søndag den 4. oktober 2015

Uge 41 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud
Chironbøger på engelsk tilsendes portofrit i uge 41
Følg AstrologiHuset dagligt på Facebook
Det nye nummer af HOROSKOPET
Januar-nummeret af HOROSKOPET
Tag på rejse med Derek Seagrief
Ugen, der kommer
Lisbeth Knudsen fratrådt
Barske tider – et faseskifte
Skat
Bomber på hospitalet
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Nye tilbud fra AstrologiHusets Boghandel – gode bøger om Chiron på engelsk tilsendes portofrit i uge 41:
Melanie Reinhart: Chiron and the Healing Journey 369,00 kr.
Barbara Hand Clow: Chiron – Rainbow Bridge Between the Inner & Outer Planets 269,00 kr.
Adam Gainsburg: Chiron – The Wisdom of a Deeply Open Heart 169,00 kr.
Martin Lass: Chiron – Healing Body & Soul 269,00 kr.
Der kommer nye forsyninger af disse bøger i denne uge! Bestil bøgerne på www.astroshop.dk, og vi fratrækker automatisk rabatten OG portoen.

Følg AstrologiHusets blog på Facebook
Vi har påbegyndt en ny service, hvor du kan følge AstrologiHusets blog på Facebook. Vi lægger bl.a. de daglige aspekter med kommentarer på Facebook, så du kan følge dem hver dag, uanset hvor tidligt du står op! Kig forbi på Facebook!

Det nye nummer af HOROSKOPET
Derek Seagrief har skrevet en rigtig god artikel i det nyeste nummer af HOROSKOPET, som også indeholder et aktuelt portræt af Andreas Mogensen, den danske astronaut. Temaet er om de seje og succesfulde unge, hvor vi bl.a. ser på nobelpristageren Malalas horoskop og bringer et aktuelt portræt af Mette Frederiksen. Lars Thor Smith skriver fantastisk om asteroiden Ceres – den store Moder, og Jan Romander om John Lennons horoskop. Da bladet nu bringer faste indslag om sundhed set i astrologisk perspektiv, skriver Bettina Kamper om almen og alternativ diagnosticering. Karl Aage Jensen er på om bl.a. eksperimentel astrologi.

Januar-nummeret af HOROSKOPET – også rigtig spændende
I næste nummer skriver Bettina Kamper om vaccination og ser her på den forkætrede HPV-vaccine, som har gjort stor skade på mange unge piger og kvinder. Vi ser astrologisk på Bettinas casestory. 
Temaet i december/januar-nummeret bliver erhvervsastrologi, og har du gode ideer til emner, hører jeg gerne fra dig.  
I anledning af det forestående (2016) besøg af forfatteren Inna Segal, den internationalt kendte healer, som har skrevet bøgerne: ”Kroppens Hemmelige sprog” og ”Sjælens kompas” - som begge kan købes i AstrologiHuset fra onsdag. Vi ser indgående på hendes horoskop og bringer et interview med hende. Serien om asteroiderne fortsætter ligesom den astrologiske udkigspost og de andre faste indslag.  

Tag på rejse til Egypten med Derek Seagrief
I julen og nytåret kan du komme til en spændende tur til det hemmelige Egypten med Derek Seagrief - se www.merlynstravels.com - “ALTERNATIVE CHRISTMAS IN ETERNAL EGYPT”.

Ugen, der kommer
Der er nogle markante spændinger i denne uge. Solen er i disharmoni med Pluto, Venus med Saturn og Mars med Neptun. Dette efterlader ikke de bedste betingelser på flere områder, bl.a. kærlighed, økonomi og arbejde. Tingene går trægt og langsomt, og har man et horoskop, hvor spændingerne udløser aspekter i ens eget horoskop, så kan der komme krise på det pågældende område.
Lader man tingene gå for hurtigt, kan det let give bagslag, så tag det så stille og roligt, som du kan, så kan du måske endda hygge dig lidt indimellem. Det gælder især dem, hvor spændingerne ikke rammer ind i deres horoskop, eller kun gør det i mildere grad.
Læs under de dage, hvor spændingerne er eksakte, men vær klar over, at dette kan påvirke dig nogle dage før og efter de eksakte aspekter. I dette tilfælde er det faktisk det meste af ugen.
Mange har ventet med længsel på, at kommunikationsplaneten Merkur ville vende og begynde at gå den rigtige vej igen – og DET sker i denne uge, nemlig fredag – læs under denne dag.

MANDAG
En relativt stille dag i en lidt urolig uge; Dagen er næsten uden eksakte aspekter. Dog står Månen først på eftermiddagen i spænding til Uranus, som kan give pludselige, overraskende (impuls)hændelser. I nogle timer før og efter kl. 13.04, hvor aspektet er eksakt. Det gælder om at holde tungen lige i munden i dag.

TIRSDAG
Kl.10.31 går Månen ind i Løven og giver et par dage med behov for storsind og det store, gyldne overblik. Dog ikke i så høj grad først på eftermiddagen, hvor Månen står i harmoni med Saturn, som kræver, at tingene går stille, stabilt og roligt, ikke mindst på det følelsesmæssige – og kommunikative - plan, hvor der kan føres fine samtaler og tages gode beslutninger. Men så er det i dag, at Solens spænding til Pluto er eksakt, og det giver ofte konfrontationer med én selv eller andre. Mange vil let kunne komme til at støde andre fra sig på en ikke særlig god måde. Mange reagerer med afstandtagen og modvilje. Derfor er det ikke nogen let sag at få ting gennemført – der er med andre ord stor modstand på. Det hjælper dog, hvis man vælger perioden omkring begyndelsen af eftermiddagen, hvor det kan komme til at se nogenlunde fornuftigt ud. Men selv her skal man tage sig i agt. Det er de negative følelsers vagtparade, medmindre man handler bevidst og afklaret.       

ONSDAG
En meget blandet dag med to eksakte aspekter, der stritter i hver sin retning. Harmonien består i, at Merkur står flot til Saturn, og det påvirker fornuft og afklaring meget fint. Men når Mars så er i spænding til Neptun, så kan tingene hurtigt udvikle sig kaotisk. Det er tilrådeligt at passe på sit helbred ved at leve så sundt og symmetrisk som muligt i disse dage, så man ikke risikerer at få en forkølelse eller en influenza, for nu at forblive i den mere ufarlige ende af skalaen. Den bedste periode er først på eftermiddagen, hvor Solen står flot til Månen og skaber helhed og harmoni – i hvert fald så meget, som det nu er muligt, med de barske spændinger i denne tid.

TORSDAG
Dette er nok ugens mest harmoniske dag – eller skulle vi nok nærmere kalde den for den mindst uharmoniske. Kl. 19.29 går Venus ind i det rolige Jomfruens tegn og bebuder nogle uger med behov for at fokusere på nuancer og detaljer – der skal være orden i sagerne, ikke mindst pengesagerne. Især fra kl. 21.50, hvor Månen OGSÅ går ind i Jomfruen og bliver der i et par dage. Mange kan se frem til en meget hyggelig aften - især, hvis man går lidt sent i seng, hvor Månen er i samklang med Venus, som også giver behov for kvalitetsoplevelser.

FREDAG
Eftermiddagen er nærmest kaotisk på det følelses- og energimæssige plan, herunder også det jobmæssige. Månen udløser spændingen mellem Mars og Neptun, og så kan det være svært at hitte rede i, hvad der er op og ned – især, hvis man har planeter fra 7-11 grader inde i de bevægelige tegn. Dette vil bl.a. gælde alle, der er født 7-11 dage inde i tegnene Fiskene, Tvillingerne, Jomfruen og Skytten.

Og så oprandt dagen, hvor Merkur igen begynder at tænke på at gå den rigtige vej på himlen igen – set fra Jorden, forstås. Den skal lige have nogle dage, hvor den står nærmest helt stille (stationært), men den tilbagegående bevægelse stopper i dag, og det gavner kommunikationen, selv om det er en sandhed med modifikationer. Den skal nemlig helst lige forbi spændingen til Pluto, og det går der mindst et par uger mere med. Følg med her på siden, så du er opdateret.

LØRDAG
Der er ingen eksakte aspekter i dag, så der er ”kun” de energier, der er nævnt under de øvrige dage, som stadig har indflydelse i dag.

SØNDAG
Nu er Venus i eksakt spænding til Saturn, og det kan give krise i kærligheden og i værdierne, herunder pengesagerne. Nogle har måske allerede brugt næsten hele månedslønnen, og det er en uge, hvor alle gør klogt i at være påpasselige med, hvad man køber, aftaler og skriver under på. Ellers står Månen meget flot. Om eftermiddagen står den på kommunikationsplaneten Merkur og gør mange snakkesalige og nysgerrige. Og den står godt til Saturn, så det er for det meste ganske fornuftig og direkte klog snak, der kommer ud af det. Socialt samvær er ganske fint denne dag, især eftermiddagen.   

Lisbeth Knudsen fratrådt på Berlingske
Journalister er ofte født i Tvillingernes tegn, således også Lisbeth Knudsen (7.  juni 1953). Hendes varemærke lyder på kvalitetsjournalistik under stærk ledelse. Hun var chefredaktør i 8 år, og kort efter sin ansættelse blev hun også bedt om at stå i spidsen for Berlingske Media, som hun styrede i en turbulent tid, hvor presset fra de elektroniske medier støt er vokset. Nu er det hendes eget horoskop, der er under pres, og så valgte hun at sige stop.
Astrologisk set er det ikke underligt, at hun har taget dette valg. Transit Neptun er i spænding til hendes uaspekterede Jupiter i Tvillingerne. Og Uranus har taget fat på at udløse hendes stærkeste spænding i horoskopet mellem Saturn, Neptun, Uranus og Månen, som alle står i et T-kvadrat, en meget stærk spænding.  Denne udløsning af spændinger varer nogle år, og når Uranus er færdig med sin mission, efterfølges den af Pluto. Det er sådanne aspekter, som gør, at mange går på pension eller skifter retning i livet. Saturn laver også noget bøvl i horoskopet, men fra november står Uranus flot til Solen, som den har gjort i det seneste år.. Det er det, men kalder for en turnaround, og jeg vil ikke anbefale Lisbeth Knudsen et lignende job, som det hun nu har forladt. Nu skal hun hovedsagelig lave det, hun synes er sjovt og kreativt, og så lade andre om resten. Lisbeth Knudsen har gjort det helt rigtige, når man ser på både hendes eget horoskop og på de aktuelle spændinger, som i stort omfang rammer ind i hendes horoskop. Det er bedre at afvikle end at vikle sig ind i nye ting på sådanne aspekter.

Barske tider – et faseskifte
Som det har fremgået af aspekterne i ugehoroskoperne for de seneste uger, er der tale om barske spekter. Derfor vil alle de beslutninger, der træffes i en sådan periode også vise sig at få barske vilkår, og mange beslutninger vil skulle tages om, fordi de viser sig ikke at holde. Eksempelvis vil det gå sådan med beslutningerne på flygtningeområdet og udflytningen af statslige arbejdspladser. Tages de ikke om eller tilpasses bedre, kan de meget nemt få negative konsekvenser, som man vil skulle kæmpe meget med i fremtiden.
Tager vi udflytningen af statslige arbejdspladser, kan det vise sig, at det enten ikke fungerer ordentligt, eller at tiltaget ikke fik den ønskede effekt.
Så var der også lige en Carl Holst, der kom forbi Borgen i 93 dage og ikke lavede andet end bøvl og ballade i en stribe (u)gerninger, der blot ville være eksploderet, hvis han ikke havde valgt at gå af. Dette var i hvert fald den officielle forklaring, men jeg er ret sikker på, at han har været presset oppefra i partiet.
Vi må heller ikke glemme problemerne med pirattaxafirmaet Uber, som især skaber vrede hos fagbevægelsen og taxachauffører, som vil have virksomheden forbudt, og det er bestemt ikke usandsynligt, at den bliver det på sigt. Men det kan godt vise sig at kræve en større tur gennem retssystemet, eller i det mindste det fagretslige system.
Plejefirmaer går nu konkurs i stadigt stigende omfang, fordi kommunerne har presset dem så langt ned i pris, at det i realiteten ikke er muligt at drive forretning på det. Bare for at nævne nogle få indenlandske områder, der har gang i turbulensen.  Til gengæld har kommuner nok stillet for slappe krav på andre områder en de økonomiske.

Udlandet
Det har også været en turbulent uge i FN under Mogens Lykketofts ledelse. Det er de samme aspekter, der gør sig gældende her. I Afghanistan har amerikanske bombefly bombet et hospital med mange døde til følge.
Og så er Putin begyndt at bombe i Syrien på de stærke spændinger, og det kan let gå hen og gå helt galt på de aktuelle Pluto-spændinger, som man kunne omdøbe til Putin-spændinger. Han er født den 7. oktober og har derfor besøg af Pluto som alle andre med denne fødselsdag, uanset årstal og fødested på Jorden. Pluto står også for plutonium og derfor også for atombomber og –kraft. Han leger virkelig med ilden nu, og vesten må handle med kløgt og overblik, når han nu ikke selv har det. Pluto er også magt, og det er Putins egentlige ærinde, så han kan få Rusland genrejst til fordums storhed, koste hvad det vil.
I Kina har de økonomiske udfordringer, og der er sandsynligvis blevet pyntet og dermed manipuleret med tallene. I Sydsudan er der kæmpe konflikt, og sådan er det mange steder i denne tid. Vi følger situationen tæt og vil lægge indslag på bloggen efterhånden.

Skat
Tilbage til Danmark: Skat har også haft en turbulent tid, og det er besluttet, at der skal ansættes flere medarbejdere. Dette vil også vise sig at være helt utilstrækkeligt til at ændre situationen som helhed. Skat er så at sige blevet sparet ihjel af urealistiske sparekrav fra Finansministeriet. Der skal i den grad ryddes op, og det kan kun ske ved at danne en taskforce med det ene formål at rette op på fortidens synder. Noget, der kan sammenlignes med Finansiel Stabilitet. Og der skal en superfaglig ledelse til hurtigst muligt for at få ryddet op og omstruktureret organisationen. Skatteministeren har i sidste uge fremlagt en handlingsplan, men den lider astrologisk set under de samme spændinger, som alle andre tiltag til symptombehandling, der finder sted i denne tid. Derfor vil hans handlingsplan vise sig at være utilstrækkelig. It-direktøren og inddrivelsesdirektøren er blevet fyret, og så tror man, at det er nok – hvad det naturligvis slet ikke er.
Vi har gennem tiden skrevet meget om, at en sådan situation kunne opstå, og det er ikke blevet bedre af, at regeringen fortsætter strategien med at massakrere det, der har med staten at gøre, for at overflytte mest muligt til den private sektor.

Faseskifte
Alt i alt er der tale om et faseskifte, hvor vores samfundssystem står foran et vigtigt faseskifte, fordi man har forbrudt sig mod naturens love i bestræbelserne på at opnå vækst og vinding på det økonomisk/materielle plan. Dette vil vi beskæftige os med i adskillige indslag, som er på vej. Nu er bladet på gaden og messen overstået, så bliver der igen tale om nogenlunde normale tilstande her i huset.
Vi ser på bloggen i næste uge nærmere på bl.a. Helle Thorning-Schmidts muligheder for at blive flygtningehøjkommissær, horoskoperne for finansloven, udflytningen, den nye forsvarsminister.

Bomber på hospitalet
Det er lykkedes amerikanske bombefly at præcisionsbombe et hospital i et tætbefolket boligområde i byen Kunduz i det nordøstlige Afghanistan og dræbe nitten mennesker, heraf ni ansatte fra Læger Uden Grænser, tre børn, og såre adskillige andre af hospitalets patienter og ansatte; og dette til trods for, at Læger Uden Grænser, da de startede deres arbejde på dette hospital, havde opgivet de nøjagtige koordinater/placering for hospitalet til både den afghanske regering og til de internationale styrker, netop i håbet om at de kunne få lov til at passe deres arbejde med at redde menneskeliv uden at blive bombet.
Bombeangrebet startede kl. 02.00 natten til den 3. oktober, og selv om hospitalet med det samme kontaktede de amerikanske militærmyndigheder og bad dem om at stoppe bombningen af hospitalet, fortsatte bombningen i yderligere en halv til en hel time. 
Dette er en virkning af konjunktionen mellem Mars og Jupiter, der er i spænding til Neptun i 7. hus – og som hersker over 8. hus (død). Ikke noget godt tidspunkt, kan man roligt sige.

UGEHOROSKOP uge 41 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du finder kærligheden, hvor du færdes i det daglige.
TYR
PS: Du er god til at ”tyde” andre mennesker.
TVILLING
PS: Du har brug for stabilitet.
KREBS
PS: Du tager tingene meget alvorligt.
LØVE
PS: Motion er godt, når du er stresset.
JOMFRU
PS: Du må være seriøs og ærlig.
VÆGT
PS: Du kan udvide dit netværk.
SKORPION
PS: Du kan gøre en god handel.
SKYTTE
PS: Tiden er god, hvis du vil slanke dig og leve sundt.
STENBUK
PS: Træd et skridt tilbage og se tingene udefra.
I
VANDBÆRER
PS: Det betaler sig at tage en chance.
FISK
PS: Foretag dig noget sjovt sammen med familien.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar