tirsdag den 8. september 2015

DK heldig med uafgjort

Danmark var heldig med at få uafgjort mod Armenien, som var det bedste hold.
Som forudsagt (og frygtet) blev det en svær opgave for Danmark at vinde over Armenien, selv om Danmark på papiret havde de bedste spillere målt på deres daglige indtjening i deres respektive klubber, så havde Armenien på dagen, som nævnt i vores forudsigelse det bedste hold, der med to såkaldte hundrede-procent-chancer havde de største chancer for at vinde kampen. Danmarks chance for at vinde var som nævnt basseret på enkeltmandspræstationer, hvilket desværre kun skete en enkelt gang i kampen, da Danmarks mest målfarlige spiller Niclas Bendtner i anden halvleg forsøgte sig med et langskud. Desværre var dette langskudsforsøg det eneste reelt farlige scoringsforsøg fra Danmarks side, da holdet ikke var godt nok og formåede at bygge spillet op til flere farlige scoringsforsøg.

Som nævnt i vores forudsigelse ville Danmark blive presset omkring det 15. minut i første halvleg, hvilket også skete da Armenien omkring dette tidspunkt fuldstændig overtog spillet og pressede Danmark fra det 14. minut og havde momentum (spildominans) resten af første halvleg.

I slutningen af første halvleg ville som nævnt kampens største astrologiske spænding blive udløst, da spændingerne mellem Månen, Pluto og Merkur blev udløst af IC, hvilket resulterede i ekstremt hårdt spil fra begge sidder, der åbenlyst fik følelserne til at "koge over" mellem de danske og armenske og spillere, og som ifølge sportskommentatoren Morten Bruun betegnede som meget heldigt, at hverken den danske spiller Pierre Emilie Højbjerg eller en albansk spiller fik nogen advarsel for det som lignede en bersærkergang fra de to spilleres side i de sidste minutter af første halvleg.

I anden halvleg prøvede Danmark som nævnt i vores forudsigelse med nye indskiftninger at ændre på taktikken, men lige lidt hjalp det.

Måske det ville hjælpe holdet at få set på tingene med astrologiske briller. Hvis man kender mere til kampene på forhånd, kan man bedre langtidsplanlægge og lægge taktik. Og kender man de tidspunkter på forhånd, hvor man skal lave noget vanvittigt eller bare stå fast, så ville meget være vundet - så at sige på forhånd. Man ville også kunne rådgive de enkelte spiller om, hvornår de kan gå til stålet med positive konsekvenser, og hvornår de skal passe på skader eller røde kort.

Se evt. også vores analyse af Pione Sisto i sidste måned. Han er udstyret med en del spændinger, som vil præge hans indsats, især til næste år. Men han er så småt ved at begynde på en periode med udsving.

Morten Bruun
   
  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar