torsdag den 5. november 2015

Flystyrtet på Sinai


Teorierne flyver rundt i pressen, om der er tale om et terrorangreb på det russiske fly i lørdags. Jeg så på afgangshoroskoper i søndags og fandt, at det var atypisk – altså ikke typisk for et ”almindeligt” flystyrt. Intuitionen fortale, at det nok var terror, men Jeg fik ikke gjort mere ved det. I dag opstillede jeg så et øjeblikshoroskop (5. november kl. 12.12), og spurgte om der er tale om bombeterror, som fx Islamisk Stat kunne have foretaget. Og jeg finder, at svaret meget vel kan være bekræftende. Om det er en bombe, eller om der er skudt med våben fra Jorden, er ikke til at sige.

AC står i Stenbukken, hvor Saturn (skæbne, krise) hersker. Netop Saturn er hårdt spændt for lige i dag, da den er fokusplanet i et T-kvadrat med Månen, som hersker over DC (omverdenen) og Neptun (religion, kaos, hemmeligheder). Månen står i 8. hus (død, fanatisme).

Konklusionen er med meget stor sandsynlighed, at det er terror, og vi kan vente, at Putin vil reagere kraftigt og slå hårdt ned på Islamisk stat, især i Syrien. Styrtet kan derfor få stor betydning for verdenssituationen med flygtningekrise, økonomisk krise i Sydeuropa, situationen i EU osv. Vi er i gang med et opgør med den gamle verdensorden.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar