søndag den 22. november 2015

Uge 48 astrologisk set

Indhold:

De personlige børnebøger som julegave – nu på flere sprog
Kan du oversætte?
Religiøse figurer
Antikvariatet efterlyser
Alle de gratis årshoroskoper er nu udsendt
Lars Muhls bøn
Ugen, der kommer
Frankrigs horoskop
Ritt Bjerregaard – nu også med humor
Ugehoroskoper for alle tegn

De personlige børnebøger som julegave – nu snart på flere sprog
Vi kalder altid disse bøger for dåbs- eller navngivningsbøger, hvad der kun er en delvis sandhed. De kan også bruges som jule- og fødselsdagsgaver, hvis barnet ikke har fået bogen i fx dåbsgave.
Flere har spurgt om netop dette, og svaret er ovenstående. Nogle giver endda bøger som konfirmationsgaver, og som et kuriosum givers de enkelte gange som fx 50-års fødselsdagsgave. Dette kan også være meget sigende, da der ofte stadig er nogle i familien der kan huske mange detaljer fra ”barnets” fødsel, som jo skrives ind i eventyret.

Kan du oversætte?
Lige nu arbejder vi på at oversætte eventyret til mange europæiske sprog, og vi betaler oversætterne med eventyrbøger til familiens børn med horoskoper. Der er tale om en opgave, der tager nogle ganske få timer. Er man hurtig på tasterne, tager det maksimalt et par timer.

Religiøse figurer
Nu ligger alle de smukke religiøse figurer på astroshoppen, fx den hellige familie, ikoner, buddhaer, Maria Magdalene, Kristus, ærkeenglen Michael og mange flere. Se her: www.astroshop.dk

Antikvariatet efterlyser bøger
Sun Bear: Medicinhjulet
Søren Hauge: Levende visdom

Alle gaver nu udsendt
Nu har vi sendt alle de gratis årshoroskoper til dem, som har fornyet deres abonnement på Astrologimagasiet HOROSKOPET. Men enkelte er kommet retur på mail på grund af forkert mailadresse. Har du ikke modtaget gaven, så send en mail til inger@astrologihuset.dk

Lars Muhls bøn
Der er kommet et læserbrev til bloggen fra Line Lockwood. Hun foreslog, at det ville være fantastisk, hvis vi fik Lars Muhl til at forfatte en bøn, der kan bruges, fx når der sker begivenheder som dem i Paris i sidste uge, hvor vi bad læserne om at sende lys kl. 14.00 i søndags. Nu kan man lade dette lys ledsage af Lars Muhls smukke bøn, som jeg siger ham hjertelig tak for:
”Vi beder hermed de tilstedeværende himmelske kræfter om hjælp til at bringe lys ind på jordplanet, så vi kan forvandle vort eget mørke og derigennem skabe klarhed og fred.”

Ugen, der kommer
Allerede fra tirsdag-onsdag begynder Venus at trække væk fra den stærke spænding, der har martret så mange med terror og andet. Venus er oppe i fart og er væk i slutningen af ugen. Til gengæld trækker en anden spænding op. Saturn er i helt eksakt spænding til Neptun i indeværende uge, og ikke nok med dette. Den får følgeskab af Merkur og Solen, og disse fire planeter er i maksimal spænding hele ugen – én efter én. Det vil sige, at der er gang i den i hele ugen.
Når Neptun angribes/angriber, skal man tage sig i agt for, at tingene ikke er, som de ser ud til at være. Det vil sige illusioner, løgne, snyd, forstillelser, rygter. På grund af Saturn vil meget af det være karmisk, og konkret kan der blive tale om fejldiagnoser og fejltagelser i det hele taget på grund af mangel på dømmekraft. Ikke mindst på grund af deltagelsen af Solen og Merkur. Man skal kort og godt passe på ikke at komme i fedtefadet. Der er især tale om de bevægelige tegn, og især de Fisk, Tvillinger, Skytter og Jomfruer, der er født i begyndelsen, altså de første ca. 10 dage i tegnet. Det vil sige februar-Fisk, Maj-Tvillinger, august-Jomfruer og november-Skytter. Det vil sige, at det kan blive en hård uge for fx Ståle Solbakken, Pia Olsen Dyhr, kronprins Frederik og Henrik Sass Larsen. Det gælder specielt dem, der er født 6-8 dage inde i de pågældende tegn.

MANDAG
Kl. 17.26 går Månen ind i Tyren og giver behov for nydelse og stabilitet. Dette er dog ikke så ligetil i en så urolig uge som denne. Derfor går det ikke an at lægge sig alt for fast på løsninger og synspunkter. En vis fleksibilitet vil nok vise sig at være påkrævet i denne turbulente uge. Det er i dag, at Venus er i eksakt spænding til Uranus, og det kan give rastløshed, utålmodighed, udsving, oprør samt indre og ydre kampe. Det bliver spændende at se, hvordan aktiemarkederne reagerer i dag, der må blive tale om en vis volatilitet (svingninger), og det kan blive tilfældet i det meste af ugen.
Områder som kærlighed og økonomi påkalder sig ekstra opmærksomhed, og her skal man især tage sig i agt, så det er ikke ugen, hvor man skal fri til sin udkårne eller foretage større køb eller investeringer, det kan let vise sig at være tabsgivende. Gå med livrem og seler og koncentrer dig en del om åndelige spørgsmål, så skal det nok gå.

TIRSDAG
I dag er der også stabiliserende faktorer, men husk alligevel at se ugen som en helhed, læs evt. indledningen. Mars står i eksakt harmoni med Saturn, og det er virkelig et aspekt der kan give ro på i en ustabil tid. Saturn er den ultimative stabilisator. Sidst på eftermiddagen står Månen flot til Pluto og sætter fokus på passionen og dybderne i følelseslivet, så afsæt god tid til dette, også et stykke ud på aftenen.

ONSDAG
I dag og i morgen er de fleste astrologiske faktorer aktiveret, så nu er der rigtig gang i den. Hele fem faktorer i dag, og 6 i morgen. Onsdag er den mest usædvanlige, idet hele 4 planetaspekter er eksakte, hvis vi medregner fuldmånen kl. 23.44, hvor manges følelser kan give større eller mindre udsving. Månen går ind i Tvillingerne kl. 18.15 og giver et par dage med behov for kommunikation og formidling.
Disse aspekter er eksakte:
Merkur på Saturn giver behov for fornuftig snak og gennemtænkte beslutninger, men husk de generelle energier for ugen også skal regnes ind i det samlede billede, læs evt. indledningen.
Merkur er også i eksakt spænding til Neptun, så det er virkelig dagen, hvor man skal passe på med sin dømmekraft, der kan være sat ud af kraft. Det skulle helst ikke blive sådan, at man kan sige: ”…og så vågnede han…”. Saturn og Neptun er også næsten eksakte i deres spænding, og det er den spænding, der udløses af Merkur og delvis Solen. I morgen er den helt eksakt.
Det hjælper heldigvis på det, at Merkur er afspændt og står i eksakt harmoni med Mars, så det kan måske være lige ved at gå galt, men gongongen reddede os.
Fra morgenstunden er Månen i spænding til kommunikationsplaneten Merkur; derfor kan aftaler og kommunikation gå helt galt i dag, hvis man ikke er meget klar i mælet og i tanken. Det vil sige, så klar man nu kan være på en sådan dag. Men lykkes det at være klar, kan der være tale om decideret klarsyn, så man nærmest ser igennem alting Mayas slør) og får fat i de dybeste sandheder.

TORSDAG
Saturn er nu i eksakt spænding til Neptun, så gårsdagens tendenser fortsætter i dag. Månen står godt til Mars først på dagen og til Uranus sidste på dagen, men ellers er der tale om stærke spændinger fra Månen. Den begynder dagen med at være i spænding til Saturn, og så er det ikke så let for mange at få det rigtige ben ud af sengen, og mange kommer sikkert for sent i dag på jobbet, for man skulle jo lige nå at…og det understreges af Månens spænding til Neptun, så mange gerne vil trække dynen op over hovedet og sove videre, når vækkeuret ellers gerne vil have os til det modsatte. Månen er ydermere i spænding til Merkur, så kommunikation og trafik er også under pres. Kør så tidligt hjemmefra som muligt, og kør i øvrigt forsigtigt.

FREDAG
I dag er der ikke meget at komme efter. Kl. 20.27 går Månen ind i krebsen og giver os et par dage med behov for nærhed, så vær sammen med familien og tag jer af hinanden uden at skulle nå en masse ting. Kun det nødvendigste, så I kan få slappoet lidt af i ræset.

LØRDAG
Dagen begynder med, at mange drømmer sødt og tager det stille og roligt. Månen står flot til Neptun. Og det er godt at tanke op fra morgenstunden, for der skal nok blive brug for ekstra energi senere på dagen. Månen udløser nemlig spændingen mellem Mars og Pluto, og så gælder det om at lade være med at provokere og i øvrigt tage det så roligt, man nu kan.  Det er faktisk hele dagen og aftenen, at der let kan gå inflation i temperamenterne. Og de aggressioner, der kan blive resultatet, vil stikke dybt. Gå i en stor bue uden om enhver form for uro.

SØNDAG
Dagen starter fint med Månens harmoni med Jupiter, der borger for glæde og optimisme, og en god portion humor og godt humør. Det kan også være tiltrængt, for lidt senere går der lidt skår i glæden på grund af Månens spænding til Venus, hvor man godt kan gå lidt skævt af hinanden. Især fordi Solen i dag er i spænding til Neptun, og så er der en tendens til, at mange bliver lidt virkelighedsfjerne og drømmende – og helt urealistiske. Pas på snyd og bedrag.

Frankrigs horoskop

Den 5. republik er grundlagt den 6. oktober 1958 kl. 18.30 i Paris. Det vil sige, at Frankrig på et og samme år har oplevet to alvorlige terrorhandlinger. Den 6. oktober hører til de datoer, vi har skrevet så meget om, fordi Pluto er i spænding til alle horoskoper for den dato, uanset fødselsår og –sted. Frankrig har endda Solen stående sammen med Merkur, så Pluto spænder begge op, og Pluto har det med også at ramme økonomien, hvad der også er tilfældet. Uranus er også i spænding til de to planeter og står lige nu på AC. MC/IC-aksen udløser spændingen mellem Mars og Pluto, hvor Mars står i 2. hus (økonomi) og Pluto i 6. hus (sygdom). Pluto hersker over 8. hus (konkurs, tab), og Mars er horoskophersker. I det progressive horoskop er der et T-kvadrat mellem Mars (krig, terror), Uranus (frihed, pludselige hændelser) og Jupiter (udland, religion). Det er en ordentlig mundfuld, og det er ikke så underligt, at landet er i krise på flere områder.
Men til det gode hører, at Plutos og Uranus´ hærgen kun varer året ud rent teknisk, og så burde man kunne mærke en positiv virkning. Dog skal Uranus og Pluto også forbi Månen (fædrelandet) i Krebsen, hvor Månen både STÅR i 4. hus og HERSKER over dette – meget usædvanligt. Der går derfor ca. 4 år, før Pluto er helt færdig, og til den tid vil landet fremstå som et helt andet land. Der skal gøres op med gamle mønstre og holdninger, og et nyt samfundssystem skal indføres. Sker dette ikke, vil man ikke komme rigtigt ud af krisen.

Forudsigelser på DR Digital
Som tidligere nævnt blev jeg for et par måneder siden optaget til DR TV Digital med forudsigeler om alt fra sport til Vild med dans. Det foregik med at sidde og se direkte ind i kameraet, hvad jeg ikke havde prøvet før, og hvor man mangler kontakt med interviewer, seere – og nærmest også sig selv. Det er ikke en form. Der går efter min mening noget umiddelbarhed tabt gennem denne form for optagelse.
Nå, men sporten gik jo fint, vi kom desværre ikke til EM slutrunden næste år i Frankrig, og nu må vi se, om Stephania Potalivo vinder Vild med dans som forudsagt.

Ritt Bjerregaard – nu også med humor
Den tidligere S-minister har begået en omfattende selvbiografi, hvor hun til manges overraskelse bekender, at hun har bedrevet lige så omfattende utroskab gennem tiden. Kan sådanne tilføjeligheder ses i HOR-oskopet, som måske indeholde (s)extra mange sextiler, quinnekunser, eller?
Spøg til side. Utroskab er i aller højeste grad vist i Ritts horoskop. Ikke sådan, at det kunne forudsiges med sikkerhed, at denne tilbøjelighed ville så at sige blive bragt til udløsning, men det faktum, at hun indeholder tendensen eller tilbøjeligheden.
Hemmeligheder og dermed utroskab ses i 12. hus og Neptun, som hersker i Fiskenes tegn. Her ser man alt det, der foregår i det skjulte. Pluto (sex) står i 12. hus. Pluto hersker her over 5. hus – også kaldet lysthuset.
Meget passende kunne Ritts selvbiografi også have fået titlen: ”Årets gang i lysthuset”.  Herskeren over 12. hus er Månen, og den ”står” ikke alene i Fiskene, men også i 8. hus, hvor drifternes planet Mars også befinder sig, ovenikøbet også i Fiskene. Mars hersker over MC, så de fleste af de hemmelige aktiviteter er ret sikkert foregået i forbindelse med jobbet.

UGEHOROSKOP uge 48 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du har meget let ved at lære nye ting.
TYR
PS: Rydder op og få bedre overblik.
TVILLING
PS: Andre vil sikkert se dig som meget selvcentreret.
KREBS
PS: Find din mest diplomatiske side frem.
LØVE
PS: Vær selektiv med, hvad du siger ja til.
JOMFRU
PS: Er det de rigtige valg, du træffer?
VÆGT
PS: Lad ikke andre stresse dig.
SKORPION
PS: Der er mulighed for flirt og romantik.
SKYTTE
PS: Det opstår let forsinkelser, ændringer og aflysninger.
STENBUK
PS: Du kan indføre ændringer i det daglige.
VANDBÆRER
PS: Du er nysgerrig og lærer let nye ting.
FISK
PS: Du har brug for ny inspiration.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar