tirsdag den 10. november 2015

Esben Lunde Larsen og Michael Dyrby fra TV2

Esben Lunde Larsen i fedtefadet – har spænding til Sankt Peder 
- og Michael Dyrby går af

Ikke så snart er den tidligere forsvarsminister Carl Holst gået af og er blevet kirkelig ordfører – det vil sige, at han er gået over det til det mere trosbetonede, hvad der vist også passer bedre til ham end det vidensorienterede. Til gengæld er videnskabsminister Esben Lunde Larsen nu kommet galt af sted med at skjule en viden fra fortiden, som handler om hans tid som studerende ved Københavns Universitet, som også er en vidensinstitution. Så regeringen har det øjensynligt ikke så godt med konkret viden, hvad der ikke lover så godt for fremtiden.
Lunde Larsen skal angiveligt have slettet noget på sit cv, der kunne stille ham i et dårligt lys som minister. Og senest er der rygter om, at han også har forsøgt at påvirke den tidligere regering i en sag, da han sad i opposition, hvor hans familie havde store økonomiske interesser. Det er dog Ekstra Bladet, der er kilden, og det har ikke kunne tjekkes, så vi må lige vente og se her.
Men astrologisk set har han faktisk endnu flere spændinger end Carl Holst, som lige er kommet igennem pressens vridemaskine igen, se søndagsbrevet. Larsen har en meget stærk spænding, som Neptun er med i, og den har netop med religion at gøre. Mars, (energi, arbejde) står i konjunktion med Merkur (viden, kommunikation), og Neptun (det religiøse, troen og hemmelighederne). Alle tre står i det filosofiske og uddannelsesmæssige tegn Skytten, og de er i spænding til Sankt Peder (Saturn), for nu at blive i det religiøse.
Og når vi opdatere hans horoskop til nutiden, ser man, at Neptun (rygter hemmeligheder, kaos, opløsning, løgn) udløse spændingen mellem de 4 planeter. Saturn er sandsynligvis hersker over AC, så jeg tror, der skal nogle meget stærke bønner til for at han kan komme helskindet ud af miseren. Man må håbe for ham, at han er stærk i troen. Konsekvent er han i hvert fald, men det vil ikke være nok til at modvirke spændingerne, som vil vare 3-4 år endnu. Derfor kan han ikke holde til meget mere, hvis han vil undlade at gøre endnu mere skade på Løkkes regering.

Michael Dyrby gået af som TV2-redaktør
Den 10. november ca. kl. 11.00 meddelte TV2-redaktør Michael Dyrby, at han går af på grund af ”en affære”. Det lyder lidt kryptisk, men det er astrologisk set ikke underligt, da Solen, Mars og Neptun danner et såkaldt T-kvadrat i det progressive horoskop. Solen er ham selv, Mars er jobbet, og Neptun er det hemmelige, der foregår bag kulisserne, herunder fx utroskab eller forholdelse af informationer.
I 2011 begyndte Neptun at udløse hans spænding mellem Solen og Neptun – han er født den 27. maj 1958 – men det er ført for et par år siden, at denne udløsning virkelig tager fat og begynder at give udfordringer. Nu er Neptun forbi spændinger, men nu er hans ansættelse desværre også forbi. Han har været et rigtig godt bekendtskab på tv.

Men de astrologiske aspekter vil altid indhente én og stille store krav. Jeg får selv besøg af Neptun over en mangeårig periode om et par år, men jeg vil forsøge at lave nogle gode aftaler med den ellers så besværlige planet i så god tid som muligt. Det gælder om at samarbejde med horoskoper og ebdelig ikke gøre det modsatte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar