søndag den 11. oktober 2015

Uge 42 astrologisk set

PS. Nu er Merkur gået direkte igen. Derfor bliver der mere tid nu til at lægge lunse direkte på bloggen i ugens løb – og man kan roligt sige, at der er rigeligt at skrive om i denne tid.

Indhold:
Fornyelse af abonnement på HOROSKOPET – få et gratis årshoroskop
Igen på lager: Cd inspireret af Frans af Assisi
Forudsigelser her, der og allevegne
Raphaels efemeride 2016 er på gaden
Ugen, der kommer
Eksempler på Neptunenergi – forud og bagud
”Digt” frit efter Leonard Cohen
Ugehoroskoper for alle tegn


Forny dit abonnement på HOROSKOPET og få et gratis årshoroskop
I begyndelsen af november har du som abonnent modtaget et girokort på årgang 2016. Overholder du sidste betalingsfrist, får du et gratis årshoroskop tilsendt automatisk. Sker dette ikke inden udgangen af november, bedes du give os besked på astrologi@astrologihuset.dk.
Vi håber, at flest muligt tilmelder sig PBS/Nets, så at det sker elektronisk. Dette både letter og gør det billigere for os. Betaler du allerede over PBS, kan du tilmelde dig elektronisk levering af girokortet. Derved spares porto, hvad der jo nu bliver en endnu større udgift for os, idet portoen fordobles for A-postens vedkommende. Heldigvis er det ikke lige så meget, hvad bladporto angår – men alligevel. Det løber op alt sammen. Vi kan spare et brev til dig, hvis du hos din bank tilmelder sig den elektroniske levering af girokortet.
PS. Vi gennemførte et rundspørge i sommer, som viste, at der er stor interesse i at bevare papirudgaven af bladet. Nu håber vi blot, at alle fornyer deres abonnement, så vi kan fortsætte som hidtil med både papirudgave og e-magasin.   
Nye abonnenter får hele 3 gratis horoskoper som gave til sig selv eller andre.

Whispers of Assisi – fantastisk cd
På utallige opfordringer har vi fra udlandet taget et parti cd´er hjem fra serien ”Music for Relaxation and Wellbeing”. Det er pianomusik i en klasse for sig, inspireret af Frans af Assisi. Musikken er optaget under meditationer i det italienske kloster ”Abbazia di San Pietro”. Tid: 67:49 min.

Forudsigelser i DRTV, på Facebook og YouTube
Det vrimler med forudsigelser i denne tid. Dels er vi gået på Facebook, så du hver dag kan læse dagens energier. Dels bliver der lagt godbidder fra DRTV Digital på både Facebook og YouTube, linket er her:

DR Digital er begyndt at sende forudsigelser med en astrolog, en clairvoyant og en numerolog, og dette projekt tegner temmelig interessant. Det første indslag rammer dog ikke vores målgruppe, da det handler om sport, men resultatet af kampen mod Portugal var dog ramt fint. Se overstående link.
                                     
Raphaels årsefemeride 2016
Denne er nu udkommet og kan bestilles på www.astroshop.dk

Ugen, der kommer
Mars og Jupiter kører parløb i denne uge, allermest i weekenden, som kan blive ret forrygende, dog skal man lige være opmærksom på, at Merkur også er gået i gang med at spænde Pluto lidt op for sidste gang i denne omgang. Der er det ekstra vigtigt med ægthed og ærlighed. På den måde vil mange forehavender lykkes. Konjunktionen finder sted i Jomfruen, så nuancerne og detaljerne tæller som vigtige elementer her.
På den måde kan der komme noget stort (Jupiter) ud af det. Venus er heller ikke helt ude af billedet i konjunktionen mellem Mars og Jupiter, så der kan også komme noget smukt og kærligt ud af det. Det er nu, man skal slå til, hvis der skal ske noget vigtigt. Men det er især weekenden, det handler om, hvor Venus er nået forbi oppositionen til Neptun, som står for fantasi, drømme og illusioner. Det skulle jo helst ikke være sådan, at man ligger under for den negative del af disse, og det kan nogle godt komme til i de første seks dage i denne uge. Her skal man mærke godt efter, før man skrider til vigtige handlinger. Men i weekenden sker der yderligere det, at alle de tre nævnte planeter står flot til Pluto, som står i Stenbukken. Derfor vil alle, der har planeter i midten af jordtegnene blive begunstiget af sådanne fantastiske aspekter. Herunder, dem, der er født 10-17 dage inde i jordtegnene Tyren, Jomfruen og Stenbukken. Og faktisk er det det samme med vandtegnene Fiskene, Krebsen og Skorpionen med de 10-17 dage inde i tegnene.
Merkur går nu direkte igen, og så begynder kommunikationen igen at komme på rette spor. Men den skal jo lige forbinde spændingen til Pluto, og det tager sin tid. I de første dage er den stationær, dvs. stillestående, og derefter begynder den langsomt at komme op i normal hastighed igen. Vi må derfor feje for vores egen dør i denne svære tid med flygtninge, skandaler, krige og meget andet, som jeg desværre ikke fik tid at skrive om på bloggen i den forgangne uge, som jeg havde bebudet. Her hjælper, at Merkur nu går i den rigtige retning, så kan der ventes mere aktivitet på bloggen og i ugebrevet, og dermed på Facebook. Det er vigtigt, ikke at gøre alting, som vi plejer. Vi må bryde med vore indgroede vaner. Neptun står for både flygtninge og eskapisme. Nogle vil forsøge at undgå at tage ansvar, men på grund af spændingerne vil det ikke lykkes – eller blot skabe andre udfordringer.
Læs evt. indslagene om Neptun-indflydelser senere i ugebrevet.

MANDAG
Jupiter er nu eksakt i sin harmoni med Pluto, se indledningen. Dette kan begunstige investeringer og køb, især i slutningen af ugen. Der skal dog tænkes og planlægges, man må helst ikke være for impulsiv på grund af andre forhold på stjernehimlen. Herunder det faktum, at Solen samtidig er i spænding til Uranus, der står for hurtige handlinger og overraskelser. Man må være så velovervejet som muligt. Først på eftermiddagen er den hårdeste periode på dagen at komme igennem, for her står Månen i eksakt spænding til Pluto, som kan give negative følelser og føre til fejlinvesteringer og fejlkøb. Nogle vil måske trøstekøbe her, og det kan ikke anbefales.

TIRSDAG
Merkur er i harmoni med Saturn, og så råder fornuften og klogskaben, hvilket sørger for, at de fleste kommer godt ud af de stærke spændinger, som der også er. Nymånen er eksakt kl. 2.06, så nogle vil måske drømme sødt om nye projekter til at sætte i søen, og en del af disse vil helt sikkert kunne blive til noget rigtig godt, hvis de føres ud i livet. Måske kan der blive tale om et partnerskab på den ene eller den anden måde, da nymånen finder sted i Vægtens tegn. Kl. 23.38 går Månen ind i Skorpionen og giver en par dage med meget dybe og stærke følelser.

ONSDAG
I dagtimerne afspænder Månen spændingen mellem Venus og Neptun, og det gør, at dette er engod periode til at foretage sig ting, der har med kærlighed, værdier, penge, kunst og kreativitet at gøre. Intuition og drømme står også fint, så her har vi den bedste af hverdagene i denne uge.

TORSDAG
I dag er der ingen eksakte aspekter, men nogle af de i indledningen nævnte aspekter er dog stadig aktive, selv om de ikke er eksakte.

FREDAG
Nu er det Mars, der står flot til Pluto, og det giver en ekstrem stærk vilje og handlekraft. Bruges denne fornuftigt, kan der komme noget ret fantastisk ud af det, ikke mindst på det værdimæssige område. Det er dagen for manifestation, men projektet skal være bygget på klippegrund og godt planlagt.
Kl. 11.18 går Månen ind i Skytten og giver et par dage med behov for optimisme, glæde, humør og vækst. Der er dog et vigtigt ”aber dabei” ved det hele, når Månen står på Saturn sidst på eftermiddagen; det kan godt give noget skår i glæden, især på grund af Saturns stærke spændinger til hhv. Neptun og Venus, så det bliver en meget blandet dag, der kan svinge hurtigt fra den ene yderlighed til den anden.

LØRDAG
I dag – i de MEGET tidlige morgentimer - er Venus i eksakt spænding til Neptun, læs herom i indledningen. Nu begynder spændinger altså at aftage, selv om den virker i nogle dage med mere og mere nedsat kraft. Spændingen modvirkes af den meget flotte harmoni mellem Merkur og Uranus, der tænker nyt på en meget smart og intelligent måde, så langt de fleste vil komme godt igennem ugen, nogle endda MEGET godt.
I dag er eftermiddagen dog ret urolig på det følelsesmæssige plan. Månen spænder både Mars og Jupiter op, og det giver ustabile, urolige følelser, og for nogles vedkommende kan overdrivelse og temperamentsudbrud være blandt årsagerne til svingningerne. Så hvis man kan undgå fx at lade sig overbegejstre, vil det være fint. Mellem 14.00 og 15.00 er spændingerne eksakte, men virker det meste af eftermiddagen.

SØNDAG
Så har vi ugens mest harmoniske dag. Mars står i eksakt konjunktion med Jupiter, og det er rigtig godt for humøret og glæden, læs også i indledningen. Om formiddagen står Månen flot til Solen og giver helhed og harmoni, så husk også nærheden og samværet på denne ugens sidste dag. Kl. 20.52 går Månen ind i Stenbukken og giver et par dage med fokus på ansvar, tålmodighed og disciplin. Mange vender tilbage til jobbet efter efterårsferien.   

Eksempler på Neptun-energi – forud og bagud
For at nævne et eksempel på Neptun-spændinger er der søndag aften den 11. oktober kl. 18.00 dansk tid en for Danmark vigtig fodboldlandskamp i Yerevan. Armenien spiller mod Albanien. Vi kan ikke længere selv gøre noget, da vi har spillet den sidste kamp. Vi har mistet sikre points i de seneste kampe på grund af Morten Olsens meget stærke spændinger i sit horoskop. Men hvis vi er heldige, kan resultatet betyde, at vi går direkte til EM-slutrunden næste år i Frankrig. Det kræver en hjemmesejr eller et uafgjort resultat. Men her KAN Neptun gå hen og snyde i mere end én forstand. Vi kan blive ”snydt” for den direkte kvalifikation – eller der kan foregå snyd mellem de to lande, fordi hjemmeholdet intet har at spille for ud over æren, og så vil de måske gerne ”sælge” kampen til en fornuftig pris. Der vil i hvert fald blive snakket en del om det efterfølgende, hvis det falder sådan ud. Rygter er jo også symboliseret gennem Neptun.

Landbruget
En lov er i den forløbne uge blevet vedtaget på Neptun-spændinger. Landbruget har via blå blok sejret over miljøet, men på grund af spændingerne i ugen kan sejren vise sig at være en fatal pyrrhussejr. Naturens iboende lovmæssigheder vil med Pluto i spidsen sørge for at sætte en fremtidig stopper for den form for destruktiv adfærd over for naturen, og dermed mennesket.
Landbruget har nu fået lov til at forurene mere – ovenikøbet til en billigere pris! Det handler om hurtige og kortsigtede løsninger, hvor man i stedet burde tænke langsigtet. Nu styrer man i stedet direkte mod katastrofen, og det er sikkert også det bedste på langt sigt. DE fleste mennesker vil ikke ret meget længere finde sig i en forringelse af livsbetingelserne på grund af visionsløse, politiske vedtagelser, der er muliggjort gennem en stærk lobbyisme. Interesser styrer det moderne samfund – læs: penge. Og vi lader velvilligt naturen betale omkostningerne.
Jeg vil tro, at de vedtagelser om implementeringer, der er sket i den seneste tid - specielt omkring og efter den sidste blodmåne i serien - vil være der, hvor grænsen er nået. Nu vil naturen ikke finde sig i flere menneskelige dumheder af en art, som sagtens ville kunne være rettet op på en mere langsigtet og visionær måde. Vi må se, hvordan det går med denne og de andre vedtagelser fra den periode.

Landbrugs-”digt” - frit efter Leonard Cohen
First we take the rand-zones
Then we take the gift
-         Sorry, the poison, of course – or the pesticides!

UGEHOROSKOP uge 42 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Stol på dine evner og på dig selv.
TYR
PS: Læs en bog der inspirerer dig.
TVILLING
PS: Vent med at træffe vigtige beslutninger på jobbet.
KREBS
PS: I et forhold? så skal det plejes.
LØVE
PS: En god prioritering er vigtig.
JOMFRU
PS: Kærlighed og motion er også to vigtige områder.
VÆGT
PS: Der opstår let uenighed på hjemmefronten.
SKORPION
PS: Stop op ind i mellem og tænk dig grundigt om.
SKYTTE
PS: Det er o.k. at være lidt egoistisk.
STENBUK
PS: Fokuser på at skabe harmoni i dine forhold.
I
VANDBÆRER
PS: Tænk dig grundigt om.
FISK
PS: Du får nye ideer og kan sætte spændende mål.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar