søndag den 8. november 2015

Uge 46 astrologisk set

Indhold:
Varm nyhed om de personlige dåbs- og navngivningsbøgerne
Bøger i Antikvariatet
Lys over Stillehavet med link
Indlæg om lysnatten i oktober
Anmeldelse: Kroppens intelligens
Ugen, der kommer
Flystyrtet
HPV-vaccinen – føljetonen fortsætter
Thornings kandidatur
Præst går ind for reinkarnation
Ugehoroskoper for alle tegn

Varme nyheder om dåbs- og navngivningsbøgerne
Hvad angår de personlige eventyrbøger for børn, er der rigtig gode nyheder. Vi udvikler hele tiden konceptet og kan nu tilbyde at sætte op til 5 billeder ind i en bog, hvis vi modtager dem som png- eller jpg-filer sendt til inger@astrologihuset.dk
Det kommer til at koster et mindre gebyr, men for alle bestillinger, der modtages senest den 20. november, er det gratis. 

Bøger i Antikvariatet
Vi arbejder på at lave en fuldstændig fortegnelse over alle bøger, der er til salg i AstrologiHusets Antikvariat. Nu er vi ved at være halvvejs, og mange bøger er blevet solgt, netop på grund af offentliggørelsen på Facebook, og her er linket:

Lys over Stillehavet
Der er masser af lys
Fænomener i øjeblikket. Først var der to tilfælde over Nordeuropa, og nu er turen kommet til USA, se linket med reaktioner fra nogle californiske piger, som iagttog fænomenet fra en bil og var åndsnærværende nok til at filme det.

Nyt læserindlæg om lysnatten i oktober
Jeg er overbevist om, at det ikke er tilfældigt, at antallet af lysfænomener i stigende, herunder de indre oplevelser af samme karakter. Læs også de andre indlæg på bloggen og Anitas nye, detaljerede indslag: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=6789634697964880915#allposts
Jeg mener, at fænomenerne er direkte beskeder fra den åndelige verden om, at store forandringer er på vej, og at en ny verdensorden er begyndt at indfinde sig. Derfor kommer der mange direkte opgør med den gamle verdensorden. Og flere og flere får vist den nye tid i (lys)glimt.


Omtale af ny bog
Kroppens intelligens
Sherrie Dillard
337 sider, 329,95 kr., indb.
Det Blå Hus
Bogen tager sigte på at lære læserne at udvikle deres intuition og få indsigt i de bagvedliggende årsager til sygdomme – og hvordan healing kan bruges til at genoprette kroppens naturlige sundhed og balance.. Forfatteren er ”medicinsk intuitiv”, og hun demonstrerer her, at han evner at dele ud af sin indsigt og evner på en god, instruktiv måde. Man lærer at udvikle sine naturlige, intuitive evner og lærer at forstå kroppens budskaber, så man kan finde frem til sygdomme, dysfunktioner og andre ubalancer hos én selv eller andre.
Der er ifølge bogen fire grundlæggende former for intuition, og hun går i dybden med de åndelige evner klarsyn, klarfølelse, klarhørelse, klaropfattelse og vibrationsfølsomhed. Desuden gennemgås auralæsning, chakraer, kostplaner, energibalancering og åndelige vejledere.
Man kan teste sig selv gennem flere spørgeskemaer og bl.a. finde ud af, hvor meget energi man har til rådighed fysisk, mentalt og emotionelt. Man kan også finde ud af, hvilken slags medicinsk intuitiv man er fra naturens hånd – og hvordan man kan udvikle sine evner. Man finder også lette trin-for-trin-øvelser og effektive guidede meditationer, som er krydret med flere cases og oplevelser fra forfatterens liv.
Det er en praktisk og indsigtsfuld bog, og man kan roligt sige, at man på grundig og kyndig vis føres rundt i de mange facetter af vores åndelige liv. Godt gået.

Ugen, der kommer 46
Der er ikke mange temaer i denne uge. Dog går Mars ind i Vægtens tegn og bringer mere balance og hensyntagen i menneskelige relationer ind i billedet på den gode måde. Solen og Merkur begunstiger vækst- og optimismeplaneten Jupiter, ligeledes på den fine måde. Det begunstiger især dem, der er født hen over midten af jord- og vandtegnene, samt dem, der har planeter stående ca. 14-18 grader i de nævnte tegn. De kan være meget heldige på de områder, de pågældende planeter repræsenterer. Der er en Guds Finger i denne uge mellem Solen, Jupiter og Uranus, så det kan bliver en meget speciel uge for mange, og det på den gode måde. Har man noget vigtigt, der skal gøres, så nap indeværende uge og gennemfør projektet eller tag beslutningen om at gøre det.

MANDAG
Ugen begynder med, at der ikke er nogen eksakte, astrologiske faktorer. Derfor skal man normalt ikke starte nye, større projekter op. Dog vil der bestemt ikke være tale om nogen katastrofe at gøre det alligevel på grund af de mange harmoniske aspekter, som blot ikke er helt eksakte; men de er stadig ret virkningsfulde, derfor kan man sagtens foretage sig vigtige ting i dag. Dog skal det helst ikke indebære noget, der hovedsageligt har med følelser at gøre, da Månen i så fald helst skal have harmoniske aspekter.

TIRSDAG
Kl. 5.02 går Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med dybde, intensitet og passion. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen godt til Neptun og sætter fokus på intuition, drømme og fantasier. Se evt. en god film eller gå i teatret. Det er dagen for den eksakte harmoni mellem Merkur og Pluto, og så vil mange tænke dybt over tingene og kommunikere intenst og lidenskabeligt – nogle gange nonverbalt. Pluto er ikke den, der åbner de store samtaler op, men den følger gerne trop, hvis talen falder på fx det psykologiske område.

ONSDAG
Dette er dagen med de fleste astrologiske faktorer, og alle er harmoniske. Derfor er dette dagen, man kan starte de store ting op på en god måde, der vil avle succes. Solen er i eksakt harmoni med Jupiter, læs evt. indledningen. Dette skaber vækst, som er grundlaget for lykke. Mange kan være heldige i dag, og i denne her uge i det hele taget. Månen danner hele 4 harmonier, begyndende med Pluto, som igen fremmer dybde og lidenskab. Dernæst er det den kommunikerende Merkurs tur til et besøg fra Månen. Sidst på dagen er det vækst- og glædesplaneten Jupiter samt Solen (en selv), der står for tur. En helt igennem flot dag til rigtig mange ting, faktisk det meste!

TORSDAG
Kl. 16.14 går Månen ind i Skytten og giver et par dage med held i sprøjten sammen med følelse af lykke og glæde. Næsten samtidig står Månen flot til energiplaneten Mars, og så kan der sættes turbo på tingene. Det er også dagen, hvor Mars går ind i Vægten, læs evt. indledningen.

FREDAG
Dagen begynder sløvt og ufokuseret med, at Månen spænder den søvnige og verdensfjerne Neptun op, så mange har sikkert lidt svært ved at komme ud af fjerene. Det hjælper dog meget på det, at Venus står flot til Saturn og giver stabilitet og styr på tingene i det hele taget. Merkur står godt til Jupiter, så mange er glade og har stor diskussionslyst – med meget store armbevægelser. En rigtig god dag.

LØRDAG
Heller ikke i dag er der eksakte aspekter, læs evt. også under mandag, hvor det samme er tilfældet.

SØNDAG
Kl. 1.21 går Månen ind i Stenbukken og giver et par pligt- og ansvarsbetonede dage, hvor mange må udføre mere dagligdags pligter. Dog er eftermiddagen i dag præget af Månens harmoni med Neptun, der indbyder til kunstneriske eller naturoplevelser. Mange kan få glæde af at bede en bøn eller meditere. Samtidig er Månen i spænding til Venus, hvilken kan give forskellige opfattelser af, hvad der betyder noget i livet. Også kærligheden kan lide lidt under dette flygtige aspekt, som kun varer nogle timer. Find en god balance mellem det sociale og det at være sammen med sig selv.  

Flystyrtet på Sinai-halvøen
Teorierne flyver rundt i pressen, om der er tale om et terrorangreb på det russiske fly i lørdags. Jeg så på afgangshoroskoper i søndags og fandt, at det var atypisk – altså ikke typisk for et ”almindeligt” flystyrt. Intuitionen fortale, at det nok var terror, men Jeg fik ikke gjort mere ved det. I dag opstillede jeg så et øjeblikshoroskop (5. november kl. 12.12), og spurgte om der er tale om bombeterror, som fx Islamisk Stat kunne have foretaget. Og jeg finder, at svaret meget vel kan være bekræftende. Om det i så fald er en bombe, eller om der er skudt fra Jorden, er ikke til at sige.
AC står i Stenbukken, hvor Saturn (skæbne, krise) hersker. Netop Saturn er hårdt spændt for lige i dag, da den er fokusplanet i et T-kvadrat med Månen, som hersker over DC (omverdenen) og Neptun (religion, kaos, hemmeligheder). Månen står i 8. hus (død, fanatisme).
Konklusionen er med meget stor sandsynlighed, at det er terror, og vi kan vente, at Putin vil reagere kraftigt og slå hårdt ned på Islamisk stat, især i Syrien. Styrtet kan derfor få stor betydning for verdenssituationen med flygtningekrise, økonomisk krise i Sydeuropa, situationen i EU osv. Vi er i gang med et opgør med den gamle verdensorden.

HPV-vaccinen – føljetonen fortsætter
Sundhedsstyrelsen modtog den 5. november 2015 en ekspresbestilt godkendelse af den berygtede HPV-vaccine fra den højeste europæiske medicinske myndighed European Medicines Agency (EMA), som blev nedsat i 1995 for at føre tilsyn med medicinalindustrien og dens produkter i EU. Begrundelsen for godkendelsen af HPV-vaccinen er, at EMA har vurderet, at denne vaccine ikke er skyld i de mange bivirkninger unge kvinder har fået kort tid efter, at de er blevet vaccineret med HPV-vaccinen plus, at der er flere fordele ved HPV-vaccinen, end der er ulemper ved denne vaccine uden at EMA gider gøre sig den ulejlighed at uddybe, hvilke fordele og ulemper de mener, der er ved denne vaccine. Det er fx endnu ikke bevist, men det rene gætværk, at denne vaccine, hvis primære formål, er at forebygge primært livmoderhalskræft, faktisk virker mod livmoderhalskræft og mange andre kræftformer, således som en talsperson for Kræftens Bekæmpelse udtalte til pressen den 7. november, for de var bekymrede for tendensen til, at et stigende antal piger og deres forældre fravælger vaccinen vil fortsætte. Vaccinationsraten er nemlig faldet fra 90 % til for årgangene 1998-2000 til 70,1 % for årgang 2002.
Så Sundhedsstyrelsen har indtil videre valgt at negliere det forskningsarbejde, der i lang tid har foregået og stadig foregår blandt forskere her hjemme på bl.a. Frederiksberg Hospital, hvorfra en enkelt forsker, som forsker i HPV-vaccinens bivirkninger, stod frem i TV2News den 5. november og udtalte, at han aldrig ville kunne slippe af sted med, hverken at godkende eller ikke godkende vaccinen, hvis han havde brugt det samme beslutningsgrundlag, som EMA har brugt til at godkende HPV-vaccinen. Man kan også undre sig over, at godkendelsen kommer på et tidspunkt, hvor det endnu ikke er klarlagt, hvorfor der både ifølge de tusindvis af HPV-vaccinerede og deres pårørende vidner om så mange livsinvaliderende bivirkninger, at der ikke er nok spalteplads til at nævne dem alle her.
Det skal i parentes nævnes, at den danske Sundhedsstyrelse modtager ca. 80 % af deres økonomiske midler fra medicinalindustrien og man kan kun gisne om, hvor meget European Medicines Agency modtager i tilskud fra medicinalindustrien, når man tænker på, at EMA har deres hovedsæde i London ligesom alle de største medicinalvirksomheder i Europa har deres hovedkvarter, samt hvor også de største investeringsbanker/spekulationsvirksomheder har deres hovedkvarter i øvrigt. Dette er ikke tilfældigt, da sagen om HPV-vaccinen handler om store penge.
Vi må derfor se i øjnene at Sundhedsstyrelsen i dette tilfælde ikke har tænkt sig at udføre det arbejde, som de er nedsat til, bl.a. at varetage patientsikkerheden for danske statsborgere, men i stedet har valgt at vende det blinde øje til og fuldstændig se bort fra de åbenlyse og livsinvaliderende bivirkninger HPV-vaccinen indtil nu har givet tusindvis af unge kvinder. – Af Morten Bruun
PS. Vi vender tilbage både her på bloggen og i Astrologimagasinet HOROSKOPET med mere stof, herunder den astrologiske forklaring.
 
Thornings kandidatur
Vi har tidligere skrevet, at Thorning står godt rent astrologisk til at få posten som flygtningehøjkommissær i FN, men at vi manglede data på de andre kandidater. Vi har nu fået data på den tyske kandidat, Achim Steiner, som er født en 17. maj 1961 i Brasilien. Hans Venus bliver i denne tid angrebet af både Uranus og Pluto, så han slår ikke Thorning, hvis man kun ser på det astrologiske parameter, hvad der jo ikke er tilstrækkeligt. De faktuelle forhold skal naturligvis regnes ind, og her er der en vis tvivl om Thornings faktiske kvalifikationer som FN-chef, og det trækker ikke i den rigtige retning for hende.
Thorning har ambitionsplaneten Saturn stående på Merkur, som står fint i hendes horoskop, så ambitionerne fejler ikke noget, og hun har under alle omstændigheder en chance i det store spil om posten. Jupiter står på Pluto og udløser hendes T-kvadrat i de næste par uger, hvor vi sikkert flere indikationer på, hvor Thorning står i rangfølgen.
En anden faktor, som kan hindre hendes muligheder, er, at hun kommer fra et land, som ikke har den største vilje til at tage sin del af flygtningestrømmen. Ikke just noget flatterende for en flygtningehøjkommissær. Af samme grund har hun udtalt til pressen, at Danmark godt kan tage imor flere flygtninge – stik modsat af, hvad hun sagde undervalgkampen så sent som i juni måned. Der er altså mindst et par forhold, der trækker nedad for Thorning, og da det er væsentlige faktorer, kan det dumpe hende i det afgørende opløb. Vi krydser fingre for de danske muligheder og håber, at hendes fine aspekter kan gøre deres virkning til Thornings fordel.

Præst går ind for reinkarnation
I tv2 Øst den 30. oktober kunne man høre en præst (fra Vig i Odsherred) udtale, at hun gik ind for reinkarnation, og nu skal hun til tjenstlig samtale hos Roskildebispen. Måske var udsendelsens start kl. 20.00, hører gerne derom fra læsere, der har set det. I hvert fald står MC på Neptun (religion) og udløser dennes spænding til Saturn (autoriteter), og der hersker over 8. hus (død, reinkarnation). Og DC står på Pluto og udløser dennes spænding til Pluto. Under alle omstændigheder står Månen (kvinder) i Tvillingerne (der var to kvinder i studiet) stod i spænding til den tredobbelte konjunktion mellem Jupiter (religion), Venus (værdier) og Mars temperament). Saturns spænding til Neptun fra Skytten til Fiskene viser det dogmatiske og fundamentalistiske i sagen, hvor systemet træder i karakter og vil bestemme, hvordan præster skal forkynde, og hvad de i det hele taget må sige. Præsten (Annette Berg) vil meget forudsigeligt få at vide, at hun ikke må lade sin egen mening og holdning skinne igennem i sin kirkelige forkyndelse, hvilket hun heller ikke gør, når hun selv skal sige det.
Kort efter hørte jeg, at Lars Muhl havde været på tv og forklaret sin holdning på bedste vis. Har nogen et link til denne udsendelse, så send det gerne, så lægger jeg det på bloggen hurtigst muligt.

Balladen om Carl Holst fortsætter
"What did you learn in school today", lyder omkvædet på en gammel Eddie Skoller-sang. Det kunne man passende spørge Carl Holst om, da han blev testet på sine engelskkundskaber i Radioavisen den 3. november kl. 10.00.

Journalisten spurgte Carl Holst, om han syntes, at det var i orden at han havde brugt over 130.000 kr. af skatteydernes penge på et engelsk-kursus, mens han var regionsformand for Region Syddanmark, hvorefter journalisten fortsatte interviewet på engelsk for at tjekke, om Carl Holst havde fået noget ud af kurset. Carl Holst svarede dog tilbage på dansk, at Region Syddanmark havde fået noget ud af, at han havde været på engelsk-kursus. Om det var, fordi han ikke kunne eller ikke ville tale engelsk, vides ikke og om Region Syddanmark havde fået noget for pengene. Vi venter spændt på fortsættelsen i sagaen om Carl Holst, og kan i mellemtiden glæde os over, at han nu er blevet ordfører på kirkeområdet, hvor det jo som bekendt ikke handler om viden, men om tro.
Han har den progressive Merkur (kommunikation, sprog, medier) er i spænding til kaosplaneten Neptun, og transit Neptun er i spænding til arbejdsplaneten Mars, som står i Tvillingerne, som OGSÅ bl.a. står for kommunikation og tv. Det var derfor ret forudsigeligt, at der kunne ske noget kludder for ham, og at han på forhånd sad på et yderligt mandat som minister. Det fik vi dog ikke med på bloggen eller i det seneste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET. Vi forsøger at råde både på denne forsømmelse ved at gennemgå hele ministerlisten i næste nummer for at se, om der er en ny Carl Holst-sag på vej i et af ministerkontorerne.
PS. Husk, at du kan abonnere på 2016-årgangen ved at bestille på www.astroshop.dk og du får et gratis årshoroskop som gave, når du er ny abonnent.

UGEHOROSKOP uge 46 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du skal nok nå det hele.
TYR
PS: Du har førertrøjen på.
TVILLING
PS: Det gælder om at være positiv.
KREBS
PS: Du har brug for at slå dig løs.
LØVE
PS: Din økonomi er god.
JOMFRU
PS: Du må arbejde for resultaterne.
VÆGT
PS: Skynd dig at få rutineopgaverne fra hånden.
SKORPION
PS: Gør noget godt for dig selv.
SKYTTE
PS: Du kan foretage nogle positive ændringer.
STENBUK
PS: Gør gerne en lille status.
VANDBÆRER
PS: Du kan med held tage en chance eller to.
FISK
PS: Planlæg noget spændende for weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar