onsdag den 14. oktober 2015

Konklusion på MH 17-styrtet

Den endelige konklusion på årsagen til MH17-flystyrt - mange 17-taller
Den hollandske havarikommision fremlagde ved en pressekonference den 13. oktober kl. 13.17 i byen Breda i Holland deres konklusion af, hvad der var årsagen til at det hollandske passagerfly MH17 styrtede ned den 17. juli sidste år. Årsagen var, at flyet var blevet ramt af et russiskfremstillet M1 BUK-missil fra et oprørskontrolleret område.
Hvem som får ansvaret for affyringen af missilet bliver afgjort omkring årsskiftet af en politikommision.
Forvirringen omkring hvem som affyrede missilet er lige nu total, da Rusland umiddelbart forinden dagens pressekonference også har holdt en pressekonference for at fortælle, at de slet ikke bruger den type missiler mere.
Og det er kun 20 dage siden, at de ukrainske myndigheder overlod nogle flere vragdele fra flystyrtet til den hollandske havarikommision 14 måneder efter flystyrtet. Så mon vi nogen sinde får sandheden omkring flystyrtet at vide?

Set i lyset af fremlæggelseshoroskopet er det langt fra hele sandheden, som er blevet fremlagt den 13. oktober, da Ascendanten var i Skytten og dermed havde Jupiter (sandhed) som ascendanthersker, som står i spænding til både Mars (krig) og Neptun (manipulation, løgn, hemmeligheder, fortielser). Formanden for Havarikommisionen forsøgte da også indirekte at placere ansvaret for nedstyrtningen på de såkaldte prorussiske separatisters  side, da han overraskende (Sol opposition Uranus) fremhævede, at missilet var affyret fra et oprørskontrolleret område, hvilket slet ikke var havarikommisionens opgave, som udelukkende havde til opgave at opklare, hvad der var årsagen til flystyrtet. Hvem og hvorfra missilet blev affyret er noget, som vi først senere skal have noget at vide om, når en politikommision ved årsskiftet fremlægger resultatet af deres undersøgelser. "Virkelighedens" planet Saturn (ansvar, grænser) står i 12. hus (skjulte forhold). Dvs., at det på nuværende tidspunkt er for tidligt at placere et ansvar for nedskydningen, da alle sten (Saturn) endnu ikke er vendt i denne sag. Disse "sten" vil først blive vendt, når Saturn går i konjunktion med Ascendanten i 15 grader Skytte i februar til næste år, hvor vi kommer så tæt på at få placeret et ansvar for nedstyrtningen, som det er realistisk muligt.
At det har været vigtigt for de pårørende til ofrene for flystyrtet, at få kastet lys over årsagen til flystyrtet ses af 8. hus-herskeren (død, transformation), som er Månen (folket), der står i konjunktion med Solen (lys) i 10. hus i opposition til Uranus (fly).

At "døden" har været et underlæggende centralt emne, da de pårørende havde et forståeligt behov for at vide om passagererne var døde øjeblikkeligt eller måtte "vente" til flyet ramte Jorden, ses af at Pluto (død, transformation) står som apex-planet i 1. hus i spænding til Måne (folk), Sol (lys) og Uranus (fly). At der helt sikkert efterfølgende vil komme et retsligt efterspil ved en international domstol ses af ascendantherskeren Jupiters placering i 9. hus (lov, ret og jura), og at sandheden som det første i stormagtspolitikkens hellige navn, vil blive forsøgt fortrængt af de involverede parters propagandaapparat (Pluto i spænding til Måne, Sol).

Morten Bruun

             

Ingen kommentarer:

Send en kommentar