torsdag den 5. november 2015

Kampene i Superligaen - af Morten Bruun

Kampe i Superligaen
En lille overraskelse kan være i vente
Sønderjyske og Aab mødes i Superligaen fredag den 6. november kl. 18 i Haderslev og det ser ud som om, at Sønderjyske lidt overraskende som hold vil "stå bedst på banen" og have mulighed for at overraske og mindst opnå uafgjort mod topholdet Aab, som ligger nr. 4 i tabellen. Ascendanten (hjemmeholdet Sønderjyske) er i Tvillingerne, og ascendant-herskeren Merkur står i en flot harmoni til 11. hus-herskeren Neptun (holdsport), som oven i købet står i 11. hus. Dvs., at Sønderjyske vil være det bedste hold på banen mod Aab og sandsynligvis score 2 mål (Tvillingen er et dobbelttegn) mod Aab, som er repræsenteret af Skytten i descendanten (udeholdet) og derfor har Jupiter som deres descendant-hersker, der desværre for Aab, står i spænding til både ascendanten/descendanten og Månen (tilskuere), hvilket vil give dem hård modstand fra både tilskuere og hjemmeholdet, som med en gedigen holdindsats bør kunne få mindst uafgjort..
Kampen mellem Randers og AGF fredag den 6. november kl. 20.30 i Randers vil blive en meget lige affære, da begge hold står astrologisk svage, men vil give en arbejdssejr til hjemmeholdet Randers, hvis de med ascendanten i Krebsen (hjemmeholdet) og ascendant-herskeren Månen i Jomfruens tegn "gider arbejde" nok for det. Højdepunkter i kampen kan forekomme i 1. halvlegs 8-10 minut, når progressive IC rammer Månen og i det 25- 33 minut, når IC rammer 11. hus-herskeren (Mars) og et par minutter senere rammer Venus.
AGF står svækket, fordi descendanten (udeholdet) er i Stenbukken med herskeren Saturn, som er i spænding til Neptun. Derfor tror jeg mest på en smal sejr til Randers.

I kampen mellem Hobro og FC Nordsjælland lørdag den 7. november kl. 16 i Hobro står udeholdet med de bedste astrologiske kort, da de har descendant-herskeren Pluto i 10. hus i harmonisk aspekt til Jupiter og for Hobro ser "løbet ud til at være kørt" i denne sæson, da de med ascendanten (udeholdet) i Tyren og ascendant-hersker Venus i den sidste grad (29 grader i Jomfruen) er hægtet af i bunden af Superligaen og godt ved, at det er ved at være for sent, hvis de vil redde sig en sæson mere i den bedste fodboldrække. Hobro har også lige mistet deres mangeårige træner Jonas Dal og skal til at indrette sig på nye tider med ascendanten i den første grad i Tyren, ligesom FC Nordsjælland er ved at bygge et nyt hold op med descendanten (udeholdet) i den første grad i Skorpionen.
Pluto vil blive ramt af progressive MC i 1. halvlegs 10-12 minut, hvor kampen er særlig intens, og begge hold vil "gå ekstra meget til makronerne". Udeholdet FC Nordsjælland kan score på en solopræstation, når progressive descendant rammer Solen omkring det 20 minut i 1. halvleg. Ca. 5 minutter inde i 2. halvleg (kl. ca. 17.05) vil descendanten ramme 11. husherskeren (holdsport) Saturn og FC Nordsjælland vil vise sig at være det bedste hold set over hele kampen og mindst få et point med hjem fra Hobro selv om Hobro har hjemmebanefordel.

Kampen mellem Viborg og OB søndag den 8. november kl. 13.30 i Viborg ser ikke godt ud for hverken hjemme- eller udeholdet. Kampen har med ascendanten i Stenbukken (hjemmeholdet) Saturn som hersker, som er svækket pga. af den langvarige spænding til Neptun. Og Udeholdet har descendanten i Krebsen og descendant-hersker Månen i spænding til Pluto. Derfor kan det for OB godt blive en kamp, hvor de spiller med følelserne uden på klubtrøjen og kan komme til at overreagere med lidt for brutalt spil, da de vil føle sig meget presset i Viborg. Ellers en meget lige kamp, hvor sejren kan gå til begge sider.
Kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg FB søndag den 8. november kl. 16 i Herning bliver en meget spændingsmættet og tempofyldt intens kamp, hvor der vil blive "gået til stålet" fra begge sider. Esbjerg har dog chancen for at levere denne spillerundes største overraskelse ved at spille lige op med eller sågar hive en lille sejr med hjem mod topholdet FC Midtjylland, som nu ligger nr. 2 i tabellen - selv om Esbjerg ligger i den nederste del af tabellen. Der er her ikke taget hensyn til forskellen i placering i tabellen, det vil sige  styrkeforskellen, hvilket man ellers normalt gør.
Esbjerg har med descendanten i Skorpionen Pluto som descendant-hersker i 10. hus og som MC rammer ca. 12 minutter inde i 1. halvleg, hvor Esbjerg vil satse hele butikken for at få scoret et mål. Desuden kan Esbjerg have momentum ca. 24 minutter inde i 1. halvleg og have mulighed for at tilspille sig flere gode chancer, når descendanten rammer Solen i 7. hus. At Esbjerg selv om de ligger nederst i tabellen, kan vise sig at være det bedste hold viser sig ca. 5-10 minutter inde i 2. halvleg, når descendanten rammer 11. hus-herskeren Saturn (holdsport). At hjemmeholdet er svækket i forhold til vanlig standard og ikke rigtig ved hvilken taktik de skal bruge over for de fremstormende Esbjergensere indikeres af ascendant-herskeren Venus´ placering lige på tegngrænsen mellem Jomfruen og Vægten. Så Esbjerg har mulighed for at hive mindst et point med hjem, hvis de kan kontrollere deres følelser og ikke blive for stressede i første halvleg, når MC udløser descendant-herskeren Plutos spændinger til Månen og Uranus. Kan Esbjerg undgå at komme bagud i første halvleg, vil de have muligheden for at vinde kampen eller mindst få uafgjort ved at spille en bedre 2. halvleg end hjemmeholdet FCM.
Kampen mellem de to tophold Brøndby som ligger nr. 3 i tabellen og det førende hold i tabellen F.C. København, som spilles søndag den 8. november kl. 18 i Brøndby ser ud til at blive en meget lige kamp i første halvleg, hvor der vil være en intens kamp om midtbanen mens ascendanten/descendanten udløser en spænding til både Mars og Venus.
Hjemmeholdet Brøndby er repræsenteret med ascendanten i Tvillingerne og dens hersker Merkur, som er lidt forbrændt af Solen i Skorpionen, men dog i harmonisk aspekt til 11. hus-herskeren (holdsport) Neptun. Så Brøndby vil virkelig vise, at de spiller som et hold der kæmper og gerne ofrer (Neptun) sig for hinanden. Udeholdet F.C. København er repræsenteret med descendanten i Skytten og descendant-herskeren Jupiter, som både er i harmonisk aspekt til Solen og Pluto, hvilket viser at F.C. København igen er kongeklubben i dansk fodbold og klubben med de største ressourcer til rådighed. Derfor kan det meget vel være at FCK denne gang kan få oprejsning og mindst få uafgjort på Brøndbys hjemmebane, selv om de tabte den seneste kamp, som de spillede mod Brøndby. Kampen vil være særlig intens og stemningsmættet i anden halvlegs 22-25 minut (ca. kl. 19.24), når descendanten rammer Pluto og i anden halvlegs 32.-36. minut (ca. kl. 19.36), når MC rammer Neptun.