søndag den 1. november 2015

Uge 45 astrologisk set

Indhold:
2016-efemeriden – nu haster det
Antikvariatet – nu kan du se det meste
Transformationsspillet kan nu fås igen!
Historiske og religiøse figurer i AstrologiHuset:
Madonna med barn/Ærkeenglen Gabriel/Thorvaldsens Kristusfigur
Specielt foredrag om vaccination i Danmark
Anmeldelser fra AstrologiHusets Boghandel
Ugen, der kommer
Danmark og Sverige – karmiske broderlande
Jyske Bank og Pluto 
Ugehoroskoper for alle tegn


2016-efemerider – så er det nu
Vi har aldrig solgt så mange som i år af Raphaels efemeride, sandsynligvis fordi vi sælger den med tab på grund af de stigende portopriser og de generelle prisstigninger, som gør, at vi også bliver nødt til at hæve prisen lidt.
Jeg skal i gang med at sende en ny bestilling til USA, så giv gerne lyd fra dig, hvis du vil reservere et eksemplar. Vi hæver prisen til 109 kr. plus porto, og den kan bestilles på http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=efemeride

Antikvariatet – nu kan du se det meste
Vi er i gang med at registrere alt, hvad der findes i antikvariatet, hvor der hele tiden kommer nye bøger til. Det er derfor noget af en udfordring, og vi kan aldrig blive helt a jour. Men vi har fået registreret en pæn stor del nu, og den vil vi lægge på bloggen og lægge et link på Facebook og i ugebrevet om en uge. Vil du være en af de første, der ser listen, sender vi den gerne til dig, hvis du sender din mail til astrologi@astrologihuset.dkTransformationsspillet kan fås igen!
Et af de mest udviklende spirituelle spil gennem tiden kan nu fås igen. Det handler om et spil, der er udviklet på Findhorn, og som virkelig mange har fået meget ud af, hvad angår personlig og spirituel udvikling. Spillet spilles almindeligvis over en længere periode, så hver enkelt spiller virkelig kommer i dybden med sig selv. Teksterne er på engelsk. Reserver et spil på astrologi@astrologihuset.dk
  

Historiske og religiøse figurer fra Fønix Living
Vi har nu også fået de meget smukke figurer fra Fønix Living hjem, og de lægges på shoppen efterhånden. De kan reserveres på astrologi@astrologihuset.dk – men de tre er på shoppen, se links og beskrivelser længere nede.
Der er tale om nogle af de smukkeste og mest energifyldte kunstværker, der findes, fx Thorvaldsens Jesusfigur, Michelangelos Madonna med barn. Også elefantguden og Maria Magdalene er blandt vidunderne. Kom ind og se vores udstilling.

Michelangelos Madonna med Barn
Efter originalen i Onze Lieve Vrouwekerk (Vor Frue Kirke) i Bruges, Belgien.
Højde: 24 cm
Vejl.uds.pris:  490,00 kr.

http://astroshop.dk/media/catalog/product/m/i/michelangelos_madonna_med_barn.png
Michelangelos Madonna med Barn

Ærkeenglen Gabriel - Guds sendebud
I naturfarvet sten-finish
Højde: 36 cm
Vejl.uds.pris: 736,00 kr.

http://astroshop.dk/media/catalog/product/_/r/_rkeenglen_gabriel.png
Ærkeenglen Gabriel - Guds sendebud

Thorvaldsens Kristusfigur

http://astroshop.dk/media/catalog/product/t/h/thorvandsens_kristus.png
Reproduktion af Thorvandsens Kristus


Specielt foredrag i Danmark – om bl.a. vaccination
I næste nummer af HOROSKOPET bringer vi en artikel om vaccination, herunder den forkætrede HPV-vaccine. I den anledning vil vi informere om et foredrag i Danmark af den amerikanske læge Suzanne Humphries, som er nyrespecialist og har speciale i intern medicin, Hun var fra 1989-2011 en del af det konventionelle amerikanske hospitalsvæsen, men så skete der noget. Læs om dette på bloggen:
Billetbestilling: www.billetto.dk


Anmeldelser
Naturen er hellig – klimakatastrofe og religion
Jens-André Herbener
208 sider, 199,95 kr., Informations Forlag

Denne bog er en gennemgang af de mulige årsager til klimakrisen. Forfatteren ser de fremherskende kristne retninger som årsagen til klimakrisen. Forfatteren er religionshistoriker og mener, at naturen er hellig, og at miljøproblemer kun kan løses, hvis vi forstår vores skadelige livsstil til bunds. Han anklager den kollektive tro på ”guderne”: Penge, Forbrug og Vækst for at være årsagen til menneskehedens måske største udfordring nogensinde.
Det er virkelig en tankevækkende bog, som påpeger, at mennesket og naturen er på kollisionskurs. Mennesker aktiviteter påfører miljøet uoprettelig skade, og en klimakatastrofe er under opsejling. I de oprindelige naturfolks religioner var der guder og ånder overalt i naturen: I planter, dyr, bjerge, floder osv. I vor tid med den moderne kapitalisme, vækstkult og ortodokse former for religion inden for fx kristendom og islam, er tanken om naturens hellighed droppet næsten overalt.
Man kan også læse, at noget nyt spirer frem, nemlig en grøn religion med spirituel ærbødighed over for den natur, som har skænket os livet. Men kan vi nå at redde naturen mod vores egne overgreb? En rigtig spændende debatbog.


Bliv ven med dig selv
Marianne Bunch
165 sider, 229,95 kr., Historia Forlag

Bogens undertitel lyder: ”En vej ud af stress, depression og angst”. Forfatteren forklarer hvad der fører til disse lidelser og opfordrer til at gå på opdagelse i sig selv. Hun forklarer det, der sker i os, og vi får redskaber til at lære os selv bedre at kende, til at ændre vores tanker og dermed påvirke vores liv i positiv retning. Læserne lærer om kroppens og psykens signaler og at rumme alle sine følelser. Det hele sker på en omsorgsfuld måde, og et af de grundlæggende redskaber i denne proces er mindfulness. En meget instruktiv og praktisk anvendelig bog.

Alkaline living – en enkel guide til et sundt liv
Bettinna Laxholm Delfs
200 sider, 249,95 kr., indb.
Gyldendal

Først skal det siges, at der her ikke er tale om en ny form for kur, men alene nogle enkle retningslinjer for, hvordan små ændringer i hverdagsvaner kan rette op på syre-base-balancen til gavn og glæde for både udseende, sundhed og velvære.
Forfatteren opfordrer til at skifte livsstil langsomt - trin for trin. Eksempelvis kan man starte med at drikke mere vand og/eller gå tidligt i seng. Har man overskud til det, indeholder bogen også et fint forslag til en syvdages kickstart. En rigtig god og fornuftig bog til ændring af vores eventuelle dårlige vaner. http://astroshop.dk/bettinna-laxholm-delfs-maiken-buchwald-alkaline-living-en-enkel-guide-til-et-sundt-liv.html


Sundhed kommer fra hjertet – hvordan det guider og forbinder os
Markus Peters
193 sider, 249,95 kr., Gyldendal

Forfatteren ser hjertet som det vigtigste organ for vores følelser, og via disse virker hjertet ind på kroppen og dens funktioner. Bogen beskriver en hjertestyret tankegang, som er grundlaget for at få et bedre helbred. Forfatteren ønsker, at kardiologien skal have et bredere syn på mennesket og ikke blot have fokus på selve hjertet, men hele mennesket.

Fantasifuld flora – malebog med håndtegnede blomstermotiver
Nina Leth
96 sider, 149,95 kr., Gyldendal

Dette er den første malebog i en serie på tre. De fleste af motiverne er tegnet efter rigtige blomster, fx margueritter og valmuer. Bogen er særdeles indbydende og er en god julegave til børn og andre kreative sjæle.


Hjernens nye liv
David Perlmutter
320 sider, 299,95 kr., Gyldendal

Hjernesygdomme er et stadigt voksende problem for menneskeheden. Bogen her indgyder positive fremtidsudsigter. Ny forskning viser, at hjernens sundhed og sygdomme i høj grad er styret af, hvad der foregår i tarmen. Undertitlen lyder: ”Tarmfloraens forbløffende evne til at helbrede og beskytte din hjerne”.  Her gennemgår forfatteren den nyeste forskning på området. Han giver også en række tips til, hvordan man kan styrke hjernen ved at holde tarmfloraen sund – og dermed også åbne mulighed for at hente et helt nyt sundhedspotentiale for hjernen. Blandt hans råd finder man fx en række fødevarer, der er sunde for hjernen, og dels nogle simple trin til at holde både hjerne og tarm glade.


Cd´er

Voices from Heaven I-II
Runar Halonen & Tron Syversen
54 minutter, 149 kr., TRON Music

Dette er lydhealing med musik, der er kanaliseret af Tron Syversen gennem hans musik og gennem Halonens stemme som instrument for skabelse af unikke frekvenser, som går ind i lytterens sind.. Vokalen spænder fra dyb til høj og skaber indre billeder. Man får klart et billede af, at musikken er hentet fra et meget kraftfuldt sted, som kraftmæssigt kan sammenlignes med Syversens bedste produktion, nemlig pianomusikken inspireret af Frans af Assisi.
På vol. II hører vi også sangeren Helene Edler Lorentzen, og hun tilfører en ny engleagtig dimension til musikken, og man kan roligt kalde resultatet for ”en verden af vellyd”.Piano Meditations – Music for relaxation and Wellbeing
Tron Syversen
62 minutter, 149 kr., TRON Music

Denne cd kan sammenlignes med Syversens helt fantastiske cd ”The Spirit of Assisi”, som vi tidligere har anmeldt. Her har han hentet inspiration i naturens skønhed og bevægelsesterapeut Boliana Thompsons spirituelle arbejde samt det clairvoyante medium Phil Philips. Man bliver gennem hellige meditationer ført ud i vores sjæls dybder. Helene Edler Lorentzen lægger igen stemme til sammen med Siri McAlpine. Ydermere ledsages det af et smukt symfoniorkester – virkelig sublim meditationsmusik, som reflekterer meditationens essens og åbenbarer et landskab, lytteren kan dvæle i.

Ugen, der kommer
Mars og Venus er stadig særdeles virkningsfuld, og Jupiter er også stadig med i denne tredobbelte konjunktion, som nu synger på allersidste vers. Dette er godt for økonomi og kærlighedsanliggender, det kan du læse mere om ved at se under de seneste 2-3 uger. Da de andre spændinger nu også er forduftet, går vi ind i en uge, hvor der er meget mere ro og harmoni end længe. Fordelen herved kan især mærkes i de tilfælde, hvor man sætter noget i gang, starter noget nyt op. Og send gerne information til mig på astrologi@astrologihuset.dk om nye tiltag som fx pladser, veje, virksomheder, som iværksættes i denne og i næste uge. Husk gerne at skrive åbnings- eller indvielsestidspunktet. På den måde kan vi følge de forskellige projekter hen ad vejen. Den 6. november kl. 15.00-17.00 indvies en ny plads på Østerbro, lige uden for vores vinduer. Husk gerne, at skrive tidspunktet op, når der i talen siges fx: Og nu erklærer jeg hermed Haralds Plads for åbnet. Eller det tidspunkt, hvor der skåles i champagne eller foretages en snoreklipning.

Den nye plads neden for vores vinduer kommer til at hedde Haralds Plads, fordi den ligger i Haraldsgade, opkaldt efter Harald Blåtand.
Det er spændende at følge med og kende baggrunden for gadenavne, bygninger m.v. Dette kan astrologien på denne måde bidrage til.

PS. Jeg har besluttet at samle alle de eksakte tidspunkter, læserne indsender, og udgiver dem på blogger her, eller i Astrologimagasinet HOROSKOPET, så informationerne kan blive gemt for eftertiden. Det vil også være godt at få oplyst beslutnings- og igangsætningstidspunktet. Især er det vigtig med indvielses- eller åbningstidspunkterne, som også kan være for broer og institutioner og andre bygninger. Tidspunkterne for, hvornår man siger ja til hinanden i kirken, barnedåb og andre mere private data, bør også altid findes tilgængeligt i familierne.

Som noget nyt kan vi tilbyde at tilføje dåbstidspunktet i de personlige børnebøger, hvis det ønskes. De er jo blevet meget mere fleksible i det hele taget i den nye udgave, som også har blanke sider, der fx kan bruges som gæstebog ved dåben, til fotos, håndaftryk eller en personlig hilsen. Kun fantasien sætter grænser!


MANDAG
Kl 8.06 går Merkur ind i Skorpionen og begaver os med nogle uge, hvor kommunikationen bliver dyb og skarp, til tider ironisk. Både ord og følelse får mere vægt, for Månen går kl. 16.48 ind i Løven og giver et behov for storsind og i det hele taget store armbevægelser. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen dog i spænding til samme Merkur, hvilket ikke fremmer kommunikationen. Det kan være svært at få ordene frem, i hvert fald de rigtige - og så tier mange hellere i stedet og har ingen kommentarer.
Periodens slogan kan i dag lyde: Der er svært at få ordene frem, men umuligt at få dem tilbage…

TIRSDAG
Dette er dagen for den eksakte konjunktion mellem Mars og Venus, som befordrer både økonomi og kærlighed. Først på eftermiddagen står Månen dog i spænding til Solen og giver lidt følelsesmæssig uro, som godt kan stikke dybt, da Solen står i Skorpionen, og rammer stoltheden da Månen står i Løven.

ONSDAG
I dag er der ingen aspekter, så det er ugens roligste dag aspektmæssigt set.

TORSDAG
I dag er hele 4 faktorer i spil. Kl. 3.22 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med behov for fokus på nuancer og detaljer.. Midt på dagen er Månen i spænding til Saturn, og så ser mange ret sort på tingene. Nogle vil sikkert kalde det for realistisk, og det er sikkert også sandt på grund af de mange harmonier i denne uge. Men mange vil være ret skeptiske i deres indstilling, da Månen også er i spænding til Neptun og dermed udløser Saturn/Neptun-spændingen. Dette gør dagen til en svingning mellem fantasi og virkelighed – fiktion og fakta. Hvad er virkeligt, og hvad er uvirkeligt? Om eftermiddagen er der dog et fint aspekt, der trækker i den rigtige retning og gør, at det hele nok skal gå. Månen står nemlig flot til Merkur og begunstiger kommunikationen. Bare man får sat ord på tingene, skal det hele nok gå godt – så fortæl endelig andre om, hvad du mener og hvordan du har det.

FREDAG
Her er dagen med de fleste astrologiske faktorer i spil, nemlig hele 5. Solen står i eksakt harmoni med Pluto og sætter dermed fokus på dybde og intensitet, og det øger passionen. Fin økonomisk dag til køb, salg og investeringer. Og det er lige fra morgenstunden, hvor Månen også står godt til både Pluto og Solen – og også om eftermiddagen, hvor den står godt til Jupiter, så der kan blive tale om en decideret festdag, hvor man bør fejre selv den mindste ting. Eller simpelthen fejre, at der ikke er noget særligt at fejre – altså fest for festens skyld. Merkur er også i eksakt harmoni med Neptun, så både den mentale skarphed og fantasien er til stede og fungere perfekt sammen. Mange vil derfor være rigtig gode til at mærke efter – og mærke rigtigt.

LØRDAG
Først står Månen på Mars og giver energi og mod. Derefter står den på Venus og giver behov for at modtage og nyde, og det skal være kvalitet. Kl. 16.14 går Månen ind i Vægten og sætter fokus på andre mennesker, herunder en eventuel partner i et par dage.

SØNDAG
Kl. 16.31 går Venus ind i Vægten og giver os nogle uger med fokus på værdier, økonomi og kærlighedsrelationer. Sidst på eftermiddagen og om aften kan der dog godt gå lidt skår i glæden, da Månen spænder Pluto op, og så skal der ikke meget til for at give stærke reaktioner fra andre. Så vil du have søndagshygge, skal du nok ikke begynde at gå i dybden med en eller anden problemstilling, for det kan godt ende i en skyttegravskrig – måske på grund af træthed eller mangel på energi efter en aktiv periode.

Danmark og Sverige – karmiske broderlande
-         Astrologisk lige efter bogen!

Danmark og Sverige har altid haft meget med hinanden at gøre. Dels ligger vi tæt på hinanden, dels har de to folk mange fælles træk – og jeg vil tilføje: Også karmisk set.
Lige nu har vi en fælles flygtningesituation, som dog tackles vidt forskelligt. Danmark lukker sig sammen, og Sverige åbner sig. Eller rettere åbnede sig, for det blev naturligvis for meget for vores svenske venner at påtage sig at løse situationen på næsten hele Europas vegne. Hatten af for alt det, de nåede at udrette, før det hele kørte af sporet, fordi flere EU-lande lukkede i.

Lige nu møder vi dem i tennis, hvor deres overtag har været massivt næsten altid, og er det endda også nu, hvor Sverige ellers er nede i en bølgedal. Vi har haft drabelige arvefjendeopgør mod svenskerne gennem tiden i herrefodbold, og nu skal vi møde dem igen. Hvad angår kvindefodbold har vi lige spillet en vigtig kamp, og tabt.
Men om et par uger kommer det vigtigste i mange år, måske nogensinde. Herrerne har trukket Sverige og skal spille playoff-kamp i midten af november, hvor det er os, der er favoritter, men hvor det astrologisk set sagtens kan gå galt. Dels på grund af Morten Olsens meget store spændinger i sit horoskop, og dels på grund af kampenes placering tidsmæssigt. Vi har tilsyneladende trukket det længste strå, fordi vi var heldige at få hjemmekamp i den sidste og afgørende kamp. Men astrologisk set er det faktisk ikke nogen fordel, snarere tværtimod. Herom senere på bloggen.

Vi har også et ekstraordinært astrologisk fællesskab i denne tid, hvor der indtræffer noget MEGET sjældent i begge landes horoskoper. Og det er naturligvis Neptun, der er inde i billedet. Den står for flugt og flygtninge, som jo er et varmt emne i begge lande. Neptun har kørt én runde i Danmarks horoskop på ca. 165 år (siden 1849, omløbstiden er ca. 165 år i gennemsnit). Men i Sveriges horoskoper har den kørt hele tre runder fra den 6. juni 1523 kl. 10.54.25 i Strängnäs, hvor Gustav Vasa valgtes til konge over et selvstændigt Sverige.
Nu står Neptun præcis oven på Saturn/Neptun/Måneknude-konjunktionen i Fiskene, og i de seneste ca. 3 år har den stået på udlandsplaneten Jupiter, også i Fiskene, som er Neptuns tegn! Ydermere udløser den de tre planeters spænding til Uranus (oprør, uro) i 9. hus (udlandet).

Vi har tidligere skrevet om Danmarks Neptun-return, hvor vi også kom ind på filmens verden, som også har med illusionsplaneten Neptun at gøre. Vi kom ind på, at nu er det nye tider for dansk film, og vi skal være glade, hvis vi blot kan nå en enkelt nominering mere til internationale filmpriser, fx Oscar. Vi skal med stor sandsynlighed ikke nære noget større håb om at vinde, som vi ellers har prøvet nogle gange - medmindre, at vi fx finder en helt ny genre i stil med dogmefilmene, og det er ikke sandsynligt.

Den første Oscar tilfaldt Gabriel Axel tilbage i 1988 med Babettes Gæstebud. Året efter vandt Bille August både en Oscar og De Gyldne Palmer med Pelle Erobreren. Derefter fulgte igen Bille August med palmerne i 1992, Lars von Trier i 2000 og senest Susanne Bier med en Oscar i 2011. Men vi slår stadig ikke svenskerne på filmområdet, når vi ser på filmhistorikken som helhed.

Tilbage til Sveriges meget usædvanlige horoskop i denne tid. Ikke alene har Neptun fuldført en runde mere, men det har Pluto også! Dette er så uhyre sjældent, at det formentligt tidligst vil kunne forekomme igen om flere millioner år. Neptun står for humanisme og idealisme, og man kan roligt sige, at der her er tale om, at disse værdier er inde i billedet.
I parentes bemærket står den progressive Måne lige nu også i konjunktion med sig selv efter 18 (progressive) runder. Og så skal det betones, at transit Saturn (krise) også udløser spændingen mellem Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun, og dette fortsætter indtil begyndelsen af 2017. Det er en afgørende tid, hvor Sverige gør op med tidligere tiders lukkethed og neutralitetspolitik. Eller rettere: De ser nu konsekvenserne af fortidens politik, som ikke var dårlig, men nødvendig i situationen. Det var, som det skulle være; nu er situationen blot en helt anden, og det kræver en anden handlemåde, når udfordringen skal tackles, for nu at blive i fodboldsproget.

Hvad angår spændingerne mellem Saturn og Neptun, er der tale om en slags gensidighed, som nærmest er blevet til en genstridighed. De to planeter er i dobbelt spænding, hvilket betoner flygtningekrisen yderligere. Transit Saturn (grænser) er i spænding til Neptun (flygtninge), og omvendt er transit Neptun i spænding til Saturn.

Det skal også siges, at Neptun og Pluto danner noget, men kan kalde for ægte repetitionsaspekter. Når de stiller sig oven på deres egne udgangspositioner og udløser præcis de samme aspekter, som findes i fødselshoroskopet. Normalt regner man alle klassiske aspekter for gentagelsesaspekter. I Sveriges horoskop står fx Saturn og Neptun i konjunktion med hinanden, men man kalder det også et repetitionsaspekt, når fx Neptun er i sekstil, kvadrat eller trigon til fødsels-Saturn. De meget usædvanlige, ægte repetitionsaspekter understreger alvoren i Sveriges nuværende situation, hvor man skal regne med at skulle handle anderledes end sædvanligt, når udfordringerne skal løses. Der skal nytænkning til for at sikre, at man undgår kollapsen. Her må man også forholde sig til den verserende opløsningsproces i den gamle verdensorden, før en ny kan indfinde sig.

Det vil sige, at Sverige står i en situation, som kan ende i en undergangsperiode for det bestående system, som dog samtidig er en mulighedernes tid, hvis man tør tage elgen ved hornene og tage de opgør og konfrontationer, som uvægerligt vil følge i den nærmeste fremtid. Lige nu er man i en situation, hvor Sverigesdemokraterne har påvirket det politiske liv på en måde, så alle andre partier har malet sig selv op i et hjørne i deres ultimative modstand mod SD. Dette har skabt handlingslammelse og magtesløshed, som igen har bevirket en indenrigspolitisk nærmest ukontrollabel situation, hvor en svag statsminister hører med ind i det samlede billede. Og den beslutning, der er truffet mellem de 6 andre partier om at begrænse indvandringen er så svag, at den ikke vil få nogen indflydelse på situationen, i hvert fald ikke på kort sigt. Alt sammen i skønneste overensstemmelse med astrologien.

Her er det på sin plads at tilføje, at EU også er ude i er megakrise, og at dette kan få indflydelse på den eventuelle støtte til Sverige. EF blev til EU den 1. november 1993, som viser meget store udfordringer, men dette horoskop fortjener en særskilt gennemgang, som følger senere. Sverige kan sagtens komme ud i en gældskrise, før situationen er løst.

I det interne, progressive horoskop står Pluto (andres værdier) i 2. hus (egne penge), i spænding til MC, så der er fare på færde, hvad økonomi angår. Men da Saturn står forbilledligt til Pluto, vil jeg tro, at det hele ender med, at EU kompenserer Sverige for de fleste af de ekstra udgifter til flygtninge. Selv om der er tendenser til konkurs eller lignende, så vil det ikke gå så galt i denne omgang.

Dette vil dog, på grund af de mange spændinger, ikke ske uden sværdslag. Uranus (nytænkning) står i 7. hus, så der skal afgjort tænkes nyt for på sigt at få indført en ny samfundsmodel. Man må ligesom Danmark i gang med at indføre grøn omstilling og dermed øget bæredygtighed.  

Tager man skridt til dette, samarbejder man med horoskopet, og så vil det hele glide meget lettere. Men det kræver en ændring i den kollektive bevidsthed – som igen er vist astrologisk gennem de meget specielle kombinationer.

Jyske Bank og Pluto – problemer som forudsagt
Jyske Bank åbnede den 7. juli 1967 kl. 9.00 i Silkeborg. Pluto har derfor været i spænding til Solen i de seneste par år og slutter af nu omkring årsskiftet. I realiteten begyndte Pluto at raserer horoskopet for 2-3 år siden, da den begyndte at spænde både Månen og Saturn op. Her var der et par rigtige møgsager, og det sidste ord er ikke sagt i den jyske banksag, for Pluto skal også forbi spændingen til Merkur, som hersker over Ascendanten og derfor er horoskophersker, den vigtigste planet i horoskopet. Den er samtidig medhersker over 10. hus, og det gør den endnu vigtigere.
Jyske Bank fusionerede med BRF for et par år siden, altså i løbet af Pluto-perioden, og fusioner – sammen md konkurser - er ret almindeligt, når Pluto virkelig tager fat. Astrologiske set er det særdeles forventeligt, at der ville være store knaster i en sådan fusion. Banken vil derfor komme til at halte bagefter de andre toneangivende banker herhjemme.
Vi kan derfor vente, at bankens indtjening vil komme til at halte i nogen tid femover, hvor både Uranus og Pluto i den næste 5-6 år også skal forbi Mars, som er medhersker i 8. hus, hvad der også øger ustabiliteten.
Der kan naturligvis også komme et par opgangsperioder i de nærmeste år. Men det er sandsynligt, at de bliver af forbigående karakter. Banken er lige kommet ud af tredje kvartal med et overskud på 326 mio. kr. før skat. Det er det 6. kvartal efter BRF-fusionen, og resultatet udgør lidt over halvdelen af overskuddet for samme periode sidste år. Det er ikke noget tilfredsstillende resultat, men banken påpeger, at de 250 mio. kr. skyldes negativ påvirkning fra renteudviklingen.
Det er også sandsynligt, at banken i de næste 5-6 år indgår i en fusion mere, denne gang sikkert med en anden bank - ikke et andet realkreditinstitut. Det vil også være svært at få indtjeningen til af stige markant som håbet. Derfor er det ikke udelukket, at en fusion med en anden storbank kan komme på tale. Her vil Sydbank i så fald være oplagt.

UGEHOROSKOP uge 45 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Der er fokus på kærlighed og parforhold.
TYR
PS: Forkæl dig selv lidt, du har fortjent det.
TVILLING
PS: Kast dig ud i spændende projekter.
KREBS
PS: Tænk på dig selv først.
LØVE
PS: Uenighed skal løses hurtigt.
JOMFRU
PS: Gå ikke på kompromis med dine ideer.
VÆGT
PS: Bekymrer du dig for meget om andre?
SKORPION
PS: Du er der, hvor det sjove sker.
SKYTTE
PS: Hold dig ikke tilbage.
STENBUK
PS: Nyd det positive og sjove.
VANDBÆRER
PS: Du kan få et godt råd af en gammel ven.
FISK
PS: Der er mange sider af samme sag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar