mandag den 7. september 2015

Vind eller forsvind, Danmark!


Landskampen i aften kl. 18.00 er for Danmark en "vind eller forsvind-kamp", da vi er nødsaget til at vinde over Armenien, hvis vi skal kvalificere os ved at blive nr. 1 eller nr. 2 i vores kvalifikationsgruppe eller ved at ende på den bedste tredjeplads blandt alle kvalifikationsgrupper, hvilket også giver adgang til EM i Frankrig næste år.
Starthoroskopet for kampen viser da også, at det vil blive en højintensiv kamp præget af nervøst og risikobetonet spil fra begge sider.
Kampen starter dog med forsigtigt spil fra begge sider, men Danmark vil ca. 15 minutter inde i 1. halvleg komme under et stort pres, når descendanten (udeholdet) rammer Merkur og udløser dennes spænding til både Pluto og Månen, hvilket er en periode, hvor vi kan risikere at komme bagud, hvis ikke vi holder hovedet koldt.
Ca. 26 minutter inde i første halvleg vil Armenien overraskende have momentum og spiller opfindsomt og kreativt, når ascendanten (hjemmeholdet) rammer Uranus. 
I de sidste minutter af første halvleg vil stemningen på stadion og mellem de to hold være meget intens og anspændt, når IC rammer Månen og udløser dennes spændinger til Pluto og Merkur.
Begge hold vil efter den meget intense afslutning på første halvleg virkelig trænge til en pause og trænerne vil nok lægge en ny taktik for anden halvleg og en dobbeltudskiftning hos det ene eller begge hold vil ikke være utænkelig.
Modstanderholdet Armenien har i denne kamp lidt hjælp fra 11. hus-herskeren Saturn. Så selv om Danmark på papiret har de bedste spillere, vil Armenien vise sig at være et bedre sammenspillet hold end Danmark. Danmarks chance er baseret på enkeltmandspræstationer, hvor spillerne i denne kamp må vise langt mere effektivitet foran mål. Så mon ikke at vi denne gang på viljen kan hive spinkel sejr hjem. Kedelig bliver kampen i hvert fald ikke. 

Konklusionen er, at et udehold normalt kun kan vinde en sådan kamp, hvis hjemmeholdet ikke har noget at spille for, som det er tilfældet her, andet end æren. Men selv dette kan gøre det svært fos os at hive sejren hjem. Perioderne omkring kl. 20.20, 20.40 og 20.50 er højeksplosive, nærmest surrealistisk. Her kan alt ske, og her skal vi passe virkelig på ikke at dumme os. Og ikke alene skal vi undgå at lave fejl, vi skal helst score mål her, så der er en meget svær udekamp, hvor vi skal koncentrere os hele vejen igennem, hvad der heldigvis altid er mulighed for, når vi er et bedre hold,. Og det skal vi bevise i aften, at vi også er. Så der skal igen sendes god karma til vores hold. Og ikke mindst til træneren, som stadig har en hårdt horoskop at kæmpe med. 

Morten Bruun

Ingen kommentarer:

Send en kommentar