søndag den 6. september 2015

Landskamp uafgjort som forudsagt

Desværre for Danmark fik vi ret i vores forudsigelse om, at landskampen mellem Danmark og Albanien set over hele kampen ville udvikle sig jævnbyrdigt og ende med et uafgjort resultat.

Kort inden kampstart, da Ascendanten gik i konjunktion med Uranus, blev vi dog præsenteret for et par overraskelser i Danmarks hold (Uranus)-opstilling, som vi ikke havde set komme, nemlig at Morten Olsen havde valgt at bruge de i landsholdssammenhæng noget uprøvede (selv om de har gjort det godt på U21-landsholdet) Nicolai Jørgensen og Pione Pisto i angrebet, hvilket af fodboldkommentatoren Brian Laudrup blev betegnet som risikobetonet fra Morten Olsens side.

Som forudsagt lagde Danmark hårdt ud med et direkte målsøgende spil fra kampens start. Nicolai Jørgensen viste efter 10 minutter med en direkte dribletur mod det albanske mål, som desværre blev stoppet med en albansk tackling lige uden for straffesparksfeltet. Denne mislykkede dribletur var desværre symtomatisk for hele kampen: Danmark viste direkte spil mod det albanske mål, som gav flere halve målchancer, men som ikke blev udnyttet, fordi Albanien som nævnt i vores forudsigelse havde et godt hold med et stærkt forsvar (Saturn). Albanien viste også, at de var kommet for at vinde, da de med deres kontraspil i de sidste minutter havde kampens største chance for at score et mål mod et noget vakkelvornt dansk forsvar. Så kampen viste to jævnbyrdige hold, som begge ville vinde med hver deres egen taktik: Danmark med et målsøgende direkte spil med mange afleveringer inden en afslutning mod mål og Albanien med kontraspil basseret på en solid defensiv, hvilket som nævnt i vores forudsigelse, især i slutningen af kampen gav en noget rodet kamp, hvor de fleste chancer endte med at "løbe ud i sandet" og blive "lige ved og næsten".

Det er også nævnt i forudsigelsen, at der ville komme en brutal periode med nogle grimme tacklinger og uretfærdigheder fra dommerens side omkring kl. 21.19 (i kampens 31. minut), da først William Kvist brutalt nedlagde/stemplede en albaner, hvorefter dommeren uforståeligt gav en anden albaner og Lars Jacobsen begge en advarsel for at kigge hinanden dybt i øjnene pande mod pande.  

Stemningen i perioden omkring kl. 22, hvor MC var i spænding til Uranus var som nævnt meget hektisk præget og Albanien nytænkte med en udskiftning, som nævnt i vores forudsigelse i kampens 64. minut.
- Morten Bruun
  
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar