fredag den 4. september 2015

Landskampen Danmark-Albanien 4.9.15 kl. 20.45
Danmark skal spille en af de sidste kvalifikationskampe til EM i fodbold 2016 mod Albanien den 4. september 2015 kl. 20.45 i Parken i København. Hvis man skal lave en omfattende astrologisk analyse af, hvilket hold, som har de bedste vinderchancer, skal man analysere hver enkelt af spillernes horoskoper og især trænernes horoskoper, hvilket vi forsøgte at gøre i januar måned, da Danmark deltog ved VM i håndbold i Qatar.
For yderligere nuancering af kampens udfald kan man opstille et øjeblikshoroskop for kampens start for at se, hvordan ude- eller hjemmeholdet står i forhold til hinanden ud fra det øjeblikkelige astrologiske horoskop (kampstartstidspunktet). Det kræver blot, at man har et ude- og et hjemmebanehold, hvad man fx ikke har i turneringer; men det har vi her, hvor vi udelukkende ser på kamphoroskopet.
Her ser vi det usædvanlige, at herskerne over AC og DC står i konjunktion med hinanden og derved får de samme aspekter. Dette bør give en lige kamp, hvor mulighederne for uafgjort er det mest nærliggende resultat, sikkert 1-1. Kampen har dog iboende en mulighed for at blive noget af en vanvidskamp, da Uranus står tæt på AC og Pluto på MC, hvilket viser, at der står rigtig meget på spil. Saturn (forsvaret) står i 7. hus (udeholdet), så Albanien vil pakke sig godt sammen og spille på kontraerne.
Det skal dog lige siges, at Morten Olsen har rigtig mange spændinger fra alle de ydre planeter i 2014-15, så det er ikke underligt, at vi får stærk modstand, og heller ingen hjælp fra UEFA, som først fratog Albanien points, som de fik mod Serbien – og for nylig fik de så deres points tilbage igen. Man kan næsten ikke have flere spændinger end Olsen, heller ikke den albanske træner, så vores eneste mulighed ligger i både at være heldig og dygtige, hvis vi skal komme direkte til EM næste år. Det siger sig selv, at sådan noget bliver svært. Intet er dog umuligt, så vi må sende holdet og Olsen meget lys under hele kampen. 
Hvis kampen som planlagt starter kl. 20.45 med Vædderen på ascendanten, vil Danmark mod sædvane "gå til stålet" fra kampens start med aggressivt og målsøgende spil for at få et hurtigt mål i de første 10 minutter. Dette vil være et brud på den dårlige vane, som holdet har haft de seneste år, og den dårlige undskyldning, de har brugt med, at de ikke har været "tændte" og parate fra kampens start og mange gange er kommet bagud i første halvleg.

Efter de første 10 minutters spil (kl. ca. 20.55), når Ascendanten kommer ind i Tyren, vil Danmark gå lidt ned i tempo og Albanien vil efterhånden tilbageerobre noget mere af spillet. Ca. 24 minutter inde i kampen, vil kampen være præget af stor intensitet og nogle gange brutale nærkampe, hvor alle midler vil blive taget i brug - også de beskidte frispark, når MC konjugerer med Pluto og udløser dennes spænding til Merkur i netop kampens første 10 minutter, hvor vi kan vente hårdt forsvarsspil fra udeholdets side. Der bliver brug for Bendtner, hvis horoskop – som vi tidligere har skrevet her på bloggen - nu heldigvis er ved at være spændingsfrit.

Noget af det samme – som omkring 20.55 og i det hele taget de første 10 minutter - vil gentage sig 34 til 39 minutter inde i kampen (kl. 21.19 til 21.24) på midtbanen, hvor først Albanien og et par minutter senere Danmark, kan blive udsat for nogle grimme tacklinger eller måske uretfærdigheder fra dommerens side, når Ascendanten går i spænding til henholdsvis Descendant-herskeren Venus (Albanien) og Ascendant-herskeren Mars (Danmark).

Da begge holds planetherskere - Mars og Venus - står i konjunktion i Løven i femte hus, har begge hold et stort kreativt potentiale, som de dog har svært ved at vise, da begge planeter står lidt isoleret fra de andre planeter og kun modtager et svagt aspekt fra Merkur. I Danmarks tilfælde taler vi fx om, hvor ærgerligt det er, at vi må undvære den teknisk bedste og mest kreative spiller - Kristian Eriksen - som er skadet.

Første halvleg vil være en jævnbyrdig affære med flere gode enkeltmandspræstationer og forhåbentlig vil Danmark udnytte deres gode start til at få scoret et eller to mål, hvilket er vigtigt, da Albanien vil komme på banen i anden halvleg som et bedre hold, der vil stå bedre over hele banen og de vil forsøge at tilbageerobre eller endog vinde kampen i anden halvleg efter at Descendanten (Albanien) i pausen/halvlegen (ca. 21.55) har konjugeret med 11. hus (holdsport)-herskeren Saturn. Derfor vil Albanien vise sig som kampen skrider frem, at de er bedre og mere erfarent (Saturn) hold end Danmark. Danmark mangler da også, pga. af skader et par af de vigtigste spillere (Kristian Eriksen og Nicolai Boilesen) og må derfor erkende udfordringen i, at flere af de resterende spillerne ikke har en fast plads i startopstillingen i deres udenlandske klub, hvilket betyder at de mangler den for landskampe så vigtige kamptræning.

Lige omkring starten af 2. halvleg er MC i spænding til Uranus, så her kan spillet blive meget levende og meget febrilsk. Her skal vi forsøge os med et par overraskende finesser, fx meget hårde skud på mål fra både korte og lange afstande og vanvittige vinkler. Her kunne vi fx have brugt Morten Nordstrands sublime saksesparksteknik.  

Til trods for disse kendsgerninger har Danmark dog en stor fordel i hjemmepublikummet, som kl. ca. 22.04 i kampens 64. minut (hvis 2. halvleg er startet kl. 21.45), når Ascendanten konjugerer med Månen (folket) vil publikum forsøge at heppe på hjemmeholdet eller måske endda komme med misytringer eller udtrykke skuffelse over enten hjemme- eller udebaneholdet, da Månen er i spænding til Saturn (skuffede forventninger) denne aften og træneren vil måske lave en dobbeltudskiftning, da Månen er i Tvillingen. Men det er den periode, vi skal udnytte, og hvor publikum MÅ heppe meget, hvis vi skal vinde. Alt er i spil i perioden omkring kl. 22.00, plus/minus 10 minutter.
Sidste halvdel af anden halvleg (de sidste 25 minutter) vil blive en noget rodet affære, når Ascendanten udløser spændingerne mellem Jupiter/Solen til Neptun, hvilket kan bevirke, at der kan opstå misforståelser og alvorlige forsvarsfejl og at en eller flere af spillerne kan blive skadet. De fleste af spillerne vil mangle vitalitet og energi i de sidste minutter af kampen, når Ascendanten går i spænding til Solen.

Så selv om Danmark starter bedst og udnytter deres hjemmebanefordel i starten af kampen med et føringsmål, så vil kampen efterhånden udarte sig mere og mere jævnbyrdig og Albanien vil i anden halvleg vise sig at være et bedre og mere homogent hold, som står bedre i forsvaret end Danmark gør, hvilket kan give et uafgjort resultat - et for Albanien godt resultat, men mindre godt for Danmark.

Morten Bruun og Karl Aage JensenIngen kommentarer:

Send en kommentar