søndag den 18. oktober 2015

Uge 43 astrologisk set

PS. Det har været et meget travlt år i AstrologiHuset, ikke mindst efteråret. Derfor har det ikke været let at nå alt belyser de mange spændende sager/spørgsmål astrologisk. Typisk, når Merkur går baglæns og samtidig er i spænding. Jeg arbejder på en forbedring i de kommende uger.

Indhold:
Information og tilbud
Fønix Living i AstrologiHuset
Foredrag af amerikansk læge om bl.a. vaccination
Mirakuløse helbredelser
Ugen, der kommer
Helle Thorning
MH 17 – årsag til styrtet
Messerschmidt
Humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Fønix Living-tilbud i AstrologiHusets Boghandel
Vi handler ud over bøger også med mange andre ting i vores boghandel. Her kan nævnes nogle eksempler: Penduler, drømmefangere, syngeskåle, engle og buddhaer i mange størrelser og former, yogapuder, Vita Jewel vandvitaliserings-sceptre – ja, faktisk alt, hvad du kan finde på Fønix musiks hjemmeside www.fonixmusik.dk
Husk, at vi nu har fået årets bedste cd fra Fønix Musik hjem til kun 59,00 kr. Den hedder Deep Blue II og er med Henrik Koitzsch: http://astroshop.dk/henrik-koitzsch-deep-blue-ii.html

Specielt foredrag i Danmark
I næste nummer af HOROSKOPET bringer vi en artikel om vaccination, herunder den forkætrede HPV-vaccine. I den anledning vil vi informere om et foredrag i Danmark af den amerikanske læge Suzanne Humphries, som er nyrespecialist og har speciale i intern medicin. Hun var fra 1989-2011 en del af det konventionelle amerikanske hospitalsvæsen, men så skete der noget. Læs om dette på bloggen:


Mirakuløse helbredelser
Her på bloggen og i HOROSKOPET vil vi i fremtiden fokusere endnu mere på sundhed og helbred. Har du fx oplevet en mirakuløs helbredelse, hører jeg meget gerne fra dig med henblik på en artikel om forløbet, baseret på astrologien. Derfor skal jeg i så fald bruge de astrologiske data og de faktuelle data med datoer og tidspunkter for fx operationer og/eller helbredelser. Det kan ske ved brug af pseudonym, og data kan du ofte finde på www.sundhed.dk ved hjælp af dit nemID. Send gerne informationerne til astrologi@astrologihuset.dk

Ugen, der kommer
Nu begynder spændingerne så småt at fordufte, men vi skal dog være opmærksomme på Merkurs forestående spænding til Pluto. Denne spænding HAR været eksakt tidligere, som vi skrev på det tidspunkt, men den er virksom i hele den periode, hvor den første gang spændte Pluto op, over den periode, hvor den i sin tilbagegående bevægelse gjorde det samme – og så indtil nu, hvor den er gået i gang med at passere den tredje og sidste spænding. Spændingen er eksakt torsdag, hvorefter aspektet begynder at klinge af og fader helt ud i næste uge.
I den periode vil Merkur, som står i Vægten, gerne please alle og sige ja til meget. Men Pluto vil prioritere ind til benet og kan gøre det svært at please på en ægte eller hensigtsmæssig måde. Vægtens tegn gør, at mange vil prøve at snakke sig fra og til en hel masse – hvad Pluto heller ikke ønsker eller står for. Der er derfor tale om en markant konflikt, som nu begynder at klinge af. Det er især dem, der er født i midten af de kardinale tegn: Vædder, Vægt, Krebs og Stenbuk, der har ”glæde” af spændingen; men også dem, der har planeter stående i midten af de kardinale tegn, er under indflydelse af aspektet i denne tid. Det er vigtigt at se aspekterne i sammenhæng, og ikke kun se på, når de er eksakte, som der normalt kun er plads til.
Netop derfor er konjunktionen mellem Mars, Jupiter og Venus også stadig aktiv sammen med deres harmoni med Pluto, men dette har vi behandlet i de seneste uger. Det samme gælder også spændingen mellem Saturn og Neptun, som ikke er eksakt lige nu, men som stadig har en vis virkning nu og i de nærmeste måneder. Denne kan give problemer med at sætte grænser – og sætte dem de rigtige steder. Begge er de stadig i spænding til Venus, selv om aspektet ikke længere er eksakt. Dette giver udfordringer i værdimæssige anliggender som kærlighed og økonomi. Det hjælper dog en del, at Venus er i harmoni med Pluto.  

MANDAG
Dagen kan blive udfordrende, fordi Månen udløser spændinger mellem Merkur og Pluto, læs evt. i indledningen. Dette gælder i særlig grad midt på dagen og midt på aftenen, hvor man gør klogt i at belægge sine ord i diplomatisk retning, hvis der er noget, man gerne vil opnå. I modsat fald er det det stik modsatte, man opnår, nemlig kulde og afvisning. Det er noget andet om formiddagen, hvor Månen står flot til fantasiens og drømmenes planet, Neptun. Midt på eftermiddagen er der også en meget fin afspænding. Her står Månen fint til Venus og befordrer hygge og harmoni – så vi har her med en ret blandet dag at gøre.

TIRSDAG
Dagen starter pog slutter med en spænding fra Månen. Om morgenen er den i spænding til Uranus, som giver en følelsesmæssig uro og ubalance. Mange er oprørske og utålmodige. Om aftenen er den i spænding til Solen, som giver noget af det samme, nemlig følelsesmæssig disharmoni, hvor man uforvarende kan komme til at sige eller gøre noget forkert.

ONSDAG
Her er ugens rolige dag. Månen går ind i Vandbæreren kl. 3.38 og giver et par dage med behov for originalitet og frihed. Månen går dog hurtigt i harmoni med Saturn, som giver ro, tålmodighed og afklaring.

TORSDAG
I dag er Merkur i eksakt spænding til Pluto, læs evt. i indledningen om dette. Sidst på formiddagen står Månen flot til Uranus, hvilket øger frihedstrangen og behovet for noget specielt og originalt.

FREDAG
Her er dagen med de fleste astrologiske faktorer. Kl. 7.12 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med behov for at være i kontakt med følelserne og intuitionen, drømme og fantasierne. På næsten samme tid står Månen i harmoni med Solen, hvilket øger muligheden og behovet for helhed og harmoni. Det er også dagen, hvor Solen går ind i Skorpionen og dermed giver en måneds tid med behov for dybde, passion, intensitet og det at bruge sin vilje til noget konstruktivt. I dag står Venus i eksakt harmoni med Pluto, og det forbedrer mulighederne på det kærlighedsmæssige og økonomiske område.
Månen udløser spændingen mellem Saturn og Neptun, som gør det svært at sætte grænser, i hvert fald på de rigtige steder. Midt på dagen er præget af træghed, og tålmodigheden sættes på en hård prøve. Man mødes af forhindringer og andre begrænsninger, og først på aftenen er energien præget af uklarhed og følelsesmæssigt kaos, som har indflydelse på dagligdagen og rytmen i denne, som flere gange kan blive brudt.

LØRDAG
Dagen begynder med Månens harmoni med Pluto, som giver vilje og passion. Men så er det også sagt med de følelsesmæssige harmonier, for Månen udløser spændinger til både Venus, Mars og Jupiter til langt ud på eftermiddagen. De mest eksakte spændinger er om morgenen og i begyndelsen af eftermiddagen, hvor Jupiter spændes op. Dagen hører derfor til de blandede, hvor mange har behov for at fokusere på detaljer (de tre planeter står i Jomfruen), men på grund af spændingerne er det svært at få det til at lykkes.

SØNDAG
Nu er sommertiden slut, og kl. 7.22 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med behov for aktivitet på det fysiske plan og det at være direkte i sin gøren og laden. Ikke noget med at pakke tingene ind. I dag har vi både en harmoni og en spænding, som er eksakt. Venus er i eksakt konjunktion med Jupiter, hvilket giver held i kærlighed og økonomi. Til gengæld kan kommunikationen og formidlingen, herunder også trafikken, være lidt bøvlet, da Merkur spænder Uranus op; så det er godt, det er søndag, hvor tingene kører lidt roligere end normalt. Midt på dagen er der mange, der har behov for ro og stabilitet.

Bliver Thorning flygtningehøjkommissær?
Helle Thorning er indstillet som dansk kandidat til at blive flygtningehøjkommissær i FN, og astrologisk set står hun ret godt til at få jobbet. Hun har kun en enkelt spænding, som desværre er til Neptun, som netop står for flygtninge. Men det er 4 harmonier fra transit Jupiter og 2 fra Saturn – og den progressive Merkur står godt til Solen, derfor er det ikke nogen umulighed, medmindre det faktuelt forholder sig sådan, at man fra FN´s side ikke ønsker en kommissær fra et land, som nærmest bekæmper flygtninge. Og det skal også med, at jeg ikke har kunnet finde de andre kandidaters data og derfor ikke kan vurdere, hvordan de står astrologisk set. Jeg fik et godt øje til den tyske kandidat, der kom på banen for ca. 3 uger siden. Men isoleret set, så vil jeg tro, at stillingen er Helles, når man i slutningen af året skal afgøre spørgsmålet.

Årsagen til MH17-flystyrt - mange 17-taller
Den hollandske havarikommision fremlagde ved en pressekonference den 13. oktober kl. 13.17 i byen Breda i Holland deres konklusion af, hvad der var årsagen til at det hollandske passagerfly MH17 styrtede ned den 17. juli sidste år. Årsagen var, at flyet var blevet ramt af et russiskfremstillet M1 BUK-missil fra et oprørskontrolleret område.
Hvem som får ansvaret for affyringen af missilet bliver afgjort omkring årsskiftet af en politikommision.
Forvirringen omkring hvem som affyrede missilet er lige nu total, da Rusland umiddelbart forinden dagens pressekonference også har holdt en pressekonference for at fortælle, at de slet ikke bruger den type missiler mere.
Og det er kun 20 dage siden, at de ukrainske myndigheder overlod nogle flere vragdele fra flystyrtet til den hollandske havarikommision 14 måneder efter flystyrtet. Så mon vi nogen sinde får sandheden omkring flystyrtet at vide?

Set i lyset af fremlæggelseshoroskopet er det langt fra hele sandheden, som er blevet fremlagt den 13. oktober, da Ascendanten var i Skytten og dermed havde Jupiter (sandhed) som ascendanthersker, som står i spænding til både Mars (krig) og Neptun (manipulation, løgn, hemmeligheder, fortielser). Formanden for Havarikommisionen forsøgte da også indirekte at placere ansvaret for nedstyrtningen på de såkaldte prorussiske separatisters  side, da han overraskende (Sol opposition Uranus) fremhævede, at missilet var affyret fra et oprørskontrolleret område, hvilket slet ikke var havarikommisionens opgave, som udelukkende havde til opgave at opklare, hvad der var årsagen til flystyrtet. Hvem og hvorfra missilet blev affyret er noget, som vi først senere skal have noget at vide om, når en politikommision ved årsskiftet fremlægger resultatet af deres undersøgelser. "Virkelighedens" planet Saturn (ansvar, grænser) står i 12. hus (skjulte forhold). Dvs., at det på nuværende tidspunkt er for tidligt at placere et ansvar for nedskydningen, da alle sten (Saturn) endnu ikke er vendt i denne sag. Disse "sten" vil først blive vendt, når Saturn går i konjunktion med Ascendanten i 15 grader Skytte i februar til næste år, hvor vi kommer så tæt på at få placeret et ansvar for nedstyrtningen, som det er realistisk muligt.
At det har været vigtigt for de pårørende til ofrene for flystyrtet, at få kastet lys over årsagen til flystyrtet ses af 8. hus-herskeren (død, transformation), som er Månen (folket), der står i konjunktion med Solen (lys) i 10. hus i opposition til Uranus (fly).

At "døden" har været et underlæggende centralt emne, da de pårørende havde et forståeligt behov for at vide om passagererne var døde øjeblikkeligt eller måtte "vente" til flyet ramte Jorden, ses af at Pluto (død, transformation) står som apex-planet i 1. hus i spænding til Måne (folk), Sol (lys) og Uranus (fly). At der helt sikkert efterfølgende vil komme et retsligt efterspil ved en international domstol ses af ascendantherskeren Jupiters placering i 9. hus (lov, ret og jura), og at sandheden som det første i stormagtspolitikkens hellige navn, vil blive forsøgt fortrængt af de involverede parters propagandaapparat (Pluto i spænding til Måne, Sol). – Morten Bruun.

Messerschmidt – kærlighed og penge lige nu
Morten Messerschmidt er født den 13. november 1980 i Frederikssund og har, så vidt jeg husker fra min artikel i HOROSKOPET for nogle år siden, Ascendanten i Skytten.
Lige nu har han besøg af både Uranus og Pluto i spænding til Venus, som står for kærlighed og økonomi. Begge er det områder, som har været i spænding i år. Først gik han fra sin kæreste på Bakken, Dot Wessmann. Nu har han bøvl med en kvinde fra sit eget parti – som jo så heller ikke var så godt et ”parti” for ham.
Han har nu fået sin egen bilagssag på halsen – i bedste overensstemmelse med DF´s horoskop, som vi har skrevet så meget om på grund af Plutos spænding til Solen. Thulesen Dahl har været inde i billedet ved at undlade at svare Karlsson på hendes henvendelse. Noget, som angiveligt skulle have givet stødet til hendes udmeldelse. Vi har i så fald et eksempel på topstyringen i partiet, som naturligvis beklager Karlssons udmelding af partiet – eller rettere: Thulesen Dahl kalder udmeldingen for unødvendig.
Pluto er andres penge, og det er lige præcis, hvad det handler om nu, hvor MM skal redegøre for, hvor et større millionbeløb i partistøtte er blevet af. Undervejs er der røget et par finker af panden, som han har beklaget, men ellers benægter han alt, og det skulle han måske ikke have gjort.
Med Pluto i fokus i både partiets og Messerschmidts horoskoper er der sandsynligvis kød på sagen. Pluto får som altid eventuelle skeletter til at vælte ud af skabet; men det ser ud, som om bilagene ikke vælter ud i lige så udtalt grad. Det kan sagtens gå hen og blive en betændt sag for både MM og DF – noget, som de gerne havde været foruden. Især når man ser det i lyset af, at DF kæmper indædt for at få alt frem i forbindelse med EU, hvor denne sag netop udspinder sig.
Messerschmidt er normalt en mester i postulater, og i denne sag har han postuleret, at det hele skyldes et forvirret pigebarn, som først blev medlem i de omstridte fonde ved årsskiftet – og dette er måske forkert. Karlsson har sat sin underskrift i 2014, men MM fastholder, at medlemskabet først trådte i kraft ved årsskiftet. Nu må vi se, hvad der er op og ned i sagen, og om der er mere at komme efter. Jeg vil tro, at pressen vil vide at bide sig fast lige som i Carl Holst-sagen.
Sagen her begyndte at rulle den 13. oktober, så 13-tallet er i fokus på manden, der også er født den trettende – og jeg vil tro, at han allerede føler, at sagen er noget trættende…
De fonde, Karlsson ønsker indsigt i, hedder MELD og FELD. Nu er Messerschmidt blevet Meldt for ikke at ville give indsigt i Feld – og det kan godt gå hen at Fælde ham – eller i hvert fald forsyne ham med en pænt stor næse, som kan få en vis betydning for MM i fremtiden.

Dagens humor
-          Næsten alle mine møbler går tilbage til Ludvig den 14 – medmindre altså, at jeg ikke betaler Ludvig senest den 13.

 

UGEHOROSKOP uge 43 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Hold nogle af dine gode ideer for dig selv.
TYR
PS: Motion er godt for dig.
TVILLING
PS: Det kan knibe med at arbejde sammen med andre.
KREBS
PS: Du kan indgå nogle lukrative aftaler.
LØVE
PS: Vent ikke til i morgen med, hvad du kan gøre i dag.
JOMFRU
PS: Vær ærlig og åben over for andre.
VÆGT
PS: Der er harmoni i dit parforhold.
SKORPION
PS: Kom ud og oplev noget i weekenden.
SKYTTE
PS: Intet er umuligt, hvis du selv handler.
STENBUK
PS: Hold ikke igen, det må godt være sjovt.
VANDBÆRER
Har du en partner, så arranger en date, hvor I kommer lidt væk hjemmefra og får tid sammen. Der er kærlighed og romantik i luften, også for dig der ikke er i et forhold. Din økonomi ser desværre lidt stram ud, så du må passe på med, hvad du bruger penge på.
PS: Du kan få inspiration og gode råd fra andre.
FISK
PS: Du får hjælp og støtte fra uventet side.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar