søndag den 20. september 2015

Uge 39 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud
Messe i Øksne Hallen - få billetter med kæmpe rabat
Horoskopets abonnenter får messerabat på 50% på prøvebehandlinger
Nu er HOROSKOPET på vej ud!
Den fantastiske årsefemeride for 2016
Ugen, der kommer
Balladen om Carl Holst – stærkt udvidet udgave
Eva Kjer Hansen af Morten Bruun
Fattigdom afskaffet i Danmark - af Morten Bruun!
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud
Messe i Øksne Hallen 25.-27.9.
Så er der messe igen, hvor AstrologiHuset deltager. Vi har en del rabatbilletter, som kan hentes her, eller du kan sende en frankeret svarkuvert, så sender vi dem hurtigt. På den måde skal man kun betale en entré på 20 kr.

HOROSKOPET-abonnenter får prøvebehandlinger til halv pris!
Vi tilbyder tarot, astrologi, håndlæsning og clairvoyance på standen, og HOROSKOPETS abonnenter får disse 4 ting for halv pris, hvis du oplyser navn eller abonnementsnummer. Vi har rykket vores boghandel med ud på messen, og du får 20 % rabat på alle varer.
Og så har vi et helt unikt tilbud til alle på Astrologimagasinet HOROSKOPET. Du får alle 4 blade i årgang 2015 for kun 100 kr. Du sparer derved 199,00 kr. – og dette sker KUN på messen.

HOROSKOPET på vej ud, nogle HAR fået det
Astrologimagasiner er afleveret til postbesørgelse fredag og skulle gerne være ude hos alle senest onsdag. Lad os det vide, hvis dette ikke er tilfældet.
Der er to kategorier, som allerede har modtaget bladet, og den ene er abonnenterne på e-magasinet, som har fået det i mandags. Den anden ker den kategori, hvor vi selv omdeler posten. De har fået bladet fredag og lørdag med ganske enkelte undtagelser. Det lykkedes dog ikke at omdele i Hvidovre, så de er sendt med posten.
Dette giver desværre en meget stor spredning i besørgelsen, som spænder sig fra mandag i den ene uge til onsdag i den næste.
Glæd dig til et magasin, hvor Andreas Mogens horoskop analyseres, og det aktuelle minihoroskop er denne gang Mette Frederiksen. Temaer er de seje og succesfulde unge med bl.a. Malalas horoskop. Hun modtog sidste år Nobels Fredspris som den yngste nogensinde. Lars Thor Smiths serie om asteroiderne forstsætter sammen med Aase Kærgaards Astrologisk udkigspost, hvor vi gentager den fra sidst om døden, der ikke nåede med på grund af pladsmangel.
God læselyst!

Den fantastiske årsefemeride for 2016
Raphaels årsefemerider (planettabeller) er hvert år eftertragtet, fordi den indeholder oplysninger samlet, som man ikke finder andre steder, og så er den praktisk at medbringe på rejser. Den koster 89,00 kr. plus porto og kan bestilles her:  http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=raphael

Ugen, der kommer
Der er ikke noget decideret tema i denne uge, men Merkur fortsætter ufortrødent sin ”tilbagegang” i Vægtens tegn. Derfor er det ikke direkte tilrådeligt at indgå kontrakter og alle slags vigtigere aftaler nu, og det gælder også på det parforholdsmæssige plan. Desuden virker Merkurs spænding til Pluto stadig, selv om den ikke er eksakt. Det gør det måske ikke ligefrem sværere at indgå aftaler. Det er straks langt værre at få dem til at holde. Man kan kort sagt virkelig blive skuffet over aftaler og arrangementer i denne periode, og det gælder som sædvanligt mest dem, hvor spændingen rammer ind i deres horoskoper. Det gælder bl.a. alle, der er født i midten af de kardinale tegn. Vædder, Krebs, Vægt og Stenbuk – altså omkring den 2. til 7. i månederne januar, april, juli og oktober. Men i øvrigt gælder det også alle, der har planeter i midten af de fire tegn. Tirsdag. Onsdag og fredag og delvis lørdag hører til de dage, der stikker ud i denne uge.

MANDAG
Om formiddagen står Månen flot til Mars, så det går strygende derudad med god energi, åbenhed og direkthed. Dette svækkes dig i nogen grad af, at Månen samtidig er i spænding til Solen. Man kan sige, at der er intentioner om håb om det førstnævnte, men det spoleres af sidstnævnte, som kan give temmelig svingende følelser. Men det går nok på en mandag formiddag, som jo for mange er dagen, hvor ugen skal ”løbes i gang”.
Kl.14.33 går Månen ind i Stenbukken og giver os et par døgn med behov for ro, tålmodighed, ansvarlighed og disciplin. Mange vil gerne være effektive og nå en masse.

TIRSDAG
En særledes blandet dag, hvor man skal passe ekstra meget på det, der står i indledningen, især midt på dagen og det meste af eftermiddagen, hvor Månen står på Pluto og udløser dennes spænding til både Merkur og Uranus – en meget urolig konstellation, som nok indbyder til at handle, men man skal tage sig alvorligt i agt og helst ikke gøre større eller meget vigtige ting. Det kan dog gå for dem, hvor det ikke rammer ind i deres eget horoskop, så de vil have noget af en fordel i dag.
Det skal dog siges, at morgenen er begunstiget af Månens meget flotte harmoni med Jupiter, men jeg skal love for, at dette fortager sig i dagens løb.

ONSDAG
Hele 6 astrologiske faktorer er i spil i dag, og naturligvis er det Månen, der holder for, dens omløbstid er jo langt den hurtigste, og så ser man den overkommer meget mere end de andre planeter.
Men Solen kan også være med. Den går ind i Vægtens tegn kl 10.21 og giver os en måned med behov for harmoni og balance, både i forhold til én selv og til andre. Der er mere fokus på andre end på én selv nu. Og så er det dagen, hvor Solen er i harmoni med Saturn, og det stabiliserer, og mange vil sætte sig mål nu – og holde godt fast for at nå dem. Men det er ikke altid lige let, når Merkur driller som medlem af T-kvadratet til Uranus og Pluto.
Kl. 19.51 går Månen ind i Vandbæreren og medfører et par dage med behov for frihed, uafhængighed – ikke mindst til at eksperimentere og tænke langt og nyt. Næsten samtidig står den i harmoni med Solen, som også lige er gået ind i et lufttegn, nemlig Vægten. Så aftenen er den mest harmoniske periode på et døgn, hvor der også er en anden harmoni mellem to planeter, der er eksakt, nemlig Venus til Uranus, hvor man har behov for at revidere og tænke nyt om penge og værdier. Rammer denne ind i ens horoskop, kan det være formålstjenligt at købe eller investere, naturligvis med en vis forsigtighed.

TORSDAG
Ugens mest stille dag, kun Månen er inde i billedet med en harmoni med kommunikationsplaneten Merkur, og det er mest sidst på eftermiddagen og først på aftenen, der er gode kommunikationsenergier.

FREDAG
Her har vi ugens absolutte højdespringer, hvad angår astrologiske faktorer, heraf 4 fra Månen. , som starter dagen med at spænde Venus op. Der kan derfor gå lidt skår i morgenhyggen og nogen uro på det følelsesmæssige plan. Kl. 21.44 går den ind i Fiskene og giver et par dage md behov for de følelsesmæssige dybder, såsom drømme og fantasi. Det kan dog blive noget ubalanceret – for meget eller for lidt, nok mest det sidste – for om aftenen udløser Månen spændingen mellem Mars og Saturn. Tag det roligt denne aften og få slappet så meget af som muligt. Gå gerne tidligt i seng og aflys eventuelle arrangementer.
Det er også dagen, hvor Pluto er stationær og skal til at tænke på at gå direkte igen. Så vil transformationsprocesser begynde at glide lettere, ligesom det vil gå bedre med store investeringer og nationaløkonomier. Men en ting er, at der er disposition for dette, noget helt andet er, om de rette politiske beslutninger tages, og det er langt fra sikkert. Regeringen tror ikke på de højere magter – i hvert fald ikke, hvad angår politik - og vil ikke udføre de nødvendige reformer, og så er vi lige vidt. Kl. 4.18 går Mars ind i Jomfruen, og så vil mange bruge deres energi på detaljer og nuancer og i øvrigt være ret forsigtige i deres dispositioner. Derfor skal vi ikke vente nogen større vækst i de næste par måneder.
Og så er det i dag, at Merkur står i enkelt eksakt spænding til Pluto, så det er absolut en dag, der maner til forsigtighed, hvad angår de ting, der er nævnt i indledningen.

LØRDAG
Dette er dagen for den helt eksakte spænding mellem Mars og Saturn. Derfor er det en dag, hvor man skal være ret forsigtig og ikke lave overilede handlinger eller for hurtige beslutninger, hvor bordet fanger. Man skal undgå at forivre sig og nøjes med at få lavet nogle småopgaver i det daglige. Det gør ikke noget at det er lidt kedeligt. Og om formiddagen går Månen hen over Neptun og giver behov for at være drømmende og indadvendt og så i øvrigt bruge sin intuition. Først på eftermiddagen er den i opposition til Jupiter, og så gælder det om ikke at overdrive og være flyvsk. Det er meget bedre om aftenen, hvor Månen står godt til Pluto og fordrer dybde og intensitet med fokus på passionen.

SØNDAG
En rolig dag, da Månen stadig står i Fiskene. Uroen begynder først om aftenen. Kl. 21.20 går Månen ind i Vædderen, og det kan gøre mange aktive, måske i forhold til at planlægge næste dags aktiviteter. Månen er dog næsten samtidig i harmoni med Saturn, som lægger en dæmper på energi og aktivitet, så det alligevel bliver en stille og rolig aften for langt de fleste.

Balladen om Carl Holst II – NY, udvidet udgave
Der var engang en film, der hed ”Balladen om Carl-Henning”. Nu er der ballade om Carl Holst, som nok snart får ændret sin titel til selvforsvarsminister, og ATS er begyndt at tale om et helt specielt Holst-syndrom, som især rammer folkevalgte på et vist niveau, og som påvirker hjernens hukommelsescenter, så patienten ikke længere kan huske, hvilke titler, han har udstyret selv sine nærmere medarbejdere med. På trods af intens forskning i dette relativt nye syndrom, er det ikke lykkedes at finde årsagen til lidelsen. Men det var vist sig, at offentliggørelse er en ret effektiv kur mod den. Vi har tidligere skrevet om forsvarsministerens horoskop, hvor stolthed og ære er i fokus. Vi lagde mest vægt på de aktuelle Neptun-spændinger, som ofte får skjulte forhold frem i dagens lys. Dels er den progressive Merkur (kommunikation, presse) i Tvillingerne (formidling) i spænding til Neptun. Dels står transit Saturn (karma, skæbne) på Neptun, men den værste for ham er transit Neptuns spænding til Mars (arbejde, energi, helbred) – hvor Mars minsandten står i kommunikationstegnet Tvillingerne. Man kan roligt sige, at der er koks i kommunikationen i denne tid.
Neptun står for løgn, hemmeligheder, fortielse, fordrejelser og manipulation. Det er kort sagt kamæleonens planet. De to sidstnævnte aspekter slutter i hhv. oktober og januar, og det progressive aspekt er også under afvikling, så jeg vil tro, at de seneste dages beskyldninger om brug af skattemidler til at føre valgkamp for, ender med en slags reprimande, fx en næse, og at der så vil være skærpet opsyn med hans gøren, sigen og laden. For det skal jo helt sikkert ikke gentage sig, så vil DF køre på ham, og så er han færdig.
Han har sikkert lavet noget ulovligt, men så længe DF ikke vil vælte V-regeringen, så går det. Men den tid kan jo godt komme, hvor regeringen ikke længere er fredet, efter at Løkke har sagt ja til 1.000 flygtninge. Og så ser det skidt ud for Holst. Det vil dog hjælpe lidt, hvis dette i så fald sker om et halvt års tid eller mere, for der er hans værste spændinger overstået.
Men de nuværende sager bliver ikke glemt, især ikke den seneste. Regeringen havde håbet at kunne holde sagen på regional basis, men den er nu på vej ind på Borgen, og det gør det ikke bedre for Holst. Men jeg vil mene, at han redder sit skind i første omgang, også selv om han også har haft udfordringer på andre områder, fx hans udtalelser om Irakkommissionen, hvor han kom til at modsige sit eget forbillede, Anders Fogh. Men han har skadet sig selv politisk så meget, at han ikke tåler selv en mindre sag til.
De mange spændinger i horoskopet giver Holst nedsat dømmekraft, men jeg vil mene, at det var en fejlcasting, at han overhovedet blev minister.
Man kan konkludere, at han HAR astrologiske aspekter til en fyring, men så længe DF står bag, så sker der intet. Der er dog gået virkelig store skår i hans politiske fremtid på en mand, der han været nævnt som en oplagt kandidat til formandsposten i Venstre.

Eva Kjær Hansen – af Morten Bruun
Eva Kjer Hansen er født den 22. august 1964 og har i dette efterår besøg af Saturn, som udløser hendes spænding mellem Solen og Saturn i Fiskene (kemi og sprøjtemidler). Hun bliver virkelig testet og må tage nogle vigtige beslutninger både i sit personlige og professionelle liv. Samtidig er Sol-Saturn-spændingen begge i et T-kvadrat til Jupiter i et jordtegn (lov og ret omkring jordiske forhold), hvilket også er det område, hun nu bliver testet på. Så mon ikke hun også har gjort sig nogle dybe tanker, da hun har en Merkur/Pluto-konjunktion, som gør hende i stand til at kommunikere sine budskaber ud på strategisk optimale tidspunkter, hvilket hun viste, da hun fremlagde sin beslutning om at stemme ja til den nye genmodificerede majs på et tidspunkt, hvor medierne havde nok at gøre med at dække flygtningestrømmene og derfor ikke gav plads til at videreformidle Eva Kjer Hansens beslutning om at stemme ja ved en EU-afstemning om de genmodificerede majs. Endvidere er Pluto i spænding til hendes Mars/Venus-konjunktion, som er i aspekt til Neptun (Sprøjtegifte, illusioner) hele dette efterår og indtil februar/marts 2016. Så de næste 6 måneder kan hun risikere at blive "grillet" for alle hendes handlinger. Astrologisk set ville det have været bedre for hende (og for Danmark), hvis hun kunne have ventet med at tage en beslutning til efter februar 2016, når Saturn- og Pluto-spændingerne er overstået. Så vil hun også bedre være i stand til virkelig at sætte sig ind i og se, hvor farlig den nye genmodificerede majstype virkelig er for både mennesker og Jorden og måske få sin fornuftssans tilbage, hvis hun skulle være i besiddelse af en sådan.

Fattigdommen afskaffet i DK! – Af Morten Bruun
Pluto går igennem Stenbukken, og det er noget, man kan mærke, bl.a. i regeringens meddelelse om, at det endelig er lykkedes at afskaffe fattigdommen i Danmark, da vores særdeles visionære social- og indenrigsminister Karen Ellemann den 14. september 2015 besluttede at afskaffe den officielle økonomiske fattigdomsgrænse, som blev vedtaget af den tidligere regering den 7. juni 2013 (en disponibel indkomst på under 103.200, som er det halve af den såkaldte medianindkomst i Danmark).
Karen Ellemann mener nemlig, at fattigdom ikke behøver at måles på, hvor mange penge man har til rådighed, men at fattigdom er et spørgsmål om hvordan man har det. I øvrigt synes hun hellere, at vi skal lære at interessere os for noget andet end penge og bruge ressourcerne på at give alle lige muligheder, og glemme det faktum, at afstanden mellem de højtlønnede og lavtlønnede i Danmark er steget eksplosivt de sidste 20 år. Måden at bruge ressourcerne bedre på over for dem som ikke har så mange penge (ordet "fattige" er nu blevet et ubekvemt ord at bruge) er, at give dem et rygstød (andre ville måske sige en mavepuster), til at de bare skal tage sig sammen til enten at komme i arbejde eller tage en uddannelse. Så vupti har vi nu med et pennestrøg afskaffet fattigdommen i Danmark. Hvad skal vi i det hele taget med penge, når vi har Karen Ellemann der med sin strudsepolitik (strudse kan godt lide at stikke hovedet ned i jorden) til at fortælle os, at penge ikke er vigtigt for at have et godt liv? Ude af øje - ude af sind og med afskaffelsen af fattigdomsgrænsen slipper den nuværende regering samtidig for at blive målt på sin egen politik, hvilket er et must, hvis befolkningen i fremtiden skal manipuleres til at sluge den kommende tids endnu større økonomiske nedskæringer på bl.a. uddannelses- og sundhedsområdet.  
Karen Ellemans afskaffelse af fattigdomsgrænsen kan ses som en forlængelse af, hvad en anden Venstre-minister udtalte for 10 år siden den 18. september 2005, da den daværende Socialminister og Minister for (U)ligestilling Eva Kjer Hansen blev citeret for at sige, at den stærkt stigende ulighed i samfundet kun er godt for samfundet, fordi ulighed skaber en dynamik i samfundet og at en stigende dynamik i samfundet kan hjælpe med at gøre de fattige mere rige. Udtalelsen skabte så meget negativ medieomtale og røre i befolkningen, at den daværende Statsminister Anders Fog Rasmussen måtte bede hende om at trække sin udtalelse tilbage eller forlade ministerposten af frygt for, at Venstre skulle miste vælgere ved næste valg. (Hun valgte det første). 
Samme Eva Kjer Hansen, som nu er blevet Miljø- og Fødevareminister, har i sidste uge (den 11. september 2015), da alle nyhedsmedier har brugt 95 % af tiden (i uge 37) til at dække flygtningestrømmene til Danmark, og Europa brugt mediernes manglende opmærksomhed på al anden politik i Danmark til at proklamere, at Danmark vil stemme ja ved den kommende EU-afstemning om at indføre en ny genmodificeret majstype (GMO) udviklet af kemigiganten Monsanto, selv om alle undersøgelser på mange statslige universiteter, bl.a. Aarhus Universitet er kommet frem til det resultat, at brugen af denne nye majstype vil medføre en gigantisk sundhedsfare for mennesker og en uoprettelig forurening af Jorden og grundvandet, hvis den tages i brug som fødevarer eller som grisefoder til de grise, som vi spiser. En nødvendig forudsætning for at kunne dyrke og få denne nye type majs til at gro, er, at sprøjte majsen med et kæmpestort forbrug af sprøjtemidlet Round-Up, hvilket vil gøre grundvandet udrikkeligt. Som en sidebemærkning skal det nævnes, at kemigiganten Monsanto også producerer og sælger sprøjtemidlet Round-Up. 
Eva Kjer Hansens beslutningsgrundlag for at Danmark vil stemme ja til brug af den nyudviklede majstype er, at hun henviser til de forskningsresultater, som Monsanto selv er kommet frem med, og som de selv har betalt for. Disse resultater viser "mærkeligt" nok det stik modsatte af, hvad Aarhus Universitet, blandt mange andre universiteter, er kommet frem til, nemlig at der ikke er nogen fare ved at bruge denne nyudviklede majstype.
Konklusion: Miljø- og Fødevareminister Eva Kjer Hansen har valgt at gå storkapitalens ærinde og bane vejen for, at en kemigigant skal have lov til at udsætte mennesker for uoverskuelige sundhedsfarlige skader og som en sidegevinst gøre Jorden gold og ubeboelig.
Jorden gold og ubeboelig. Aktuelt har Eva Kjer Hansen netop i går den 18. September, mens hele den danske presse var optaget af de tre oppositionspartiers årsmøder bekendtgjort, at hun vil stille et beslutningsforslag om, at afskaffe den såkaldte Randzonelov, så landmændene ikke behøver at undgå at dyrke og sprøjte

deres marker mindst ni meter fra søer og vandløb, så der i princippet ikke er nogen grænser for hvor meget landmændene kan sprøjte vores vandløb og søer til med sprøjtegifte. Denne beslutning er helt i tråd med at Saturn i disse dage er i konjunktion med hendes Saturn (grænser) i Fisken (giftstoffer, vand) i spænding til hendes Jupiter (love). Det er som ventet kun landbrugets egen organisation Landbrug og Fødevarer, som bifalder dette forslag, mens Danmarks Naturfredningsforening er

Ingen kommentarer:

Send en kommentar