torsdag den 24. september 2015

EU-topmødet og hvad deraf følger


Så blev de to EU-møder overstået på en måde, hvor fire Østeuropæiske lande blev kørt over af EU. Det skal blive spændende at se, hvordan det vil udarte i den kommende tid. Nu står Schengenaftalen for fald, og måske bliver den danske folkeafstemning aflyst. Jeg skrev tidligere, at de spændingsfyldte horoskoper for de to møder vil resultere i turbulens, også hvad angår EU-samarbejdet. Nu sker dette på flygtningeområdet, men jeg vil tro, at der også følger andre områder i kølvandet.

Topmødet fandt sted den 23. september 2015 kl. 18.00 i Bruxelles. Det er ikke så svært et horoskop som det første møde var behæftet med, men alligevel er der rigeligt med disharmoni. Der vil derfor komme nogle udløbere af flygtningesagen i den nærmeste fremtid.

I topmødehoroskopet står MC i spænding til netop den opposition mellem Jupiter og Neptun, som symboliserer hele flygtningesituationen. Læs evt. tidligere indslag. Merkur er stadig retrograd, og den har ikke helt forladt den stærke spænding, den har været i i nogen tid. Det hjælper noget, at Månen står så flot til både Solen og Saturn.
Som skrevet for nogle måneder siden vil der komme mange flere flygtninge endnu, og hvad så? Skal de så til at mødes en gang om ugen, eller en gang om måneden? Ja, astrologisk set er det noget i den retning, hvor det aktuelle mødes beslutninger ikke vil vise sig at slå til.

Vi vil blive nødt til at indse, at vi ikke kan sætte os mellem to stole og både undlade at hjælpe tilstrækkeligt i nærområderne, og samtidig lukke grænserne, som DF foreslår. Nu skulle der så foreløbig være fundet en løsning på det, men den tror jeg ikke på holder, når der vil vise sig at komme yderligere tilstrømning af flygtninge og migranter end de 120.000, men nu er blevet enige om at modtage.

Situationen perspektiveres af det, vi skrev på bloggen i de seneste dage, at vi selv har sendt ca. 300.000 migranter til Amerika. Men nu, hvor andre lande har et mindst lige så stort behov for at få et bedre liv, så tales der om at lukke grænserne, og det hører ganske enkelt ikke hjemme i et samfund som vores. Vores hjælp til de flygtende begrænser sig hovedsageligt til at vil hjælpe dem ud af landet hurtigst muligt. Her er vi til gengæld særdeles hjælpsomme.

Nu ligger det så belejligt, at langt de fleste flygtninge slet ikke ønsker at blive i Danmark, men søger især til Sverige, hvad man ikke kan fortænke dem i. Og de danskere, der har hjulpet flygtningene med fx at komme til Sverige – ja, de er nu sagsøgt af politiet. Det er og bliver en mærkelig verden, vi lever i her i vort lille, ellers så skønne land.
Mine skriverier om dette emne skyldes, at jeg er sikker på, at astrologien kan yde et bidrag til at gøre verden til et bedre sted at leve. Planeterne og universet har indflydelse på alle forhold på Jorden. Derfor er det klogt at tage universet i ed, når man agerer i livet.

Det virker forkert, hvis vi ikke hjælper mennesker i nød, som nogle lande helst vil undgå. Hvis alle delte denne holdning, kunne vi lige så godt pakke sammen, men det ER måske også noget i den retning, der er ved at ske, og som vi mennesker selv er skyld, bl.a. klimaforandringerne, hvor vi i det mindste er delvis ansvarlige. Lige nu opleves som om at nogle lande fx har afskaffet en planet som Neptun, som netop står for næstekærlighed.

I den kommende tid vil Schengen-samarbejdet blive sat i fokus, og jeg vil tro, at det helt ophører. Og i så fald ændres dagsordenen for den danske folkeafstemning. Det er den umiddelbart forestående mulighed for forandringer og fortsat turbulens i det europæiske samarbejde. 
    Ingen kommentarer:

Send en kommentar