fredag den 2. oktober 2015

Så tog vi dem fra Brügge af

FCM tog på det flotteste revanche for danske holds onde ånd, FC Brügge fra Belgien Den 1. oktober kl. 21.05 i Brügge blev kampen mod FCM fløjtet i gang, og her så vi et eksempel på, at 11. hus-herskeren(holdsport) var udslagsgivende med dens placering på Descendanten (udebaneholdet), når ellers både AC- og DC-herskeren står lige (står i samme tegn og hus, og modtager nogenlunde de samme aspekter). FCM var bare det bedste hold og scorede 3 mål i anden halvleg og slap kun en enkelt kasse ind, selv om hjemmeholdet havde klart de største chancer i 1. halvleg og blev snydt for et straffespark i det 26. minut, da den danske målmand Mikkel Andersen nedlagde en belgisk spiller. Men dommeren (Saturn) var jo også lidt på udebaneholdets (FCM´s) side med Saturns placering på DC. FCM spillede lige nøjagtigt så sikkert, påpasseligt og tålmodigt, som Saturn kræver. Havde FCM ikke gjort dette, ville det være gået galt, er jeg sikker på.
Det overrakende er, at Saturn spændinger fra 7. hus ikke havde større indflydelse. Jeg ville have troet, at kampen ville bliver meget mere lige, som den var i 1. halvleg, men sådan blev det heldigvis ikke.
Det er gået rigtig godt med forhåndsvurderingerne af de seneste landskampe, og vi arbejder på at lægge en forhåndsanalyse af Danmarks kamp mod Portugal den 8, oktober på i løbet af nogle få dage. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar