onsdag den 11. november 2015

Evaluering af sidste weekends forudsigelser

Weekendens Superliga-kampe gav ikke nogen overraskende resultater set i lyset af det reelle styrkeforhold, dvs. den placering de enkelte hold indtager i Superliga-stillingen, selv om muligheden for et overraskende resultat var til stede i nogle af kampene, hvis man ser isoleret på horoskopet for kampstart.

Den første kamp mellem Sønderjyske og AaB havde hjemmeholdet som forudsagt faktisk muligheden for at opnå et overraskende uafgjort resultat mod Superligaens mest scorende og meget formstærke hold AaB, hvis Sønderjyske ikke havde taget sig en blunder og snorksov (Neptun) lige efter at de havde udlignet i det 65 minut til 1-1, så scorede AaB til 1-2 et lille minut efter, så de ikke overraskende vandt kampen. Så selv om Sønderjyske havde ascendant-herskeren Merkur i harmoni til 11. hus-herskeren (holdsport) Neptun var dennes spænding til Saturn for stor til, at de kunne overvinde udeholdet AaB, som havde descendant-herskeren Jupiter i harmoni til både Pluto (vilje) og Solen (vitalitet). Kigger vi på Sønderjyskes træner Jakob Michelsens, som er født den 30. september ser vi, at han for tiden også er påvirket af Neptun i spænding til sin Sol. Så det ville have været en god idé for Sønderjyske at have forberedt sig med en stille bøn eller fællesmeditation (Neptun) i omklædningsrummet inden kampens start.

Kampen mellem Randers og AGF vandt hjemmeholdet en arbejdssejr 4-1. Målscoringen blev sat i gang et par minutter efter at IC ramte Månen, som var hjemmeholdet Randers´ ascendant-hersker.

I kampen mellem Hobro og FC Nordsjælland vandt udeholdet som ventet med 0-1.

Kampen mellem Viborg og OB blev som forudsagt en meget lige kamp, hvor OB i slutningen af 2. halvleg (71 minut) fik scoret kampens eneste mål og tilkendt sejren i rodet kamp, hvor begge hold spillede meget destruktivt både for sig selv og mod modstanderholdet, hvilket var helt i tråd med de spændinger begge holds ascendant/descandant-herskere Saturn og Månen modtog fra henholdsvis Neptun og Pluto.

I kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg viste resultatet noget om styrkeforholdet mellem de to hold og topholdet FCM vandt 4-1 over bundholdet Esbjerg, som ellers havde de bedste astrologiske kort. Begge hold tilspillede sig store chancer kampen igennem, men Esbjerg havde med deres descendant i Skorpionen ikke nok vilje (Pluto) til at ville vinde kampen. Det skal også bemærkes at Esbjergs nye træner Jonas Dal selv har Pluto-spændinger, da han er født den 7. juli, hvilket jeg ikke havde taget i betragtning i forudsigelsen.

Den sidste kamp mellem Brøndby og F.C. København blev som forventet en meget lige kamp der endte 0-0