. juli 1961 og derfor havde både den progressive Mars og den progressive Merkur i spænding til kriseplaneten Saturn - og progressive Venus i konjunktion med Måneknuden og Uranus. Kærlighedssorger kan derfor have været overhængende.

Fuldmånen og Jesus
Lige nu har Månen bevæget sig næsten 30 grader væk fra at være helt fuld. Alligevel ses dette på himlen, som om Månen næsten er fuld. Kl. 5.45 i morges tog jeg på job, og lige da jeg trådte ud ad døren, blev jeg overrasket af et meget stærkt lys – ikke i styrke, men i energi. Månen lyste helt anderledes, end den plejer. Der var en korona omkring Månen i lyse, blågrønne nuancer med en lysorange ydercirkel omkring. Og så var hele måneskiven ét stort billede af Jesus, så nu ved jeg, hvordan han ser/så ud, og det stemmer fint med nogle af de andre billeder, jeg har set af ham. Jeg kunne se Månen på det første lange stræk mod Østerbro og fik mange associationer. Da jeg ankom til Teglværksgade, stod jeg endnu en stund og betragtede andægtigt fænomenet, som stadig var særdeles synligt. Jeg tænkte, at der ville ske noget i dag, der har med kvinder (Månen) at gøre, og kom straks til at tænke på kvindernes internationale kampdag, som på denne måde fik en hilsen med på vejen. Da jeg fik tændt min computer, poppede der en e-mail frem fra vores layouter, at hans søster var død på hospice kl. 4.45, præcis en time før jeg overraskedes af den helt fantastiske måneoplevelse, da jeg trådte over tærsklen derhjemme og på denne måde fik en ud-af-huset-oplevelse!
Det må betyde, at jeg og andre står på tærsklen til en ny tid eller måske endda dimension. Skriv gerne om din oplevelse af månekoronaen! På forhånd tak.
Astrologisk set stod Solen i eksakt konjunktion med Chiron. Månen fik hele 7 aspekter og var med i en drageformation, og der var i øvrigt et hav af aspektmønstre i horoskopet. Alene Månen er med i hele 4 forskellige aspektmønstre. Hele 8 planeter befinder sig i 1. og 7. hus og anslår et jeg/du-tema - relationer. 6 planeter inkl. Måneknuderne er med i et T-kvadrat, hvor Mars (krig, kamp, aggression) er med, og det kan indikere, at der er blevet sendt healing til krigene rundt om i verden, ikke mindst den i Ukraine, hvor der nu er en skrøbelig våbenhvile. Vi må håbe, at det holder.  
Hvad angår mit eget horoskop er AC/DC-aksen spejlvendt i forhold til måneoplevelsens horoskop. Og min DC er millimetereksakt på Solen. Jeg glæder mig meget til at se, om der ligger et varsel i den smukke oplevelse. Skriv gerne om din oplevelse.

Humor
-          Kvindekampen foregår på nettet nu om dage!
-          Ja, så nu hedder det ikke rødstrømper mere!
-          Hvad hedder det så?
-          Netstrømper, naturligvis

Kong Henrik
Prins Henrik vil have titel af konge, for det hedder manden til en dronning selvfølgelig, og det vil vi så vidt muligt skrive os bag øret her på redaktionen.
Kong Henrik har i mange år stillet spørgsmålet: Hvorfor er jeg under min kone? Men jeg synes, at det er lidt for letsindigt af ham sådan at åbne en diskussion om det, der rettelig må høre privatlivet til – i det tilfælde mere præcist i soveværelset! Men når han nu gør det alligevel, kan man vel godt tillade sig at minde ham om, at det da må kompensere, hvis han konsekvent ligger øverst i de hjemlige gemakker. Det kan man da kalde ligestilling – eller måske rettere: liggestilling.

UGEHOROSKOP uge 11 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Det er ikke alt, du skal sige højt. 
TYR
PS: Det er alt for lidt, du er hjemme.
TVILLING
PS: Lav ikke for mange aftaler.
KREBS
PS: Der skal også være tid til noget sjovt.
LØVE
PS: Der er spændende, romantiske muligheder.
JOMFRU
PS: Lad ikke andre bestemme over dig.
VÆGT
PS: Sæt nogle nye mål.
SKORPION
PS: Læg ikke alt for mange ambitiøse planer.
SKYTTE
PS: Det skal ikke alt sammen være så seriøst.
STENBUK
PS: Du har en virkelig god gennemslagskraft.
I
VANDBÆRER
PS: Du trænger til at komme lidt ud.
FISK
PS: Sæt din families ønsker over dine egne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar