lørdag den 14. november 2015

Fredag den 13.

Fredag den 13. i Paris
Så skete det igen, og så på en ”overtroisk dag” – fredag den 13. Denne gang med endnu større styrke end sidst, nemlig med hele 6 næsten samtidige aktioner. Mellem 120 og 150 mennesker er omkommet på tragisk vis, og det vil få betydning for freden på Jorden i fremtiden. Der vil nu komme modaktioner mod Islamisk Stat fra verdenssamfundet.

Jeg havde en meget urolig nat, hvor jeg – vistnok for første gang nogensinde – stod op og tændte for tv ved 2-tiden og så, at mange tv-stationer sendte ekstraudsendelser fra begivenhederne i Paris.

Netop i går skrev jeg om Venus, som er på vej ind i spændingen til Pluto og Uranus, og den kombination kan give uro i næste uge, hvor spændingen bliver mere og mere eksakt.

Den første aktion fredag aften fandt sted kl. 21.30 nær Stade de France, hvor Frankrig og Tyskland spillede venskabskamp i fodbold. Måske var det dette faktum, der havde udløst valget af netop den dag til aktionen.

IC stod på dette tidspunkt midt imellem Mars og Venus og skulle derfor til at i gang med at passere Venus og dermed påbegyndt udløsningen af dennes spændinger.

I nat står Månen i spænding til Mars, hvad der også kan bringe uro. Derefter er den i spænding til Venus. I begyndelsen af søndag eftermiddag står Månen i spænding til Venus, og i de næste mange timer udløses dennes spænding til Pluto og Uranus. Det bliver et par urolige døgn, der følger, præget af megen sorg og følelsesudladninger (Månen, folket). Dette kan måske betyde, at der bliver dekreteret landesorg søndag eller mandag.

Vi må sende lys ned over Jorden og håbe, at volden kan begrænses. Der vil gå tid, før den kan udryddes, og der vil desværre komme flere aktioner på grund af det enorme, ophobede had. Aktionerne kom kort efter, at Vesten fik ram på ”Jihad John”, som personificerer Islamisk Stat – en hurtig og direkte gengældelsesaktion. Nu vil Vesten så komme med modtræk, som vil avle nye modtræk – skruen uden ende som i konflikten mellem Israel og den arabiske verden. Der vil blive stærkere og stærkere kræfter involveret, og med den nuværende situation in mente er det desværre eneste mulighed med en udmattelseskrig som i Syrien, hvor det hele først slutter, når der er sket tilstrækkelig megen død og ødelæggelse. Først der vil den nye verdensreligion slå rigtigt igennem – kærlighedens religion/budskab.


Endnu en grund til at sende en meget stor portion lys ned over hele jordkloden. Alle, der læser dette opfordres til at gøre dette kl. 12.00 søndag. På forhånd tak.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar