lørdag den 10. oktober 2015

Portugal-Danmark 1-0

Landskampen mellem Portugal og Danmark blev som forudsagt en jævnbyrdig kamp, hvor Portugal vandt 1-0, fordi de ganske enkelt var et bedre hold, hvilket blev afspejlet med Uranus placering i 1. hus (hjemmeholdet) i øjeblikshoroskopet for kampstarten kl. 20.47. Danmark stillede også som forudsagt med starthoroskopets Dsc-hersker Venus i starten af Jomfruen med et noget andet hold med 4-5 nye spillere i forhold til de foregående to landskampe, hvilket kampens forløb da også viste ved, at det danske spil ikke rigtig hang sammen og havde noget at tilpasse sig en spillestil, hvor de var i stand til at løbe i position for hinanden (gøre sig spilbare for hinanden) og følge op på de indlæg og returbolde i straffesparksfeltet, som kunne føre til reelle målchancer, hvilket et godt sammenspillet hold ville have været i stand til. Derfor var Danmarks eneste chance for at score derfor endnu engang afhængig af enkeltmandspræstationer, hvilket i kampstartshoroskopet var vist med Solens placering i 7. hus (udebaneholdet). Danmark stod da også for kampens bedste enkeltmandspræstation med Niclas (Lord) Bendtners afdribling af modstandere i straffesparksfeltet og derefter et knaldhårdt skud på stolpen, uden at der var en eneste dansk spiller i nærheden til at følge op på returbolden.
Danmarks chance for at komme direkte med til EM i Frankrig næste år er nu afhængig af, at Albanien ikke vinder på søndag i deres kamp ude mod Armenien. Vinder Albanien på søndag skal Danmark spille to såkaldte playoff-kampe mod et andet hold senere på året, som de samlet skal vinde for at kvalificere til EM.
Så hvis Danmark til trods for holdets manglende evne til at score mål og fungere som et hold, hvilket bl.a. kan tilskrives, at holdets træner Morten Olsens horoskop for tiden er spændt godt op af de ydre planeter. Derfor har holdet brug for al det lys, som vi kan sende dem, hvis de skal med til EM.
Se evt. også Karl Aage Jensens indslag på DRTV Digital, som blev lagt på facebook fredag.
Morten Bruun

Ingen kommentarer:

Send en kommentar