søndag den 25. oktober 2015

Uge 44 astrogisk set

Indhold:
Information og tilbud
AstrologiHusets Boghandel/kiosk tilbyder
Antikvariatet tilbyder 20-kroners marked
Eneste bog på dansk om halvbuer
Anmeldelser af nye bøger og cd, del 1.
Efterlysning af tidstvillinger til tv-udsendelse i DR
Ugen, der kommer
Lys meteornat over dele af Skandinavien
Fra Polen til Kina
Ugehoroskoper for alle tegn


Information og tilbud
Astrologihusets Boghandel tilbyder
1 stk. cd: Thomas evangeliet med Lone Hertz og Lars Hannibal. Normalpris 149 kr. Tilbud 119 kr. plus evt. porto. Reserveres på astrologi@astrologihuset.dk
1 stk. bog: Tracy Marks: Astrologiske konfliktaspekter. Normalpris 268 kr. Nedsat til 168 kr. plus evt. porto på grund af et lille hak, den har fået under forsendelsen fra forlaget. Kan reserveres på astrologi@astrologihuset.dk
På sundhedsmessen købte vi et parti Echinacea spray, som nu indgår i husapoteket her, som det bør gøre på enhver arbejdsplads. Jeg kalder de små flasker for vores mirakelmedicin på linje med Pure Fulvic. Siden personalet er begyndt at tage væsken, har ingen af os været syge med forkølelse eller influenza. Det har endda virket, selv om vi nogle gange først har indtaget det, når symptomerne VAR begyndt; et par gange VAR lidelsen endda brudt ud. Men når man sprayer væsken direkte ind på slimhinderne, flygter bakterierne åbenbart. Årsagen skulle angiveligt være, at væsken går direkte i blodet på ganske få sekunder, når slimhinderne bombarderes. Tak til Bioforce for, at de har fremstillet denne medicin, som kan hjælpe mange med mange arter af betændelser. Den koster normalt 99,00 kr. i helsekostbutikker, men vi sælger det beskedne parti for 75,00 kr. stk. i AstrologiHusets kiosk.

Antikvariatet tilbyder – 20-kroners marked
Carl Payne Tobey: Astrology of Inner Space
Words of Jesus and Sai Baba
Francis King: Magic
The Arkana Dictionary of Astrology
De Vore: The Encyclopedia of Astrology
The Manual of Astrology
The practical Astrologer
The Circle Book of Charts
A manual og astrology
Between Death og Rebirth
The Rulers of Nativity
Psychologic Astrology
My first Darshan
Witman: Aspects and their Meanings
Astrology and Science: Michel Gauquelin
Your right to riches: Colin P. Sisson
Forecast your life trends: Sewell
Sex and the outer Planets: Barara Walters
The Celestine Prophecy: James Redfield
The astrological Aspects
The Astrology of Fate: Liz Greene

Eneste bog på dansk om halvbuer – fra Antikvariatet
Claus Houlberg oversatte for flere årtier tilbage den eneste bog om halvbuer, der er udkommet på dansk. Nemlig Marc Edmund Jones: Horoskoptydning. Den sælges for 80 kr. plus evt. porto. Den kan reserveres på astrologi@astrologihuset.dk

Efterlysning af tidstvillinger
Det kommer snart et program om tidstvillinger på DRTV, og omdrejningspunktet bliver datoen den 6. oktober 1975, hvor vi foreløbig har fundet tre personer, som interessant nok alle er offentligt kendte. Men vi skulle også gerne finde nogle, som ikke er kendte – hvis der da findes nogen; men det skulle være ret sensationelt, statistisk set. Så kender du nogle, som gerne vil stå frem, så kontakt mig hurtigt på astrologi@astrologihuset.dkAstrologihusets Boghandel omtaler nye bøger og cd

Bliv ven med dig selv
Marianne Bunch
165 sider, 229,95 kr., Historia Forlag
Bogens undertitel lyder: ”En vej ud af stress, depression og angst”. Forfatteren forklarer hvad der fører til disse lidelser og opfordrer til at gå på opdagelse i sig selv. Hun forklarer det, der sker i os, og vi får redskaber til at lære os selv bedre at kende, til at ændre vores tanker og dermed påvirke vores liv i positiv retning. Læserne lærer om kroppens og psykens signaler og at rumme alle sine følelser. Det hele sker på en omsorgsfuld måde, og et af de grundlæggende redskaber i denne proces er mindfulness. En meget instruktiv og praktisk anvendelig bog.

Cd´er
Voices from Heaven I-II
Runar Halonen & Tron Syversen
54 minutter, 149 kr., TRON Music
Dette er lydhealing med musik, der er kanaliseret af Tron Syversen gennem hans musik og gennem Halonens stemme som instrument for skabelse af unikke frekvenser, som går ind i lytterens sind.. Vokalen spænder fra dyb til høj og skaber indre billeder. Man får klart et billede af, at musikken er hentet fra et meget kraftfuldt sted, som kraftmæssigt kan sammenlignes med Syversens bedste produktion, nemlig pianomusikken inspireret af Frans af Assisi.
På vol. II hører vi også sangeren Helene Edler Lorentzen, og hun tilfører en ny engleagtig dimension til musikken, og man kan roligt kalde resultatet for ”en verden af vellyd”.

Piano Meditations – Music for relaxation and Wellbeing
Tron Syversen
62 minutter, 149 kr., TRON Music
Denne cd kan sammenlignes med Syversens helt fantastiske cd ”The Spirit of Assisi”, som vi tidligere har anmeldt. Her har han hentet inspiration i naturens skønhed og bevægelsesterapeut Boliana Thompsons spirituelle arbejde samt det clairvoyante medium Phil Philips. Man bliver gennem hellige meditationer ført ud i vores sjæls dybder. Helene Edler Lorentzen lægger igen stemme til sammen med Siri McAlpine. Ydermere ledsages det af et smukt symfoniorkester – virkelig sublim meditationsmusik, som reflekterer meditationens essens og åbenbarer et landskab, lytteren kan dvæle i.

Ugen, der kommer
Mars, Venus og Jupiter følger stadig hinanden i skøn forening sammen med Pluto. Dette giver en skøn harmoni, som holder sig det meste af ugen. Og da Merkur nu har toppet i spændinger til Pluto og Uranus, er der lysning i sigte, og mange kan gennemføre og realisere projekter med succes. Dog skal man helst lige forbi mandagen, hvor Månen blander sig i spændingskoret. Men efterhånden, som ugen skrider frem, bliver det bedre og bedre. Om søndagen er Månen godt nok igen med i spænding, men generelt er ugen meget flot, måske lidt bortset fra ugens første – og delvis den sidste dag. Det vil sige, at beslutninger og kommunikation nu bliver en del bedre – tingene flyder lettere.
Det at flyde hedder FLOW på engelsk, og dette begreb symboliseres af Neptun, som hovedsageligt står fint i denne uge. Den får ganske vist en spænding fra Saturn, som viser tidens udfordringer med flygtninge og migranter. Netop i denne uge står Solen meget flot til Neptun og skaber dermed et langt bedre flow, som det gælder om at være i kontakt med. Flow er feminint af natur, men det vil ikke bare være kvinderne, der får glæde af aspektet. Mænd kan sagtens drage stor nytte af det og fx komme bedre i kontakt med den feminine side og bruge deres intuition gennem en bevidst proces.

MANDAG
Midt på dagen, præcis kl. 11.57, står Månen på Uranus og udløser derved dennes spænding til hhv. Merkur og Pluto. Dette medfører en del uro og ubalancer, som kører hen over det meste af dagen - læs indledningen. Der kan blive tale om konfrontationer på grund af for stærke reaktioner, måske især fra dem, som rammes af spændingerne i deres horoskoper. Der er både tale om at ramme og BLIVE ramt, når så stærke energier er i spil. Derfor er dagen ikke velegnet til diplomatiske manøvrer, selv om det faktisk er diplomati, der mangler – det er blot meget svært at manifastere det og slippe godt fra det. Der kan meget nemt komme grus i maskineriet; om ikke andet, så efterfølgende – som en konsekvens af måske at have forsøgt at være diplomatisk, men hvor man ikke slap særligt godt fra det, fordi det kom til at virke lige modsat hensigten. Dog skal de harmoniske aspekter nok sørge for, at det ikke går helt galt.

TIRSDAG
Der er stadig Månespændinger, men de begynder at aftage, også fordi Månen kl. 7.07 går ind i Tyren og giver et par dage med behov for nydelse, stabilitet og kvalitet. Vi skal dog lige forbi fuldmånen kl. 13.05, som altid giver lidt uro på det følelsesmæssige plan, men ellers er dette dagen, hvor tingene begynder at arte sig mere stabilt og dermed trygt og sikkert. Ved aftentide står Månen flot til fredens planet, Neptun, som samtidig står for drømme, fantasi og intuition.

ONSDAG
Nu har Månen fuld fart på harmonierne, der er hele 3 af slagsen. Den begynder om morgenen med Jupiter, som giver optimisme og højt humør, så selv de knapt så morgenfriske får mulighed for at drage lidt nytte af aspektet. Midt på dagen er det Venus´ tur i den harmoniske maskine med nydelse og kvalitet som hovedtræk. Ud på eftermiddagen er det så den energifyldte Mars, som begunstiges af Månen, så her har vi en særdeles harmonisk dag, som især er god, hvis man skal føre nye projekter ud i livet – eller tage vigtige beslutninger, som vil få gunstige vilkår, hvad angår holdbarhed og muligheder for at blive realiseret på den gode måde.

TORSDAG
Nu er der lige lidt knas i maskineriet, der skal overstås. Kl. 7.24 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med behov for kommunikation og formidling. Den sidste del af dagen lader dog en del tilbage at ønske, hvad klarhed og overskuelighed angår. Der kan let opstå forvirring og kaos, og det er nok den mest udfordrende periode, hvis man tænker på flygtninge og forhandlinger i den anledning. Månen udløser spændingen mellem Saturn (modstand) og Neptun (kaos). Det gælder også i den enkeltes liv. Vi skal dog lige have mandagen med også, når vi taler om spændinger - læs mere i indledningen.

FREDAG
Dette er ugens højdespringer, hvad antallet af astrologiske faktorer angår. Månen går i spænding til den tredobbelte konjunktion mellem Mars, Venus og Jupiter, som rækker hen over hele dagen og aftenen. Det kan ganske vist give lidt følelsesmæssige svingninger, hvor der kan opstå nogle udfordringer omkring nuancer og detaljer, men så er det heller ikke værre. Ellers er det dagen, hvor Venus står i eksakt harmoni med Uranus, og det kan give mange et behov for fornyelse og for at blive overrasket/at lade sig overraske; så benyt lejligheden til at overraske din partner positivt. Det har alle muligheder for at blive godt modtaget. Hurtige beslutninger omkring økonomi er også inde i billedet. Og så må vi ikke glemme Solens eksakte harmoni med Neptun, som er beskrevet i indledningen - læs evt. denne.

LØRDAG
En ret stille dag, hvor Månen kl. 10.09 går ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed og omsorg, som med udbytte kan føres ud i livet i familiemæssige sammenhænge. Om aften står Månen flot til den fredelige Neptun, hvor mange har god fantasi og fin intuition.

SØNDAG
Starten og slutningen af dagen kan være urolige og lidt konfliktfyldte, så det er godt, det falder på en søndag, som altid har et mere fredeligt skær over sig. Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto, som er beskrevet i indledningen. Dette kan give følelsesmæssige udsving, og dermed give konfrontationer med én selv eller andre. Det hjælper meget midt på dagen, hvor optimismen og glæden er inde i billedet på grund af Månens harmoni med Jupiter.

Natten mellem den 23. og 24. oktober – alt var muligt
Det var en ganske speciel nat – natten mellem fredag og lørdag. Jeg gik til køjs klokken ni minutter i ni og fik en hel nat i vægtløs tilstand, hvor alt var muligt i den bevidste drøm. Det var ovenud fantastisk, og jeg oplevede, at lyset kom til Skandinavien fra de universelle tåger, og på et tidspunkt begyndte jeg at optræde rundt omkring på Jorden i vægtløs tilstand, og det fik alle til at se opad og tænke, at alt er muligt – når en ikke just letvægter kan blive vægtløs, så kan alle naturligvis.
Jeg oplevede klart, at tiden nu er kommet til at gøre noget ekstra for at indføre en helt ny tidsalder og give slip på den gamle verdensorden. Der kom nogle ideer igennem, som jeg nu vil begynde at arbejde på.
Lørdag formiddag landede jeg tilfældigt på en svensk hjemmeside, hvor der stod at læse, at det sydlige Sverige i flere omgange var blevet oplyst af en meteor – et fænomen, der aldrig skulle være set før. Bilister, der kørte på strækningen fra Gøteborg til Stockholm berettede, at hele landskabet var oplyst i flere omgange, mens de kørte.
Astrologisk set dannede MC en stortrigon til Solen, Månen og Neptun, og mange planeter – og begge akser - dannede meget smukke aspekter til mine fødselsplaneter.
Jeg fik et konkret projekt ned, som jeg skal gennemføre, og hvis det er muligt, så er alt muligt. Det kommer jeg til at skrive en del om i fremtiden, og jeg hører gerne fra andre, der har haft specielle oplevelser i det samme tidsrum.

Kold skulder fra Polen i dag – og den kinesiske katalysator
EU menes at kunne forvente en kold, polsk skulder ved det polske valg, hvor højre side ser ud til at vinde komfortabelt. Dette billede ser ud til at holde astrologisk set. Vi har spændingen mellem Merkur (kommunikation, debat), i 11. hus (fællesskaber) i spænding til Uranus (frihed, oprør) og Pluto i 2. hus (værdier).
Desuden står Saturn (grænser) i 1. hus (landet selv) i spænding til Neptun (det grænseløse) på 4. husspids (fædrelandet) i Fiskene (Neptuns tegn). Det handler altså i bund og grund om nationalstatens forhold til gruppen – og så alle dem, der vil trænge ind i landet, og dem må man så forsvare sig imod på trods af, at stort set alle ville gøre det samme, hvis de var i samme situation. Altså præcis det samme, som de fleste EU-lande har. Man lukker sig sammen om sig selv, og så må andre selv om det. Undtagen i Sverige, men her har man naturligvis nu måttet sige stop, da de ikke kan tage alle de tusinder, som andre ikke vil tage. Dette er, så vidt jeg kan bedømme det, imod den universelle lov og orden – og imod kristendommen, ja, faktisk strider det imod alt, selv logik og sund fornuft. Men sådan er det åbenbart at leve i det, man kunne kalde for uvidenhedens tidsalder.
Når dette er sagt, må man tilføje, at der på en måde er ganske god logik i tingene, når man anlægger den rimelighedsbetragtning, at den økonomiske verdensorden kæmper en dødskamp. Vores nuværende system er som tidligere omtalt ved at kollapse. I sin svanesang går nogle af linjerne i sangen på, at man oplever ekstremer og surrealistiske tilstande i det hele taget – hvad der ikke er underligt, for vi prøver alle at redde vores skind – selv om dette vil være noget af en skinmanøvre. En overspringshandling i forsøget på at se, om det dog ikke kan lykkes at beholde systemet og tilstanden, som den er. Eller rettere: HAR været, for mange ønsker sig tilbage til en tid, hvor verden ikke var af lave som nu. Dette gælder i Polen, og herhjemme skal det nok vise sig, at Morten Korch snart vil få en kæmpemæssig genkomst. Vi ønsker tryghed og kontinuitet, men det får vi kun ved netop at bryde med vanetænkningen – og vi ved, at alle Morten Korchs mere end 100 bøger nu skal genudgives, og mange af dem filmatiseres i en opdateret udgave. Dog bliver det nok ikke så udtalt, så en af filmen får titlen ”Hipsterne på Økogården”.
Nå, men det må planeterne og universet se at få ordnet, og det har jeg tillid til, nok skal ske nærmest helt af sig selv. Men naturligvis ikke uden sværdslag, netop på grund af vores vanetænkning, hvor vi har svært ved at give slip på de én gang tilkæmpede rettigheder. Men ak, disse rettigheder er kun af juridisk karakter, og det forslår ikke i kosmisk, naturlovsmæssig sammenhæng.
Læs evt. mere om alternativerne til et kollaps på Tænketanken Mikro på www.astrologihuset.dk – og læs evt. også mere om Kina, som let kan blive katalysator for kollapsen. I realiteten er systemet ved at forbløde fra verdensdel til verdensdel, fra polerne til regnskovene, fra nation til nation – og fra menneske til menneske.
Men det behøver slet ikke at se så slemt ud, hvis vi hurtigt tager skeen i den anden hånd, tyren ved hornene – og universet ved energierne.

UGEHOROSKOP uge 44 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Intet er umuligt, hvis du beslutter dig for det.
TYR
PS: Gør noget uventet og se det spændende resultat.
TVILLING
PS: Misforståelser opstår let.
KREBS
PS: Det er vigtigt at sætte grænser.
LØVE
PS: Sig ikke ja til alt.
JOMFRU
PS: Hvad du sender ud, får du tilbage.
VÆGT
PS: Begynd ikke på for mange nye ting.
SKORPION
PS: Få selv tingene til at ske.
SKYTTE
PS: Giv din partner lidt opmærksomhed.
STENBUK
PS: Planlæg gerne en rejse til senere.
VANDBÆRER
PS: Forkæl dig selv og dine kære.
FISK
PS: Du kan overraske dig selv.
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar